Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia Verschuilt zich in Bunkers nu de Oorlog is Verklaard.”

15 november 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.


Een formele oorlogsverklaring door de Angelsaksische Five Eyes groep is nu afgegeven tegen de Khazariaanse Maffia, ook wel het Vierde Nazi Rijk genoemd.

Hieronder is de oorlogsverklaring zoals die is overgebracht door Koningin Elizabeth II.

“Herhaaldelijk is met ons contact opgenomen uit de hele wereld over de noodsituaties in de volksgezondheid. Sommige contacten hebben gewezen op zeer ernstige misdaden tegen de mensheid tot en met en inclusief genocide.

Toen we voor het eerst werden gewaarschuwd begonnen we vanuit de verte toe te kijken. Wij ontdekten dat alle contra-inlichtingendiensten de waarheid vertelden en dat in feite, alle burgerregeringen in de wereld, onder de krijgswet, hoogverraad plegen.

Wij kunnen de echte en strafbare waarheid dat massamoorden plaatshadden en nog steeds plaatsvinden niet uit de weg gaan… We moeten volgens military en martial law (het krijgsrecht en de krijgswet), deze verklaring uitgeven.”

Wat betreft de geruchten dat hare majesteit niet langer onder ons is, had MI6 het volgende te zeggen: Dood of levend, de nalatenschap leeft voort. Genoeg gezegd.”

Nu de oorlog is verklaard heeft de Khazariaanse Maffia elite zich teruggetrokken in bunkers rondom het Meer van Geneve in Zwitserland en in Lao Alta, Californië, volgens meerdere bronnen van inlichtingendiensten. De Zwitserse groep controleert het fiat geld dat wordt uitgegeven door de centrale banken die in hun bezit zijn. De Palo Alto groep gebruikt de controle over de belangrijkste internetbedrijven om een misleidende werkelijkheid te communiceren naar de mensen van de wereld. Beide centra zullen nu het doel zijn voor bunkervernietigende nucleaire wapens, beloven Pentagon-bronnen. 

De Mossad heeft intussen onthuld dat de KM green screen computer graphics gebruikt om het eruit te laten zien alsof mensen als Paus Franciscus, President “Fuck” Joe Biden, de Chinese President Xi Jinping en verrader Generaal Mark Milley nog steeds bij ons zijn en nog steeds de leiding hebben.

De video hieronder, ons toegestuurd door de Mossad, toont een paar actuele green screen optredens die plaatsvonden:

Video

De KM is ook wanhopig op zoek naar acteurs en dubbelgangers ter vervanging van hun algemeen bekende leiders die systematisch worden gedood en gearresteerd als onderdeel van deze oorlogsverklaring tegen de KM. Hier zien we bijvoorbeeld een aantal advertenties die dubbelgangers vragen voor de gearresteerde Gouverneur van Californië Gavin Newsom.

Meer pseudo “leiders” zijn te zien in de links hieronder: 

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186736

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186751

De KM probeert ook nog altijd wanhopig om voor zichzelf een “vrijkaartje om uit de gevangenis te blijven” te creëren door Wereldoorlog III te beginnen.

De volgende propaganda illustreert dit:

“Vicepresident Kamala Harris zei dat de “ogen van de wereld” zijn gericht op de Wit-Russische grens en dat de VS ‘de middelen die het heeft onderzoekt’ na een dag van snelvuur gebeurtenissen die leidden tot angst voor het uitbreken van een oorlog aan Europa’s oostgrens.”

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10195079/Russia-deploys-paratroopers-Belarus-border-region-amid-fears-conflict.html

“VS Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zei woensdag dat de Verenigde Staten zich ‘zorgen maakt over rapporten van ongebruikelijke Russische militaire activiteiten’ en de mogelijkheid dat Rusland misschien zal proberen om zijn invasie van Oekraïne in 2014 nog eens dunnetjes over te doen”.

https://edition.cnn.com/2021/11/10/politics/blinken-ukrainian-presser/index.html

De Russische President Vladimir Putin reageerde hierop door te zeggen: “Ik wil dat iedereen weet dat wij met dit alles absoluut niets te maken hebben.” 

https://www.rt.com/russia/540208-putin-belarus-poland-border/

“Al deze spanning die te zien is met Wit-Rusland en Oekraïne is allemaal hinderlijke inmenging en propaganda van de CIA. Het is de Biden-regering die een geldwitwasoperatie leidt vanuit Oekraïne. Die loopt via Bidens zoon om de campagne te financieren om Trump gevangen te nemen”, was hoe MI6 de situatie beschreef.

We zien ook CIA geklets zoals het volgende:

“De Australische Minister van Defensie Peter Dutton zei zaterdag dat het ‘voor Australië ondenkbaar zou zijn om niet mee te doen met de VS als die actie onderneemt om Taiwan te verdedigen in het geval van een Chinese invasie.”

Bronnen van Aziatische geheime genootschappen bevestigen dat pogingen om een oorlog met China uit te lokken door Taiwan te gebruiken niets te maken hebben met noch de regeringen noch de mensen van China of Taiwan. Het is meer hinderlijke inmenging van de KM, zeggen ze.

Hoe dan ook, nu de oorlog formeel is verklaard, zullen de volgende volgelingen van KM Baas Klaus Schwab Rothschild worden verwijderd of zijn dat al: 

Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Tony Blair. Jacinda Ardern (de Premier of Nieuw Zeeland), Emmanuel Macron, Sebastian Kurz (die tot voor kort kanselier van Oostenrijk was), Viktor Orbán (Premier van Hongarije), Jean-Claude Juncker (voormalig President van de EU), Annalena Baerbock (de leider van de Duitse Groenen), California’s Gouverneur Gavin Newsom, VS Minister van Transport Peter Buttigieg, Microsoft’s Bill Gates, Amazon’s Jeff Bezos, Virgin’s Richard Branson, Chelsea Clinton, Christine Lagarde en Larry Fink (CEO van BlackRock het internationale bedrijf dat jaarlijks circa $9 biljoen toewijst aan nationale regeringen).

Wat deze mensen allemaal gemeen hebben is dat ze tot de 1300 afgestudeerden behoren van Schwabs slavenleiders academie Wereldleiders voor Morgen.

Schwab en de KM die zich schuil houden in Zwitserland hebben in minder dan twee jaar meer dan $20 biljoen in de wereldeconomie gepompt als onderdeel van hun vaccinatie en nep-pandemische totalitaire machtsgreep.

Tweet van Klaus Schwab

De verwijdering van deze vijfde columnisten is “zuiver contra state capture van militaire inlichtingen”, zegt MI6. [state capture is een soort systemische politieke corruptie waarbij privébelangen in hoge mate de beslissingsprocessen van de staat beïnvloeden]

Washington DC is al veroverd door de White Dragon Society en hun bondgenoten. Dit is wat een functionaris van het National Security Agency zegt over Washington in deze dagen:

“DC is LEEG na het vallen van de avond. Geen nachtleven. Lege treinen. Lege gebouwen. En een sterke stank wordt gerapporteerd door de hele stad (vanuit de ondergrondse tunnels die leeg zijn en onder water zijn gezet). Wat er nog over is van de federale regering zal binnen 18 dagen of op 3 december geen geld meer hebben.”

De andere stad die een spookstad is, is Hollywood. Dit is wat de Mossad had te rapporteren over de situatie daar:

Hollywood sterft een langzame dood. De adrenochrome infusie is gestopt en zo ook de productiebudgetten. Nep fiatgeld en geld van de Chinese Communistische Partij zijn ook geblokkeerd. De enigen die nog cheques innen zijn de tech streamers (Apple, Amazon. Netflix en een paar grote studio’s). De rest werkt met kruimeltjes.

Dit is het resultaat van President Donald Trumps Executive Order 13818 – Het blokkeren van Eigendommen van Personen die betrokken waren bij ernstige schending van mensenrechten of corruptie.

We zijn getuigen van de dood van de Pedo-elites en hun gestoorde levensstijl. De valse idolen van de wereld vallen. Eindelijk gebeurt het.

Veel beroemdheden zijn gecompromitteerd. Het is niet bekend of iedereen op de lijst hieronder is gecompromitteerd, maar velen zijn dat wel. Het is de Dag des Oordeels voor de Schuldigen.

Lijst van beroemdheden en sportlegendes waarvan de huizen te koop staan:

Ellen Degeneres, Johnny Depp, Mathew Perry, Eli Manning, Kat Von D, Shia Lebeouf, De Hemsworth brothers, John Legend en Chrissy Teigen, Brittany Snow, Beyoncé, Jay-Z, Cindy Crawford en Rand Gerber, Gene Simmons, Bella Thorne, Tom Cruise, George Strait, Emily Blunt, Alonzo Mourning, Jemima Kirke, Kevin Jonas, Chelsea Handler, John McEnroe, Tommy Lee, Jason Derulo, Alicia Keys, Frankie Muniz, Keith Richards, Lil Wayne, Peter Thiel, Pharrell Williams, Loris Loughlin en Mossimo Giannulli, Rosie O’Donnell, Kellie Clarkson, Cheryl Tieg, Joe Pesci, Suzanne Somers, Adam Lambert, Meghan Markle, Sean Diddy Combs, Billy Joel, Gary Levinsohn, Dr Phil, Barry Manilow, Mel Gibson, Diane Keaton, 50 Cent, Heidi Klum, Ryan Seacrest, Zsa Zsa Gabor, Jennifer Aniston, Katharine Hepburn, Christie Brinkley, Nicholas Cage, Ricky Martin, Angelica Huston, Charlie Sheen, Burt Reynolds, Emilia Clarke, J.Lo & Alex Rodriguez, Simon Cowell, Kris Jenner, Jeffree Star, Gordon Ramsay, Jason Aldean, Pamela Anderson, Jerry Seinfeld, Jimmy Fallon, Dave Ramsey, Jon Bon Jovi, LeBron James, Matt Damon, J.J. Abrams, Sugar Ray Leonard, Sylvester Stallone, David Bowie, Clay Mathews, Michelle Pfiefer, David E Kelley, Shonda Rhimes, Rihanna, Pete Townshend, Britney Spears, Joe Jonas, Sophie Turner, Robert Redford, Steve McQueen, Shaquille ONeil, Glen Frey, Sammy Hagar, Stockard Channing, Michael Chiklis, Tom Petty, Serena Williams, Bill Russell, Kathryn Bigelow, Don Rickles, Bruce Kovner, Adam Neumann, Leonardo DiCaprio, Barb Ellison, Alicia Keys & Swizz Beatz, Kate Beckinsale, Robert Herjavic, Josh en Heather Altman , Soleil Moon Frye, Jim Harbaugh, Anthony Kiedis, Fredrik Eklund, Meghan Trainor, Gideon Yu, Hellen Miren, Taylor Hackford, Bette Midler, Todd Phillips, Mitt Romney, Dianne Feinstein, Miley Cyrus, Kelly Clarkson, A-Rod, Bobby Patton-LA dodgers co owner, Dwyane Wade & Gabrielle Union, Michael Amini, B-52 Kate Pierson, Bill Guthy, Victoria Jackson, Will Arnett, Zac Efron, Wayne Gretzky, Katy Perry, Derek Jeter, Mike Piazza, Shane Smith, Bryon Cranston, DJ Khaled, Leonard Ross, Ted Sarandos- Netflix co Ceo, Dustin Johnson, John Fogerty, Melissa Rivers, Jamie Lynn Sigler, Lena Dunham, Lyndsey Vonn, PK Subban, Robyne Moore, Cara en Poppy Delevingne, Big Sean, Steph Curry, Chris Bosh, Phil Collins, Liam Payne, Bryan Singer, Tom Ford, Robby Naish, Tom Brady & Giselle Bundchen, Anthony Davis, Emilia Clarke, Clare Bronfman-Seagrams (erfgename en banden met Nxivm), Jane Fonda, Carmen Electra, Morgan Moses, Bobby Cox, Danny Masterson, Evander Kane, Kate Winslet, Mark Teixeira, Jonah Hill, Judd Hirsch, Carlos Santana, Kennet Chesney en Brooke Shields.

Sommige mensen op de lijst zoals Steve McQueen, Katharine Hepburn, Don Rickles, Zsa Zsa Gabor en Burt Reynolds zijn overleden dus wordt de verkoop van hun huis gedaan door hun beheerders. Ter bevestiging: bijna alle gebruikelijke “beroemdheden” waren niet aanwezig bij de laatste Oscaruitreiking. 

Onnodig te zeggen dat alle leidinggevenden van de farmaceutische bedrijven die betrokken waren bij de nep pandemie en de vaccinatiecampagne ook worden verwijderd.

Aangezien we het vorige week uitgebreid hebben gehad hoe de pandemie wordt afgezwakt, willen we vandaag alleen nog dit toevoegen:

“De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) bevestigde dinsdag dat het zo’n 2 miljoen Ellume thuistesters voor COVID-19 hebben teruggeroepen omdat ze “valse positieven” kunnen opleveren”.

https://www.theepochtimes.com/fda-alert-2-million-at-home-covid-19-tests-recalled-over-false-positives_4101243.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

Dit is deels een bevestiging dat in ziekenhuizen massamoord plaatsvond door “valse positieve” testresultaten te gebruiken om mensen met geweld naar de dodenzalen te brengen.

Een van de top vaccinatie-criminelen die op het punt staat verwijderd te worden is Canada’s Justin Castro Trudeau. Castro bestelde “tien keer meer vaccins dan er Canadezen zijn – inclusief de elanden – en dat zijn gangsterpraktijken want hij krijgt provisie voor elke dollar die is besteed [aan vaccins].”

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186983

Deze foto toont hem als een van de meest productieve acteurs van de KM.

Een fotoreeks van Trudeau

 “De desinfectering van het Westen van een element zo gevaarlijk en bedrieglijk in de geschiedenis en zo algemeen verspreid door al onze gedeelde ervaringen moet gebeuren; ze moeten allemaal verdwijnen… We zetten ons in voor een uitvoerbare en betekenisvolle werkrelatie tussen het Westen en het Oosten om eerst een eind te maken aan al het wereldterrorisme en de daarmee gepaard gaande oorlogen en aan alle sporen van deze gesel/bezoeking om dan al het andere aan te pakken. De dingen met de hoogste prioriteit eerst. Vrede is een proces. We zijn goed onderweg – Elizabeth II R.

Er vindt ook een desinfecteringsproces plaats in Azië. In Japan heeft de verwijdering uit de macht en de controle over de financiën van Rothschild agent Aso Taro en al zijn maten plaatsgevonden. Ook is vaccin pushende gouverneur Koike Yuriko van Tokyo niet meer in het openbaar gezien sinds 2 november. Veel andere politici, gangsters, “Japan controleurs”, financiers enz. zijn ook verdwenen.

Ook in China vindt een soort zuivering plaats. De Chinese Communistische Partij gaf een document uit ter viering van haar 100 jarig bestaan, en daarin wordt Chairman Mao zeven keer genoemd en Xi Jinping 17 keer terwijl Deng Xiaoping slechts 5 keer wordt genoemd. Je kunt er zeker van zijn dat de krachten achter Deng actie ondernemen.

Hoewel wij de details van de machtsstrijd in China niet kennen, hebben we waargenomen dat er vorige week 10 explosies plaatsvonden.

Tot slot deze week wat buitenaards nieuws: Kijk op vrijdag 19 november tussen 7.00 en 13.00 uur naar de hemel en zie een bloedmaansverduistering, de langste maansverduistering van de eeuw. Houd je ogen op de hemel gericht.

Foto lichten aan de hemel

https://www.thesun.co.uk/news/16719022/inside-fbis-ufo-files-packed-hundreds-alien-craft/

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia Verschuilt zich in Bunkers nu de Oorlog is Verklaard.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *