Benjamin Fulford: “Global Warming-factie verzoekt om vrede nu zuivering van Khazariaanse Maffia intensiveert.”

8 november 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er werden vorige week in de top van de geheime machtsstructuur van de wereld grote stappen gezet, zeggen bronnen van de geheime Aziatische en Westerse genootschappen. De     stappen werden in gang gezet toen Koningin Elizabeth II aan de White Dragon Society vroeg “Stuur alsjeblieft onze goede wensen van de Venetiaanse families naar onze vrienden en buren in het Oosten.”  

Aan de Aziaten werd gevraagd om aandacht te schenken aan de volgende speech van de Koningin: 

https://www.itv.com/news/2021-11-01/cop26-read-the-queens-climate-speech-to-world-leaders-in-full

De speech luidt deels als volgt:

“Gedurende meer dan zeventig jaar heb ik het geluk gehad om vele grote leiders van de wereld te ontmoeten en te kennen… soms heb ik waargenomen dat wat leiders vandaag de dag voor hun volk doen is regeren en politiek. Maar wat ze doen voor het volk van morgen – dat is staatsmanskunst… de wereld heeft de kans om mee te werken aan het gemeenschappelijke doel, het creëren van een veiliger, stabielere toekomst voor onze mensen en voor de planeet waarvan we allemaal afhankelijk zijn… we doen dit niet voor onszelf maar voor onze kinderen en kleinkinderen en degenen die in hun voetstappen zullen volgen.”

Het antwoord van de Aziatische geheime genootschappen gaat deels als volgt:

“Wij voeren onze activiteiten uit met het grote beeld van de wereld in gedachten… de planeet gaat een goede kant op. Wees daar alstublieft gerust op.”

(我々は世の中の大局を見て、すべての事を進めています。。。世界は良き方向に向おうとしています。まずはご安心」)。

Dit betekent niet dat de Aziaten geloven in de leugen dat CO2 de oorzaak is van opwarming van de aarde of zelfs dat die opwarming echt bestaat.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2425775/Climate-scientists-told-cover-fact-Earths-temperature-risen-15-years.html

In plaats daarvan stelden de Aziaten voor “we houden het eenvoudig en brengen een omvangrijk project op gang om de hoeveelheid en de variëteit van het leven inclusief het menselijk leven te vergroten.”

Het is interessant om in dit verband te zien dat de vulkaan in La Palma rustiger wordt en de problemen met de Drieklovendam afnemen. Maar misschien is dit slechts een samenloop van omstandigheden.

In elk geval stuurde MI6 na deze wisseling van gedachten de volgende boodschap: “De deal is rond, de rest is huishoudelijk werk.”

Dit huishoudelijke werk begint natuurlijk met een geïntensiveerde zuivering van de Khazariaanse Maffia uit hun laatste vestingen. Dit vindt plaats zowel in het Westen als in Azië. Wat wordt verwijderd is “de sekte die Antonio Guterres in de Verenigde Naties onder controle houdt”, zeggen bronnen van Westerse geheime genootschappen.

In Azië zijn de twee grote onafgemaakte kwesties Korea en Taiwan. Het Aziatisch geheime genootschap belooft dat de vreedzame hereniging van Taiwan met het vaste land en van Noord-Korea met Zuid-Korea op stapel staan.

In het Westen maakt echter het volgende citaat van een lid van een Europese koninklijke familie duidelijk dat dit geen gewone afrekening zal zijn:

“De gruweldaad begaan aan de Russische Keizerlijke familie door de Khazariaanse Maffia en vele anderen in de wereld is niet ongemerkt verdwenen. Een enorme poging om deze gruwelijke haatmisdaad aan het licht te brengen is gaande en om alle betrokkenen uit te roeien en te doden – wij herhalen: te doden.”

De Rockefellers financierden Trotsky en Lenin om de Tsaar ten gronde te richten omdat hij weigerde hen olieconcessies in Rusland te verlenen; dus is het een tamelijk goede veronderstelling dat die familie nu met wortel en tak wordt weggevaagd.

De verwijdering van David Rockefeller’s kleinzoon Mark Zuckerberg uit Facebook en de naamsverandering van dat bedrijf in “Meta”, Hebreeuws voor “dood”, is een duidelijk teken. De daarop volgende verwijdering door Meta van gezichtsherkenningsgegevens van een miljard mensen toont de verandering in management.

https://www.cnbc.com/2021/11/02/facebook-will-shut-down-program-that-automatically-recognizes-people-in-photos-and-videos-delete-data.html

De verdwijning van Zuckerbergs’ ”Jens Psaki” als Witte Huis travestiet-woordvoerder is een duidelijk teken dat de zuivering goed op gang is.

De in het bezit van Rockefeller zijnde farmaceutische bedrijven achter de nep-pandemie en de echte massa-vaccinatiecampagne worden nu ook op de korrel genomen. “Ze krijgen een klop op de deur en wij zeggen, wij weten wie jullie zijn en wij weten wat jullie doen en jullie kunnen daar beter mee kappen”, legt MI6 uit.

“Later zullen we ze allemaal opzuigen met een reusachtige stofzuiger”, voegen ze er aan toe.

De zuivering van de farmaceutische maffia is nu onmiskenbaar. Wij kunnen bijvoorbeeld bevestigen dat de CEO van Pfizer, Albert Bourla, vorige week is gearresteerd. De corporate propagandamedia heeft hysterisch geprobeerd om te zeggen dat dit niet waar is. Maar nu worden ze allemaal gedwongen om verhalen te brengen dat “nieuwe wonderpillen” 89% van de Covid-gevallen genezen wat dus betekent dat vaccins niet langer nodig zijn.

Zoals MI6 het uitlegt: “Ze laten het wegzakken met dit verhaal over hoe een pil het zou oplossen.”

In Japan zijn nu nul nieuwe gevallen omdat de echte oorzaak van COVID, agenten van de Rockefeller en Rothschild families allemaal gearresteerd zijn. Allerlei soorten politici en gangsters zijn in Japan nu aan het verdwijnen.

Het volgende nieuwsbericht laat zien hoe de nep-pandemie ook elders systematisch wordt afgebouwd:

De UK is het eerste land dat orale antivirale molnupiravir heeft goedgekeurd om Covid te behandelen.” 

https://www.theguardian.com/world/2021/nov/04/uk-is-first-to-approve-oral-antiviral-pill-molnupiravir-to-treat-covid?utm_term=Autofeed&CMP=twt_gu&utm_medium&utm_source=Twitter#Echobox=1636030166

“Het tijdperk van anti-Covid pillen begint.”

https://www.france24.com/en/live-news/20211106-the-era-of-anti-covid-pills-begins

“Pfizer aandelen schoten omhoog na het bekendmaken van de ‘wonder’ COVID pil die voor 89% effectief is in het voorkomen van ziekenhuisopname.”

https://www.zerohedge.com/markets/pfizer-shares-surge-after-release-miracle-covid-pill-89-effective-preventing

https://www.dw.com/en/pfizer-claims-covid-pill-cuts-risk-of-severe-covid-by-89/a-59715599

https://www.forbes.com/sites/alexknapp/2021/11/05/pfizer-says-its-covid-pill-reduced-risk-of-hospitalization-and-death-by-89-in-clinical-study/?ss=health&sh=20a1a74456be

“De Italiaanse krant Il Tempo rapporteert dat het ‘Institute’ het aantal mensen dat is gestorven aan COVID naar beneden heeft gewijzigd van 130.000 naar minder dan 4.000, een verlaging van 97,1%.”

“Het Amerikaanse Hof van Beroep voor het Vijfde Circuit [een federale rechtbank] heeft de  nieuwe vaccinatie-eisen voor privébedrijven van de Biden regering (tijdelijk) buiten werking gesteld.”

https://www.msn.com/en-us/news/politics/gop-appointed-judges-freeze-biden-vaccine-requirement-after-federal-lawsuit/ar-AAQoR0p?ocid=uxbndlbing

Het eind van de nep-pandemie wordt versneld door de “opzuiging” van veel senior cabal-agenten.

Voormalig gouverneur van New York, Andrew Cuomo is geëxecuteerd in Guantanamo, volgens CIA-bronnen. Zijn verdwijning dwong de corporate propaganda-media om te zeggen dat hij was gearresteerd voor seksmisdaden.

https://edition.cnn.com/2021/10/28/politics/andrew-cuomo-charges/index.html

De gouverneur van Californië, Gavin Newsom, is nu ook verdwenen uit het openbare leven omdat ook hij is gearresteerd, zegt de CIA.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10172023/Wheres-Gavin-California-Governor-Newsom-disappears-public-view-10-days.html

Deze verwijderingen maken deel uit van een beweging om een einde te maken aan het hele nep Joe Biden regime.

Dit proces is begonnen met de arrestatie van Russisch analist Igor Danchenko als onderdeel van John Durhams voortgaande onderzoek naar het nep Trump/Rusland dossier. 

https://apnews.com/article/europe-russia-arrests-john-durham-9d2344081036235309346ad95b14a8bc

Danchenko’s arrestatie volgt onmiddellijk op de dagvaarding van Michael Sussman voor zijn vermeende rol in het verspreiden van de valse Russische complottheorie. Sussman was een voormalig raadsman voor Hillary Clinton’s 2016 presidentscampagne en het Democratische Nationale Comité.

Deze invloedrijke figuren zingen nu als kanaries over hun baas Hillary Rockefeller Hannover Clinton en haar entourage, zeggen CIA-bronnen. Omdat het nep “Fuck Joe” Biden regime een dekmantel is voor Clinton, zijn de dagen daarvan geteld.

Hun lakeien in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en elders zijn ook ten ondergang gedoemd. De Australische premier Scott Morrison bijvoorbeeld, draagt nu een enkelbank met een GPS monitor, volgens bronnen van de Australische inlichtingendienst. “Morrison staat onder de controle van de Alliantie. Hij werkt mee,” zeggen de bronnen.

De premier van Nieuw-Zeeland Jacinde Ardern heeft zich ook laten zien als een liegende psychopaat toen ze abrupt een persconferentie beëindigde nadat haar was gevraagd waarom COVID zich het snelst verspreidde in landen als Israël dat een hoge vaccinatiegraad heeft. Ze zal niet veel langer meer meedraaien, beloven de Australische bronnen. 

De arrestatie van Canada’s Justin Castro is nu ook een kwestie van tijd, zeggen bronnen van de Canadese inlichtingendienst. De video hieronder maakt duidelijk dat Trudeau/Castro een zware crimineel is.

https://rumble.com/vomyay-justintrudeau-needs-to-be-arrested.-proof-right-here.html

De ineenstorting van de EU gaat ook door. Daar wordt het Polexit drama gevolgd door Tsjexit aangezien de nieuwe Tsjechische regering de Euro afwijst. 

https://www.reuters.com/world/next-czech-government-will-not-adopt-euro-main-coalition-party-says-2021-11-02/?utm_source=reddit.com

De Russen hebben hun strijdkrachten met groot vertoon van macht opgebouwd langs de grens met Oekraïne met zijn schurkenregering. Maar de FSB-bronnen zeggen dat de Russen zullen wachten totdat de EU verder instort voordat ze een grote zet zullen doen.

Uiteraard is het Oekraïense regime gevestigd vlak bij het oorspronkelijke thuisland van de Khazariaanse Maffia; derhalve is haar lot nauw betrokken bij dat van Israël. Aan dit front hebben de Syriërs de wereld de resultaten gepresenteerd van hun verhoor van de gevangen genomen Israëlische kolonel Yossi Elon Shahak. Shahak heeft bevestigd dat ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) een Israëlische operatie was. Hij zegt: Israël gaf ISIS opdracht om misdaden te begaan onder de strijdkreten van de Islam om oproepen voor een vreedzame dialoog tussen de religies uit te bannen.” ISIS’ daden van theatrale terreur waren bedoeld om paniek te zaaien in de Europese Unie aangezien haar landen voor een geforceerde vluchtelingencrisis kwamen te staan, vertelde hij de Syriërs. Alles omvattend, Shahak heeft bevestigd wat deze schrijver al lang heeft beweerd en dat is dat de KM – die Israël regeert – probeerde een massaal “conflict tussen culturen” op te starten zodat Israël zou overblijven als “het laatste volk dat heeft standgehouden”.

Natuurlijk is Israël zelf een slavenkolonie die uiteindelijk wordt geleid door de faraonische Octagon groep met zijn hoofdkwartier in Zwitserland. Dat zijn de mensen die Paus Franciscus vervingen door een gemaskeerde nep-paus en ook het nep Joe Biden presidentschap leiden. Ze leiden nu ook Thailand door hun koning als gijzelaar te houden in Duitsland.

Aangezien onze webmaster vorige week in Thailand werd vergiftigd, gaat de verantwoordelijkheid uiteindelijk naar deze koning. Dit is wat een Europese koninklijke over hem te zeggen had: “De nieuwe koning van Thailand is een wrede drugsverslaafde en een schande voor zijn familie en alle leden van keizerlijke en koninklijke families in het Oosten en het Westen. Een ‘gluiper’ waar we maar beter vanaf kunnen zijn.”

Nu we het toch over “gluipers” hebben, zien we dat PayPal – opgericht door Elon Musk en Peter Thiel – ons opnieuw financieel heeft aangevallen door onze webmaster te blokkeren. De White Dragon Society had al eerder een premie op deze mannen gezet en die daarna in het geheim teruggetrokken toen PayPal schaamteloos $15.000 van deze schrijver stal. Indertijd boden een paar hooggeplaatste criminelen aan om de premie te innen door Musk en Thiel te vermoorden met elektromagnetische wapens. WDS wees dat van de hand omdat alles in aanmerking genomen het leek dat deze mannen meer goede dan slechte dingen deden.

“Maar hierbij dagen we ze uit voor een open debat over de toekomst van deze planeet. Jammer genoeg zullen ze waarschijnlijk te laf zijn om de uitdaging aan te nemen. In dat geval zouden we de premie weer in overweging kunnen nemen.” Zeggen WDS-bronnen.

Tot slot deze week willen we de aandacht vestigen op een recente stijging in UFO- waarnemingen. Deze video toont wat eruit ziet als een UFO exodus uit Boston. 

Deze video toont wat omschreven wordt als een “moederschip”.

Nu de nep-pandemie aan het wegzakken is, zou de nep-UFO invasie misschien het volgende kunnen zijn? Of wordt de quarantaine van de planeet Aarde misschien eindelijk beëindigd? We zullen het zien.

Maar voor nu moeten we niet rekenen op ET’s of, wat dat betreft, goddelijke hulp. Het zal aan ons mensen zijn om de planeet te redden. Vergeet niet dat het de enige plek in het universum is die we op dit moment hebben. Laten we haar schoonmaken.

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Global Warming-factie verzoekt om vrede nu zuivering van Khazariaanse Maffia intensiveert.”

 1. Waarom doen mensen zich dat nog steeds, zelf aan? Er is al zoveel bewijs, dat deze inentingen eigenlijk pure gif injecties zijn.
  Waarom bevolking van dit zo zieke landje, waarom doe jij dit nog steeds? Terwijl ondermeer befaamde pathologen in Duitsland hebben aangetoond wat er dan met ons bloed dan kan gebeuren.
  Ook dr. Hoppe uit Great Brittania heeft aangetoond, via de DIM-test wat er met haarvaten gebeurd, na deze injecties!
  Dit is dus ook GEEN vaccin, maar WEL een experiment met onze lichamen wanneer wij daar zelf toestemming toe verlenen.
  En zoals het nog steeds lijkt…, doet de meerderheid dit blijkbaar nog te graag ook, voor etentje of drankje in een restaurant? Voor een vliegticket voor een vakantiereisje? En voor veel meer van deze onwerkelijke, onmenselijke, en onnatuurlijke zaken?

  Als dat niet zo zou zijn, dan zou dit mogelijk geen plaats hebben gehad met deze valse inentingen die door de meerderheid nog steeds als vaccin wordt gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *