Benjamin Fulford: “Biden regime blijft in gebreke; krijgt tot 18 oktober voordat de hel losbreekt.”

4 Oktober 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het valse “Biden”-regime in de VS is op 30 september in gebreke gebleven en heeft tot 18 oktober de tijd gekregen voordat de stekker definitief uit dat duivelse regime wordt getrokken, zo beloven Aziatische geheime genootschap-bronnen. De financiering werd stopgezet omdat de Rockefeller/Rothschild enz. misdaadfamilies achter het “Biden” regime hun belofte om Australië over te dragen aan de communistische Chinezen niet nakwamen, zeggen de bronnen.

Dat is de echte reden waarom “De slechte betrekkingen tussen China en Australië deze week een ongelofelijke wending namen toen China een ‘Long March 3B’ raket met nucleaire capaciteit afvuurde, direct boven Sydney, Australië.”

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-china-fires-nuclear-capable-missile-directly-over-sydney-australia

De verandering in Australië wordt weerspiegeld door het feit dat Gladys Berejiklian ontslag nam als premier van New South Wales “nadat uit een onderzoek bleek dat zij en anderen in de regering miljoenen dollars ontvingen van Pfizer om draconische vax-wetten door te drukken,” volgens Australische inlichtingenbronnen.

https://7news.com.au/politics/gladys-berejiklian/nsw-premier-gladys-berejiklian-resigns-amid-probe-by-anti-corruption-watchdog-c-4119200

Het feit dat het land weigerde zich uit te leveren aan communistisch China is ook de reden waarom de EU zich in de strijd gemengd heeft door de handelsbesprekingen met Australië af te breken, zeggen de bronnen.

In ieder geval is het stopzetten van de Aziatische financiering de reden waarom de valse Biden zei: “We gaan dit voor elkaar krijgen,…Het maakt niet uit wanneer. Het maakt niet uit of het zes minuten, zes dagen of zes weken is. We gaan het voor elkaar krijgen.”

Door openlijk het Satanische getal 666 te verraden, zijn de criminelen die het rubberen masker “Biden” als dekmantel gebruiken, volledig uit de kast gekomen.

Aangezien deze criminelen in het verleden telkens weer gruwelijke massamoorden hebben gepleegd als ze in gebreke bleven, kunt u er zeker van zijn dat deze verklaring van Biden bedoeld was als een dreigement.

Deze keer, met weinig twijfel, zijn ze van plan om 911, Fukushima en de nep pandemie van 2020 te overtreffen. De voor de hand liggende kandidaat deze keer is La Palma. De vulkaan daar barst steeds heviger uit en doet dat op een manier die de kans op een enorme tsunami aan de oostkust van de VS etc. vergroot.

Daarom is een gezamenlijke militaire actie van Rusland, het Pentagon en China noodzakelijk om deze criminelen voorgoed af te maken. De ondergrondse basis in Noorwegen -waar de HAARP aanval op La Palma vandaan komt- is een hoofddoelwit. Het hoofdkwartier van de Khazariaanse maffia rond het Meer van Genève is een ander.

In deze omstandigheden roept de White Dragon Society op tot een bijeenkomst in Tokio om te verzekeren dat witte hoeden fondsen krijgen om de functionerende delen van de VS regering over te nemen nadat de Biden criminelen zijn verwijderd. Deze bijeenkomst heeft de steun van het Britse Gemenebest, het Vaticaan (P3 vrijmetselaars), de Russen (FSB) en Aziatische geheime genootschappen. De bijeenkomst is bijeengeroepen voor Tokio in plaats van Lichtenstein zoals voorgesteld door de “Biden” mensen op aanbeveling van de P3 vrijmetselaars.

Om de druk op de Khazariaanse maffia hoog te houden, had een vertegenwoordiger van de White Dragon Society vorige week een ontmoeting met Mr K, een van de topmoordenaars van de Japanse onderwereld. Mr. K staat bekend om het afhakken van vingers van mensen, één voor één, totdat hij de informatie krijgt die hij nodig heeft. Hij wikkelt de lichamen dan in lood en dumpt ze in de oceaan, volgens collega’s. In ieder geval, Mr. K zei dat de Black Dragon Society factie waar hij lid van was heeft besloten om een bondgenootschap aan te gaan met de WDS. De WDS gaf Mr. K vervolgens een lijst van de top Khazariaanse maffia-agenten in Japan. Mr K beloofde dat hij en zijn mannen dit zouden “onderzoeken”.

De WDS had vorige week ook een ontmoeting met rechtse groeperingen die in staat zijn andere facties van de Japanse onderwereld te mobiliseren. Dit betekent dat de vaccin-maffia in Japan nu ten dode is opgeschreven.

De keuze van Fumio Kishida als premier van Japan was een onderdeel van deze verandering. We kunnen nu onthullen dat we opzettelijk Takaishi Sanae als premier leken te steunen om de Khazariaanse maffia in verwarring te brengen over haar loyaliteiten. Takaishi zou worden gekozen om misdaden van voormalig premier Abe Shinzo in de doofpot te stoppen. Het ging onder meer om corruptie bij de Olympische Spelen van Tokio en de oprichting van een laboratorium voor biologische oorlogsvoering, vermomd als een veterinaire school.

De rechtse groepering, die sterke banden heeft met Taiwan, zei ook dat een enorme Taiwanese ondergrondse basis in China onlangs was overstroomd “waarbij tienduizenden Taiwanese generaals en soldaten om het leven zijn gekomen”. Dit houdt zeker verband met een CIA-rapport dat een basis onder de Drieklovendam die cryptocurrency had gedolven, was vernietigd. De Chinese regering heeft dit gedeeltelijk bevestigd door een volledig verbod uit te vaardigen op alle handel in cryptocurrency.

De Chinezen strijden ook op veel andere manieren tegen de KM. Het hardhandig optreden tegen mega-sterren is bijvoorbeeld bedoeld om de KM-tactiek van het gebruik van “beroemdheden” om de publieke opinie te manipuleren, te dwarsbomen. De Chinezen treden ook hard op tegen pogingen om fiat-geld van de KM in China wit te wassen via Amerikaanse beursgiften aan Chinese high tech bedrijven. Zij treden ook hard op tegen pogingen om Chinese mannen te veranderen in verwijfde watjes, zoals is gebeurd in Japan en een groot deel van het Westen.

Het verdwijnen van Chinese megasterren is een voorbode van een nieuwe Culturele Revolutie die aan de gang is

Deze informatie, verzonden door de CIA East Asia, is bijna zeker gerelateerd:

Evergrande (3333 HK) en Evergrande Property Services (6666 HK) aandelenhandel stilgelegd in Hong Kong.

“De handel in de aandelen (stock code: 03333) van China Evergrande Group (de Vennootschap’) zal vandaag (4/10/2021) om 9:00 uur worden stilgelegd. Dienovereenkomstig zal ook de handel in alle gestructureerde producten met betrekking tot de Vennootschap op hetzelfde tijdstip worden stopgezet.

Het is zeer waarschijnlijk dat de offshore obligatiehouders van Evergrande zullen worden weggevaagd. Dit omvat alle buitenlandse banken die voor meerdere miljarden dollars aan obligaties hebben gekocht.

MI6 en de echte James Bond types zijn ook op oorlogspad tegen de KM. “De Pandemie was een vuile bom af laten gaan door de Rothschild boevenbende. Als de Joden ze niet allemaal ophangen, doen wij het wel”, beloven MI6 bronnen.

De vrijgave van de “Pandora-papieren”, waarin offshore-deals en activa van meer dan 100 miljardairs, 30 wereldleiders en 300 overheidsfunctionarissen werden onthuld, was een onderdeel van dit offensief, aldus MI6.

https://www.theguardian.com/news/2021/oct/03/pandora-papers-biggest-ever-leak-of-offshore-data-exposes-financial-secrets-of-rich-and-powerful

https://www.chron.com/news/article/Key-findings-from-the-Pandora-Papers-investigation-16506082.php

“De Pandora-papieren zijn een zeer krachtige waarschuwing van ons dat, terwijl de burgerbevolking over de hele wereld onder de duim van het wereldfascisme leeft, wij slechts zo lang stil zullen zijn en dat niemand boven de wet staat. Wij weten alles van wat er in de wereld gaande is en zijn goed in staat en voorbereid om dit aan te pakken… er zijn veel bomen en veel touw nodig, maar wij zijn niet bang om dit te gebruiken,” zeggen zij.

De vrijgave van de Neurenberg procesdossiers vorige week was bedoeld als een herinnering dat gerechtigheid voor hooggeplaatste criminelen deze keer zeker zou komen, net zoals het deed na de Tweede Wereldoorlog, zeggen Mossad bronnen.

Op deze link, bijvoorbeeld, vindt u een lijst van 40 “miljardairs” die allen summier zullen worden geëxecuteerd wegens het profiteren van de valse Covid pandemie.

https://www.forbes.com/sites/giacomotognini/2021/04/06/meet-the-40-new-billionaires-who-got-rich-fighting-covid-19/?sh=6532f45117e5

En om te begrijpen dat we echt te maken hebben met pedofiele criminelen is hier het werkelijke bewijs van kinderhandel. Een vrachtvliegtuig dat opsteeg uit Zuid-Soedan werd tijdens een tussenlanding in Niger gecontroleerd door douanebeambten. Ze ontdekten honderden ontvoerde kinderen in een vrachtvliegtuig dat op weg was naar Spanje. In de video zeggen de ambtenaren dat de kinderen bestemd waren om te worden verkocht aan pedofielen of te worden gebruikt voor orgaantransplantaties. Merk op dat de bemanning wordt meegenomen in bijpassende armbanden.

De KM verzet zich natuurlijk op alle mogelijke manieren. Ze gebruiken bijvoorbeeld propagandamondstukken als CNN om te dreigen de wereldhandel stil te leggen tenzij iedereen wordt ingeënt. “De Internationale Koopvaardijkamer (ICS) en andere industriegroepen waarschuwden voor een ‘wereldwijde ineenstorting van het transportsysteem’ als regeringen de vrijheid van verkeer van transportmedewerkers niet herstellen en hen geen voorrang geven om door de Wereldgezondheidsorganisatie erkende vaccins te ontvangen.”

https://edition.cnn.com/2021/09/29/business/supply-chain-workers/index.html

We zien ook rapporten zoals deze: “een aanvoerkrapte verandert in een volledige crisis met een tekort aan energie, arbeidskrachten en transport van Liverpool tot Los Angeles, en van Qingdao tot Queensland.”

https://www.theguardian.com/business/2021/oct/02/supply-chain-world-economy-energy-labour-transport-covid

Verder zien we veel paniekerige koppen als “Gascrisis treft voedsel als gigantische Nederlandse kassen in het donker gaan.”

https://www.bloombergquint.com/onweb/your-tomatoes-may-cost-more-as-gas-prices-hit-dutch-greenhouses

Natuurlijk zijn dit allemaal BS excuses voor faillissement.

Over excuses gesproken, senior Fed econoom Jeremy Rudd zei vorige week: “De primaire rol van de mainstream economie in onze samenleving is het bieden van een excuus voor een crimineel onderdrukkende, onhoudbare en onrechtvaardige sociale orde.”

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-09-24/fed-economist-bemoans-criminally-oppressive-social-order

Dit is een teken dat de gehersenspoelde middenmanagers van het Babylonische schuldenslavernijsysteem van de KM wakker worden en in opstand komen.

Daarom probeert de KM ook aan gerechtigheid te ontsnappen door harder dan ooit te proberen hun langgewenste Derde Wereldoorlog te beginnen. Zij moedigen nu bijvoorbeeld de Iraanse slavenleiders aan om te proberen een oorlog te beginnen. 

Daarom vertelde de woordvoerder van het Iraanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, Saeed Khatibzadeh, het grote Israëlische Hebreeuwse dagblad Maariv dat “de oorlog met Israël al begonnen is”.

Het Iraanse slavenleiderschap probeert nu ook een oorlog te ontketenen met Azerbeidzjan.

Natuurlijk staan de Russen niet toe dat zo’n oorlog uitbreekt. In plaats daarvan zetten de Russen zelf grote stappen. Vorige week vertelde de Russische politicus Yevgeny Alexeyevich Fyodorov

https://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Alexeyevich_Fyodorov

Duitse patriotten dat als de VS failliet gaat zoals verwacht, Rusland onmiddellijk zal helpen Duitsland te bevrijden.

https://t.me/thueringer_widerstand_chat/172122

Maar voordat u de VS opgeeft, moet u weten dat ondanks de overname van de regering van de VS door satanische criminelen, de VS nog steeds veel sterker is dan China in termen van zachte macht.

https://www.statista.com/chart/25836/countries-with-most-respondents-with-favorable-views-towards-the-us-or-china/

Dat betekent dat zodra de witte hoeden de criminelen verwijderen, de internationale opleving van de VS inderdaad heel snel zal gaan.

Als laatste punt van deze week willen we nog wijzen op een enorme wetenschappelijke ontdekking uit India:

Een team van wetenschappers heeft voor het eerst een reactor ontwikkeld die een aanzienlijke hoeveelheid waterstof produceert met behulp van duurzame bronnen zoals zonlicht en water, wat een kosteneffectief en duurzaam proces is, aldus het Department of Science and Technology (DST) op woensdag. Het INST-team gebruikte de goedkope organische halfgeleider in koolstofnitriden.

https://economictimes.indiatimes.com/industry/renewables/indian-scientists-develop-reactor-for-cost-effective-production-of-hydrogen-using-sunlight-and-water/articleshow/86624475.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst

Dit is iets wat elektrische voertuigen, met hun dure accu’s, overbodig zou moeten maken. In theorie zouden auto’s in staat moeten zijn om met zonnepanelen op daken, of zonnepanelen thuis, genoeg waterstof op te wekken om vrijwel overal zonder kosten te kunnen rijden.

Het was India dat, samen met China, een einde maakte aan de kunstmatige pogingen van westerse oligarchen om zonne-energie niet-concurrerend duur te houden. Zonne-energie is nu een van de goedkoopste vormen van energie op aarde.

Japanse autofabrikanten en regeringsambtenaren hebben lang geklaagd dat het Westerse bemoeienis was die hen ervan weerhield over te schakelen op waterstofenergie. Nu lijkt het erop dat India, dat onafhankelijker is dan Japan, op het punt staat het waterstoftijdperk in te luiden.

Bron: Benjaminfulford.net. Vertaling: Martien – Wakkeremensen.org

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Biden regime blijft in gebreke; krijgt tot 18 oktober voordat de hel losbreekt.”

 1. Er is in deze tijd, en eigenlijk al veel langer dan jullie mogelijk menen, altijd al in duisternis geleefd. Terwijl de meerderheid nog steeds menen dat dit alles, wat ons nu ook weer dienen mee te maken, nietys te maken heeft met Werkelijke WereldVrede. Maar vooral te blijven in Hun Duisternis, die velen nog steeds durven te omarmen.
  Wanneer worden wij dan nu een keer eens ECHT WAKKER!!!
  Want zoals het nu lijkt, is er qua aantal maar een minderheid die dit wel meer en meer door (beginnen) te krijgen hoe ziek en mensonterend dit al decennia gaande is over bijna de hele Aarde.
  Wanneer staan wij nu als MENSHEID en niet langer als mensdom nu eens een keer en voorgoed op! Laat je nooit meer verleiden, want dan is het dus vooral dan een vooral onbewuste LIJDEN.
  Een lijden waar zoals het lijkt, alle psychoten in deze wereld blijkbaar hun valse garen in hopen te blijven spinnen, maar waar de werkelijke mens nooit tot hun werkelijke zijn kunnen komen.
  Want dat houden de duisteren nog steeds zoveel mogelijk, ziekelijk in stand.

  WORDT WAKKER, NU!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *