Benjamin Fulford: “Bijbelse Overstromingen of Wereldvrede; Wat Zal Het Worden?”

20 september 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De uitbarsting van een vulkaan op het eiland La Palma heeft de potentie om een 100 m hoge tsunami teweeg te brengen die de oostkust van de V.S., de zuidelijke kusten van Europa en grote delen van de Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse kusten zou kunnen verwoesten.

Dit komt nadat de Drie Kloven dam in China onder zware druk kwam te staan van een “eens in de duizend jaar overstroming” eerder deze zomer. Als de dam doorbreekt  zouden wel 600 miljoen Chinezen worden getroffen en talloze doden worden geregistreerd.

Het is geen toeval dat deze gebeurtenissen plaatsvinden nu de nep, criminele regering van Joe “rubbermasker” Biden wordt geconfronteerd met een betalingsdeadline van 30 september, het einde van het fiscale jaar, waaraan niet kan worden voldaan. 

Op het eerste gezicht ziet dit er uit als geopolitiek poker met hoge inzet tussen de V.S. en China, die allebei dreigen de ander te laten overstromen.

Deze dreigingen lijken verband te houden met financiële oorlogvoering zoals te zien is (in het Westen) in de breed gerapporteerde naderende ondergang van China’s Evergrande Groep en corporate propaganda verslagen over “budget impasse” in de V.S. regering.

De Evergrande ondergang zou, als de eraan verbonden organisaties worden meegeteld, een schuld ter waarde van $1 biljoen veroorzaken en zou de Chinese economie bijna net zo hard kunnen treffen als het niet nakomen van betalingsverplichtingen van het Biden regime de V.S. zou treffen, schatten CIA-bronnen.

Daarom vermoedde deze bron in eerste instantie dat La Palma en problemen met de Drie Kloven dam waren verbonden met het V.S./China conflict.

Maar feitencontroleurs met meerdere bronnen onthulde een veel diepgaander conflict waarbij betrokken waren de Thule Society, de Franse Grande Lodge de L’Orient vrijmetselarij, de in Zwitserland gebaseerde Octagon groep, de Italiaanse P3 vrijmetselarij en de Satanische pseudo-Joden die aan de touwtjes trekken van de meeste G7 zogenaamde leiders. Partijen zoals de Chinese Lotus vrijmetselarij, de Scotts Rite vrijmetselarij, de Russen en anderen zijn er ook in verschillende mate bij betrokken. 

De ontstellende ontdekking was dat volgens MI6 de duizenden aardbevingen gevolgd door deze vulkaanuitbarsting op La Palma werden getraceerd naar een “HAARP opstelling” gelokaliseerd, niet in China maar… nota bene in Noorwegen.

Dit is fascinerend want vorige week werd in Noorwegen een Japanse diplomaat vermoord en de Noorse politie nam $2 miljoen cash in beslag volgens bronnen van de Aziatische Dragon familie. Het geld was bedoeld om de reizen en beschermende maatregelen voor leden van de Dragon familie te financieren om historische Aziatische obligaties in circulatie te brengen. Deze obligaties zouden daarna gebruikt gaan worden om een massaal Westers-geleid project te financieren om de planeet te redden dat China’s initiatief voor een nieuwe zijderoute in het niet zou doen verzinken.

Foto van Haarp hoogfrequente straling gericht op La Palma 

De HAARP opstelling in Noorwegen die is geïdentificeerd als bron van de dreigende ramp op La Palma is gestationeerd rondom een omvangrijk ondergronds basiscomplex daar. Deze basis kwam eind 2009 tijdelijk onder strikt toezicht te staan als de plaats van origine van de mysterieuze “Noorse spiraal” [een spiraalvormig lichtpatroon dat ’s-nachts in de lucht verscheen boven Noorwegen].

Met andere woorden, de Noord-Europese Thule society lijkt erbij betrokken te zijn. We namen contact op met een bron van de Thule society die het koppelde aan gebeurtenissen op de Thule luchtmacht basis in Groenland en “een complexe verbinding tussen Groenland en wat er zich onder het Meer van Geneve bevindt”. Vergeet niet dat de Octagon groep die de nep-Biden regering controleert haar hoofdkwartier heeft in de buurt van het Meer van Geneve in Zwitserland.

Hier is meer van deze bron:

“Waarom denk je dat [President Vladimir] Putin op 16 juni werkelijk in Geneve was? Om Biden te ontmoeten? Nee, daarom was hij er niet… Genua, Italië markeert de ingang van een 275 kilometers lange ondergrondse tunnel die het mogelijk maakt dat onderzeeërs van de Thule militaire basis in Groenland het wereldwijde hoofdkwartier van de CIA kunnen bereiken onder het Meer van Geneve. Dit lijkt de verbinding te bevestigen met het feit dat Geneve en Genua soortgelijke vlaggen hebben met rode kruisen. Het wapen van Genua draagt een Romeins kruis, lijkend op dat van de vlag van Zwitserland en identiek aan het logo van het Rode Kruis wat toevallig ook zijn hoofdkwartier heeft in Geneve, Zwitserland.”

“In Zwitserland is een schoonmaakactie aan de gang. Behalve het onder water zetten van DUMBS, vinden massa arrestaties plaats op het Geneefse hoofdkantoor van de CIA, het hol van de Khazariaanse Maffia (Octagon) en andere locaties in de omliggende gebieden.” 

We hebben een gedeeltelijke bevestiging van een open bron dat dit alles op de een of andere manier is verbonden met de V.S. omdat een enorm aantal vliegtuigen van Washington DC naar de Thule Luchtmachtbasis in Groenland vliegt. Deze vluchten bevatten gevangenen, zeggen CIA-bronnen. 

Oké, laten we dan nu een paar meer punten met elkaar verbinden om te proberen uit te zoeken wat hier werkelijk gaande is.

Bronnen van de P3 Vrijmetselarij, MI6 en de Mossad zeggen allemaal dat ze de door de Octagon groep gecontroleerde Franse tak van de Rothschild familie en hun Grand Lodge de L’Orient Vrijmetselarij dienaren aanpakken.

Dit is bijvoorbeeld wat er achter het Australische onderzeeër incident zit dat in de corporate media zo sterk wordt benadrukt.

Als achtergrond: vergeet niet dat de Chinese Communistische Partij werd opgezet door Chinese agenten die waren opgeleid door de Franse vrijmetselaars. Die noemen zich de Grand Lodge de L’Orient omdat ze zichzelf beschouwen als de geheime controleurs van Azië.

Generaal Douglas McArthur, die het naoorlogse regime in Japan heeft opgezet, was een lid van deze Lodge.

De Chinese Communistische Partij stemde in om het nep Biden regime te financieren omdat de Franse Rothschilds ze de controle over Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en ASEAN-landen beloofde, volgens bronnen van de Dragon familie.

Hier is wat achtergrond die is geleverd door de CIA in Oost-Azië:

De CCP heeft de Australische regering overgenomen. Ze hebben hen smeergeld beloofd zodat ze de Britse dominantie op het eilandcontinent definitief zouden kunnen uitschakelen zodat communistisch China het kan overnemen. 

Dus heeft de trouweloze Australische regering miljarden dollars geaccepteerd in ruil voor wat ze doen en dit druppelt hoogstwaarschijnlijk ook door naar de politie en het leger in Australië.

De spreekbuis het van het Chinese Ministerie van Buitenlandse zaken Zhao Lijian heeft het heimelijk gearrangeerd AUKUS verdrag [de onderzeeër deal] aangemerkt als “extreem onverantwoordelijke” dubbele maatstaven, en de lidstaten aangespoord om “de achterhaalde koude oorlog nul-som-mentaliteit [geen-winst-geen-verlies-mentaliteit] en de vooringenomen denkbeelden te verlaten”.

De door de staat gesteunde Global Times ging verder, bewerend dat Australië zichzelf heeft veranderd in China’s tegenstander en dat “Australische troepen hoogstwaarschijnlijk ook de eerste Westerse soldaten zullen zijn die hun leven verliezen in de Zuid-Chinese Zee”.

Waarom zouden de Chinezen zo geërgerd zijn dat Australiërs Engelse onderzeeërs kopen in plaats van Franse? Het antwoord is dat de Britten, de Amerikanen en de Australiërs de belofte van de Franse vrijmetselarij om Australië te overhandigen aan China hebben geblokkeerd. Ze hebben in plaats daarvan Australië onder hun nucleaire paraplu gebracht.

Interessant is dat de Russen ook helpen in het gevecht tegen de Franse Rothschild vrijmetselaars en hun in Zwitserland gebaseerde Octagon opperheren. Daarom zijn Russische troepen naar Afrika gestuurd om de diefstal van de Afrikaanse rijkdommen af te snijden, zeggen FSB-bronnen.

Dat zit er achter corporate propaganda nieuwsverhalen die de aanwezigheid van Russische “huursoldaten” in Mali hekelen. Vergeet niet dat het Mali is waar de Franse Rothschilds goud stalen om hun schulden aan de Aziaten te betalen.

https://www.reuters.com/world/france-criticises-deal-bringing-russian-mercenaries-into-mali-2021-09-14/?utm_source=reddit.com

https://www.dw.com/en/berlin-and-paris-concerned-over-russian-mercenaries-in-mali/a-59201331

We zagen ook dat de aan de Britse Inlichtingendienst verbonden site Alcuin and Flutterby Britse toenadering zoekt met Rusland door Putin uitgebreid te citeren over de criminele aard van het Khazariaanse Maffia regime in Oekraïne.

“Waarom een ontmoeting hebben met [Oekraïense President Volodymyr] Zelensky als hij het volledige externe management van zijn land heeft geaccepteerd? De belangrijkste kwesties met betrekking tot het functioneren van Oekraïne worden niet besloten in Kiev maar in Washington, en deels in Berlijn en Parijs. Waar moeten we het dan over hebben? … de Oekraïense autoriteiten nemen totaal illegale acties die zelfs buiten hun bevoegdheid liggen… Dissidenten worden gewoon vermoord op straat en dan na zo’n misdaad, zoekt niemand naar de misdadiger… of mensen worden levend verbrand…”enz.

https://alcuinbramerton.blogspot.com/2021/08/putin-on-russia-and-ukraine.html

Wellicht is deze verschuiving naar Rusland, samen met de verwijdering van Duitse stille agenten uit de Britse overheid, de reden waarom MI6 ons verledenweek donderdag vertelde: 

“We zitten met een soort complexe cyber-aanval, die zo complex is dat we hiermee een hele dag hebben verloren en heel wat mensen moesten vragen in de avond en eventueel de nacht door te gaan met werken. In de vroege uren waren de verbinden gesaboteerd en de cyber-aanval was zo serieus dat die onder de radar van staatsveiligheid en politie viel.”

Laten we dan nu eens kijken naar een paar andere dingen die gaande zijn in de wereld, in wat uiteindelijk een drukke week bleek te zijn.

Wellicht het grootste en veel te weinig gerapporteerde nieuws was dat Iran formeel was uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de Shanghai Cooperation Organisatie als permanent lid.

https://en.irna.ir/news/84475996/Experts-says-Iran-SCO-membership-strengthened-Asian-cooperation

Dit zou betekenen dat elke volgende Israëlische aanval op Iran zou leiden tot vergelding door Rusland, China, India en Pakistan, die allemaal lid zijn van de SCO. En nee, de V.S. en NATO zullen geen derde wereldoorlog beginnen door met de SCO te vechten om Israël te beschermen, beloven Pentagon-bronnen.

Daarom brak Israëls Minister van Defensie Benny Gantz vorige week met Israëls lang gevestigde oppositie om nucleaire diplomatie met Iran op te frissen, zeggen Mossad-bronnen.

Heeft Gantz het gat gedicht met de V.S. over een Iraanse nucleaire ingang? 

Dit nieuws samen met een doorgaande terugtrekking van Amerika uit het Midden-Oosten, wat bijvoorbeeld te zien was in de verwijdering van de Amerikaanse raketafweer uit Saoedi-Arabië, betekent een complete verandering in de Midden-Oosten politiek. Israël had gehoopt Egypte te overtuigen hen te hulp te komen, maar Egypte wees ze af. Het ziet er nu naar uit dat ze geen andere keus hebben dan permanente vrede met hun buren te zoeken.

Intussen beginnen in Noord-Amerika steeds meer cool-aid drinkers (acceptanten van het vaccin) wakker te worden. Rapper Nicki Minaj hielp daarbij door de vaccin waarheid te vertellen aan haar tientallen miljoenen volgers door opmerkingen te posten als: 

“80% van de artiesten die jullie allemaal volgen, hebben nu dezelfde mening als ik over de vaccins. Maar zijn te bang om er over te praten. Als ze mij vermoorden en mijn personage vermoorden of me voor gek of stom uitmaken, raad dan eens wat er gebeurt? Niemand zal ooit meer vragen stellen. Zie je dan niet wat er gebeurt?”

Toen het nep Biden regime op 18 september in Washington probeerde een volgend motel-kakkerlakgebeuren voor patriotten te ensceneren, waren er veel meer politieagenten, verslaggevers en undercover geheim agenten aanwezig dan protesteerders. De enige persoon die ze uiteindelijk konden arresteren bleek een undercover agent te zijn. Het betekent dat deze criminelen het vermogen verliezen om patriotten voor de gek te houden en ze in de val te laten lopen.

Intussen in Californië, zeggen Pentagon-bronnen dat militaire acties tegen gouverneur Gavin Newsom’s regime worden voorbereid nadat was vastgesteld dat een aftredingsmotie tegen hem een Satanische psyops was. Dit werd bewezen door zijn 66,6% “overwinningsstemmen”. De militaire aanval zal ook gericht zijn op de hoofdkantoren van Facebook en Google in Palo Alto Californië en het CNN/AT&T desinformatie netwerk in Atlanta, Georgia, zeggen de bronnen.

Foto van Gouverneur Newsom en verkiezingsuitslagen

We krijgen ook heel veel rapporten uit Canada waar Mantsjoerijse Kandidaat Justin Castro een communistische totalitaire overname probeert. Het blijkt dat Castro zijn eigen “Covid Vaccine” (Certificaat van Vaccinatie Identificatie) vervalste om Canadezen wijs te maken dat het goed is om geïnjecteerd te worden met DNA-veranderende vaccins. 

https://rumble.com/vmm00j-certified-nurse-confirms-justin-trudeau-and-wife-sophie-faked-vaccination-o.html

Castro en zijn Satanische regime zijn ook betrokken bij een aanval op Canada’s Christenen. De afgelopen maanden zijn meer dan 64 Canadese kerken geplunderd of afgebrand vanwege een onwaar verhaal dat massagraven van inheemse mensen waren gevonden. Onderzoekende journalisten die daadwerkelijk naar de sites gingen om te onderzoeken vonden geen bewijs van massagraven. Ze ontdekten wel dat een overwoekerde begraafplaats die bestond voordat residentiële scholen werden opgezet in veel reportages in internationale media als een “massagraf” werd bestempeld. Wat er was gebeurd is dat houten kruisen die op de graven waren gezet, waren weggerot. “Niets van dit commentaar was ondersteund door feiten, er waren geen massagraven, er was geen doofpotaffaire.” Het Canadese leger moet zich bewust worden van het feit dat de burgerregering werd overgenomen voor Satan-aanbiddende criminelen.

In elk geval zullen de White Dragon Society en de vertegenwoordigers van de Chinese Vrijmetselarij later deze week elkaar ontmoeten om te proberen een eind aan dit conflict te maken en hopelijk een win-win oplossing bereiken voor de mensen op deze aarde. Mogelijk zijn wij in staat om details van deze bijeenkomst aan onze lezers te geven in het rapport van volgende week. Het is te hopen dat verstandig leiderschap spoedig naar boven zal komen.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *