Benjamin Fulford: “Terwijl de wereld is afgeleid door Afghanistan, verklaren Duitsland en Japan onafhankelijkheid.”

6 september 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De ineenstorting van het naoorlogse “globalisten” regime versnelt. De terugtrekking van het Amerikaanse leger uit Afghanistan en een groot deel van de rest van het Midden-Oosten is gewoon het begin van het einde voor de Khazariaanse Maffia. Wellicht is het belangrijkste, over het hoofd geziene verhaal de regimeverandering in Duitsland en Japan, tegenstanders tijdens W.O.II.

Dit gaat niet alleen over de aftreding van Duitslands Bondskanselier Angela Hitler (Merkel) en de Japanse premier Yoshihide Suga. Dit gaat erover dat deze landen voor het eerst sinds 1945 hun onafhankelijkheid weer verklaren (zie hieronder voor details). Zonder Duitsland en Japan zal de G7 de G5 worden en uiteindelijk de G0.

Natuurlijk, als je leeft in de alsmaar kleiner wordende zeepbel van de KM corporate propaganda media, word je verteld dat Amerika zich terugtrekt uit het Midden-Oosten om zich te concentreren op China. Maar aangezien het nep Biden-regime afhankelijk is van Chinees geld om te overleven, proberen ze de mensen ervan te overtuigen dat China hun oorlog tegen China gaat financieren.

Zoals Qin Gang, China’s ambassadeur voor de Verenigde Staten, vorige week zei tegen een groep Amerikaanse “leiders”:  de Amerikaanse “regering” schildert China af als “haar rivaal en denkbeeldige vijand, net zoals Don Quichot die vocht tegen windmolens”. 

https://www.politico.com/news/2021/09/01/china-new-ambassador-speech-508465

Deze onzin is slechts onderdeel van wat alleen maar beschreven kan worden als “chaos”. De afgezaagde oude metafoor van rondlopen als een kip zonder kop beschrijft het best de huidige situatie in het Westen. 

Om te begrijpen hoe de G7 dominostenen voorbestemd zijn om te vallen, laten we eens kijken naar de werkelijke impact van wat er gebeurde in Afghanistan. Dit is hoe een senior CIA functionaris in Azië de situatie beschrijft:

“Laat dit van te voren bedachte Afghanistan-scenario je niet in de war brengen. Het is voor het grootste deel omgedraaid door de mainstream media en hun marionetten-meesters.

Bijvoorbeeld: de gevangenen die werden vrijgelaten waren geen terroristen of IS-strijders. Het waren politieke gevangenen die tegen de Cabal waren die het land de afgelopen 20 jaar onder controle had.

Nu werd 90% van de opiumvelden tot op de grond toe afgebrand door de Taliban. Hierdoor is de cash flow voor de Cabal/Deep State tot stilstand gekomen. Die zijn nu erg wanhopig. Ze kunnen geen cash krijgen van de Federal Reserve. Londen geeft ook geen cash geld meer uit. De ECB drukt ook geen cash geld meer… Wees bedacht op een grote valse vlag operatie.”

Nu we het over grote valse vlaggen hebben, het is geen toeval dat nu de 20e gedenkdag van 9/11 nadert, we zien dat een systematische revisie van het neoconservatieve plan voor wereld dominantie “Project voor een Nieuwe Amerikaanse Eeuw” is gelanceerd.

Laten we nog weer eens naar Afghanistan kijken. De werkelijke reden waarom de V.S. dat land binnenviel was om zich te verzekeren van een pijpleiding en om de heroïneproductie te beschermen. Vóór de Amerikaanse invasie, ondersteunde de Afghaanse regering een plan van Bridas Corporation voor een Chinees/Argentijns/Turkmeense pijpleiding.

Toen de Neocons [slang voor neoconservatieven] die het regime van George Bush Jr. controleerden voorstelden om de pijpleidingdeal aan het Amerikaanse bedrijf Unocal te geven, werd hen verteld dat het te laat was en dat de deal al was getekend.

De Neocons reageerden op hun welbekende manier “als je ons tapijt van geld niet accepteert, zal je een tapijt van bommen krijgen”. En zodra de Amerikanen aan hun invasie waren begonnen, benoemde Bush de voormalig Unocal adviseur tot zijn speciale afgezant voor Afghanistan. 

Nu is het oorspronkelijke Bridas/Chinees/Argentijns/Turkmeense plan terug in het spel.

https://www.voltairenet.org/article213876.html

Een verdrag tussen Pakistan en China maakte dit mogelijk. Dus nu bouwen Iran, Turkmenistan, Pakistan, Afghanistan en India allemaal hun eigen pijpleiding in het centraal Aziatisch gebied dat de Neocons hadden geprobeerd te veroveren.

En wat hebben de Amerikanen bereikt na $2.3 miljard te hebben besteed aan 20 jaar oorlog in Afghanistan? Afghanistan is het op zeven na armste land ter wereld waar 47 procent van de bevolking onder de armoedegrens leeft, terwijl meer dan 75% van het budget van het hopeloos corrupte voormalige Kabul regime van internationale hulp kwam.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-forever-war-benefiting-afghans-follow-money

Bedenk echter dat Afghanistan geen Amerikaanse militaire nederlaag was. In die 20 jaar oorlog kwamen slechts 2.448 Amerikaanse soldaten om in de strijd daar. Dus de V.S., een economische supermacht, met een bevolking 10 keer die van Afghanistan doodde verpauperde Taliban in de verhouding van circa 100 op 1. En toch verloren ze. Wat dit laat zien is dat zelfs als het leger alle veldslagen wint, maar het niet de financiële dekking en goede strategische doelen heeft, het zal verliezen. Je kunt alle veldslagen winnen die je wilt maar als je looncheque niet is gedekt, is het spel over.

De vraag is nu wat zal het Amerikaanse leger doen na de 30e september, het einde van het fiscale jaar, om te voorkomen dat al hun looncheques wereldwijd ongedekt zijn?

Aan dit front is de White Dragon Society bezig om deze maand in Japan een bijeenkomst te organiseren met de Aziatische Dragon familie om financiering te krijgen voor een zwaarden-tot-ploegscharen transformatie van het Westerse militair-industrieel complex. Toen dit verslag online zou gaan, werden de fondsen nog altijd geblokkeerd door de Khazariaanse Maffia. De mensen achter deze blokkade worden nu opgespoord en gearresteerd. Wij zullen de lezers op de hoogte houden als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

De Khazariaanse opperheren van de G7 hopen van hun kant dit te kunnen verhinderen door te proberen een bijeenkomst te organiseren met Rusland en China om “Afghanistan  te bespreken”. Met andere woorden ze proberen een last-minute fondsenwerving op te zetten.

https://www.tasnimnews.com/en/news/2021/09/05/2566099/g7-foreign-ministers-to-invite-russia-china-to-meeting-on-afghanistan

Aangezien dit zal mislukken, betekent dit voor de nabije toekomst dat, hoe betreurenswaardig ook voor het Westen, systemische ineenstorting door zal gaan. De aanhoudende pogingen van de KM om de macht te behouden door giftige “vaccins” en een nep-pandemie te gebruiken zal geen echt verschil gaan maken.

Zoals CIA Europa verklaart:

“De werkelijke reden voor Covid-19 en de Great Reset is dat de ECB zo goed als bankroet is en alleen op kunstmatige manier geld kan drukken. Het Europese Banksysteem is bankroet en mensen zullen later hun pensioen niet uitbetaald krijgen.

Daarom “blijven ze maar door vaccineren” zodat zo min mogelijk mensen in leven blijven en mensen te ziek of dood zijn om terug te kunnen vechten wanneer ze te horen krijgen dat ze hun pensioen niet langer krijgen. Dit alles is in werking gesteld door de beruchte Davos Maffia en de great reset groep.”

Maar Duitsland en Japan zijn beide door tribunalen voor oorlogsmisdaden gegaan en herinneren zich de Neurenberg code. Daarom hebben de aanhoudende, aan de pandemie gerelateerde oorlogsmisdaden geleid tot regimeverandering, het eerst in deze landen. 

In Japan vecht Sheila Smith, een senior onderzoeksassistent voor Asia Pacific studies bij de Council on Foreign Relations, om het criminele Rockefeller slavenregime aan de macht te houden. Maar er is een executiebevel voor haar getekend omdat ze openlijk heeft gepust voor massale vaccinatie zonder veiligheidstesten.

Nu heeft de ontdekking dat miljoenen Moderna vaccins in Japan giftige stoffen bevatten de Japanse patriotten het oorlogspad opgedreven tegen alle Rockefeller/Rothschild afgevaardigden in dit land. Dat is de werkelijke reden waarom slavenpremier Yoshihide Suga werd gedwongen om af te treden, zeggen rechtervleugel-bronnen die dicht bij de Keizer staan.

In Duitsland hebben gerechtelijke stappen van Dr. Reiner Fuellmich hetzelfde effect gehad. De vervanging van Angela Merkel zal formeel het einde van de naoorlogse bezetting van Duitsland betekenen, zeggen CIA-bronnen in Europa. 

Regimeveranderingen in Canada en Frankrijk worden nu ook verwacht. In Canada, kondigde misdaadpremier Justin Castro een overhaaste verkiezing af voor 20 september in de verwachting van een gemakkelijke overwinning. In plaats daarvan is hij op zijn verkiezingscampagnes zo erg met boegeroep ontvangen en voortdurend bestookt met vragen over zijn vaccinatiemisdaden dat hij bang is om uit zijn bus te komen.

Deze broedermoordende Mantsjoerijse Candidaat verdonkeremaant ook geld van de Canadese belastingbetalers om 293 miljoen doses covid-vaccins te kopen (voor een land met 37 miljoen inwoners) om zijn KM opperheren te financieren. 

Frankrijk is in een staat van semi-anarchie nu protesten tegen Rothschild-slaaf Emmanuel Macron heviger worden.

Er zijn ook juridische gevechten, demonstraties en talrijke weerstanden in Australië, Oostenrijk, Canada, Griekenland, Portugal en Spanje. In Spanje werd een vaccinfabriek van Pfizer opgeblazen. 

Truckchauffeurs leggen de handel stil van Australië tot Zweden. Een “tekort aan lorriechauffeurs” [lorrie is een vrachtwagen met oplegger] (de corporate propaganda heeft het over stakingen) veroorzaakt voorraadtekorten bij bedrijven van Ikea tot McDonalds tot General Motors.

Een tekort aan halfgeleiderchips “als gevolg van Covid” legt GM, Ford Motor en andere assemblagefabrieken van autofabrikanten in Noord-Amerika en elders stil.

Intussen zullen de Amerikaanse steunprogramma’s voor samen 12,1 miljoen mensen vandaag eindigen. Deze mensen weigeren om te werken tegen slavenloontjes ook al zijn er meer dan 10 miljoen open werkplekken en meer dan de helft van de kleine bedrijven zegt een tekort aan medewerkers te hebben. 

https://finance.yahoo.com/news/half-u-small-businesses-unfilled-173237603.html

Sinds mensen weigeren om te werken of alleen slavenlonen hebben, dwingt een tekort aan belastingopbrengsten de Amerikaanse staat en plaatselijke overheden tot een nog grotere leenwoede dan ten tijde van de Lehman shock van 2008, alleen om pensioenen te kunnen betalen.

https://mishtalk.com/economics/bad-ideas-tried-again-pension-plans-borrow-money-at-a-record-pace-to-invest

Wellicht het meest buitensporige teken van hoe ver Amerika is gedegenereerd is dat de stad San Francisco heeft besloten om mensen $300 per maand te betalen om “niet op elkaar te schieten”.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9951135/San-Francisco-rolls-program-pay-people-300-month-not-shoot-other.html

Intussen probeert het criminele nep Biden-regime – dat een mislukte massamoord campagne onder ogen moet zien – om massale hongersnood te bewerkstelligen door boeren te betalen voor het niet telen van voedsel.

https://www.politico.com/news/2021/08/29/usda-farmers-conservation-program-507028

Vervolgens is de KM ook van plan om mensen te dwingen zich te laten prikken als ze toegang willen hebben tot uitgaansgelegenheden, volgens de P3 Vrijmetselarij. Net als toen de Sovjet Unie instortte, is het zeker dat de heersende klasse zal blijven proberen om mensen te onderdrukken totdat ze uiteindelijk voor het vuurpeloton worden gebracht of door het gepeupel worden opgehangen aan lantaarnpalen.

De KM slavenstaat Israël staat intussen voor een bestaanscrisis. Hun militaire en inlichtingen instanties weten al dat het spel over is. Daarom trad voormalig Mossadchef Tamir Pardo in de openbaarheid en zei dat “het amusante deel” van werken voor de Mossad was dat de instantie “eigenlijk een misdaadsyndicaat is met een vergunning”. 

Maar als je in de openbaarheid treedt als misdaadsyndicaat, verlies je vrienden. Daarom, toen de V.S. en Israël vorige week opriepen tot een vlootoefening in de Rode Zee, de Saoedi-Arabische noch de Egyptische marine daar aan deelnamen. 

Het gebrek aan bondgenoten dwong Israëls president Isaac Herzog om naar Jordanië te gaan voor een ontmoeting met Koning Abdullah II om “diepgaande strategische kwesties” te bespreken. Jordanië smeken om hulp gaat niet voorkomen dat de gehersenspoelde, gevaccineerde slavenbevolking van Israël uiteindelijk zal worden bevrijd van hun Satanische Khazariaanse meesters. De rest van de wereld wordt al bevrijd. Dit is echter geen tijd om een achterover leunende strijder te zijn. We moeten allemaal strijden.

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Terwijl de wereld is afgeleid door Afghanistan, verklaren Duitsland en Japan onafhankelijkheid.”

 1. Inderdaad, heb ook dat gevoel dat meneer Fulford heeft, dat Wij Zeker Nu Niet Dienen Op Te Geven, maar…. Dat Wij Gezamenlijk Onze Schouders Onder Deze Zo Zieke en Valse Strijd te GAAN Zetten!

  Laten Wij er een gezamenlijke overwinning van gaan maken!
  Laten Wij Ons niet laten beknotten door een tekort aan inkomsten, omdat dat niet door Ons veroorzaakt is maar dus wel door ondermeer de WEF van de ‘heer Klaus Schwab en hen aanhangersclub!.
  Laten Wij het daar halen wat wij straks tekort gaan komen, want ook Zij hebben ook ons alleen maar misleid en daarmee ook, jammer genoeg, ook verleid tot het ‘duister’ in ons !
  Laten Wij het duister weer incorporeren in Het Licht, omdat dat de enige manier is om op de juiste manier met het duister om te gaan!
  Daartoe geef ik Nu dan ook dit hele oude gebed mee, het Duister naar LICHT-gebed:

  “Meester, in uwe wijsheid, leer mij een vlam te zijn voor wie in duisternis verkeren, opdat ik hunne harten moge verwarmen en hunne duisternis verlichten, totdat zij uit eigen kennis hun vuur kunnen ontsteken en, wanneer het brandt, de duisternis kunnen verlaten en eindelijk wonen in het licht der zon.”

 2. Het omslagpunt is aanstaande daarom zal het duister nu snel moeten handelen. Zoals jullie kunnen zien gaan ze vol voor de kinderen. Ze hoeven alleen maar onze generatie te tackelen, waar ze volop mee bezig zijn en daarna zullen de kinderen van de staat (A.I) worden. Haal je kind(eren) dus uit het onderwijssysteem. Kijk op thuisonderwijs punt nl . Voor meer inspiratie kijk op natuurlijk ouderschap. Niet meer meedoen met hun spel,..maar meedoen met het spel van je kind.
  Achter deze duisternis komt de zon op,..wij zijn die Zon!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *