Benjamin Fulford: “Meer Ratten Verlaten het Biden-schip.”

30 augustus 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De degeneratie van de Verenigde Staten onder het nep Biden-regime heeft het punt bereikt waarop veel trouwe bondgenoten het verlaten. De chaotische terugtrekking uit Afghanistan blijkt slechts één van de vele dominostenen te zijn die spoedig zullen vallen; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

De voorspelde volgende dominostenen zijn Irak, Saoedi-Arabië en Oekraïne. Maar het probleem dat onmiskenbaar is maar voor het gemak wordt genegeerd blijft Israël, Iran en hun in Zwitserland gevestigde meesters. De Palestijnen begrijpen dit en daarom hebben ze aangekondigd niet langer te zullen onderhandelen met het nep Biden-regime.   

https://www.jpost.com/israel-news/palestinians-no-return-to-peace-talks-under-us-leadership-677802

Toen Israëls Premier Naftali Bennett op 21 augustus kennis maakte met de Rockefeller-afgevaardigde Joe Biden herhaalde hij de mantra dat “Iran nummer één van de wereld is in het exporteren van terreur, instabiliteit en schending van mensenrechten”. Maar een kritische massa in de militaire- en inlichtingengemeenschap van de wereld weet dat Israël en Iran werken voor dezelfde mensen. Dus is de werkelijke vraag, wanneer gaat deze in Zwitserland gevestigde groep van wereldterreur eindelijk worden aangepakt.

Wanneer zij worden opgepakt, zullen marionettenleiders als Biden, Justin Castro van Canada, Emmanuelle Macron van Frankrijk en Scott Morrison van Australië, enz. ook worden verwijderd.

We zien al signalen dat Duitsland, Japan en andere veronderstelde bondgenoten van het V.S.- regime de gelederen verbreken. De directe trigger hiervoor is een toenemende realisering dat de nep-pandemie een omvangrijke oorlogsmisdaad is.

In Duitsland heeft een juridisch team een oefening gedaan voor een nieuwe regeringsstructuur met een prioriteit om alle Covid-19 injecties te stoppen omdat ze onveilig zijn.

Duitse bondgenoten zoals Denemarken zijn van plan om alle maatregelen die met Covid te maken hebben in oktober te beëindigen.

In Japan, heeft de voorzitter van Tokyo’s Medical Association Kazuhiro Nagao een persconferentie gegeven op de Japanse TV waarin hij zich tegen vaccins verklaarde en zei dat hij Ivermectine gebruikte als een vroege behandeling voor meer dan 500 covid-patiënten met een praktisch 100% succespercentage. Nagao heeft om nationaal gebruik gevraagd. 

Tokyo’s Medical Association’s voorzitter maakte bekend hoe landen die Ivermectine verspreiden onder de mensen veel lagere cijfers hebben van Covid en sterfte door de ziekte.

Rondom dezelfde tijd werd bij het Moderna vaccin vervuiling aangetroffen met “vreemde substanties” die magnetisch bleken te zijn en de Japanse regering begon 1,63 miljoen doses van de mRNA injectie terug te roepen.

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Coronavirus/COVID-vaccines/1.6m-Moderna-doses-withdrawn-in-Japan-over-contamination

Japan reageert omdat tijdens de Olympische Spelen buitenlandse agenten omvangrijke elektromagnetische aanvallen uitvoerden op de gewone bevolking van Tolyo, wat resulteerde in 23.000 mensen die per dag ziek werden. Ze weten dat het aan aanval was en reageren dienovereenkomstig.

De grote strijd nu is om het middenkader van gehersenspoelde mensen in de medische gevestigde orde ervan te overtuigen dat de hele pandemie bedrog is. Deze brief van een lezer beschrijft de situatie:

“Bij vele gelegenheden ontkent u covid-19  ronduit en hoewel ik open sta voor dit standpunt, is het moeilijk te verkopen aan iemand die aan de frontlijn heeft gewerkt. Als gediplomeerd IC-verpleger zorgde ik persoonlijk voor patiënten die een aparte kuur van twee weken volgden met heel goed waarneembare symptomen in een duidelijke tijdlijn zoals stollingsstoornis en acute respiratory distress syndrome (ARDS). In de 10 jaar dat ik op de IC werkte ben ik nooit zoveel patiënten tegengekomen die allemaal een zelfde verloop vertoonden en daarna achteruitgingen in ARDS. Misschien werd dit veroorzaakt door het proefmedicijn dat we gaven (Remdesivir). Het was ook opmerkelijk dat Ivermectine buitengewoon effectief was in het behandelen van wat er ook rond waard. Ik heb gehoord dat Brazilië dit nu profylactisch [preventief] toedient met sterke resultaten (niet geverifieerd). Ook, als covid-19 compleet bedrog is, wat is/was dan de nucleotidesequency [de lineaire volgorde van nucleotiden in een DNA-RNA molecuul] die in 2019 werd geleverd door de Chinese wetenschappelijke gemeenschap? Ik probeer uw standpunt niet te betwisten, maar als ik naar de hiërarchische structuur bij de Universiteit van Californië [UCLA] ga, moet ik wat solide informatie hebben om de aandacht te krijgen van het midden en niet-corrupte hoger management.” 

Hier is het antwoord:

Het bewijs en de symptomen die we zien passen allemaal heel goed bij een elektromagnetische aanval. Een verzwakt immuunsysteem als gevolg van EMF-vergiftiging maakt het een veelheid van ziektekiemen, die al in en om ons heen bestaan, mogelijk om overwicht te krijgen. Als gevolg daarvan laten wij verschillende symptomen zien, die overeenkomen met een “reeks van symptomen” die een “syndroom” zoals aids of SARS vormen. Zinktekort vertoont soortgelijke symptomen als de seizoenverkoudheid en griep. Als je deze symptomen combineert met een sterk overdreven PCR “test”, ontwikkeld om 95%+ valse positieve uitslagen te creëren, dan is gemakkelijk te zien hoe EMF-vergiftiging Covid-19 kan worden.

Remdesivir dat is opgenomen in de “zorgstandaard” in de V.S. werd ontworpen om verschillende ziekten te veroorzaken die de heftige effecten van Covid zouden kunnen vertonen. Het werd nooit bewezen veilig te zijn toen het in het verleden werd gebruikt voor Ebola. Bij Gilead’s cohort studie van 53 patiënten werd 30% naar de intensive care afdeling gestuurd. Ongelofelijk maar waar 22% van de patiënten hadden allemaal 4 grote levensbedreigende bijwerkingen van insufficiëntie van meerdere organen, abnormaal lage bloeddruk, septische shock en acuut nierfalen. 

Combineer dit met het verkeerd voorschrijven van antibiotica zoals vancomycine in de UK, wat ook acuut nierfalen veroorzaakt en ziekenhuizen worden een gevaarlijke plaats om te verblijven.

In Japan kreeg Remdesivir noodgoedkeuring na slechts 3 dagen als de “standaardzorg” in intensive care afdelingen… waarschijnlijk vanwege zijn duidelijke voordelen van extreem hoge prijs en dodelijke bijwerking zodat het scorebord van nieuwsshows angst kon blijven uitzaaien. 

Het belangrijkste punt in de omgang met gehersenspoelde types aan de macht is hen te vragen waarom niemand een gezuiverd geïsoleerd specimen/monster heeft van SARS-Cov-2 en waarom het nooit onder een microscoop is gezien. Het CDC [Amerikaanse dienst met betrekking tot de volksgezondheid] en het WHO, enz. geven allemaal toe dat ze geen specimen hebben. De nucleotidesequencies die ze vergroten zijn een collectie van gewoon genetisch materiaal en daarom creëert de sterk overdreven PCR test positieve testresultaten voor dingen zoals geiten, fruit, cola, ijs, enz.

In de testcentra vertellen ze mensen dat roken of een kop koffie of iets eten voor de speekseltest zal resulteren in een vals positief. Met andere worden de PCR test vergroot bepaalde soorten van niet-menselijk DNA en noemt dat “Covid-19.”

Een senior arts in een groot Canadees ziekenhuis dat het centrum is van het gevecht tegen Covid-19, zegt dat er iets “extreem ongewoons” is aan de reactie. Elk jaar verschijnen nieuwe types coronavirussen en elk jaar bezwijkt circa 8% er aan, meest oudere mensen, zegt ze. Er was geen verschil tussen het coronavirus sterftecijfer in 2020 dan in enig ander jaar, dus is de reactie van de regering “een of andere vorm van complot” zegt ze. 

De andere, heel ongewone reactie die is waargenomen, is dat mensen die covid kregen en ervan herstelden een natuurlijke immuniteit hebben die beter is dan welk vaccin ook kan geven. Maar vreemd genoeg wordt immuniteit niet langer erkend als een sterke vorm van bescherming.

De realisatie dat iets heel erg mis is heeft de Britse strijdkrachten ertoe gebracht om de Duitsers en de Japanners te volgen en ook de vaccin/covid maffia aan te vallen. “Op 27 augustus was er in Engeland een grote brand in een super testgelegenheid; dus de gebruikelijke “vlucht naar de heuvels en verbrand alles” was hoe MI6 de situatie beschreef. Klaarblijkelijk nemen de strijdkrachten de leiding in handen en zal het effect ervan een grote wolk als van een atoombom zijn, zeggen ze. Volgens MI6 is een “afwijking” in de testprocedures die werd gebruikt om een grote hoeveelheid valse positieven te creëren vastgesteld en wordt ontmanteld.

Een deel van de trigger voor de vertraagde militaire reactie was de val van Afghanistan, zegt MI6. De nieuwste analyses duiden erop dat het incompetente Biden-regime dacht dat hun klant, de Afghaanse regering met zijn 300.000 door het Westen opgeleide en uitgeruste militairen in staat zou zijn om de macht vast te houden. Wat ze zich niet realiseerden is dat de Afghanen geen marionettenregering willen en daarom besloten de “voor-geld” troepen naar huis te gaan met hun gewonnen geld en de Taliban niet te bevechten. De Taliban, in buitgemaakte Amerikaanse uniformen, voerden een Iwo Jima-achtig hijsen van de vlag op om symbolisch het eind van het Amerikaanse Imperium te verklaren.

In een verder teken aan deze kant heeft Saoudi-Arabië een militair gemeenschappelijk verdedigingsverdrag getekend met RUSLAND, en verliet daarbij de voorgaande overeenkomst met de V.S. die kracht gaf aan de “petrodollar”, volgens Mossad-bronnen. “Als dat waar is, betekent dit dat het einde van de dollar HEEL dichtbij is… en dat de naties van de wereld de dollar gelijktijdig zullen verlaten, waarschijnlijk aan het eind van dit jaar. Dat is het einde van Washington D.C., het Biden-regime, de dollar, en het Amerika zoals we dat kennen”, voorspelt de bron. Wat deze bron zich niet realiseert is dat de dollar niet langer wordt gecontroleerd door de Amerikanen en het V.S. regime alleen fiat-valuta kan uitgeven binnen de V.S. en dollars kan witwassen in de economie via de effectenbeurs.

Het Rockefeller-Rothschild regime is nu in een hoek gedreven en vecht wanhopig om de macht te behouden met hun gebruikelijke strategie van moord, omkoperij en leugens.

In Amerika blijkt Robert David Steele [RDS], die een anti-cabal tour door het land uitvoerde, aangevallen te zijn met een elektromagnetisch wapen.

Steele die in een uitstekende gezondheid verkeerde, lag volgens collega’s op een afdeling voor kritieke zorg in het Central Florida Regional Hospital aan de 1401 West Seminole Blvd, Sanford, Florida.

“Robert werd op de een of andere manier in een medisch teweeggebrachte coma gebracht en er is een pijp in zijn luchtpijp aangebracht voor beademing”, zeggen ze.

De bronnen zeggen dat RDS medische volmacht gaf aan Charlotte Rose. Rose zegt dat hij een “medische gevangene” is en dat ziekenhuizen de nieuwe concentratiekampen zijn. “Ziekenhuizen zijn een prachtige plaats voor de Deep State om mensen uit te schakelen die hinderlijk voor ze zijn”, zeggen de collega’s. We hebben hierover niet rechtstreeks van RDS gehoord behalve een korte boodschap die zegt dat de situatie “een dubbeltje op z’n kant” was.

Bij het online gaan van dit verslag kregen we bericht dat RDS is heengegaan. MI6 zegt dat ze van de CIA te horen hadden gekregen dat RDS was vermoord omdat hij was betrapt op het doorgeven van geclassificeerde documenten. Een Mossad-bron zegt dat dit klinkt als een excuus gericht op het voorkomen van de onvermijdelijke vergelding. Maar ik moet naar voren brengen dat RDS oorspronkelijk aan mij werd voorgesteld door een persoon die later zijn dood voorwendde, dus misschien is dat deze keer ook het geval. We zullen het de lezers laten weten.

Uw correspondent lijkt ook onder een of andere vorm van druk te staan en werd belemmerd om volgens plan terug te keren naar Japan. Air Canada’s regelverandering voor passagiers richting Japan vereiste een PCR-test voor het aan boord gaan. Maar voordat ik vertrok naar Canada had ik de Japanse regering gevraagd hoe het zat en werd mij verteld dat bij mijn terugkeer een test voldoende zou zijn.

Er lijkt een poging te zijn om een geplande bijeenkomst met de Dragon Familie in de herfst te dwarsbomen. De bijeenkomst is gericht op het wegnemen van de controle over het Westerse financiële systeem van de criminele Rothschild/Rockefeller groep. Zonder hun magische geldmachine is de Cabal ten ondergang gedoemd, dus is het duidelijk dat ze alle stoppen eruit willen trekken om die macht in eigen handen te houden.

Maar de verdergaande ineenstorting van de Amerikaanse economie met inflatie, voedseltekorten en sociale achteruitgang zal niet worden gestopt door het vermoorden van een paar dissidenten.

In elk geval zal de te leren les voor de Khazariaanse Maffia zijn dat er zoiets bestaat als werkelijkheid en hoe hard ze ook proberen die les te voorkomen, de werkelijkheid heeft een manier om je uiteindelijk in te halen. Met andere woorden, het verklaren van een medische staat van beleg gebaseerd op een pandemie die niet bestaat is een tot mislukking gedoemde strategie omdat die niet is gebaseerd op de werkelijke wereld.

Er bestaat geen twijfel dat deze criminelen plannen hebben voor verdere massamoord- gebeurtenissen, enz. om aan de macht te blijven. Daarom moeten we ze intensief najagen, gevangen zetten en voor het gerecht brengen.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *