Benjamin Fulford: “De CCP werd vorige week 100 jaar, de VS werd 245.”

5juli 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Op haar 100ste verjaardag vorige week pochte de Chinese Communistische Partij op haar successen. Tegelijkertijd verzamelden de V.S. patriotten zich op 4 juli om hun 245ste Onafhankelijkheidsdag te vieren. Hoewel de V.S. op dit moment berooid en nooddruftig mag lijken, kun je er zeker van zijn dat ze terug zullen zijn zodra ze de parasitaire invloed van de Khazariaanse Maffia hebben geëlimineerd, zoals de Chinezen dat eind zeventiger jaren hebben gedaan.

Daarom zullen we het deze week hebben over de verborgen Chinese onafhankelijkheidsoorlog tegen de Khazariaanse Maffia om aanwijzingen te vinden hoe de Verenigde Staten te bevrijden. We zullen ook een informatiedump van de Russische FSB presenteren over de mind control vaccins van de Khazariaanse Maffia die aan de gegijzelde mensen in de G7 landen worden opgedrongen.

Oké, laten we beginnen met te vermelden dat de Chinese Communistische Partij werd opgericht door agenten van de Khazariaanse Maffia die opereerden onder de Comintern vlag. Veel vroege Chinese communisten werden voor hun rol getraind door de KM Rothschild familie in Frankrijk.

De Chinese Communisten waren vóór het einde van W.O. II bijna uitgeschakeld door Aziatische geheime genootschappen – in het bijzonder de Rode en de Groene. Geloof het verhaal niet van de glorieuze guerrilla-oorlog die werd gewonnen door de Chinese Communisten onder Voorzitter Mao. Pas toen het Sovjet leger China binnenviel en het overnam van de Japanners werden de Communisten aan de macht geholpen.

Vanaf 1950 tot aan de eerste jaren in de 1970’s was communistisch China een Sovjet kolonie. Hun stroman, Voorzitter Mao, was een ramp. Onder vele andere misdaden, had hij de leiding over de dood van minstens tientallen miljoenen mensen met zijn rampzalige grote sprong voorwaarts. De dingen veranderden pas toen de Chinezen hun eigen kernwapens kregen. Zodra ze een atoombom hadden schopten ze alle buitenlandse communistische adviseurs eruit en degradeerden Mao tot een ceremoniële rol zonder macht. 

Veel van deze communistische adviseurs konden nergens naartoe omdat de meeste Westerse regeringen ze niet terug wilden nemen. Sommigen kwamen terecht op de afdeling Aziatische Studies van de Universiteit van Britisch Columbia waar ik onder hen studeerde. Van hen, zowel als van leden van de Aziatische geheime genootschappen, heb ik veel over deze verborgen geschiedenis geleerd.

Hoe dan ook, gedurende de zeventiger jaren was er binnen China een gewelddadige machtsstrijd gaande met o.a. Mao’s culturele revolutie als tegenaanval. Die eindigde toen Mao stierf en een volgeling van het Aziatische genootschapslid Zhoe Enlai, Deng Xiaoping, in 1978 de macht overnam.

De Khazariaanse Maffia probeerde in 1979 hun controle opnieuw te doen gelden door een enorm Sovjet tankleger China in te sturen. Dat werd vernietigd door een Chinese waterstofbom (volgens bronnen van de Chinese militaire inlichtingendienst) en China werd, voor het eerst sinds de opium oorlogen, een onafhankelijk land.

Toen China onafhankelijk werd, ging Deng Xiaoping naar Japan om het Japanse economische model te bestuderen onder leraren als Matsushita Konosuke (de oprichter van Panasonic).

China kopieerde Japan omdat het een hybride centraal planning/kapitalistisch systeem had ontwikkeld dat resulteerde in tientallen jaren economische groei met dubbele cijfers. Tegen 1985 had Japan het hoogste inkomen per hoofd van de bevolking op aarde en de kleinste kloof tussen rijken en armen in welk OESO land ook. Ondanks deze economische groei zaten de rivieren en parken in het centrum van Tokyo vol vis en wild.

George Bush sr. en zijn KM Nazi groepsvriendjes dwongen Japan om dit systeem af te breken. Maar China bleef het gebruiken en daardoor zijn ze nu het Westen voorbijgestreefd.

Laten we een stukje citeren uit President Xi Jinpings overwinningsspeech van vorige week waarin hij het systeem beschrijft waar China de eer voor opeist maar dat in feite werd ontwikkeld in het vooroorlogse Duitsland en het naoorlogse Japan:

“Het Chinese volk toonde de wereld dat ze in staat waren om niet alleen de oude wereld te ontmantelen maar ook een nieuwe op te bouwen…

Dit stelde China in staat om zichzelf te transformeren van een sterk gecentraliseerde planeconomie tot een socialistische markteconomie die bruist van dynamiek, en van een land dat grotendeels was geïsoleerd tot een land dat openstaat voor de wereld buiten haar grenzen… om een krachtig, democratisch en wettelijk bestuur te voeren… 

We zullen een volledig democratisch proces van het volk ontwikkelen, sociale rechtvaardigheid en gerechtigheid waarborgen, en onevenwichtigheden en tekortkomingen in ontwikkeling en de urgentste moeilijkheden en problemen waar de mensen zich zorgen over maken, oplossen…

China handhaaft het basis…principe om naar waarheid te zoeken via feiten… we zullen ook graag elke les leren die we kunnen van de successen van andere culturen en nuttige suggesties en opbouwende kritieken verwelkomen. De Chinese Natie draagt geen agressieve of overheersende trekken in haar genen…

We willen werken aan de opbouw van een nieuwe vorm van internationale betrekkingen en een menselijke gemeenschap met een gedeelde toekomst, om de gedeelde menselijke waarden van vrede, ontwikkeling, eerlijkheid, rechtvaardigheid, democratie en vrijheid te stimuleren binnen een bredere context van de eens-in-een-eeuw veranderingen die in de wereld plaatsvinden.”

http://www.xinhuanet.com/english/special/2021-07/01/c_1310038244.htm  

Er is nu overeenstemming onder de strijdkrachten en de inlichtingendiensten van het Westen dat de enige manier om te voorkomen dat ze Chinese onderdanen worden het uitvoeren van hervormingen is die leiden tot een nog beter systeem. Vergeet niet dat dingen zoals auto’s, vliegtuigen, computers, het Internet, enz. uitgevonden zijn door het Westen. Wanneer we eenmaal zijn bevrijd van de Khazariaanse Maffia zullen we de Chinezen ver achter ons laten.

Maar voordat dit mogelijk is moeten we de oorlog winnen tegen deze onvoorstelbaar kwade, machtige en intelligente gangsters. Witte Hoeden leden van de Russische FSB, de Mossad, de CIA en MI6 hebben ons een overvloed aan bewijsmateriaal geleverd over wat deze gangsters in hun schild voeren en wie hun leiders zijn.

Laten we beginnen met dit document dat we van MI6 toegezonden kregen, waarin de volgende geplande zetten in hun nep pandemische vaccinatiecampagne worden beschreven. Dit document, opgesteld door Neil Ferguson https://www.imperial.ac.uk/people/neil.ferguson

van London’s Imperial College of Medicine werd o.a. gestuurd naar “Nick Clegg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter), Susan Wojcicki (YouTube) en Sundar Pichai (Google/Alphabet)” en verlangt een permanente medische staat van beleg, volledige censuur van alle pandemische waarheid, de inzet van het leger in de straten, het constant bekendmaken van nieuwe varianten van “Covid-19” en bespreekt hoe iedereen kan worden gedwongen om gevaccineerd te worden, enz. Verspreid dit rapport alsjeblief wijd en zijd. 

9556d7b6-e243-495e-8b0f-53095aa428ec.pdf (constantcontact.com)  

MI6 verklaarde waarom ze dit document hebben gelekt:  

“Toen ze [de Khazariaanse Maffia] zich realiseerden dat ze de controle hadden verloren over het militair-industrieel complex keerden ze zich naar Porton Down [genoemd naar de plaats in Engeland waar het lab zich bevindt] biologische oorlogvoering. Deze hele chaos is een verhulling en wat wij noemen een inktvis en zijn inkt. We werden geprikkeld met het Diana-gebeuren en wij willen niets meer te maken hebben met moorden. Allerlei soorten klokkenluiders zijn recentelijk naar ons toegekomen.”

De Russische FSB zegt dat het plan van de Khazariaanse Maffia is “om de mensen te scheiden in twee groepen, de gehoorzame en de ‘rebellerende’ types…

De gehoorzame types zullen vaccins accepteren waardoor ze volledig controleerbaar zijn door Alternatieve Intelligentie en machineprogramma’s. Ze zullen zich kalm, slim en gelukkig voelen. Hun “eigenaren zullen ze geld, huizen, reizen, enz. schenken.” 

Als dit vergezocht klinkt, kijk dan eens naar dit artikel van de Rockefeller Universiteit (waar mijn broer zijn Ph.D. haalde) gepubliceerd in april 2017:

“Jeffery Friedman en zijn collega’s hebben een demonstratie gegeven van een radio-bestuurde afstandsbeheersing van de eetlust en glucose stofwisseling van muizen – een geperfectioneerde techniek om draadloos neuronen in de hersenen van de dieren te veranderen. Door het omzetten van een schakelaar, zijn ze in staat om muizen hongerig te maken of hun eetlust juist te onderdrukken, terwijl de muizen gewoon doorgaan met hun leven.

Biologen kunnen naar wens neuronen aan- en uitzetten in een levend dier, snel, herhaaldelijk en zonder implantaten, door de cellen zodanig te bewerken dat ze gevoelig zijn voor radiogolven of een magnetisch veld.

Het steunt op een groen fluorescerend eiwit dat is onttrokken aan kwallen, een eigenaardig antilichaam afkomstig van kamelen, heel zachte zakjes met ijzerdeeltjes en het cellulaire equivalent van een deur gemaakt van een membraan-binnendringend eiwit – alles geleverd en geïnstalleerd door een genetisch samengesteld virus. De afstandsbediening voor deze constructie is een gemodificeerd verbindingsinstrument (hoewel een in de winkel gekochte magneet ook werkt).” 

Spaanse klokkenluiders zijn naar voren gekomen en hebben verklaard dat:

“Alle vaccins zijn gefabriceerd met gebruik van dezelfde nanotechnologie. In Spanje werd het zelfs beschreven als ‘verborgen nanodeeltjes’ [ultrakleine deeltjes]. Deze nanodeeltjes worden magnetisch zodra ze dezelfde temperatuur bereiken als het menselijk lichaam. Zolang ze in een omgeving van nul graden of lager zijn blijven ze on-magnetisch. [Waarom vriezen ze de vaccins in?] 

https://www.nature.com/articles/s41598-020-78262-w

De moleculen van GRAFEEN kunnen wisselwerken met neuronen in de hersenen; in een remote mode die verschillende radiofrequenties gebruikt (5G zou daar een van kunnen zijn), kunnen ze op afstand de hersenen in kaart brengen en INSTRUCTIES uitsturen en ontvangen.”  

https://www.henrymakow.com/2021/06/covid-vaccine-delivers-nanoparticles.html

Hier in meer bewijs, komend van een studie in Luxemburg:

“In de niet-gevaccineerde groep, uit de 30 ondervraagde personen, was het aantal personen dat aantrekking tot de magneet toonde 0 (nul). Daarmee eindigde het experiment voor deze groep. In de groep van gevaccineerde personen, lieten daarentegen 29 van de 30 ondervraagde personen aantrekking tot de magneet zien. Dat wil zeggen de magneet hechtte zich zonder problemen aan hun huid.”

https://www.efvv.eu/images/content/2021/0617/study-on-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg_6edfa.pdf

De KM is wanhopig om iedereen te injecteren met deze mind-control vaccins voordat ze de macht verliezen. Daarom probeert Rothschild slaaf president Emmanuelle Macron van Frankrijk deze vaccins verplicht te maken.

Er is een soortgelijke push in veel landen om ons allemaal te dwingen ons te laten vaccineren. Vergis je niet, deze vaccinatiecampagne is een oorlogsmisdaad van de hoogste orde en de dood is de enige straf die deze criminelen gaat stoppen.

Natuurlijk gaat de campagne mislukken nu de strijdkrachten van de wereld eindelijk wakker zijn geworden. We zien gezondheidsministers en anderen aftreden in de UK, Israël, Nieuw-Zeeland, enz. Er is ook een rapport gepubliceerd door onafhankelijke (register)accountants die met bewijsstukken staven: “fraude, treiteren, het zich niet houden aan professionele standaards en seksueel wangedrag” onder WHO directeur-generaal Tedros Ghebreyesus. 

https://apnews.com/press-release/business-wire/united-nations-health-coronavirus-pandemic-f6faff241380411c934403d4c4d11ec4

Dit is wat een bron van Pentagon Special Forces over dit alles te zeggen had: “Wees ervan verzekerd dat het volledige leiderschap van deze misdadige vaccinatiewoede gearresteerd en gedood zal worden.”

Een CIA-bron zegt van zijn kant dat het mogelijk is om uit openbare verslagen te bevestigen dat grote aantallen vliegtuigen van Washington DC naar Thule Luchtmachtbasis in Groenland vliegen. “Dit zijn speciaal uitgeruste vrachtvliegtuigen vol met veroordeelden van Gitmo en de militaire tribunalen die plaatsvinden in het Witte Huis”, zegt hij.

De bron bevestigt ook dat John McAfee “een deal heeft gesloten die veel lijkt op die van Jeff Epstein. Hij legde een verklaring af tegen de kwaadgezinde mensen in de IRS [de federale belastingdienst van de V.S.], de CIA en de DOJ [het Ministerie van Justitie in de V.S.]. Hij vertelde alles. De Witte Hoeden samen met de Spaanse regering zorgden voor een nep-zelfmoord om het mogelijk te maken hem onder getuige-bescherming te plaatsen net zoals Epstein. Ze stopten zelfs een nep-zelfmoordbriefje in zijn zak om het er uit te laten zien als een echte zelfmoord.”

Natuurlijk is de KM niet van plan om stilletjes in de nacht te verdwijnen. We krijgen inlichtingen van meerdere bronnen die bevestigen dat ze voor de komende maanden stroomstoringen, internetsluitingen, voedseltekorten, enz. van plan zijn. De artikelen in de links hieronder laten zien dat dit al is begonnen.

https://news.trust.org/item/20210703144707-t9mti

https://finance.yahoo.com/news/massive-ransomware-attack-hit-more-142607052.html

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4834761/pg1?c1=1&c2=1&disclaimer=Continue

https://www.zerohedge.com/geopolitical/powerful-explosion-rocks-azerbaijans-umid-gas-field-caspian-sea

https://www.zerohedge.com/geopolitical/5-bizarre-new-plagues-have-made-headlines-us-within-last-30-days

We zien ook dat het nep UFO invasie project, geleid door Lawrence Rockefeller nog altijd doorgaat.

Het lijkt erop dat hun propagandacampagne werkt omdat uit een recent onderzoek “onder 2000 volwassenen in de U.K. blijkt dat 6 van de 10 mensen nu gelooft dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de Aarde het doel wordt van een buitenaardse invasie”. 

Tot slot deze week: We zagen de dood van voormalig U.S. Minister van Defensie Donald Rumsfeld. Sinds er over zijn infame carrière (de missende miljarden Pentagon dollars) uitvoerig is geschreven, zullen we het alleen hebben over onze persoonlijke betrekkingen met hem.

In wezen gaf Rumsfeld aan ons toe dat hij Noord-Korea voorzag van ouderwetse technologie voor Sovjetraketten en nucleaire wapens. Het doel hiervan was om een excuus te hebben dure Patriot Raketten te verkopen aan Japan en Zuid-Korea. We veronderstellen dat het recente wakker schudden van de Noord-Koreaanse regering direct verbonden is met zijn dood.

Dat is omdat de Chinese geheime dienst en de Japanse militaire inlichtingendienst ons allebei hebben verteld dat ze Noord-Korea beschouwen als een geheime kolonie van de V.S. geleid door de soortgenoten van Rumsfeld en Eric Schmidt van Google.

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “De CCP werd vorige week 100 jaar, de VS werd 245.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *