Benjamin Fulford: “Omdat Overwinning Nadert plannen de White Hats een Yalta-achtige Conferentie.”

28 juni 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Een overwinning in de strijd om de Aarde is nu binnen bereik van de ‘White Hats’. Daarom wordt voor deze herfst een Yalta-achtig overleg gepland om nauwkeurig te bepalen hoe de overgang naar een nieuw tijdperk aan te pakken; dit volgens meerdere bronnen die erbij betrokken zijn. Deelnemers aan het overleg zullen omvatten: vertegenwoordigers van de Dragon Familie, van de Hongmen, van het Britse Gemenebest, van Rusland en van de P3 Vrijmetselarij die de controle heeft over het Vaticaan. Mossad en Pentagon kunnen ook vertegenwoordigers sturen als ze dat willen, volgens de bronnen.

Tijdens de zomer, zullen overheidsinstanties worden aangemoedigd om simulaties van een jubilee-achtige gebeurtenis te verrichten die gebruikt zouden kunnen worden om het nieuwe tijdperk te beginnen. Het doel zou moeten zijn om ervoor te zorgen dat als gevolg van het jubilee, mensen het eigendomsrecht zouden hebben op hun huidige woning. Verhuurders zouden ook compensatie moeten krijgen gelijkwaardig aan hun huidige huurinkomsten. Er zou ook een her-distributie moeten zijn van bezit dat van de mensen is gestolen via fiat-fraude van centrale banken, speciaal sinds de goudstandaard werd losgelaten in het begin van de zeventiger jaren. Dit is bedoeld als een eenmalige herstart en niet een nieuwe vorm van socialisme.

Ook te bespreken zal zijn een volledige hervorming van bestaande instituten zoals het IMF, de Wereldbank, de BIS, de V.N., het Internationaal Strafhof, enz. Overeenstemming is ook bereikt voor het opzetten van een organisatie voor toekomstplanning voor de wereld met een jaarbudget dat varieert in miljarden dollars.

Via de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties werd een ultimatum gegeven aan de WHO, de Rockefellers en de Rothschilds om hun ontvolkende vaccinatieprogramma te stoppen of hun hoofdkwartier in Geneve zou in een flits verdampen. De wereld is zich bewust geworden van hun Satanische genocide plan.

Een ander doel is het Pirbright Institute in Woking, Engeland met aan het hoofd Alex Younger en Richard Moore. Ook zullen de filmlocaties van de Biden ambtswoning in Palo Alto, Californië, Atlanta Georgia, New York City en het hoofdkantoor van Amazon allemaal worden vernietigd als dit satanische politieke theater niet wordt geannuleerd.

Behalve het doodvonnis dat is uitgevaardigd voor David Rockefeller jr., is nog een ander doodvonnis uitgevaardigd en dat is voor Mark “adrenochrome baby” Zuckerberg, wat ook Jen Psaki zorgen baart.

Verder zijn de Voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, Generaal Mark Milley en moordzuchtig voormalig CIA Directeur, Michael Hayden geïdentificeerd als verraders nadat was ontdekt dat ze geheime, Rockefeller-gefundeerde smeergeld-rekeningen hadden bij de Deutsche Bank en de Union Bank van Zwitserland.

In het algemeen: de politie in verschillende Westerse landen heeft van de strijdkrachten opdracht gekregen om hun regeringen niet meer te beschermen aangezien die allemaal gecompromitteerd zijn, zeggen MI6-bronnen.

Er zijn veel openlijk zichtbare tekenen dat dit de authentieke afspraak is. In de U.K. werd Chef Covid angstporno-propagandist en “Minister van Gezondheid” Matt Hancock ontslagen na het uitlekken van documenten dat hij een permanente fascistische “lockdown” van plan was. Dit maakte parlementsfunctionarissen “apoplectisch” [een beroerte nabij] en leidde tot militaire interventie om een eind te maken aan de illegale medische staat van beleg in de U.K.

Corporate media zeggen dat Hancock “ontslag nam” vanwege “onbehoorlijk persoonlijk gedrag”. 

https://www.theguardian.com/politics/2021/jun/26/matt-hancock-resigns-after-questions-over-relationship-with-aide

https://rumble.com/viww3n-leaked-docs-on-permament-lockdown-of-uk-in-3-weeks.html

De Italiaanse P3 Vrijmetselaars van hun kant hebben documenten van de door Rockefeller gecontroleerde Wereldbank gedistribueerd waarin wordt verlangd dat de voortdurende nep-pandemische campagne doorgaat tot 2025. Al het geklets bijvoorbeeld over een “delta variant”, is gewoon onderdeel van dit script.

Intussen in de V.S. dagen klinische wetenschappers en immunoloog-virologen van zeven universiteiten inclusief Stanford, Cornell en de Universiteit van Californië het CDC voor het gerecht wegens massale fraude. Dit is omdat de wetenschappers met behulp van de nieuwste technologie, Covid-19 niet konden vinden in ook maar één van de 1500 specimen van mensen die  waren “bevestigd als zijnde geïnfecteerd” toen ze “positief testten”.   

Bij ALLE “positieve” mensen werd gewoon geconstateerd dat ze Influenza A en in mindere mate Influenza B hadden. De wetenschappers vroegen het CDC allemaal om levensvatbare specimen van Covid-19 en kregen te horen dat, wel… ze geen enkel specimen hebben.

In Canada is bekend geworden dat het hoofd van de volksgezondheidsraad Teresa Tam een transvestie [het dragen van kleding van het andere geslacht] Chinees communistische agent is.

Tam is een van de leidende plannenmakers van de geprobeerde medisch totalitaire overname van Canada die communist Mantsjoerijse Agent Justin Castro probeerde te bewerkstelligen. Het Canadese leger heeft opdracht gekregen om een eind te maken aan het hele medisch-fascistische project in Canada.

Bronnen van de Russische FSB zeggen van hun kant:

“Wij zullen stilletjes handelen, zonder onze acties en doelen te verraden, om ons te ontdoen van de corrupte bedrijven in big pharma en nep-tests en om de oude manieren van gezondheidszorg weer volledig terug te brengen zodat de geneeskunde zich weer zal concentreren op bescherming en een herontdekking van de kracht van de natuur. Dit programma zal zich concentreren op bescherming tegen informatievirussen [zoals Covid-19] en het denken trainen om niet te buigen voor welke infodemia of manipulatie ook.“ [infodemia is een overdreven overvloed aan informatie – sommige correct, andere niet – die zich voordoet tijdens een epidemie],

We kunnen ook bevestigen dat de Khazariaanse Maffia de controle over Indonesië heeft verloren volgend op de executie van leden van de Nederlandse Koninklijke Familie en hun top Indonesische gevolmachtigde; een persoon die bekend staat als Fetullah. Dit kan publiekelijk worden bevestigd door het feit dat Indonesië heeft aangekondigd dat hun valuta, de Rupiah, gedekt zal worden door goud, net als Rusland, China en India, volgens CIA-bronnen. 

Het volgende nieuwsitem ondersteunt wat deze bron zegt: “Indonesië, het thuis van een van de grootste goudmijnen ter wereld, is van plan om een bank voor ongemunt goud op te zetten om het verhandelen van dit kostbare metaal in eigen land aan te moedigen.”

https://finance.yahoo.com/news/indonesia-home-giant-gold-mine-230000394.html

De andere zet van de Witte Hoeden afgelopen week was om anti-cabal vechter John McAfee onder bescherming te plaatsen. Hij heeft geen zelfmoord gepleegd, zeggen CIA-bronnen. De volgende tweet geeft dit bedekt te kennen:

“Ik ben hier tevreden. Ik heb vrienden. Het eten is goed. Alles is goed. Weet dat als ik mijzelf ophang zoals Epstein, het niet mijn schuld zal zijn.” 

Lezers van deze nieuwbrief weten dat Epstein een dubbelagent was die nu onder getuigenbescherming staat.

Natuurlijk vecht de Khazariaanse Maffia hard terug. De breed gerapporteerde “gebouwinstorting” in Florida, een proces van gecontroleerde vernietiging is daar een voorbeeld van. McAfee tweette op 8 juni dat “als er ooit iets met mij gebeurt, weet dan dat de 31TB files die ik heb op harde schijven zijn geplaatst in mijn flat in de buurt van 88th Street en Collins Avenue even ten noorden van Miami Beach.” Dit is het adres van het ingestorte flatgebouw.  

Khazariaans agent, democratisch burgemeester Cava verklaarde het onmiddellijk tot een “niveau 5” gebeurtenis met een massaal aantal slachtoffers. Zo’n gebeurtenis vereist meer dan 1000 slachtoffers en de overweldigende behoefte aan plaatselijke hulpbronnen. Geen van beiden waren waar, maar het gaf nep President Biden de mogelijkheid om een nationale noodsituatie af te kondigen en alles wat met de instorting te maken heeft onder zijn directe controle te plaatsen; volgens inlichtingenbronnen van de marine. 

https://www.floridadisaster.org/globalassets/importedpdfs/chapter10b-masscasualty.pdf

Foto van berichtje van Generaal McInerney: Het was congresvrouw Debbie Wasserman-Schulz’s district in Florida waar het gebouw instortte. Ze had gisteren ook een ontmoeting met Biden. Debbie is een bekend pedofiel en beweegt zich in de Clinton kring.

CIA-bronnen van hun kant zeggen dat de First Lady van Paraquay met gezin in het gebouw waren en nog altijd worden vermist. Paraquay is slechts enkele dagen verwijderd van het maken van bitcoin tot de officiële valuta. Met andere woorden, het was een fiat bankier’s beraamde moord voor politieke doeleinden.

https://www.floridadisaster.org/globalassets/importedpdfs/chapter10b-masscasualty.pdf

Er zijn ook weer meerdere pogingen geweest van de messiaanse fanatici om een nucleair Armageddon te beginnen. Een ervan was een aanval op een Iraanse nucleaire faciliteit.

De andere was het opzettelijk sturen van HMS Defender, een Type 45 torpedobootjager van de Koninklijke Marine, naar de territoriale wateren van Rusland in de verwachting dat Rusland agressief zou reageren.

https://www.bbc.com/news/uk-57624942

In de V.S. hadden mannen van de Nationale Garde net een tweeweekse trainingsoefening afgerond waarin ze werden voorbereid op een cyber-aanval om nationale infrastructuur stil te leggen. Deze aanval is al werkelijkheid aan het worden met stroomuitval, watertekorten, ontwrichting van de voedselbevoorrading, enz. Dit is nog weer een reden waarom de Riot Act [wet tegen oproer] werd voorgelezen aan de cyber-polygon, het Wereld economisch forum/ Khazariaanse Maffia met hun hoofdkwartier in Zwitserland.

https://www.thedrive.com/the-war-zone/41243/the-national-guard-just-simulated-a-cyberattack-that-brought-down-utilities-nationwide

In de V.S. zet intussen de neerwaartse spiraal in chaos, bloedvergieten en anarchie zich voort. Fiat geld wordt door de cabal gepompt in een “industrieel complex voor daklozen, en die strijken geld op, niet met miljoenen, niet met honderden miljoenen, maar met miljarden,” waarschuwde Los Angeles Sheriff Alex Villanueva. 

https://www.zerohedge.com/political/enough-enough-los-angeles-sheriff-urges-state-emergency-homelessness

In San Francisco, bijvoorbeeld, gebruiken ze belastinggeld om te betalen voor tenten voor daklozen, die jaarlijks elk $60.000 kosten.

Ondertussen stijgt het moordcijfer naar ongekende hoogten omdat de politiefondsen werden verlaagd.

https://www.zerohedge.com/political/americas-historic-murder-surge-occurred-during-defund-police

En verder: al dit ondeskundig uitgestrooide geld triggert hyperinflatie zoals de chart in onderstaande link duidelijk laat zien.

https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfm1BE5_1.jpg?itok=5fpsnX5d

De hierboven vermelde zaken zijn allemaal redenen waarom de onbekwame, door Rockefeller geleide, criminele oligarchie die de G7 en het Westen kaapte zo spoedig mogelijk moet worden verwijderd en met extreme prejudice [kracht van gewijsde = een gerechtelijke term]. Vergis je niet, dit zijn massamoordenaars. Dit is recentelijk nog bewezen door hun poging om een wereldbevolking te ontdoen van “nutteloze opeters” door giftige vaccins te gebruiken (zoals vele klokkenluiders openlijk hebben verklaard). Ze zijn ook machtig genoeg om Paus Franciscus en G7 leiders te vervangen door rubber maskers dragende bedriegers en Computer Graphics oplichters. 

Tot slot is hier een voorbeeld van wat mogelijk is zodra de overwinning van de Witte Hoeden een feit is. Het artikel hieronder heeft het over een gentherapie “vaccin” dat iedereen de genen van een langlevende Olympisch atletisch-belichaamde genius kunnen geven als ze dat zouden willen.

https://www.studyfinds.org/superhero-vaccine-olympic-dna-euan-ashley/

De planningsorganisatie voor de toekomst zal werken om een eind te maken aan armoede, de milieuvernietiging te stoppen en zal enorme fondsen investeren in het beëindigen van alle vormen van de ziekte.

We zien ook dat het Pentagon een rapport heeft vrijgegeven over Unidentified Aerial Phenomena (UAP) [UAP = UFO]. Het rapport zegt dat deze echt zijn maar heeft het niet over buitenaardsen. 

https://www.dni.gov/files/ODNI/documents/assessments/Prelimary-Assessment-UAP-20210625.pdf

Ik heb persoonlijke gesproken met mensen die me vertellen dat ze hebben gevlogen in Nazi-ontwikkelde vliegende schotels. Nadat de goede jongens hebben gewonnen, zullen die beschikbaar komen voor het grote publiek en zal de quarantaine over de planeet worden opgeheven.

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “Omdat Overwinning Nadert plannen de White Hats een Yalta-achtige Conferentie.”

 1. het is weer een feit aan het worden hoe de mensHEID jammerlijk genoeg tot de mensDOM ging behoren en dat ook alleen maar uit maar een zaak die zo weer het allergrootste op Aarde werd.

  puur in ANGST te zitten maakt dat dat de mensHEID tot de mensDOM wilden behoren! geen vertrouwen meer in hun werkelijk BRON! die immers nimmer buiten jou heeft gezeten. altijd immers zat jouw BRON zoals altijd in jouw en iedereen op aarde die zich niet liet misleiden door de duisteren die ook wel, en terecht ook weer de Satanisten genoemd wordt!
  niet hun valse waarheden tot waarheden gemaakt hebbende. niet anders dan de mensDOM nu dan ook weer gedaan hebben.
  het valse weer als werkelijk te willen gaan zien en weer te gaan leven in ANGST!

  het allerverste had de mens kunnen zijn door alleen maar in de mantra nu een keer te gaan geloven:

  IK BEN LICHT – IK BEN LIEFDE – IK BEN WAARHEID – IK BEN

  1. Zo waar. Mensen geloven niet meer in hun eigen kracht, zijn DOM gehouden door o.a. de TV. Er is nog zoveel meer, zie de grot van Plato. Het hoge denken en voelen is bij de meeste mensen gekaapt. God is niet de God die wordt gepredikt door de kerken, God zit in de mens zelf. Helaas zijn vele reddeloos verloren. We zitten in het Waterman tijdperk, misschien komt er nog iets goed. Ik heb er alle vertrouwen in, maar zal geen gemakkelijke weg zijn. De makkelijke weg is meestal de verkeerde weg.

 2. Eerst zijn we Ge-Schapen.
  Daarna zijn we Ge-Vangen.
  Toen hebben we heel veel Ge-Moeten!

  Echter, het enige dat we Moeten,
  is durven Ont-Moeten,
  leren Ont-Vangen,
  maaaaarrrr vooral ernstig Ont-Schapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *