Benjamin Fulford: “Zomerzonnewende keerpunt nu het Militair-Industrieel Complex vecht tegen het Medisch-Industrieel complex.”

21 juni 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Een fundamentele ommekeer heeft plaatsgevonden op de hoogste niveaus van de wereldmacht op of rond 21 juni 2021. De strijdkrachten en inlichtingendiensten van de wereld hebben besloten om de voortdurende nep-pandemisch medische noodsituatie te beschouwen als een oorlogshandeling en dienovereenkomstig te handelen. Om MI6 te citeren: “We weten dat het hele Covid gebeuren een bedriegerij, een leugen, een lucratieve oplichterij is. Burgers die een onverklaarde oorlogshandeling uitvoerden zijn nu volledig ontmaskerd. Dat maakt het ons mogelijk om met militaire rechtsgeldigheid deze mensen werkelijk aan te pakken.”

Mossad-bronnen van hun kant rapporteren: 

“Er vindt een opruimoperatie plaats van de Octagon-groep in Zwitserland. Sinds Yossi Cohen, het hoofd van de Mossad per 1 juni is afgetreden, heeft Octagon geen bescherming meer van de Mossad. David Barnea het nieuwe Mossad hoofd heeft opdracht gekregen zich rustig te houden.” 

Als onderdeel hiervan is een doodvonnis uitgevaardigd voor David Rockefeller jr. Op onderstaande foto staat hij in het midden van zijn slavinnen, de Gouverneur van Tokyo Koike Yuriko en Akie Abe, de vrouw van voormalig slavenpremier Shinzo Abe, (we weten niet zeker wie de vrouw helemaal links is).

Het is goed gedocumenteerde geschiedenis dat de Rockefeller familie de Westerse geneeskunde overnam door het opzetten van financieel-medische instituten. Deze verdrongen de traditionele medicijnen op natuurlijke basis ten gunste van medicijnen op petroleum en chemische basis. Aangezien de Westerse geneeskunde al heel lang is gestructureerd als een militaire organisatie met “geneesheer generaals” aan de leiding, was het gemakkelijk om dit systeem over te nemen door de leiding in handen te nemen van haar commandostructuur. Die bestaat uit de WHO, de verschillende medische instituten en geassocieerde “geneesheer generaals”. Elke arts die afwijkt van deze commandostructuur zal zijn medische “vergunning” worden afgenomen en zijn toegang tot een lucratieve salariëring verliezen.

Aangezien Rockefeller jr. primair verantwoordelijk is voor de “pandemie” en de eruit voortvloeiende campagne om alle mensen te vaccineren met gifstoffen, maakt dit hem tot een van de ergste massamoordenaars in de menselijke geschiedenis.

Rockefeller is door voormalig misdaadpremier Benjamin Netanyahu (die nu in beschermde bewaring is) aangewezen als het hoogst geplaatste lid van de genocidale Octagon-groep. Om deze reden is een waarschuwing gestuurd naar de Zwitsers om hem over te leveren voor ondervraging of de volledige vernietiging te aanvaarden van het hoofdkwartier van de Octagon-groep in de omgeving van het Meer van Geneve.

Rockefeller jr. erfde niet alleen de controle over de medische instituten van David Rockefeller maar ook de controle over een groot deel van de zogenaamde G7 machtsstructuur inclusief de meeste Fortune 500 bedrijven. Dit is wat zij bedoelen met de “op [Rockefeller] regels gebaseerde wereldorde”.

De voortgaande poging van deze bedrijven-bezittende families om de Aarde te veranderen in een reusachtige dierenboerderij, is waartegen de militaire organisaties van de wereld hebben besloten te vechten. De chart in de link hieronder illustreert de uitwerking van fascisme, d.w.z. wanneer grote bedrijven overheden overnemen.

https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/wage%20share%20US.jpg?itok=KX8Kb1_h

In wezen verandert het de machtsstructuur in een reusachtige stofzuiger die de rijkdommen van gewone mensen en andere levende wezens opzuigt in een reusachtig zwart gat van oligarchie.

We hebben ook rapporten ontvangen van de P3 Vrijmetselarij, MI6 en Ruslands FSB over de top bijeenkomst vorige week in Geneve tussen Rockefeller’s V.S. presidentiële avatar Joe Biden en de Russische presidentiële woordvoerder Vladimir Putin. Tijdens de top stelde “Joe Biden” een nieuwe koude oorlog tegen China voor; waren de bronnen het over eens. Om de deal verleidelijk te maken, beëindigden ze de blokkering van Ruslands Nordstream II pijpleiding en boden veel andere incentives en lokmiddelen. Een ervan was een belofte om een eind te maken aan de hysterische anti-Russische propagandacampagne die wordt gevoerd door hun mainstream mediakanalen. Om dit te onderstrepen stonden ze Putin een lang ongecensureerd interview toe op de Corporate TV van de V.S.

Laten we uit dat interview citeren en zien wat de officiële Russische visie is:  

“In de afgelopen twee jaar, waarin de relatie tussen de V.S. en Rusland werd opgeofferd aan het belang van de felle politieke strijd binnen de V.S…. Wij zijn beschuldigd van allerlei soort dingen: verkiezingsinterventie, cyber-aanvallen enzovoorts, enzovoorts. En niet één keer, echt geen enkele keer namen ze de moeite om een vorm van bewijs of aanwijzing te produceren. Alleen ongefundeerde beschuldigingen.”

Putin merkte ook op: “De V.S. is een hightech land. NAVO heeft cyberspace tot een strijdgebied verklaard. Dit betekent dat ze iets van plan zijn. Ze bereiden iets voor.”

Hier is wat recent bewijs dat zijn beweringen ondersteunt:

https://edition.cnn.com/2021/06/17/tech/airlines-website-outage/index.html

https://apnews.com/article/caribbean-puerto-rico-power-outages-business-9894e9679ef144acb08973e199b8b73a

Putin maakte ook duidelijk dat Rusland niet geïnteresseerd was om zich bij een koude oorlog van de G7 tegen China aan te sluiten, en zei dingen als:

“De laatste tientallen jaren hebben we een relatie van strategisch partnerschap ontwikkeld tussen Rusland en China wat vroeger in de geschiedenis van onze naties nooit is bereikt, een hoog niveau van vertrouwen en samenwerking op alle gebieden: in de politiek, in de economie, op het gebied van technologie, op het gebied van militaire en technische samenwerking. Wij geloven niet dat China een bedreiging voor ons is… Het heeft ons niet tot vijand verklaard, zoals de Verenigde Staten dat hebben gedaan.” 

http://en.kremlin.ru/events/president/news/65861

Dat was dan de officiële visie. Onofficieel hadden onze verschillende inlichtingenbronnen andere versies van wat er werkelijk gebeurde. De P3 Vrijmetselarij en MI6 zeiden beiden dat een overeenkomst was bereikt om een Wereld Federatie op te richten om de bestaande internationale bestuurlijke infrastructuur te vervangen of te versterken.

Maar een Russische FSB-bron zei dat de geheime oorlog om de planeet nog altijd voortwoedt. Hun informatie van Geneve is dat de plannen van de Octagon-groep de volgende zijn:

“Ze willen het cash geld binnen 2 tot 5 jaar laten verdwijnen. Ook zullen alle rijke mensen alles wat ze hebben verliezen. Kleine bedrijven zullen overgenomen worden door grote semi-overheidscorporaties. Grote bedrijven en overheden zullen geleidelijk in elkaar overgaan. Maar in werkelijkheid zullen er geen overheden meer zijn en de mensen zullen slaven worden.” 

De FSB stelde een heimelijke strategie voor om een eind te maken aan deze afschuwelijke plannen. Maar aangezien we de vijand geen informele waarschuwing willen geven wat de contra-strategie is, kunnen we onze lezers er op dit moment niets over vertellen. Ongetwijfeld betekent een deel ervan het hoofd van de octopus aanvallen in plaats van te vechten tegen zijn talrijke armen.

Laten we dan nu eens kijken hoe de oorlog tegen de talrijke armen van de Octagon woedt. Het eerste wat we opmerken is dat “In Europa, op 5 juni, er 13.867 mensen waren gestorven en 1.354.336 mensen lichamelijke of mentale problemen hebben volgend op een COVID-19 vaccin.” 

https://m.thebl.com/world-news/13867-dead-and-1354336-injuries-in-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots.html

MI6 zegt dat de meeste vaccin-doden zullen vallen over drie tot vijf jaar vanaf nu aangezien de prions die ze bevatten hun beschadigende werk zullen doen.

In elk geval is er nu een golf van onthullingen over hoe de hele rechtvaardiging voor deze vaccinatiecampagne crimineel was. Hier is een voorbeeld: 

“Voormalig hoofd van het CDC [het Amerikaanse centrum voor de volksgezondheid] Robert Redfield zei van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), dat ze ‘een onderzoek hadden ingesteld’ naar de oorsprong van de pandemie in wat niets anders was dan politiek theater geleid door een groep met sterk conflicterende belangen – een daarvan Peter Deszak van NGO EcoHealth Alliance, werkte met het Wuhan Instituut van Virologie, en werd gefinancierd voor het lieve bedrag van miljoenen dollars door Anthony Fauci’s National Institute of Health.” 

https://www.zerohedge.com/covid-19/who-highly-compromised-unfit-lead-covid-19-investigation-according-former-cdc-director

Het hoeft geen betoog dat een groot deel van de leiding van de Chinese Communistische Partij is betrokken bij deze misdaad. Mossad stuurde ons deze foto van een Maoistisch Chinees één yuan biljet met een duidelijk Zionistisch symbool erop. Bronnen van Aziatische geheime genootschappen, van hun kant, beloven om de machtsstructuur van China te zuiveren van alle bastaardkinderen van David Rockefeller.

Tussen haakjes, de WHO zegt dat in 2017 respectievelijk 650.000, 1.5 miljoen en 2.56 miljoen mensen stierven aan griep, tuberculose en longontsteking van een totaal van 4.7 miljoen doden.

https://www.who.int/news/item/13-12-2017-up-to-650-000-people-die-of-respiratory-diseases-linked-to-seasonal-flu-each-year

https://ourworldindata.org/pneumonia

Dit in vergelijking met de 3.86 miljoen die naar alle waarschijnlijkheid stierven aan Covid-19 sinds die uitbrak in 2019. Onnodig te zeggen dat dit jaren zijn waarin longontsteking, tuberculose en griep doden op magische wijze uit de statistieken zijn verdwenen.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=how+many+people+died+of+covid+19

We kunnen bevestigen dat in Japan, sinds artsen en militair personeel weigeren om mensen te vaccineren, ze o.a. tandartsen, eerste hulp personeel en dierenartsen inzetten om vaccins toe te dienen. De vaccinateurs krijgen 400.000 yen (US $ 3.640) voor elke persoon die ze inenten. Je kunt ervan verzekerd zijn dat slavenpremier Yoshihide Suga en zijn hele cabinet geëxecuteerd zullen worden voor deze misdaden.

Hoe dan ook, een volledige revolte tegen de nep pandemie is goed aan de gang. Hier is een prachtig voorbeeld van Australian TV: https://www.instagram.com/tv/CQGEVzvHPaw/?utm_medium=share_sheet

En hier is er een van GB News in Engeland: 

Wat nu niet meer te ontkennen valt is dat Covid schijnheiligheid welig tiert wanneer het op het gedrag van onze leiders aankomt, gezien de regels die ze van ons gewone stervelingen verwachten te volgen. We zagen dat luid en duidelijk op de G7 top — tussen haakjes, nu officieel een super verspreidende gebeurtenis voor Cornwall — waar er in het openbaar vuiststoten, mondmaskers en sociaal afstand houden waren. Vergeleken met het ongemaskerde en normale sociaal gedrag wanneer ze dachten dat de camera’s uit stonden. Nu blijkt dat dit soort Covid schijnheiligheid ook in Downing Street nr. 10 al wekenlang gaande is.

https://www.gbnews.uk/shows/dan-wootton-covid-hypocrisy-of-elites-is-an-insult-to-hardworking-brits/107263

MI6 heeft GB News opgezet om op feiten gebaseerde informatie te geven aan het publiek nadat ze een analyse hadden gedaan van de Engelse taal in de corporate media en tot de conclusie waren gekomen dat bijna alle artikelen commercieel gesponsord waren. https://www.gbnews.uk/

De Rockefellers en de Octagon-groep vervolgen hun eigen tegenoffensief tegen de Britten. Een deel daarvan is een voortgaande beweging om de waarheid over de dood van Diana Spencer breed te publiceren.

Dit was te zien in het volgende voorpaginaverhaal in de Daily Mail van 19 juni, een verhaal volgens MI6 waarvoor ze werden betaald om het te publiceren. Ongetwijfeld gaat er meer komen.

In essentie: Ze werd vermoord in opdracht van Prins Philip, zonder medeweten van Koningin Elizabeth, omdat ze zwanger was van Dodi Fayed’s kind en op het punt stond zich te bekeren tot de Islam. Deze moord in koele bloede van een jonge moeder is een misdaad, daar valt niet aan te twijfelen en de waarheid hierover moet naar buiten komen, maar het is niet op hetzelfde niveau als systematische genocide.

Iets anders wat de nep Rockfeller-Biden regering, met zijn hoofdkwartier in FortMcPherson, Atlanta Georgia in z’n schild voert is economische sabotage gericht op het versterken van winsten uit de olie industrie, volgens de NSA.

Jim Stone Freelance merkte op dat veel dammen in de V.S. moedwillig zijn drooggelegd om de Amerikanen te beroven van waterkracht. Tussen haakjes, we konden zijn site niet bereiken op een PC in Japan. Als we naar zijn site gaan krijgen we de volgende URL: jimstone.is/shutupordie.html Gelukkig kunnen we hem nog altijd bereiken op een iPhone. 

In elk geval maken we melding van de sabotage van dammen, kernenergiecentrales en andere voorzieningen die bevorderlijk zijn voor de door Rockfeller gecontroleerde olie industrie.

https://www.smithsonianmag.com/smart-news/hoover-dams-lake-mead-hits-lowest-water-level-1930s-180978022/

https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2021-06-17/green-energy-the-issue-is-politics-not-technology-or-cost

We zien ook een stroom van “artikelen” in de corporate propagandamedia die op subtiele wijze olie propageren. Hier is een klein voorbeeld:

“In de hele wereld vervangen energie-ontwikkelaars broeikasgas uitstotende energiecentrales die op kolen en gas werken, door wind- en zonneparken. Maar die bezitten niet altijd voldoende batterijen of houden voldoende reserve energie in voorraad om deze schone energiebronnen te ondersteunen wanneer de zon ondergaat of de winden gaan liggen.” 

https://www.japantimes.co.jp/news/2021/06/18/world/global-power-grids/

Je kunt ervan verzekerd zijn dat batterij parken de hoofddoelen zijn voor sabotage wanneer ze eenmaal zijn opgezet.

In een teken dat het Pentagon zich heeft afgescheiden van de Rockefellers, zien we dat het Amerikaanse leger zijn troepen, vliegtuigen en raketverdediging terugtrekt uit het Midden-Oosten.

https://edition.cnn.com/2021/06/18/politics/pentagon-remove-missile-defense-saudi-arabia-middle-east/index.html

En zo lijkt het er nu op dat de Grieken de Amerikanen hebben vervangen: “In april zei Griekenland dat ze een Patriot batterij willen uitlenen aan Saoedi Arabië om hun cruciale energie-infrastructuur te beschermen.” 

https://www.msn.com/en-us/news/world/saudi-talks-up-strength-after-us-cuts-military-assets/ar-AALfv53

We hebben vorige week ook opgemerkt dat de Octagon frontgroep het Wereld Economisch Forum grote cyber-aanvallen belooft gedurende de rest van dit jaar. Dat is een andere reden waarom Geneve op de hoogte werd gesteld van de wet tegen oproer.

We sluiten deze week af met wat onbewerkte informatie van MI6:

“De Diana zaak zal al snel belangrijker zijn dan deze krakzinnige coronavirus bullshit… We hebben ik weet niet hoeveel rechters ontslagen… Al onze functionarissen beginnen te denken, oh mijn god, we hebben de verkeerde dingen gedaan… We hebben politiefunctionarissen en anderen die zich aanmelden… De hele zaak begint in te storten.

Richard Dearlove en al de directeur-generaals die de inlichtingendiensten hebben geleid, hebben gelogen en de leugens vertegenwoordigen nu criminele misdaden dus zijn ze in een blinde staat van paniek. Al ons slechte gedrag van het verleden is gestopt…

Het Libor schandaal heeft de Rothschilds in wezen failliet doen gaan, dus zijn ze zich gaan richten op al de andere zaken die ze kunnen doen. Deze mensen kunnen het verlies van hun rijkdom slecht accepteren. Dit is hun trap terug, gebruikmakend van medische methoden om mensen te doden… 

We hebben gesproken met mensen van inlichtingendiensten over de hele wereld en ze zijn omgekocht. Wat deze mensen zich niet realiseren is dat ze hebben verloren, dat ze zijn verdwenen… We hebben hun premier in Israël eruit gewerkt… We hebben deze groep uitgeschakeld met onze executie van Bush…

De hele Covid zaak zal door gepaste rechtszaken moeten gaan… Prins William heeft Londen verlaten, de koningin is niet te vinden en geen enkel telefoontje zal worden beantwoord…

Iets lijkt plotseling te zijn veranderd. Ze zijn gestopt met luisteren naar het medisch-industrieel complex en luisteren nu naar het militair-industrieel complex… De regeringen van de wereld zijn begonnen deze medische tirannie te laten werken.”

Laten we zien hoe de dingen zich gaan ontvouwen.

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Zomerzonnewende keerpunt nu het Militair-Industrieel Complex vecht tegen het Medisch-Industrieel complex.”

  1. Waaarom de bevolking in dit kikkerlandje nog steeds niet massaal wil gaan opstaan is meer dan duidelijk! Daaruit bestaat dan ook de verdeling van deze bevolking.
    Je ziet het meer en meer gebeuren bij wat er ook bij Benjamin Fullford verkondigd wordt.
    Ze weten niet meer wat ze nog durven geloven en is dat niet alleen maar een ziek middel van hun eigen zieke brein?
    Het schijnt voor hen maar moeilijk en lastig te zijn om nu voor eens en altijd hun hart te gaan geloven!
    Maar ja… dat durven ze dus niet!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *