Benjamin Fulford: “De Verwijdering uit de Macht van Benjamin Netanyahu is een Game-Changer.”

14 juni 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De officiële verwijdering uit de macht van Israëls misdaadpremier Benjamin Netanyahu is een geopolitieke game-changer. Netanyahu’s vertrek betekent dat de messiaanse Zionisten fanatici, die 90% van de mensheid willen doden en over de overlevenden willen regeren vanuit een groter Israël, hebben verloren.

“Dit is van groot belang voor het verhinderen van KM (Khazariaanse Maffia) geopolitiek”, zeggen MI6-bronnen. Netanyahu is in hechtenis genomen om hem te beschermen zodat hij kan zingen over zijn verborgen controlerende bazen voor hij wordt gedood en tot zwijgen wordt gebracht, voegen ze er aan toe. Mossad-bronnen houden vol dat de echte Netanyahu al lang weg is en dat degene die we zien een kloon is. Maar de MI6-versie van de gebeurtenissen is meer in lijn met wat de meesten van ons begrijpen als werkelijkheid.

Hoe dan ook, enkele recente nieuwsartikelen hebben laten zien hoe groot de verandering is die eraan gaat komen voor het Midden-Oosten. Vlak voordat Netanyahu werd afgezet, postte de aan de Mossad gelinkte DEBKA-site het volgende:

“Iran’s nucleaire naar buiten treden kan al gauw een kwestie van weken zijn. Deze beoordeling van V.S. Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken op maandag 8 juni, confronteert de aankomende Bennett-Lapid regering met zijn eerste grote uitdaging – inderdaad de meest dreigende test waar elke voorgaande Israëlische regering voor gestaan heeft.

Geloven deze idioten werkelijk dat iemand nog naar hen luistert na dit 30 jaar lang wekelijks te hebben herhaald?

In plaats daarvan zien we nu dat de Israëlische kolonie Saoedi-Arabië probeert vrede te sluiten met Syrië en Iran.

https://www.aljazeera.com/news/2021/6/8/times-have-changed-saudi-syria-in-rapprochement-talks

De Russen van hun kant weten heel goed dat “Hamas en IS zijn gecreëerd door de Israëlische veiligheidsdienst en dat al hun leiders voor ‘Mossada’ werken.” Dit is het soort gedrag dat de strijdkrachten van de wereld bracht tot een collectieve beslissing om Israël te vertellen “stop ermee of anders…”. 

Wat nu is gebeurd is dat de bevolking van Israël heeft besloten dat ze niet door nog een Massada-achtige collectieve zelfmoord wilden gaan.

In elk geval zijn bronnen van de Russische FSB, MI6, Mossad en CIA het er allemaal over eens dat de mensheid tegenover een gemeenschappelijke vijand staat in de vorm van de Khazariaanse Maffia (KM). De KM-leden trekken zich nu samen rondom hun G7 slaven-burgerregeringen, NAVO en de banksters [bankiers die gezien worden als crimineel onverantwoordelijk] in Zwitserland.

Toen een FSB-bron vroeg of de White Dragon Society Geneve, Zwitserland zou gaan treffen met een nucleaire aanslag om het KM’s politbureau Octagon uit te schakelen, werd hem verteld dat de WDS had besloten dat uiterst precieze operaties de weg is om te gaan. “Hierop antwoordde de FSB dat hun analyse van de KM was dat “het totale topmanagement bestaat uit 2500 mensen en de absolute top uit 200 mensen”. Op deze mensen wordt nu actief jacht gemaakt door MI6, de FSB, de CIA en Aziatische geheime genootschappen.

Om te begrijpen met wat voor soort mensen we te maken hebben, hebben we een rapport gekregen, opgesteld door MI6, dat de arts van UK’s voormalig Premier Tony Blair zijn dochter had geopereerd voor vaginale beschadiging die hij haar had aangedaan door haar herhaaldelijk te verkrachten. Ondertussen haalde Hoofd Cabinet Secretaris Simon Case kinderen uit een bepaald ziekenhuis, die hij verkrachtte en doodde.

Daarom zijn doodvonnissen uitgevaardigd voor deze mensen, zeggen ze.

Maar MI6-bronnen zeggen dat als het erop aankomt “beter miljoenen doden dan miljarden, en dat is hoe de echte wereld waarin we leven en werken functioneert… en die is niet voor de doetjes.”

Dit is geen overdrijving. Het personeel op topniveau van de strijdkrachten en inlichtingendiensten heeft actie ondernomen na de ontvangst van wetenschappelijk bewijs dat de vaccins die worden gestimuleerd bij een groot deel van de wereldbevolking in hoge mate giftig zijn. Daarom verdwijnen plotseling de pandemie en de vaccins uit de openbare verhandelingen. Als teken hiervan zijn sommige mainstream media begonnen om Covid-19 bij zijn traditionele naam “de gewone verkoudheid” te noemen.

https://newyork.cbslocal.com/2021/06/08/reemergence-cold/

Desondanks gaven de G7 slaven-regeringen vorig weekeind een persbericht uit waarin ze beloofden “met onmiddellijke ingang, de wereld te vaccineren… door te zorgen voor een miljard doses gedurende het volgende jaar.” Ze voegden eraan toe dat “om de pandemie in 2022 te beëindigen ten minste 60% van de wereldbevolking gevaccineerd moet zijn”. Met andere woorden, ze zijn nog altijd gericht op genocide.

https://www.consilium.europa.eu/media/50361/carbis-bay-g7-summit-communique.pdf

Gelukkig is de G7 in toenemende mate onbetekenend geworden. Ze namen 80% van het Bruto Binnenlands Product van de wereld voor hun rekening toen ze in 1976 werden opgericht, maar nu, op een werkelijke koopkracht pariteitsbasis nemen ze niet veel meer dan 20% voor hun rekening. Dit hield hen niet tegen om $40 biljoen te beloven, vele malen meer dan hun gezamenlijke BBP om “wereldwijde infrastructuur op te zetten”. Onnodig te zeggen dat $40 biljoen slechts een reusachtige fiat hallucinatie is.

“Weinigen herinneren zich nog hoe onze samenlevingen en economieën 50 jaar geleden werden bedreigd door hoge inflatie.” David Folkerts-Landau, chef econoom en hoofd afdeling research van Deutsche Bank, schreef in een artikel, mede-geschreven door zijn collega’s Jim Reid en Peter Hooper”: De meest fundamentele wetten van economie, degene die de test van de tijd een millennium lang hebben doorstaan, zijn niet ingetrokken. Explosieve groei in schulden — grotendeels gefinancierd door centrale banken — leidt waarschijnlijk tot hogere inflatie.” Met andere woorden, er is zoiets bekend als realiteit en de fiat bankiers zijn dat toevallig tegengekomen.

Er was ook een vreemde frase in het G7 communiqué over “actie om gebieden zoals ijzer en staal, cement, chemicaliën en petrochemicaliën te ontkoolstoffen” zowel als “het ontkoolstoffen van de mobiliteit zoals bussen, treinen, scheepvaart en luchtvaart”. Met al die vreemde verslagen over gevaccineerde mensen die zoiets als magneten worden, kan men zich afvragen of, zoals de Gnostische Illuminatie zeggen, de G7 niet werkt voor een schurken artificiële intelligentie die ook mensen wil “ontkoolstoffen”. Met andere woorden, ze werken aan een verschuiving van leven gebaseerd op koolstof (zoals wij mensen) naar leven gebaseerd op silicium.

Hoe dan ook, “de strijdkrachten keken allemaal naar de G7 top en moesten lachen”, verzekerde MI6. Ze zeggen dat de Rothschilds failliet zijn vanwege rechtszaken die te maken hebben met Libor-manipulaties. Nu houdt deze satanische familie “zich wanhopig vast aan de macht, door gebruik te maken van hun arme verwanten, de Rockefellers.”

Het nep Biden regime heeft zich laten zien als een Rockefeller afgevaardigde door schaamteloos hun zakelijke belangen te promoten. Dat is de reden waarom ze de Keystone pijpleiding hebben afgesloten als de eerste zakelijke opdracht voor hun pseudo regime. Ook als je kijkt naar hun zogenaamde “Drie Zeeën Initiatief” zal je zien dat het bestaat uit het opzetten van havens en pijpleidingen enz. om het de Europese landen mogelijk te maken goedkoop Rockefeller vloeibaar gas, olie, enz. te importeren.

De Rockefellers zullen ook wanhopig proberen om Rusland over te halen met hen mee te doen als junior partner in een nieuwe koude oorlog tegen China wanneer hun zogenaamde President Biden op 16 juni in Geneve een ontmoeting heeft met de Russische  machtsavatar Vladimir Putin.

Hier is de officiële Russische visie op deze bijeenkomst:

“Niemand wil terug naar de Koude Oorlog. Maar zoals toen waar was, zal ook vandaag grotere veiligheid in de Euro-Atlantische regio leiders nodig hebben die hun gemeenschappelijke belangen erkennen en doortastend en samen handelen om ze te bevorderen. De bijeenkomst van 16 juni tussen de presidenten van de V.S. en Rusland in Geneve, Zwitserland biedt de gelegenheid om een belangrijke nieuwe dialoog te beginnen over strategische stabiliteit. Een van de lessen uit de geschiedenis is hoe snel naties van vrede naar een afschuwelijk conflict kunnen gaan. In de nasleep ervan hebben wij teruggekeken en ons niet alleen afgevraagd hoe het heeft kunnen gebeuren, maar hoe het zo snel heeft kunnen gebeuren.”

https://russiancouncil.ru/en/analytics-and-comments/analytics/advancing-strategic-stability-in-the-euro-atlantic-region-2021-and-beyond/

De Russen zijn zich ook bewust dat ze te maken hebben met een verzwakte staat zoals “Putin” recentelijk opmerkte op de officiële Tass nieuws site toen hij zei:

“Problemen stapelen zich op. En, op een bepaald moment, zijn ze niet langer in staat om die het hoofd te bieden. En de Verenigde Staten loopt nu het pad van de Soviet Unie, en hun gang is zelfverzekerd en vast.”

https://tass.com/economy/1299287

De tekenen dat de V.S. een verzwakte staat is blijven zich opstapelen. Bijvoorbeeld: zoals de chart hieronder toont blijft de koopkracht van de binnenlandse dollar (in tegenstelling tot de internationale dollar) sterk dalen:

https://www.zerohedge.com/economics/its-permanent-not-temporary-dollars-purchasing-power-plunged-fastest-pace-1982

Ook al het monopoliegeld dat Biden de mensen heeft gegeven in een poging om het Amerikaanse publiek om te kopen heeft ervoor gezorgd dat 40% van kleine bedrijven hun prijzen verhoogden terwijl 48% van deze bedrijven geen werknemers kan vinden. 

Ook is gebleken dat meer dan de helft van het werkeloosheidsgeld dat de V.S. heeft uitgedeeld vanwege de nep-pandemie, door bedriegers werd gestolen en naar het buitenland gestuurd.

https://www.axios.com/pandemic-unemployment-fraud-benefits-stolen-a937ad9d-0973-4aad-814f-4ca47b72f67f.html

Er is ook een verder afglijden naar anarchie. Bijvoorbeeld: zakenmensen in Fell’s Point Maryland dreigden hun betaling van belastingen stop te zetten tenzij de overheid dingen deed als het ophalen van huisvuil, het opvolgen van parkeerovertredingen, het stoppen van illegale verkoop van drugs en alcohol in de straten, en de politie hun werk te laten doen.

In Oregon besloten ze ondertussen om de daklozen het recht te geven om op openbare straten en eigendommen te kamperen en te leven. Met andere woorden, zeg maar gedag tegen parken en openbare straten.

https://thepostmillennial.com/oregon-legislature-passes-bill-to-allow-homeless-to-legally-camp-on-public-property/

Er is ook een verdere neergang naar geweld en wetteloosheid zoals deze kop illustreert:

“Na een historisch aantal moorden in 2020 in Atlanta, zijn de moorden nu al bijna 60% ervan.” 

https://www.ajc.com/news/after-historically-deadly-2020-atlanta-homicides-are-up-nearly-60-in-2021/N63RJ5OKQZCZVOCNH2D6376S3E/

Ook waren er in 2020 meer dan 600 massa-schietpartijen — degene waarbij vier of meer mensen werden neergeschoten — en verwacht wordt dat dit record in 2021 overtroffen zal worden.

Zelfs als hun V.S. slavenregime verder instort, is de KM nog altijd niet van plan om stilletjes in de nacht te verdwijnen. Ze dreigen nu met het stilleggen van de wereldhandel. Hun Wereld Economisch Forum gaf vorige week het volgende verholen dreigement uit door te zeggen: “De kernboodschap, verwoord door experts van het WEF en andere internationale platforms, is dat de veiligheid van de bevoorradingsketen in 2021 een ernstige cybersecurity-kwestie zal worden.” Ze zeiden ook: “de wereld is onderling steeds meer verbonden… In deze context is één enkele kwetsbare schakel voldoende om het hele systeem om te laten vallen, net als het domino-effect.”

https://cyberpolygon.com/about/#link-s181

https://cyberpolygon.com/news/bezopasnoe-razvitie-tsifrovykh-ekosistem-stanet-glavnoy-temoy-mezhdunarodnogo-cyber-polygon/

Het G7 communiqué zinspeelde op specifieke doelen door op te merken “risico’s voor het herstelvermogen van de cruciale bevoorradingsketens van de wereld, op gebieden zoals essentiële mineralen en halfgeleiders.” Een voorproefje hiervan kwam toen de Taiwanese regering opdracht gaf aan “King Yuan, wat de hoofdleverancier is voor Nvidia Intel, MediaTek en vele andere vooraanstaande chipontwikkelaars van de wereld, om al zijn buitenlandse arbeiders te laten stoppen met werken. De opdracht ging onmiddellijk in, ongeacht COVID testresultaten.”

Russische FSB-bronnen van hun kant zeggen dat KM huurtroepen, vermomd als “IS”, “Boko Haram” enz. doorgaan met het stelen van goud en andere kostbare mineralen van Afrika “ten behoeve van investeerders die verblijf houden in de V.S.”

Vanuit een militair perspectief is de manier om deze criminelen te stoppen het wegnemen van hun controle over de centrale banken, want dan zullen ze hun vermogen verliezen om rellen en andere rotzooi te financieren. Wij hebben met IS en andere huurtroepen gesproken en ze zeiden dat ze worden betaald in Zwitserse francs. Dus Zwitserland blijft een militair doel met hoge prioriteit.

Ook moet er een eind komen aan de controle van KM over de VN, de WHO, de Internationale Burgerluchtvaart Organisatie en de Internationale Maritieme Organisatie. Het was de controle over deze organisaties die het ze mogelijk maakte een nep-pandemie te gebruiken om de wereldeconomie stil te leggen en de mensheid te chanteren.

Ook moet er eens goed gekeken worden naar bepaalde Chinese facties. Er was een rapport op Jim Stone freelance over studenten die tijdens lunchtijd werden opgepakt bij 100 scholen in China. Onlangs kon ik zijn rapport niet lezen op mijn computer maar wel op mijn iPhone. Maar terwijl ik het aan het lezen was op mijn iPhone werd het verwijderd. Dit is een duidelijk teken dat de Rockefellers, als deel van hun deal met een bepaalde Chinese factie om steun te krijgen voor hun Biden avatar regering, de sleutels van de Japanse digitale censuur aan China overhandigden.

Hoewel ik niet weet waarom de studenten werden opgepakt, herinner ik me dat het hoofd van een Aziatisch geheim genootschap gebaseerd in Taiwan zei dat hun wraak voor SARS “onvoorspelbaar zou zijn en erger dan je verwacht”. Het feit dat alleen Westerlingen geïnjecteerd zijn met gevaarlijke vaccins als antwoord op deze nep pandemie doet de vraag rijzen of dit al of niet hun wraak was. Als dat zo is, mag China zijn beste en intelligentste studenten wel in bescherming nemen tegen de onvermijdelijke represailles die zullen komen als wordt bewezen dat zij achter de vaccincampagne zitten.

Tot slot deze week: We kregen de volgende inlichtingen van onze bron binnen het geheime ruimteprogramma:

“Al het nieuws over Antarctica wordt nu verspreid om iedereen weg te houden bij wat er in Groenland gebeurt. Rusland werkt nauw samen met de Amerikaanse strijdkrachten (Trump en Putin) aan de ontwikkeling van een unieke ondergrondse basis die rechtstreeks is verbonden met onze buitenaardse familie. Ze delen nieuwe technologieën die hier nog niet beschikbaar zijn. Dit is het nieuwe Area 51. China maakt geen deel uit van deze operatie.”

Laten we zien hoe dit zich ontwikkelt aangezien de tijd het zal leren.

Een audio versie van dit rapport is nu beschikbaar als optie voor abonnees. Dankjewel voor jullie steun om dit onderzoek en deze analyses mogelijk te maken.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor Wakkeremensen.org

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *