Benjamin Fulford: “De Strijd Intensiveert nu de Cabal zich richt op Terugkerende Trump.”

7 juni 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Op de Satanische dag van 6 juni (66) probeerde de Khazariaanse Maffia een grass roots beweging voor verwijdering van het frauduleus geïnstalleerde Joe Biden presidentschap ten val te brengen. Volgend op Donald Trumps live speech voor de Republikeinse partij in North Carolina de dag ervoor waarin hij stelde dat de frauduleuze verkiezing “de misdaad van de eeuw” was, probeerde de mainstream media hem af te schilderen als een gebroken en onbekwaam man. Doordat dit Trump supporters razend maakte, had dit het tegenovergestelde effect. Dit betekent dat de strijd om alle leden van de Cabal te arresteren en te doden is geïntensiveerd; daar zijn bronnen van MI6, de CIA en het Pentagon het over eens.

De Trump op het scherm was de echte en niet de dubbelganger met de hangwangen, bevestigen bronnen van de NSA. De democratisch gekozen president van de Verenigde Staten kan militaire actie overwegen tegen het illegale Biden regime als de enig overgebleven optie.

Trump probeerde supporters tot bedaren te brengen door te zinspelen op deelname aan de 2024 verkiezingen. Hij verhoogde ook de aandacht met opmerkingen over terugkeer naar het Witte Huis sneller dan verwacht en reageerde op interview vragen over het “interessante” idee mee te doen aan de House race 2022 en de speaker te worden en dan Biden te impeachen”. De Cabal lijkt te hopen dat elk oponthoud hen de tijd zal geven om hun satanische greep op de V.S. voor eens en altijd te versterken. Een groeiende hoeveelheid bewijzen maakt duidelijk dat ze van plan zijn om dit te bereiken met het vermoorden van de meeste Amerikanen met giftige vaccins. 

Dit werd bevestigd door een klokkenluider van Pfizer die verleden week contact opnam met 5 Eyes [een overeenkomst tussen 5 inlichtingendiensten] en de gedetailleerde manier beschreef waarop hun vaccin is ontwikkeld om mensen te doden.

Volgens MI6:

“Een collegiaal getoetste klinische studie van binnen Pfizer wekt serieuze bezorgdheid over de verspreiding door het lichaam en de ophoping in meerdere organen en de hersenen van het spike eiwit dat wordt gecreëerd door de mRNA inentingen. De inenting wordt gegeven in de deltaspier [armspier] om dan uitgedreven te worden door het plaatselijke lymfestelsel.

Het lymfestelsel verspreidt daarna het residu (het zogenaamde spike-eiwit) naar de longen, de lever, het hart en de hersenen. Het is in hoge mate giftig en verwacht wordt dan ook dat het wijdverspreide causaliteit [oorzakelijkheid = oorzaak en gevolg] en dood veroorzaakt. Het document is uitgebreid, sterk gedetailleerd en technisch. Er zou een expert naar moeten kijken, wat heel goed vraagtekens zou kunnen zetten bij alles wat we tot nog toe weten.”

“Dit is informatie die door het leger kan worden gebruikt om actie te ondernemen en te schieten om te doden” zei een MI6-bron. “Er zijn al zeven doodsvonnissen getekend en dit is nog maar het begin.” 

“We hebben je jarenlang in de gaten gehouden. In het begin wezen we je af als een complot-theoreticus, maar nu hebben wij studies die jouw bewering ondersteunen dat er een klein deel [in de heersende klasse] zit dat genocidaal is”, zei MI6 tegen deze schrijver.

Het forensische [strafrechtelijke] bewijs wijst naar de Soevereine Militaire Orde van Malta, als zijnde de uitvoerende arm van deze genocide. Weet je nog dat de logo’s van het moorddadige paraplu-bedrijf, het Rothschild hoofdkantoor in Shanghai, en hun gelijkenis met het Maltezer kruis? Afgescheiden leden van de Maltezer Ridders bevestigen dat de SMOM massamoord pleegt. Met andere woorden, de volgende individuen moeten gearresteerd en gedood worden of, indien mogelijk, opgebracht worden voor ondervraging: 

Vergeet niet dat dit de mensen zijn die Paus Franciscus vervingen door een masker-dragende bedrieger die alle mensen op Aarde oproept zich te laten vaccineren. Deze oproep gaat uit ondanks dat meerdere klokkenluiders naar voren zijn gekomen en waarschuwen dat mRNA-vaccins gevaarlijk zijn. Ze blijven deze vaccins pushen hoewel vrijheid van informatie verzoeken die zijn gestuurd naar 60 relevante overheden en internationale organisaties, inclusief het CDC, de WHO en Health Canada, onthullen dat geen van hen bewijs heeft dat COVID-19, de reden voor de vaccinaties, zelfs maar bestaat.

Militaire autoriteiten zijn tot de conclusie gekomen dat “de diverse burgerregeringen in deze hele affaire een verbazingwekkende naïviteit vertonen en we vermoeden dan ook sterk dat velen gecompromitteerd en onder controledwang staan of de ontvangers van incentives zijn.” Met andere woorden, ze zijn omgekocht, gechanteerd of bedreigd.

“Het is als het trekken van tanden [iets doen dat ontzettend moeilijk is] om van deze overheden af te komen. Het maakt ze uiteindelijk niets uit dat ze hoogverraad plegen. De mensen die de burgerregeringen van de wereld leiden moeten de straat opgesleept en dood geschoten worden”, voegen de bronnen er aan toe.

Niettemin is de militaire en informatie campagne tegen de vaccin-pushers van de pandemie gewonnen. De onthullingen dat Anthony Fauci het creëren van pandemie-veroorzakende virussen financiert wordt nu in de hele informatie ecosfeer doorgegeven. 

Fauci, Bill Gates, Klaus Schwab en vele andere criminelen achter dit complot zijn al gearresteerd en/of geëxecuteerd, zeggen alle bronnen van de CIA, de Mossad, MI6 en het Pentagon.

Volgens bronnen van verschillende instanties, zijn ook doodsvonnissen getekend voor de volgende personen: 

Voormalig UK Cabinet Secretaris en top Duits agent Mark Sedwill:  

https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Sedwill

De huidige Cabinet Secretaris Simon Case: 

https://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Case

Secretaris van het Ierse Cabinet Martin Frazer: 

https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Fraser

Victor Ashe, hoofd van de U.S. Broadcasting Board of Governors:  

https://en.wikipedia.org/wiki/Victor_Ashe

Anderen op de lijst zijn: Justin Trudeau, Chrystia Freeland, Jack Abramoff, Karl Rove, Adam Schiff, Kamala Harris, Doug Emhoff, U.S. Procureur-generaal Merrick Garland, Hillary Clintons hulpjes Lorraine Fine, Gwendolyn Waymark, en Eva Teleki.

Yossi Cohen’s vertrek als hoofd van Israëls Mossad spionagedienst is de reden waarom bescherming is beëindigd voor bovengenoemde personen, zeggen Mossad-bronnen. 

De verwijdering van Israëls misdaadpremier Benjamin Netanyahu is een andere reden waarom de dominostenen aan het vallen zijn, zeggen de bronnen.

Volgens een senior Mossad-bron is de huidige heersende gedachtegang bij deze instantie dat “De uitgebreide Rothschild familie vol zit met psychopaten… Je niet onderhandelt met terrorisme… De Joodse bevolking kapot is gemaakt door deze groep die ze gebruikt als een menselijk schild.” 

Natuurlijk verdwijnt de Khazariaanse Maffia achter deze spoedig-verwijderd-zijnde individuen niet stilletjes in de nacht.

Ze verzamelen hun G7 marionettenleiders van 11-13 juni om “Amerika’s hernieuwde betrokkenheid bij onze bondgenoten en partners” te promoten en “de democratieën van de wereld te herenigen”, volgens de nep-Biden. Het doet er niet toe dat deze landen niet langer democratisch zijn.

https://www.theguardian.com/us-news/2021/jun/07/biden-to-affirm-us-uk-special-relationship-at-g7-meeting-with-johnson

Deze groep heeft zich ingespannen om een nieuwe koude oorlog te veroorzaken met China als de aangewezen vijand. Ze hopen erop dat Recep Erdogan’s Ottomaanse Rijk en Rusland zich zullen aansluiten bij hun nieuwe jihad tegen China.

De geheimzinnige Octagon groep die de psy-ops van het Biden presidentschap leidt zal optreden als gastheer bij een bijeenkomst met Russische leiders op 16 juni in Geneve om te proberen ze over te halen hun kant te kiezen. Zwitserland zou zelfs zijn luchtruim kunnen sluiten tijdens de bijeenkomst vanwege gemaakte dreigementen om ze op te blazen. 

https://tass.com/world/1296731

Als hulp om te proberen Rusland zo ver te krijgen dat ze zich aansluiten zijn ze gestopt met het verhinderen van de Nordstream pijplijn waarmee Russisch gas naar Duitsland getransporteerd kan worden.

Natuurlijk trappen de Russen hier niet in. “Het bestaande systeem van internationale betrekkingen en de veiligheidsstructuur is systematisch vernietigd. De rol van internationale organisaties als instrument van collectieve besluitvorming op het gebied van veiligheid is kleiner gemaakt,” zo beschrijft Ruslands waarnemend minister van defensie Kolonel Generaal Alksandr Frolove de situatie. 

https://www.rt.com/russia/525561-new-world-order-emerges/

De Russen hebben al lang gezegd dat ze een multilateraal systeem willen en niet van plan zijn om junior partners te zijn in een nieuwe koude oorlog tegen China, zeggen FSB-bronnen.

De Chinezen van hun kant merken op dat de Verenigde Staten het enige land is dat de VN conventie over de rechten van het kind afwijst zoals:

Leven, voortbestaan en ontwikkeling

Bescherming tegen geweld, misbruik of verwaarlozing

Een opleiding die het kinderen mogelijk maakt hun mogelijkheden te vervullen

Opgevoed te worden door, of een relatie te hebben met hun ouders

Hun meningen onder woorden te brengen en er naar geluisterd wordt

Ze merken ook op dat de V.S. slechts 14 van de 190 internationale arbeidsverdragen heeft geratificeerd, inheemse Amerikanen wreed heeft vermoord en geregeld bommen werpt op buitenlandse burgers.

http://www.xinhuanet.com/english/2021-06/03/c_139987493.htm

De Chinezen en Russen zijn zich ook volledig bewust dat de controleurs van het schurken V.S. regime degenen zijn die strijd voeren met ziektekiemen tegen het grootste deel van de mensheid.

Vorige week ging de woordvoerder van China’s Ministerie van Buitenlandse Zaken Wang Wenbin in de aanval tegen de corporate propagandamedia van de Khazariaanse Maffia troep door zich te richten op correspondent Michael R. Gordon van Wall Street Journal National Security, door op te merken:

“Nog niet zo lang geleden, zinspeelde Michael R. Gordon, een Amerikaanse journalist, door een zogenaamd ‘eerder niet bekend gemaakt inlichtingenverslag’ aan te halen, op een vergezochte verbinding tussen de ‘drie zieke medewerkers’ van het Wuhan laboratorium en de Covid-19 uitbraak, “ voordat hij eraan toevoegde. “Negentien jaar geleden, was het deze zelfde journalist die onjuiste informatie verzon door onbevestigde bronnen te citeren over Iraks ‘poging nucleaire wapens te verkrijgen’, wat de directe aanleiding was tot de Irakoorlog.” 

https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/xwfw_665399/s2510_665401/t1881482.shtml

https://www.rt.com/news/525738-lab-leak-iraq-wmd-china/

De situatie is zodanig dat een toenemend aantal mainstream politici de schuld geeft aan de werkelijke daders in de Khazariaanse Maffia families zoals de Rothschilds en de Rockefellers. Hier kun je een Nederlandse politicus zien die zegt dat de Rockefellers dit in 2010 al hebben gepland.   

Meer onthulling is hier te zien:  https://www.zerohedge.com/covid-19/3-points-media-still-getting-wrong-about-wuhan-lab-theory-documents-prove-it

Nu de pogingen van de Khazariaanse Maffia falen om China de schuld te geven van hun pandemie en dat te gebruiken als voorwendsel voor een nieuwe koude oorlog, kun je ervan verzekerd zijn dat ze andere snode plannen hebben.

Bijvoorbeeld: Het Wereldeconomisch Forum – dat zoals bekend de huidige “pandemie” oefende maanden voordat het begon – heeft een oorlogsspel, genaamd “cyber-polygon” voorbereid voor juli. Dit spel zal een cyber-aanval “simuleren” op vitale infrastructuur die zou leiden tot een stillegging van de wereldomvattende bevoorradingsketen, of op z’n minst de bevoorradingsketens binnen bepaalde landen. We hebben al “cyberaanvallen” gezien die pijpleidingen stillegden en vleesbevoorradingen afsloten. “Ransomware” aanvallen “sluiten ook scholen, stellen chemotherapieën uit en doen het dagelijks leven ontsporen.”

https://www.zerohedge.com/commodities/cyber-attack-hits-jbs-global-meat-processing-operations

https://www.msn.com/en-us/news/us/ransomware-attacks-are-closing-schools-delaying-chemotherapy-and-derailing-everyday-life/ar-AAKJbek

We hebben ook bewijs dat ze zorgen voor watertekorten in plaatsen als Californië.

Je kunt ervan verzekerd zijn dat dit slechts een voorproefje is van hun geplande chantage-operatie tegen de infrastructuur van de wereldeconomie.

Er is ook een toenemend agressieve UFO/buitenaardsen campagne gaande in de corporate media, een goed teken dat te klaar zijn om hun lang geplande ruimte-opera “invasie van buitenaardsen” uit te rollen.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/close-encounters-democrats-and-republicans-unified-in-taking-ufos-seriously/ar-AAKADYm?ocid=uxbndlbing

Om dit alles te voorkomen, zou een militaire actie tegen BlackRock, Vanguard en State Street beslissend kunnen zijn, aangezien deze cabal-facades 88 procent controleren van de grote bedrijven die momenteel in de S&P 500 [een aandelenindex in de V.S.] staan. Val deze fondsen binnen en krijg de namen en adressen te pakken van de mensen die ze bezitten en we kunnen hier een eind aan maken.

In tegenstelling tot de dystopiaanse wereld [een denkbeeldige wereld met louter akelige kenmerken] van koude oorlog, ziekte en rotzooi die deze zogenaamde leiders stimuleren, laten we eens kijken naar wat de witte hoeden voorstellen.

Die roepen op tot wereldvrede en een massale campagne om een eind te maken aan armoede en de vernietiging van het milieu te stoppen en mensen luisteren ernaar. Hier is bijvoorbeeld een zichtbaar teken dat een massale campagne om de natuur te reden wordt voorbereid.

https://www.unep.org/resources/state-finance-nature

Ook zei de Chinese President Xi Jinping zaterdag “de internationale gemeenschap zou samen moeten werken met ongekende ambitie en activiteit om te streven naar een eerlijk en redelijk systeem van wereldwijd milieubeheer waarbij een win-win samenwerking en het bevorderen van de duurzame ontwikkeling van de mensheid kenmerkend zijn.” 

http://www.xinhuanet.com/english/2021-06/05/c_139990824.htm

De White Dragon Society gaf zelfs nog een ambitieuzere verklaring uit door te zeggen: 

“Als de mensheid zijn strijdlustige manieren beëindigt, zal de quarantaine van de planeet worden opgeheven. Dan kunnen we het universum koloniseren om een nieuwe Cambrium- explosie teweeg te brengen en kan de hoeveelheid en variëteit van het leven op Aarde miljardvoudig toenemen. Zelfs als we niet van de Aarde af kunnen, zullen we proberen het equivalent tot stand te brengen door de Aarde organisch te verbouwen, zoals een eikel een eikenboom te laten worden.” 

Het voorstel uitgebracht door de White Dragon Society is om een toekomstplanningsorganisatie op te zetten met een jaarlijks budget van triljoenen dollars dat realistisch werkt om te proberen de planeet in een paradijs te veranderen.

De sleutel tot dit alles is het dwingen van de geheime leiders in Zwitserland om planetaire bevrijding te accepteren. Als ze proberen de huidige werelddystopia te handhaven, zullen ze worden vernietigd.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor Wakkeremensen.org

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *