Benjamin Fulford: “De Strijdkrachten en Inlichtingendiensten van de Wereld Beogen Afzetting van Westerse Regeringen.”

31 mei 2021  

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

“Er is een beslissing genomen in de hoogste rangen van de macht dat de wereld gewoon niet functioneert” en een algehele vernieuwing nodig is, volgens een senior Europese royal. Vooral de voortdurende “pandemie is enkel en alleen een medicijn/gif-pushende poging” wat betekent dat “alle burgerregeringen van de wereld ervan worden verdacht bezig te zijn met genocide”, volgens MI6, CIA en andere inlichtingendiensten.

Samenvattend: de strijdkrachten en inlichtingendiensten van de wereld zijn tot de conclusie gekomen dat Westerse burgerregeringen zijn gekaapt door een satanische sekte en afgezet moeten worden.

Het proces is begonnen met de afzetting van de Israëlische premier Benyamin Netanyahu, zeggen Mossad-bronnen. Deze specifieke figuur is een heel moeilijke en de enige manier om iemand als hem te verwijderen is om hem eruit te werken, zei de bron van de koninklijke familie. Maar de implicatie is dat Natanyahu een overvloed aan chantage-zekerheden bezit en daarom bepaalde garanties moet krijgen in ruil voor het opgeven van de macht. In elk geval rapporteren zelfs propagandamedia van de Rothschild familie zoals het AP nu zijn afzetting.

https://apnews.com/article/middle-east-israel-338004eee311023736078cec262713be

Na de verwijdering van de alleroudste Khazariaanse Maffialeider met werkelijke macht, zal gedurende de zomer een campagne plaatshebben om de meeste burgerregeringen te zuiveren; daar zijn meerdere bronnen het over eens. Een op zichzelf staande MI6-bron, gevestigd in de Amerika’s, bevestigde actie ter plaatse door te zeggen:

“Er vindt nu werkelijk iets groots plaats. Senior leden van de Cabal verdwijnen. Gates is nu uit het systeem. Hij is verdwenen. Er is geen woord over hem gezegd. Nu is het Fauci’s beurt. En wie denk je dat de volgende is, Matt Hancock, gevolgd door Boris Johnson. De mensheid wordt wakker.” Deze zuiveringen zullen de basis bereiden voor een volledige vernieuwing van naoorlogse instituten inclusief de VN en de BIS, zeggen de bronnen.

“Er is een aaneensluiting van de inlichtingendiensten van de wereld geweest omdat we een gemeenschappelijke vijand hebben”. Zo beschreef de leider van MI6 (de echte leider niet de voor iedereen zichtbare leider) de situatie. De CIA, wat een syndicaat is geleid vanuit Zwitserland, stemt ermee in, volgens senior CIA-bronnen. Deze diensten zijn tot de conclusie gekomen dat wanneer er niet dringend actie wordt ondernomen “deze herfst miljarden mensen zullen sterven”, zeiden de MI6- en CIA-bronnen.

Als onderdeel van deze afzettingscampagne, besloot MI6 om de naam van de persoon die opdracht gaf tot de moord van Prinses Diana Spencer openbaar te maken. Dit was Baron Robin Butler, een Duitse DVD agent (Deutsches Verteidigungs Dienst) die de Britse civiele dienst [de ambtenarij] leidde van 1988 tot 1998, volgens MI6. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Butler,_Baron_Butler_of_Brockwell

Koningin Elizabeth was er niet bij betrokken en liet hem verwijderen zodra ze uitvond dat hij verantwoordelijk was voor de moord, zegt MI6. “Diana’s twee zonen zouden niet zonder hun moeder moeten zijn”, zei Koningin Elizabeth II.

Verder zegt MI6 dat alle Cabinet Secretarissen [hoogste rijksambtenaar die premier en ministerraad adviseert] sinds Wereldoorlog II dubbelagenten waren inclusief Simon Case https://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Case de huidige Cabinet Secretaris en zijn voorganger Mark Sedwill. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Sedwill

Deze mannen zijn “allebei DVD agenten en verraders van het Verenigd Koninkrijk, volgens MI6. De bronnen zeiden dat deze onthullingen Downing Street Nr. 10 “in een staat van blinde paniek” hebben gebracht, merkend dat hun dienaren onderuit gehaald waren.

Samenvattend: De DVD is sinds Wereldoorlog II bezig geweest met een massale moordpartij, die culmineerde in het grijpen van de macht in de V.S. in een staatsgreep die volgde op 9/11. De executie van George Bush Sr. hielp daar een eind aan te maken maar de strijd is nog niet gewonnen. Zo lang we de nep Biden presidentsshow zien en de pandemie wordt gepusht in de media, moeten we doorgaan met vechten. We hebben te maken met een sekte die grote delen van de mensheid letterlijk duizenden jaren lang heeft geëxploiteerd en ze zijn niet van plan om stilletjes in de nacht te verdwijnen.

Het konijnenhol gaat heel erg diep. Maar in principe hebben de strijdkrachten en inlichtingendiensten van de wereld zich eindelijk gerealiseerd dat een sekte van Sabbatean Frankist Joden echt probeert het grootste deel van de wereldbevolking te doden.

Ze realiseerden zich dat de voortdurende ”pandemie een volgende 9/11 of Fukushima was die werd uitgevoerd door deze genocidale fanatieke krankzinnigen”. 

Toen werd gevraagd “hoe konden deze mensen in godsnaam de wereld in hun macht krijgen”, zei een senior Europese royal: “De Rothschilds zijn bijzonder gevaarlijke mensen, ze zijn het kwaad voorbij”.

Als voorbeeld van hun Maffia-achtig systeem van compromittering en controle, beschreef de bron een incident waarbij “prachtige kinderen werden onthoofd voor een verzamelde groep elite Australiërs die allemaal gedrogeerd waren. “Al hun gezichten werden op film vastgelegd zodat er een bron aan chantage-materiaal is” zei de bron. Dit soort gebeurtenissen hebben over de hele wereld plaatsgevonden. Ook in Japan, heeft deze schrijver door de  jaren heen gemerkt hoe alleen gecompromitteerde politici machtsposities mochten innemen.

Verder maakt de Khazariaanse Maffia plannen op lange termijn, waardoor ze voor gewone mensen heel moeilijk te doorzien zijn. Bijvoorbeeld: “De Rockefellers voerden een ritualistisch bloeddorstig bacchanaal uit tijdens de groundbreaking [een traditionele ceremonie bij de eerste dag van constructie voor een gebouw of project] voordat de gebouwen van het World Trade Center werden gebouwd”, zei de bron van de Koninklijke familie.

De onvoorstelbare omvang waarop dit chantage en compromitterende netwerk werkt is waarom een waarheids- en verzoeningsproces nodig is voor de mensen die ongewild in deze sekte werden gesleept.

Hoe dan ook, de Rothschilds zullen te horen krijgen dat ze zich terug moeten trekken en de BIS zal verdwijnen, beloven de bronnen van de inlichtingendienst. 

Het Pentagon zit ook op de zaak. Volgens een senior functionaris:  

“Gitmo werkt 24/7 aan het vervolgen van gedetineerden. Er werken vier teams in shifts van 6 uur met 3 personen in het JAG (judge advocate generals = rechter advocaat generaal) team. Er zijn momenteel tienduizenden gevangenen in een ondergrondse gevangenis met meerdere niveaus bij de Thule U.S. Space Force Basis, Groenland; allemaal overgebracht van Gitmo. Speciale militaire eenheden en mariniers zijn de enigen die gebruikt worden om de arrestaties van de Cabal en hun slaafse volgelingen te arresteren.”

Hij gaf in overweging om tussen de regels te lezen bij het artikel in de link hieronder:

https://www.defenseone.com/policy/2021/05/U.S.-space-force-seeks-2020-civilian-acquisition-staff-2022/174360/

Wij kunnen bevestigen dat het Pentagon, het Britse Gemenebest, de Chinezen, het Vaticaan, de Black Sun, de Aziatische geheime diensten, de Russen en vele andere groepen hebben besloten dat genoeg, genoeg is. Een team van meer dan 1000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts zijn gerechtelijke actie begonnen tegen het CDC, de WHO & de Davos Groep voor misdaden tegen de menselijkheid. Ze hebben volledige ondersteuning van de strijdkrachten en de inlichtingendiensten. 

V.S. President Donald Trump is betrokken en Trump’s team is werkzaam vanuit het Cheyenne Mountain Complex in de buurt van Colorado Springs, Colorado. Het is een Space Force basis en verdedigingsbunker en wordt gerund door de United States Space Force. Net zoals de Thule Air Base in Groenland, wordt gerund door de U.S. Space Force”, voegden Pentagon bronnen eraan toe.

Bronnen van het Pentagon en de CIA zeggen ook dat de “Thule Air Force Basis het nieuwe Area 51 is”. Ze zeggen dat Rusland en China strijden met de V.S. militaire Witte Hoeden om daar een soliede basis te krijgen. Dit is vanwege de enorme ondergrondse mineralenreserves die daar zijn gevonden inclusief goud en zeldzame aardelementen.

Een familielid van Admiraal Byrd van Antarctica bekendheid zegt dat de Thule Basis het centrum van activiteit is voor de U.S. Space Force. “Wij hebben toegang tot buiten-wereldse technologie en staan constant in contact met onze buiten-wereldse familie, zij aan zij werkend voor de vrijheid en de vooruitgang van de mensheid”, zegt hij

Het is interessant dat de leden van de Orde van de Tempeliers en de Black Sun het in deze dagen ook hebben over de ruimte en UFO’s. Het nieuwe hoofd van de Tempeliers van Malta zei dat er “een grote interne discussie was over samenwerking voor de Operatie met de Black Sun en de Tempeliers van Malta.” Hierbij was niet alleen de P3 maar ook de P4 Vrijmetselarij betrokken, zei de commandant van de Tempeliers. “De Black Sun is NASA vooruit en kan reeds de ruimte in met hun eigen ruimteschepen”, zei hij. “Ik heb dit aspect besproken met de Jason Society omdat UFO’s de basis van hun bestaan zijn”, merkte hij op.

Als gewoonlijk met dit ruimte- en UFO-gedoe, geloof het wanneer je het ziet en blijf zelfs dan sceptisch dat het een Bluebeam psyop kan zijn. Het is evenwel interessant om te merken dat zelfs hier en nu werkelijk bestaande organisaties zoals MI6 deze dagen aandacht besteden aan het ruimtegedoe.

Vergeet echter niet dat de Cabal plannen heeft gemaakt voor een of andere ruimte-opera psy-ops, al vanaf het moment dat in 1938 “War of the Worlds” als een radioshow werd uitgezonden en paniek veroorzaakte.

Intussen weer terug op de oppervlakte van de planeet, zien we in de V.S. een steeds verdere  neergang in anarchie. De artikelen hieronder zijn slechts enkele van de dozijnen massa-schietpartijen die daar maandelijks plaatsvinden. Ook de overall misdaadcijfers gaan stijl omhoog.

https://www.zerohedge.com/political/12-mass-shootings-over-weekend-america-descends-chaotic-summer

https://www.msn.com/en-U.S./news/crime/public-transit-worker-fatally-shot-8-then-killed-himself-at-san-jose-rail-yard-authorities-say/ar-AAKposP?ocid=uxbndlbing

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9621133/New-York-Citys-pandemic-aftermath-laid-bare-homelessness-mental-illness-crime-escalate.html

https://www.zerohedge.com/political/two-dead-25-others-shot-florida-club

Een deel van de achtergrond hiervoor is de economische instorting. Amerikaanse prijzen stijgen nu in het hoogste tempo in 30 jaar terwijl de inkomens de steilste daling ooit hebben genoteerd.

https://www.zerohedge.com/economics/feds-favorite-inflation-indicator-explodes-fastest-rate-1992-incomes-crash-record

Geen wonder dat iedereen naar zilver en andere kostbare metalen gaat. Dit heeft de Amerikaanse munt ertoe gebracht om te zeggen:  “Als de vraag naar zilver groter blijft dan de voorraad, is de realiteit zodanig dat niet iedereen in staat zal zijn een munt te kopen.”

https://www.zerohedge.com/commodities/U.S.-mint-delays-silver-shipments-due-global-silver-shortage

Als kanttekening even dit:  We ontvingen deze film uit Wuhan, China. Zou gewoon een ondergrondse gaslekexplosie kunnen zijn maar als iemand meer substantiële details kent hierover, maak dan alsjeblieft in een aantekening in de “comments” op mijn website.

Wuhan.explosion

Hoewel de situatie beroerd mag lijken, vooral in de V.S., moeten we ook kijken naar al het goede nieuws dat er is. Bijvoorbeeld: als je praat met mensen die direct te maken hebben met doden als bedrijf, zoals begrafenisondernemers en levensverzekeringsmaatschappijen, zal je ontdekken dat er niet meer doden zijn dan gewoonlijk, in weerwil van de pandemie hysterie. “De dodelijkste pandemie in decades overvalt de aarde met dodelijke mutaties die miljoenen onschuldige levens vragen… en de levensverzekeringsmaatschappijen maken er zich totaal geen zorgen over”, merkt Jeff Harris op. Wat dit betekent is dat er een fundamentele ommekeer is geweest en dat alle hysterie over pandemieën, enz. een teken van paniek en angst is bij de oude heersende klasse en geen werkelijkheid.

http://www.ronpaulinstitute.org/archives/peace-and-prosperity/2021/may/26/life-insurance-and-covid-19-something-doesn-t-make-sense/.

https://www.zerohedge.com/covid-19/life-insurance-covid-19-something-doesnt-make-sense

Iets anders is dat we een opleving zien van dieren in het wild en natuurlijke ecosystemen over de hele wereld. Over reuze rivierotters, Tasmaanse duivels en de Siberische lynx is bijvoorbeeld gerapporteerd dat hun populaties recentelijk sterk zijn uitgebreid. 

https://www.theguardian.com/environment/2021/may/25/a-huge-surprise-as-giant-river-otter-feared-extinct-in-argentina-pops-up-aoe

https://www.france24.com/en/live-news/20210525-tasmanian-devils-born-on-australian-mainland-in-rewilding-push

https://www.reuters.com/business/environment/back-brink-iberian-lynx-population-rises-over-1000-2021-05-28/?utm_source=reddit.com

Op grotere schaal heeft zich gedurende de afgelopen 20 jaar een bosgebied ter grootte van Frankrijk ontwikkeld, wat enorm veel woongebied heeft gecreëerd voor bedreigde diersoorten, met name in de Atlantische bossen van Brazilië.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor Wakkeremensen.org

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De Strijdkrachten en Inlichtingendiensten van de Wereld Beogen Afzetting van Westerse Regeringen.”

 1. The Good guys are winning.
  And what about the royal famillies.
  All drags.
  Elizabeth will be huntend down.
  She is replaced.
  Than is she is alive.
  Than she doesn t comply with the murder of Diana.
  Mother of her grandchilderen.
  Choose a line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *