Benjamin Fulford: “Zonder een Moreel Kompas kan het Westen niet Winnen.”

10 mei 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het Westen is de oorlog om de Aarde aan het verliezen omdat het niet langer het goede vertegenwoordigt en momenteel incompetent, crimineel leiderschap heeft. Het Westen, waar velen van ons in opgroeiden, vertegenwoordigde democratie, mensenrechten, welvaart en vooruitgang. Nu vertegenwoordigt het ziekte, economische ongelijkheid, oorlog en fascisme.  

Een opiniepeiling gesponsord door de NAVO bij 53.000 mensen in 53 landen, laat zien dat 44% van de mensen over de hele wereld de Verenigde Staten als een bedreiging voor hun democratie beschouwen. Dit vergeleken met een percentage van 38 en 28 respectievelijk voor China en Rusland. 

https://www.rt.com/news/522986-world-fears-us-influence-democracy/

Dit betekent dat de V.S. terrein verliest in de soft power strijd [politieke invloed die zich uitstrekt door middel van diplomatie, internationale hulp, culturele uitwisseling, enz.] met Azië.

Ook met record handels- en fiscale tekorten alsmede dreigende inflatie, verliest het Westen de economische oorlog. In maart had de V.S. zijn grootste handelstekort in de geschiedenis met $74.4 biljoen ten opzichte van het voorgaande record van $71.1 biljoen een maand ervoor. Dit is alleen mogelijk omdat de V.S. steeds meer in de schuld komt te staan bij China.

China’s Gross Domestic Product in echte koopkrachtpariteit op wereldbasis is $27 triljoen vergeleken met $20 triljoen voor de V.S. Met een Chinese economische groei die de groei van de V.S. ver overtreft zal deze afstand alleen maar groter worden en zal niet veranderen tenzij het Westen zijn systeem van economisch management verandert.  

Het enige wat de V.S. nog over heeft is militaire macht maar oorlogsscenario na oorlogsscenario toont aan dat het in een volledige oorlog tegen China verliest. Tenzij het Westen echte democratie, het recht/gerechtigheid, respect voor mensenrechten en competent economisch management in ere herstelt, zal de volgende generatie Chinese slaven worden. 

De reden voor deze neergang is dat het Westen is overgenomen door een Satanische sekte.

In Japan hebben ze premier na premier en vele anderen in de naoorlogse tijd vermoord om te proberen dit land onder de controle van diezelfde sekte te brengen. Het proces is hier gemakkelijker te begrijpen omdat het relatief kort geleden begon. Maar in het Westen begon dit ten minste met de moord op Jezus Christus door dezelfde sekte. In de V.S. vermoordden ze Abraham Lincoln, President Franklin Rooseveld, Generaal George Patten, President John F. Kennedy, Martin Luther King en vele anderen om hun controle te versterken.

Deze groep pusht nu de pandemie en de daaraan verbonden totalitaire heerschappij. Kijk eens naar de satanische familiegeschiedenis van opper-vaccin- en pandemie pusher van de V.S. Anthony Fauci en zijn familiewapen.

Het kasteel met hun hoofdkwartier ligt slechts 25 km verwijderd van het Davos Wereld Forum dat pusht voor universele vaccinatie van de mensheid met God weet wat voor synthetisch geprogrammeerd vergif, door gebruik te maken van een gefabriceerde pandemie als excuus. 

Kijk dan nu eens naar deze video van de pandemiepusher Davos woordvoerder Klaus Schwab, chef promotor van de pandemie en de “grote reset” die in 2016 op de Zwitserse televisie vertelde dat alle mensen een microchip ingeplant zullen hebben in hun hersenen of onder hun huid om ze te verbinden met een gecentraliseerd computer netwerk .

Volgens de Poolse inlichtingendienst heeft Klaus Schwab een vergadering gepland voor juli met elites van de macht waar ze een verplicht ID voor iedereen zullen bespreken. Bronnen daar zeggen:

“Dit zal niet alleen hun toegang tot geld maar ook hun toegang tot een volledig gecensureerd internet controleren. De elites zijn in paniek en pushen hun plannen voortijdig omdat te veel mensen inmiddels weten van hun bestaan en in opstand komen.”

Ook vorige week heeft een sterke druk door de White Dragon Society en hun bondgenoten om een op meritocratie gebaseerde planningsorganisatie op te zetten om mee te helpen de mensheid de weg naar een betere toekomst te wijzen, een zeer oude, geheime sociëteit rechtstreeks uit een roman van Dan Brown uit haar verborgenheid gejaagd. Deze sociëteit nam contact met ons op nadat wij de BIS, de centrale bank der centrale banken in Zwitserland hadden benaderd. Dit is de legendarische Priorij van Sion, die claimt terug te gaan tot 1099 en van daar naar het antieke Babylon. Ze hebben zelfs een website. 

http://www.prieure-de-sion.com/

Dit is de groep die de centrale controle heeft over het Zionisme in de wereld, en ze zijn nu uit hun verborgenheid gejaagd.

Hier zijn een paar dingen die ze over zichzelf zeggen:

De Merovingen zijn een lijn van koningen die afstammen van een zeemonster dat lijkt op een draak. Een mythe werd gecreëerd om heel essentiële informatie door te geven die is ontworpen om de oude afkomst van de Merovingen te ontrafelen, die teruggaat naar het oude Babylon.

Het zeemonster dat in de legende wordt beschreven is een oude voorstelling van Nimrod, die de Toren van Babel bouwde en regeerde over Babylon.

Ze worden bestuurd door een Grootmeester die de hoogste spirituele autoriteit en de monarch van de Orde is en altijd zal zijn. Er bestaat GEEN positie hoger dan deze en zal er ook nooit zijn.

Deze groep claimt ook dat tot voorgaande grootmeesters behoorden: Leonardo da Vinci, Isaac Newton, Sandro Filipepi, Robert Boyle en Michel de Nostrodame. De huidige “grootmeester” is Marco Rigamonti.

http://www.prieure-de-sion.com/4/the_grand_master_1131456.html

Onder de grootmeester staat “The Sacred Council of the 13 Rose-Croix [of the] Sacred Merovingian Order of the Priory of Sion (Prieuré de Sion).”

We nemen aan dat deze council van 13 de 13 bloedlijnen van de illuminatie vertegenwoordigt. Ze claimen ook documentair bewijs te hebben dat teruggaat tot de twaalfde eeuw en de identiteit vaststelt van de Heilige Graal met het echte bloed van Jezus.

Dus in principe hebben we hier een sekte die zijn reptielen-oorsprong claimt die dateert uit het oude Babylon en wordt geleid door afstammelingen van Jezus Christus. 

Het probleem is dat deze sekte twee wereldoorlogen is begonnen en ontelbare miljoenen mensen heeft gedood alleen om een geëxalteerde droom te realiseren waar “een afstammeling van Jezus Christus” de hele mensheid zou leiden vanuit Mt. Sion d.w.z. Jeruzalem. Vergeet niet dat de god van de tempel die ze van plan zijn te bouwen bij ons bekend staat als Baäl, Molech, Set of Satan.

Hier volgt de boodschap die we naar ze toegezonden hebben:

Fr. Aurelius,

Het is goed om eindelijk rechtstreeks van de Priorij van Sion te horen. Meer dan tien jaar geleden vertelde iemand van de Japanse militaire inlichtingendienst mij dat het de Orde van Sion was die achter de voortdurende pogingen stond om Armageddon te beginnen en de Eindtijd teweeg te brengen. We maken onze excuses dat we onze toevlucht moesten nemen tot nucleaire bedreigingen om uw aandacht te krijgen. Maar de voortdurende biologische oorlogsvoering en gen-veranderende vaccin-aanval tegen de mensheid is forensisch getraceerd naar Zwitserland en de Wijzen van Sion. Als u daar niet verantwoordelijk voor bent, zouden wij uw hulp op prijs stellen bij het vinden van degenen die dat wel zijn om hen zo ver te krijgen dat ze onmiddellijk stoppen. 

Wat wij ons ten doel stellen is dat alleen God Gods werk doet en dat menselijke pogingen om kunstmatig de Eindtijd voort te brengen, moeten stoppen.

Wij stellen ons in plaats daarvan voor een meritocratisch van personeel te voorziene planningsorganisatie om de mensheid en al het leven op Aarde te helpen de weg te wijzen naar een betere toekomst. Zo’n bureau zal moeten functioneren in harmonie met bestaande organisaties en ze niet verdringen of vervangen.

Daarom heb ik het plan om een ontmoeting te hebben met een vertegenwoordiger van de Dragon Familie bij de BIS om enkele historisch financiële instrumenten te converteren in valuta en de fondsen te gebruiken om deze organisatie op te zetten. We moeten weten wie onze tegenpartij zal zijn wanneer we daar naartoe gaan en de verzekering hebben dat het deze keer geen vruchteloze poging zal zijn.

Persoonlijk heb ik geen interesse om zo’n bureau te leiden, maar wil slechts helpen om het op te zetten. 

Uw welwillende begrip op dit punt wordt hooglijk gewaardeerd. 

Benjamin Fulford

Tot dusver hebben we geen antwoord gekregen en dus gaat de oorlog door. Het uit de macht zetten van Benjamin Netanyahu (of wie deze avatar bestuurt) in Israël is een grote overwinning geweest voor de mensheid. Nu rapporteren Israëlische kranten dat zijn geheime partner in de voortdurende pogingen om Armageddon, d.w.z. Wereldoorlog III te beginnen, Ayatollah Khameini van Iran stervend is aan prostaat kanker.

https://sputniknews.com/middleeast/202105061082821082-israeli-media-suggest-jcpoa-talks-in-vienna-impacted-by-deteriorating-health-of-irans-khamenei/

We zien ook een recente poging om de geheime alliantie tussen Israël en Iran te verheimelijken, doordat de Zwitserse diplomaat Sylvie Brunner, die de interesses van de V.S. en Israël vertegenwoordigt in Iran, vorige week plotseling haar dood tegemoet sprong nadat ze was opgeroepen naar Zwitserland te komen om te getuigen over de geheime V.S./Israëlische verbindingen met Iran; dit volgens de inlichtingendienst van de Amerikaanse marine en andere bronnen. 

We hebben ook een poging gezien van Hillary Clinton, of wie dan ook haar avatar bestuurt, om de gegrondheid van het nep Biden-regiem in de V.S. te staven. 

https://www.theguardian.com/us-news/2021/may/06/hillary-clinton-guardian-disinformation-big-tech-facebook

“Hillary” heeft het over een “bedreiging voor de democratie” van “alternatieve werkelijkheden”. (We veronderstellen dat ze refereert aan een werkelijkheid waarin niet iedereen is gevaccineerd en voorzien van het merk van het beest vaccinatie paspoort).  

Ze zegt ook dat de Trump regering “het massaal overboord gooien van… grenzen voor onze leiders om binnen te functioneren” vertegenwoordigde. Dus hebben we een “democratie” waar leiders “grenzen” hebben; gezet door wie?  

“Hillary” zegt ook:

“Het lijdt geen twijfel dat de Chinezen fundamenteel aantonen… dat democratie smerig is, zaken vragen teveel tijd, mensen zijn wel en niet meer aan het bewind en er is geen continuïteit. Je kunt niet het soort vastgelegde doelen hebben die op een sociaal samenhangende manier verder worden gebracht; kies daarom voor ons, wij durven die worsteling aan.”

De echte worsteling is natuurlijk dat de satanische sekte die zij vertegenwoordigt de Westerse democratie uitholde en ongebreidelde hebzucht toestond om Westerse economieën te vernietigen.

Tenzij het Westen zijn systeem van leiderschap hervormt gaat China winnen, begrijp dat goed.

Ook is China niet de enige bedreiging. Turkije is ook op het oorlogspad. Haar regering probeert de Islamitische wereld te verenigen tot een imperium dat reikt van “diep in Afrika” tot aan de “grenzen van China”, en zegt dat Turkije al “effectiever” is dan de EU. De Turken zeggen dat globale bedreigingen van het “Westen” geschillen tussen Turkije, Egypte en Saoedi-Arabië te boven gaan.

De door de Turkse regering toegestane media zeggen:

“Een nieuw en invloedrijk initiatief kan opduiken tussen de Middellandse Zee, de Rode Zee en de Perzische Golf. Dit kan zich dan helemaal verspreiden tot diep in de binnenlanden van Afrika, van de Kaukasus tot aan de Chinese grens en van de Middellandse Zee tot aan Afrika.” 

Over de “voortdurende strijd in Noord-Syrië en Irak merken ze ook op dat het frisse initiatief dat na de Karabach oorlog de Chinese grens heeft bereikt vanaf de Kaukasus, de overwinning van Turkije is. 

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahimkaragul/turkey-must-divide-the-mediterranean-front-break-the-wests-siege-it-must-normalize-ties-with-saudi-arabia-sign-a-maritime-deal-with-egypt-the-internal-siege-within-will-then-be-shattered-3571651

https://www.msn.com/en-us/news/world/egypt-and-turkey-hold-e2-80-98frank-e2-80-99-official-talks-first-since-2013/ar-BB1gr1py

Vergeet niet dat deze praatjes komen van een NAVO land met het grootste leger in Europa, excl. Rusland. Merk alsjeblieft op dat dit zelfde land samenwerkt met de NAVO tegen Rusland en Oekraïne. Vergeet ook niet dat Resident Joe Biden en zijn handlangers de toegang werd geweigerd tot het Pentagon en dat ze in plaats daarvan nu van plan zijn om naar het NAVO hoofdkantoor te gaan. Wat zegt je dat over de NAVO leiding?

We zien ook dat de Cabal Yellowstone tot doelwit lijkt te hebben gemaakt. Dr. Jerzy Zaba is een geoloog aan de Universiteit van Silesia in Katowice, Polen. Hij voorspelt dat een eruptie van de Yellowstone caldera die gelijk zou staan tot degene die 640.000 jaar geleden de wereld trof “het grootste deel van het grondgebied van de V.S. zou vernietigen”. 

https://www.express.co.uk/news/science/1431599/yellowstone-volcano-earthquakes-usgs-supervolcano-overdue-eruption-yellowstone-latest-evg

https://www.express.co.uk/news/science/1127611/Yellowstone-volcano-eruption-kill-billions-yellowstone-fallout-supervolcano-news

We veronderstellen dat als de Yellowstone caldera tot doelwit is gemaakt, dit is gedaan door leden van de Cabal die zich schuil houden in Zwitserland of Antarctica. Dit is geen tijd voor de Amerikaanse strijdkrachten om achterover te leunen en we herinneren haar onderdelen aan hun eed aan de Constitutionele Republiek.

Tot besluit: Ik kijk er naar uit om te communiceren met degenen van jullie die deel zouden willen nemen aan een exclusief live webinar elke maand waar ik jullie vragen zal beantwoorden en waar onze privé discussie diep in de laatste inlichtingen en de kwesties van de dag kunnen duiken. Een afzonderlijke post met inschrijfinformatie volgt en biedt gemakshalve ook wekelijkse audio rapporten. Hoop je daar spoedig te zien!

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *