Benjamin Fulford: “Einde Imperium voor de Davos Club nu de Totalitaire Machtsgreep Implodeert.”

26 april 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Als ik nu een lid was van de groep van pseudo God-Koningen van de Aarde in Davos zou ik bang zijn, heel erg bang. Dat komt doordat hun lange en minutieus geplande gebruik van een gefabriceerde of verzonnen pandemie om een totalitaire wereldregering te kunnen beginnen aan het imploderen is. In plaats daarvan moeten ze een Oorlogsmisdaad Tribunaal onder ogen zien waarbij Neurenberg een kleuterschool tik op de vingers zal lijken.

Deze mensen hebben al tientallen jaren hard geprobeerd om een meerderheid van de wereldbevolking te doden en hebben al veel meer mensen gedood dan Adolf Hitler ooit heeft gedaan. Ze hebben nu de controle verloren over het grootste deel van de wereldwijde militaire macht. Dit is te zien aan het feit dat de mensen die de Joe Biden avatar “overheid” leiden de toegang werd geweigerd tot het Pentagon en nu van plan zijn naar het NAVO hoofdkwartier te gaan voor bescherming. Bescherming dat de NAVO niet kan geven aangezien niemand bereid is om kernwapens te gebruiken namens hen, zeggen militaire bronnen van het Pentagon, de Russische FSB, en de Franse en Britse strijdkrachten.

https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/several-world-leaders-including-putin-and-netanyahu-want-biden-gone-and-trump-appears-be-part-plot

Ze verliezen ook hun greep op de wereldwijde media en het financiële controle- netwerk. En dus, zodra het slaapwandelende deel van het publiek zich bewust zal worden van de Cabal’s verschrikkelijke misdaden, zullen ze niet in een vergevende stemming zijn. 

Hier is een voorbeeld van hun mindset uit een 1981 boek dat is geschreven door Bilderberger Jacques Attalli:

“De toekomst zal gaan over het vinden van een manier om de bevolking te reduceren… Natuurlijk zullen wij mensen niet kunnen executeren of kampen bouwen. We verwijderen ze door ervoor te zorgen dat ze geloven dat het voor hun eigen bestwil is… We zullen iets vinden of veroorzaken, een pandemie bijvoorbeeld die zich richt op bepaalde mensen, een echte economische crisis of niet, een virus dat de oudsten of de bejaarden treft, het doet er niet toe, de zwakken en de bangerds zullen zich eraan overgeven. De dommen zullen erin geloven en vragen om behandeld te worden. We zullen ervoor moeten zorgen dat de behandeling  succes zal hebben, een behandeling die de oplossing zal zijn. De selectie van idioten zal daarom door henzelf worden gedaan: ze zullen alleen naar de slachtbank gaan.”

We hebben nu een belangrijke nieuwspresentator die dit plan bevestigt met een Freudiaanse verspreking waarbij hij zegt: “bijna vier maanden in de vaccinatiecampagne beginnen leveranciers bijna te weinig mensen te hebben die geëuthaniseerd willen worden.” 

http://82.221.129.208/euthanized.mp4  Het lijkt erop dat de “domme mensen” zich zelf al hebben geselecteerd. 

http://www.madnesshub.com/2021/04/us-vaccination-sites-are-closing-from.html

Mensen die nog altijd orders volgen en in het systeem geloven lijden ook aan cognitieve dissonantie¹⁾ aangezien de tegenstrijdigheden in het officiële “pandemieverhaal” zich beginnen op te stapelen. Hieronder kun je kijken naar mijn zus Martha Fulford, een expert in besmettelijke ziekten, die op de mainstream Canadese TV vertelt dat lockdowns geen zin hebben omdat de gebieden met de strengste lockdowns ook het hoogste aantal nieuwe gevallen hebben.

https://globalnews.ca/video/7748177/medical-expert-sound-alarm-over-collateral-damage-of-lockdowns

De gaten in het officiële verhaal betekenen dat de rode pil effect begint te hebben op haar en talloze van haar collega’s over de wereld. Ze zullen nu spoedig allemaal realiseren dat er meer “pandemie” gevallen zijn in gebieden waar de lockdown werd ingesteld omdat dat de gebieden zijn waar de autoriteiten in het begin al actiever meewerkten aan het creëren van de nep-pandemie.  

Als voorbeelden van deze stilzwijgende medewerking van de overheid hebben we hier beelden die het boek “Covid-19 en de Grote Reset” tonen dat op de boekenplanken van de premiers van Griekenland en Australië ligt. 

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=170674

Om dit te onderstrepen stuurde de Japanse militaire inlichtingendienst ons screenshots van informatieverzoeken die werden gestuurd naar overheden over de wereld  waarbij werd gevraagd om bewijzen dat het “nieuwe virus” bestaat en de antwoorden zeggen dat geen enkele overheid of instelling zo’n bewijs heeft.

We zouden dus niet verbaasd zijn om “Covid-19” testen te zien die vooraf zijn bepaald om negatieve en positieve resultaten te geven.

Er komt ook een overvloed aan informatie naar buiten over al de nare dingen die gebeuren met mensen die gevaccineerd zijn. Hier is een kleine collage van verschillende rapporten:

“De vaccins veroorzaken bloedstolsels, gekke koeienziekte, onvruchtbaarheid, herpes, enz… rapporten duiden op schade aan praktisch elk systeem in het menselijk lichaam… Onze analyse vond een relatief hoog aantal gevallen van hart-gerelateerd letsel, 26% van alle hartgevallen werd aangetroffen in jonge mensen tot 40 jaar, met de meest voorkomende diagnose in deze gevallen van  Myositis of Pericarditis.

Ook een hoog aantal van sterke vaginale bloeding, neurologische schade en schade aan de systemen van geraamte en huid zijn opgemerkt… dit zal worden gebruikt voor ontvolking op grote schaal… de Indiase ambassadeur voor volksgezondheid stierf de dag na het krijgen van een COVID-19 vaccin… vrouwen rapporteren de eerste symptomen van menstruele onregelmatigheden en miskramen (tot 400x volgens sommige medewerkers in de gezondheidszorg) sinds de vaccinatie van start ging…”

https://www.globalresearch.ca/israeli-people-committee-april-report-lethal-impact-vaccinations/5743361

Wat dit alles betekent is dat het de Davos Octagon club niet lukte om de kritieke massa te bereiken die nodig was om hun heerschappij te versterken via een massale selectie van de bevolking, vaccin paspoorten en volledige onderwerping van de mensheid.

Pogingen om een burgeroorlog en de staat van beleg in de V.S. aan te stoken falen ook. We zagen dat de George Floyd psy-ops afliep met een “schuldig uitspraak” voor de politieagent die hem schijnbaar doodde. Dit hield de provocateurs echter niet tegen, velen van hen zijn trouwens binnengebracht vanuit Oost Europa, om te proberen rassenrellen te beginnen. Ze zijn ook begonnen met meer schietpartijen van onschuldige zwarte mensen om te proberen de vlammen van onrust aan te wakkeren. Ze slagen er echter niet in.

https://www.zerohedge.com/political/lebron-james-tweets-image-columbus-cop-threatens-youre-next

https://www.zerohedge.com/political/nbc-deceptively-edits-911-call-video-fatal-police-shooting-involving-knife-wielding-teen

Pogingen om een oorlog met Rusland/Iran/Noord-Korea enz. te beginnen falen ook keer op keer. In de recente bedriegerij bleek dat “Nederlandse parlementariërs, net als hun Britse en Baltische collega’s, op woensdag via Zoom een gesprek hadden met een deep fake imitatie van de stafchef van de Russische oppositieleider Alexei Navalny”. Het lijkt erop dat ze hun toevlucht zoeken tot computer graphics omdat ze de echte Russische oppositie zelfs niet kunnen vinden om de oorlogsvlammen aan te wakkeren. 

https://nltimes.nl/2021/04/24/dutch-mps-video-conference-deep-fake-imitation-navalnys-chief-staff

En ondertussen, als je de corporate propaganda media doorlicht, kun je zien dat UFO-verhalen zich van dag-tot-dag opstapelen in een ongekend tempo. Dit is een duidelijk teken dat de Cabal probeert zich met angst voor buitenaardse wezens uit hun pandemiehol te graven.

https://www.vice.com/en/article/z3xewj/air-canada-westjet-porter-pilots-ufo-sightings

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/astonishing-nasa-clip-captures-ufo-23952604

https://www.the-sun.com/news/2731522/most-compelling-ufo-vid-puerto-rico/

https://www.the-sun.com/news/2770635/spacex-starship-near-miss-ufo-astronauts-prepare-crash/

En nu, precies op het juiste moment, krijgen we video’s van de buitenaardsen zelf.

00:00

Nu we het hebben over buitenaardsen, NASA (Not a Space Agency) geeft steeds meer absurde persberichten uit. Ze hebben steeds meer mars gedoe gefilmd, kennelijk op Devon Island in het Noordpoolgebied, en voegen er zelfs “mars helikopters in”.

https://odysee.com/@ConspiracyReality:3/00089—Mars-Perseverance-Rover-Landing-Debunked:2

Nu hebben ze een persbericht uitgegeven dat zegt dat ze voor slechts $2.89 miljard of circa één honderdste van de kosten van de oorspronkelijke maanlanding, “de eerste vrouw” en de “eerste gekleurde mens” naar de maan zullen sturen. Ik veronderstel dat ze het nu goedkoper kunnen doen omdat ze de dure filmsets niet meer hoeven te bouwen omdat computer graphics het gewenste resultaat zullen geven. Het is een goede veronderstelling dat van het budget $2.88 miljard zal zijn om de zakken te vullen van NASA zwendelaars en $0.01 miljard om de computer graphics uit te besteden aan een of ander bedrijfje dat computerspelletjes maakt.

https://www.nasa.gov/press-release/as-artemis-moves-forward-nasa-picks-spacex-to-land-next-americans-on-moon

In een soortgelijke gedachtegang, kan iemand de cirkel met een gat in het midden in de lucht naast de uitbarstende vulkaan in Japan identificeren? Is dat een of andere computer graphics artefact of iets dergelijks?

Nu we het hebben over fantasie en computerspelletjes, deze chart alleen al vertelt je dat de V.S. aandelenbeurs nu slechts een massale hallucinatie is met geen enkele verbinding meer met de realiteit.

https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/U.S.-margin-debt-YOY-2021-04-17.png?itok=s-3h6fpI

De V.S. economie zelf verliest ook het contact met de werkelijkheid, aangezien steeds meer gratis geld naar de massa’s wordt gepompt in een wanhopige poging om ze ervan te weerhouden in opstand te komen met hooivorken. Natuurlijk betekent al dat gratis geld dat mensen geen stimulans meer hebben om het echte werk te doen; daarom werd McDonalds in Amerika gedwongen om mensen $50 te betalen alleen al om naar een interview voor een baan te komen.

https://www.zerohedge.com/markets/whatever-it-takes-tampa-mcdonalds-exposes-americas-systemic-labor-shortage-forced-pay

Wat dit alles betekent is dat de U.S. Corporate overheid in zijn doodstrijd zit. Zelfs corporate propaganda media zeggen nu dat Washington DC gewoon een van de staten aan het worden is.

https://www.cbsnews.com/news/dc-statehood-bill-pases-house/

In feite hebben we nu bevestiging ontvangen van een senior Europese Koninklijke dat het eind van de U.S. Corporation slechts één symptoom is van het eind van de Rothschild macht over het Westen.

Dit is wat de bron zei:

“Het exclusieve, oppermachtige eigendomsrecht van de BIS in Bazel en alle banken van de wereld is terug getransfereerd naar onafhankelijke/soevereine controle en leiding. De  Rothschilds zijn weg. MI6 slaagde erin om de controle terug te krijgen. De grote reset wordt vervangen met een groot samenkomen.”

Toen we vroegen of een afgezant van de White Dragon Society naar Davos zou moeten gaan om de overdracht van de macht aan de mensheid te bespreken, zei de bron:

“Er moet heel wat vuile troep worden opgeruimd dus moeten eerst huurmoordenaars naar binnen. De huurmoordenaars moeten naar binnen om de boel op te breken en dan sturen we de afgezanten naar binnen als vredesbewaarders. Zaak voor de militairen. Toekomstige vredesbesprekingen betekenen dat we weten dat het een terroristisch regime was en dat we nu geen terrorisme meer hebben.”

En nu de geheime oorlogswinden wegzakken zei de bron:

“We moeten iedereen van de geheime dienst die stierf eer bewijzen, velen daarvan zullen nooit gekend worden. Sommigen van onze officieren werden blootgesteld aan afschuwelijke omstandigheden. Ze hebben allemaal hun leven verloren en niemand weet het.” 

Hopelijk zal het nieuwe leiderschap in het Westen een eind maken aan al deze waanzin en met gezond verstand gaan praten. En nu we het over gezond verstand hebben, dit is wat de Chinese leider, avatar Xi Jinping, vorige week te zeggen had:

“Wereldwijd bestuur zou het ontwikkelende politieke en economische landschap van de wereld moeten weerspiegelen, conform de historische trend tot vrede, ontwikkeling en win-win samenwerking en daarbij tegemoet moeten komen aan de praktische behoeften bij het aanpakken van de wereldwijde problemen.” 

http://www.xinhuanet.com/english/2021-04/20/c_139893671.htm

Dit is niet zo opwindend als “De Russen komen eraan” of “Iran staat op het punt kernbommen te maken” of “Die gekke Noord-Koreanen hebben weer een raket afgevuurd” of “een invasie van buitenaardsen staat er aan te komen” enz. maar het is absoluut heel wat meer gezond verstand. En dat is wat de wereld op dit moment nodig heeft.

Hopelijk zullen de onderhandelingen in Zwitserland, gepland voor laat mei, eindelijk leiden tot aankondiging van een verandering ten goede in hoe we deze prachtige maar fragiele planeet die we met z’n allen delen, moeten leiden. Tot dat moment moeten we echter blijven vechten.

¹⁾ Spanning die iemand ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen, ideeën, opvattingen of handelen in strijd met de eigen overtuigingen

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *