Benjamin Fulford: “Het is vergeldingstijd voor de Cabal.”

19 april 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De strijd om de Aarde bereikt een keerpunt. We kunnen van hoog-niveau bronnen rapporteren dat de Khazariaanse Maffia zich heeft opengesteld en probeert een overdracht van de macht te onderhandelen (zie verder hieronder voor details).

Maar bronnen van de CIA, MI6, Aziatische geheime genootschappen, de FSB, tot het Pentagon enz. zijn het er allemaal over eens dat het tijd is om te stoppen met reageren en te beginnen met handelen. We moeten de aanval op alle fronten volhouden totdat we echt een overgave zien gevolgd door een multi-biljoen-dollar campagne om de planeet weer in orde te brengen.

We hebben deze overgavepraatjes al eerder gehoord en het blijkt uiteindelijk altijd weer een manier te zijn om tijd te winnen totdat er een volgend afschuwelijk incident plaatsvindt. Bijvoorbeeld: de Cabal heeft recentelijk herhaaldelijk gedreigd,  om de Drieklovendam in China op te blazen. Dit zou verwoestend zijn voor de 3 miljoen mensen die stroomafwaarts leven. 

https://www.quora.com/What-would-the-effects-be-if-the-Three-Gorges-Dam-were-to-collapse

Het zou ook resulteren in wraak in de vorm van het opblazen van het eiland La Palma wat de Oostkust van de V.S. zou treffen met een 600 mijl per uur 100 meter hoge tsunami, die Florida enz. van de kaart zou vegen.

https://websites.pmc.ucsc.edu/~ward/papers/La_Palma_grl.pdf

Daarom is het bereiken van een win-win oplossing een veel betere optie dan een wederzijds verzekerde vernietiging zou zijn.

We weten echter dat de Khazariaanse Maffia gebeurtenissen tientallen jaren, zo niet langer, van te voren plant. Dit betekent dat nu de geplande pandemische angstcampagne uitgeput raakt, ze iets anders hebben gepland.

Aan dit front hebben we kennis genomen van de Turkse TV uitzending over het waarom het Evergreen schip de Ever Given het Suezkanaal blokkeerde tegelijk met een Evergreen vrachtwagen die China’s belangrijkste snelweg blokkeerde. Zij claimen dat het de bedoeling was om een gevaarlijke en lang van te voren geplande “global warming” milieuramp te verhinderen. Dit klinkt echt en we hopen dat de TV uitzending gelijk heeft en dat de geplande ramp is verhinderd.

Er wordt door de corporate media ook steeds meer bewijs van UFO’s en buitenaardsen naar buiten gebracht.

Dit kan heel goed betekenen dat hun “invasie van kleine groene mannetjes” campagne, waaraan ze al minstens vanaf 1930 hebben gewerkt, al snel op de “nieuwsschermen” in je omgeving kunnen worden gebracht. Houd ook de lucht in de gaten met het oog op “hologrammen”.

Het uitrollen van dit soort campagnes is in feite een teken van wanhoop van de Khazariaanse Maffia. Herinner je je nog hoe de Roemeense dictator Ceausescu bleef doorgaan met onderdrukking totdat hij eindigde voor het vuurpeloton?  Hetzelfde lijkt nu te gebeuren in Canada. Toen Premier Doug Ford van Ontario vorige week een totale lockdown afkondigde, met de nep-pandemie als excuus, weigerden 39 van de 45 politiebureaus er aan mee te werken.

https://thepostmillennial.com/ontario-government-backpedals-on-extraordinary-police-powers-that-would-have-allowed-police-to-randomly-stop-and-question-people-for-being-outdoors

Het zou nu niet zo lang meer moeten duren voordat de broedermoordende Mantsjoerijse kandidaat Justin Castro en zijn Khazariaanse Maffia lakeien hun eigen equivalent van een vuurpeloton onder ogen moeten zien.

Intussen is in de V.S. de staatsgreep die democratisch gekozen President Donald Trump afzette bezig in te storten. Onze CIA-bronnen bevestigen dat Mark Milley van de Joint Chiefs of Staff ten val ik gebracht en dat David Berger, Generaal van het Korps Mariniers het commando heeft overgenomen. Het is nodig dat het nieuwe commando gaat samenwerken met hun Canadese collega’s om Noord-Amerika vrij te maken. De gedeelde principes van democratie, het recht, gedeelde macht en meritocratie zouden de lijm moeten zijn die de spoedig-geboren-te-worden Verenigde Staten van Noord-Amerika met elkaar verbindt.

We ontdekken nu ook dat de staatsgreep in de V.S. werd uitgevoerd door leden van hetzelfde team dat meehielp de Sovjet Unie ten val te brengen en ze gebruikten soortgelijke methoden: een combinatie van omkoperij en moord, zeggen de CIA-bronnen. Vooral de Rockefeller misdaadfamilie en hun Fortune 500 lakeien boden $12 biljoen aan omkoopsommen aan de hoge militaire omes en o.a. aan hi-tech oligarchen van de Westkust om de staatsgreep te organiseren. Het totale bedrag aan omkoopsommen kan afgeleid worden van het feit dat de V.S. M1 [een meting van de geldvoorraad] geldvoorraad steeg van $4 biljoen in februari 2020 (toen de V.S. Corporation failliet ging) naar $18,4 biljoen in februari 2021.

https://fred.stlouisfed.org/series/M1SL

Dit geld werd grotendeels witgewassen via de aandelenbeurs via enkele gekozen hi-tech bedrijven. Bijvoorbeeld: Tesla Motors heeft een beurswaarde van $740 miljard, wat ongeveer 5 keer de beurswaarde van Toyota Motors is hoewel Tesla slechts 1/16 van het aantal auto’s verkocht. Ook is Tesla de allerlaagste in de J.D. Powers automobiel betrouwbaarheid ratings terwijl Toyota helemaal bovenaan staat.

https://edition.cnn.com/2020/06/25/cars/tesla-jdpower-rankings/index.html

https://www.jdpower.com/cars/toyota

En dan hebben we al die Elon Musk Space X raketten (of Computer Graphics van raketten) die worden opgeblazen. Waarom is er dan sprake van dat Tesla een bedrijf met een biljoenen dollar beurswaarde begint te worden? Het antwoord moet zijn dat de Federal Reserve (eigendom van de Rockefellers) geld aan het witwassen is aan het militair-industrieel complex via zulke oligarchen als Elon Musk, Jeff Bezos, enz. Dat is de manier waarop ze in staat waren om President Donald Trumps Twitter account af te sluiten, enz. Ze zitten ook achter de YouTube censuur van de waarheid over de pandemie, enz. 

Wat velen bevreemd is waarom de Amerikaanse dollar niet inzakt ondanks dat de geldvoorraad in een jaar bijna vervijfvoudigd is. Het antwoord is natuurlijk dat de Rockfellers en hun soortgenoten dollars kunnen drukken voor gebruik binnen de V.S., maar ze niet kunnen uitgeven buiten het land. Daarom pompen ze de aandelenmarkt op en geven cheques aan gewone burgers in een poging om ze rustig te houden.  

Natuurlijk betekent al dat gratis geld dat veel mensen geen stimulans meer hebben om te werken en daarom kunnen kleine en middelgrote ondernemingen geen medewerkers vinden. Weet je het nog, het communisme faalde in de USSR omdat hard werken niet werd betaald, dus werkte niemand hard.

Zoals in het geval toen de USSR faalde, zo ervaart de falende USSA nu toenemende opschudding en misdaad. Het laatste verontrustende teken hiervan was dat er weer een ontstellende hoeveelheid van 54 massale schietincidenten was, alleen al in de laatste maand.

https://www.the-sun.com/news/2716751/mass-shootings-us-map-biden-statement/

Het andere interessante punt dat gebeurt is dat Amerikanen zich bewust worden van schuldenslavernij en weigeren Fed monopolygeld te lenen dat door banken is witgewassen. Daarom hebben grote Amerikaanse banken nu 100% of meer waarde aan depositogeld dan ze leningen hebben. Dit is een teken van systemisch falen.

https://www.zerohedge.com/markets/stunning-divergence-latest-bank-data-reveals-something-terminally-broken-financial-system

De volgende twee stukjes economisch nieuws van de afgelopen week illustreren wat dit beleid doet met de V.S. macht internationaal:

“Het V.S. handelstekort groeide naar een record van $71.1 miljard in februari omdat een daling in exporten een kleine dip in importen meer dan compenseerde.”

“Het Chinese Bruto Binnenlands Product groeit naar een record 18,3% in het eerste kwartaal omdat exporten de industrie aandrijven.” 

https://abcnews.go.com/U.S./wireStory/us-trade-deficit-jumps-48-711-billion-february-76920869

https://asia.nikkei.com/Economy/China-GDP-grows-record-18.3-in-Q1-as-exports-drive-industry

De Chinezen kopen V.S. overheidsobligaties op om het V.S. handelstekort te financieren omdat ze Amerikaanse buitenlandse holdings aangeboden hebben gekregen in ruil, leggen leden van de dragon familie uit.

Het laatste voorbeeld hiervan is dat Resident Biden belooft de Amerikaanse troepen uit Afghanistan terug te trekken terwijl China voorstelt om “vredestroepen” te sturen naar datzelfde land. Met andere woorden, de Rockefellers, enz. vertelden de Chinezen: “wij zullen jullie onze Afghaanse heroïne business geven als jullie ons helpen de macht over de V.S. te behouden.”

Iets anders is natuurlijk dat het buitenlands beleid van de V.S. en het Westen klinkt als een gebroken langspeelplaat die hetzelfde liedje steeds maar weer herhaalt:

“Iran staat op het punt atoomwapens te hebben, we moeten aanvallen!”; “Noord-Korea vuurde recent meer raketten in de oceaan af, de Japanners moeten meer raketafweersystemen kopen!”; “Rusland staat op het punt Oekraïne binnen te vallen, tijd om meer tanks te verkopen aan de NAVO!”; “Al-Qaeda, IS, Black Lives Matter, Antifa enz. veroorzaken terreur, tijd voor meer fascisme!”; “SARS, EBOLA, de Vogelgriep, COVID-19 gaan iedereen doden, tijd om mensenrechten op te geven en gevaccineerd te worden!” enzovoorts. 

Gelukkig lijkt er op hoog niveau erkenning te komen dat dit niet de weg is om een planeet te beheren. Onze MI6-bronnen zeggen dat er “een topconferentie met fysieke mensen tegenover elkaar met de Rothschild Dynastie” overeengekomen is om de “fusie van de BIS in Bazel, de Wereldbank, het IMF en de VN” te bespreken.

De Zwitserse tak van de Tempeliers, de militaire tak van de Zionistische Khazariaanse factie die de wereld wil regeren vanuit Jeruzalem, is nu ook bereid om te onderhandelen met de White Dragon Society en hun bondgenoten, volgens bronnen van de WDS en de Tempeliers.

http://www.templiers.ch/

Als alles goed gaat zal een WDS vertegenwoordiger naar Zwitserland gaan, mogelijk in mei, om het concrete proces te beginnen een Toekomst Planningsorganisatie voor de planeet op te zetten. Het basisprincipe is dat controle van deze organisatie 50/50 verdeeld zal zijn tussen Oost en West met het vetorecht van beide kanten over de andere kant. Verwacht wordt dat de aanvangs-fondsgelden voor de organisatie $100 miljard zullen zijn. Alle verdere fondsgelden zouden verbonden moeten zijn aan reële, concrete projecten die uitgegeven zouden moeten worden aan de private sector voor concurrerende inschrijving. Aannemend dat voldoende te verwezenlijken projecten kunnen worden gevonden, zullen de jaarlijkse fondsgelden naar verwachting tot in de vele biljoenen dollars lopen. 

De tijd om de planeet te beheren gebaseerd op angst voor gefabriceerde vijanden zal spoedig eindigen. Het nieuwe paradigma voor ons zal zijn om te vragen “Waar willen we nu heen en hoe komen we daar?” De wereld zal getransformeerd worden van een gevangenisplaneet in een paradijs op aarde.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Het is vergeldingstijd voor de Cabal.”

  1. Intussen worden iedere week miljoenen mensen ingespoten met “vaccins” die hun biologische software herschrijven, met God mag weten welke gevolgen op de iets langere termijn. Hoe lang moeten we dit nog blijven aanzien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *