Benjamin Fulford: “Rellen, Moorden, Nucleaire Terreur en Chaos nu Westerse Politieke Systemen Instorten.”

12 april 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Ten eerste wil ik dat iedereen weet dat we collectief “over the target”¹⁾ zijn aangezien onze elektronische systemen een massale aanval ondervonden terwijl dit verslag werd voorbereid. Gelukkig werden tegenmaatregelen geactiveerd en zo is hier de nieuwste informatie waarvan het de bedoeling was dat deze jullie niet tijdig zou bereiken.

Een serie moorden op hoog niveau, een poging om kernwapens af te vuren in Oekraïne, rellen en andere chaos wijzen er allemaal op dat het huidige politieke systeem in het westen aan het instorten is. Het grootste probleem is een groep Messiaanse fanatici die denken dat ze de eindtijd-profetieën die zijn beschreven in oude boeken moeten vervullen.

Laten we beginnen met de poging van de eindtijd-fanatici om Armageddon van start te laten gaan in Oekraïne. Nadat we vorige week een boodschap van de Russische FSB overbrachten dat een Amerikaanse C-17 met kernwapens was aangekomen in Oekraïne, kregen we de volgende boodschap van de NSA:

“Dankzij jullie tips werden 3 kernwapens gelokaliseerd die in de richting van Zuidoost-Oekraïne gingen om op afstand tot ontploffing te worden gebracht… over circa 2 weken… hopelijk zal Rusland ze uitschakelen… en de 4 wapens die de richting van zuidwest-Rusland opgingen zullen door Rusland een andere kant worden opgestuurd… En we hopen dat de 4 kernwapens die in de richting gingen van DC, New York City, Moskou in juni en misschien Londen ook een andere route krijgen diep de gebieden in van Langley East en West… we kunnen alleen maar hopen.”

De onderschepte kernwapens waren duidelijk bedoeld om in Oekraïne te worden afgevuurd en de schuld daarvan aan Rusland te geven, zoals we kunnen opmaken uit de propagandacampagne die nu actueel is. Bijvoorbeeld: De informatie/desinformatie site Sorcha Faal van de Amerikaanse Marine en Jane’s rapporteren het volgende: 

“President Putin autoriseerde het gebruik van de met kernwapens uitgeruste Iskander ballistische raketten die momenteel staan opgesteld aan de grens met Oekraïne.”

En dan hebben wij berichten over Russische “kernmortieren” enz.

Natuurlijk slaan de mainstream corporate propaganda media ook de oorlogstrommels.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/russia-ukraine-brink-war-signals-23867984

We hebben ook de Israëli’s en hun Iraanse partners die tot vervelens toe doorgaan hun kabuki theater op te voeren met “Iran staat op het punt kernwapens te maken”. Het nieuwste is een veronderstelde Israëlische aanval op een Iraanse nucleaire locatie, gevolgd door Iraanse beloften om “wraak te nemen”. Zoals gewoonlijk proberen ze alleen maar om de “Gog” (de G7) in gevecht te brengen met de “Magog” (de Shanghai-Samenwerkingsorganisatie) en Armageddon te beginnen.

Deze fanatiekelingen willen het maar niet opgeven. Daarom hebben de Gnostische Illuminatie de volgende waarschuwing uitgegeven: “Als de Messiaanse fanatici opnieuw een nucleaire terreuractie proberen, zal dat resulteren in de vernietiging van Jeruzalem.”

Oké, laten we het dan nu hebben over de aangekondigde dood van Prins Philip, de daarmee in verband staande moorden en hun relatie tot de nucleaire terreur-pogingen. Prins Philip stierf twee jaar geleden toen de huidige “pandemie” uitbrak, volgens onze bronnen van de CIA en de Mossad. Herinner je je nog zijn beruchte citaat uit 1988: “In het geval dat ik kom te reïncarneren dan wil ik terugkomen als een dodelijk virus om iets bij te dragen aan het oplossen van de overbevolking.”

https://news.yahoo.com/prince-philip-quote-reincarnating…

Wellicht hebben zijn cabal-vrienden deze nep-pandemie uitgevoerd als een vorm van eerbetoon aan hem. De timing van de aankondiging van zijn dood kan ook verband houden met een gevecht tussen twee cabal-facties: de Davos “grote reset” groep en de Armageddon groep. De dood van de socialistische-globalistische bondgenoten van Prins Charles, Sir Richard Sutton (moord) en de Tsjechische miljardair Petr Kellner (helikopter-ongeluk) zijn niet toevallig, volgens de Sorcha Faal informatie-desinformatie site.

Onze Mossad-bronnen zeggen dat de “grote reset” groep van plan is om de “pandemie” deze zomer geleidelijk af te bouwen en deze herfst de dood van Koningin Elizabeth II aan te kondigen. Dit zou gevolgd moeten worden door een nieuwe leider van het Comité van 300 (Prins William? Charles? Harry?) en een daarmee samengaande “grote reset”.

De Armageddon groep probeert kennelijk wanhopig om dit te voorkomen omdat zij nog altijd geloven in Wereldoorlog III en dat de dood van 90% van de mensheid nodig is om hun “Messias” voort te brengen.

Er zoemt ook behoorlijk heel verwarring rond over de voortdurende nep-pandemie. Dit is te zien in de vorm van steeds meer tegenstrijdige informatie die over Covid-19 en vaccins de wereld wordt ingestuurd; Gevaccineerde mensen krijgen Covid; vaccins veroorzaken bloedstolsels, gekke-koeien-ziekte, doden enz. Het is bijna alsof we getuige zijn van een campagne om de slaapwandelaars wakker te maken.

Wellicht werd de meest geloofwaardige reden voor de nep-pandemie en de begeleidende vaccinatiecampagne gevat in het volgende artikel van maart 2020:

https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

Dat gaat over een injecteerbare sensor die een “speciaal geconstrueerde molecuul bevat die een fluorescerend signaal naar buiten het lichaam stuurt” en “een elektronische component die zich aan de huid heeft gehecht.” Het elektronische deel leest het fluorescerende signaal en stuurt dat naar een netwerk.

Vergeet niet dat deze eindtijd-fanatici geloven dat iedereen het merk van het beest geïmplanteerd moet hebben om de “Messias” binnen te brengen. Wellicht is dat de reden waarom de nieuwe Paus Franciscus Avatar²⁾ kort geleden deze oproep liet uitgaan: “Ik herhaal mijn oproep aan regeringsleiders, bedrijven en internationale organisaties om er samen voor te zorgen dat iedereen gevaccineerd kan worden.” Hij verbond hieraan een oproep tot gemeenschappelijk bezit gekoppeld aan de sociale status van de mensen. Als dat niet het merk van het beest is, weet ik niet wat het dan wel is.

https://press.vatican.va/content/salastampa/it/bollettino/pubblico/2021/04/08/0214/00473.html

Het is ook duidelijk dat het Westerse fanatieke leiderschap in paniek is omdat hun hele nep-pandemie uiteen valt en massa-vaccinatie niet plaatsvindt op de schaal die nodig is voor ontvolking. Er zijn steeds meer tekenen dat de campagne nu langzaam wordt afgebouwd. In de UK bijvoorbeeld zeggen ze dat ze “op 12 april de drempel van groepsimmuniteit  tegen Covid-19 hebben bereikt.”

https://www.thenationalnews.com/world/europe/uk-to-hit-herd-immunity-next-week-as-vaccines-break-the-link-between-cases-and-deaths-1.1199489

Opinie-polls tonen ook aan dat de pandemische angstcampagne faalt nu het publiek wakker begint te worden voor de werkelijkheid dat mensen eigenlijk niet vaker sterven dan vóór de “pandemie”. 

https://news.gallup.com/poll/344183/americans-worry-catching-covid-drops-record-low.aspx?utm_source=alert&utm_medium=email&utm_content=morelink&utm_campaign=syndication

Er is ook een groeiende hoeveelheid bewijs dat de pandemie-campagne werd gestart met een massale 5G elektromagnetische aanval die echt heel veel mensen heeft gedood voordat de 5G netwerken werden ontmanteld. Vorige week, bijvoorbeeld, was te zien dat begraafplaatsen in Wuhan China overstroomd werden door rouwende mensen, wat bevestigt dat honderdduizenden zo niet miljoenen mensen werden gedood toen ze eind 2019 10.000 5G-torens in de stad tegelijk opstartten.

https://www.zerohedge.com/covid-19/massive-crowds-reported-wuhan-cemeteries-raising-questions-about-actual-death-toll

De panische angst om ontmaskerd te worden als oorlogsmisdadiger maakt dat de leden van de Khazariaanse Maffia Cabal veranderen in gevaarlijke, in een hoek gedreven ratten. Hiertoe behoren ook de functionarissen van de Chinese Communistische Partij achter de Wuhan ramp. Velen van hen, inclusief Xi Jinping, zijn al verwijderd. De huidige Xi is de broer van de vorige, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen. 

De Rockefeller factie achter de nep-regering van de Joe Biden Avatar is vooral doodsbang omdat hun misdaden tegen de menselijkheid veel erger zijn dan slechts een enkele aanval op Wuhan. Zij hebben moedwillig de mensen van de wereld meer dan een eeuw lang vergiftigd met kankerverwekkende chemische stoffen.

Bijvoorbeeld: het etiket op deze flessen met “vanille-olie” in de groothandel waarschuwt dat de inhoud kankerverwekkend is, de vruchtbaarheid vernietigt, orgaan-insufficiëntie veroorzaakt en het centrale zenuwstelsel aanvalt. 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/04/vanilla.bottle-225x300.jpg
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/04/vanilla.label_-300x225.jpg

En toch is deze zelfde “vanille olie” te vinden in elke Japanse supermarkt zonder enige waarschuwing. Deze vorm van aanval is herhaald in shampoos, zeep, levensmiddelen, cosmetica, enz. in het gehele commerciële ecosysteem van de Fortune 500 bedrijven die onder controle staan van deze Satanische kliek.

Daarom zullen de vaccins gepusht door deze specifieke groep, zoals de voormalige Vice President van Pfizer waarschuwt, iedereen die ze accepteert gaan doden.

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death

De andere reden waarom de Armageddon subgroep van de Khazariaanse Maffia iedereen wil doden is dat hun misdaden tegen kinderen ook op het punt staan onthuld te worden. Volgens een top-CIA-bron:

“Ghislaine Maxwell in niet in het Metropolitan Detentiecentrum in Brooklyn zoals de mainstream media zegt. Ze werd al maanden geleden uit het detentiecentrum verwijderd. Al de geruchten over haar borgstelling en verschijning voor de rechtbank zijn toneelopvoeringen. Ze is onder bescherming van de militaire inlichtingendienst. Maxwell heeft al haar documenten, foto’s, video’s, grootboeken en dossiers aan hen overhandigd. MI heeft voldoende informatie om de top Satanische leden van de Cabal ten val te brengen. Ze wachten om de val te laten dichtklappen. Het lijkt erop dat de aangekondigde dood van Prins Philips hiermee is verbonden.”

We hebben gewacht en gewacht tot de Amerikaanse strijdkrachten zouden acteren maar hopelijk zullen ze dat deze keer echt doen.

Iets anders dat de Rockefeller groep doet is proberen de olieprijzen omhoog te brengen. Olieraffinaderijen en aanverwante voorzieningen zijn de afgelopen maanden vernietigd in Syrië, Saoedi-Arabië, Mexico, Mozambique, Indonesië, Texas, enz. Het stopzetten van de Keystone Pijplijn en de oorlogsophitsingen in Oekraïne passen ook in het Rockefeller draaiboek.

Bronnen van Aziatische geheime genootschappen vertellen ons nu dat de ware reden voor de staatsgreep in Myanmar, gevolgd door de recente onrust is dat de Rockefellers proberen een belangrijke Chinese oliepijplijn te saboteren die ontworpen is om het knelpunt de Straat van Malakka te omzeilen.

De Rockefellers hebben ook heel veel geld gekregen van Communistisch China door hen de controle te beloven over Japan, de Associatie van Zuidoost-Aziatische landen, Australië en Nieuw-Zeeland, zoals we eerder al rapporteerden. Daarom was de V.S. in staat om het grootste handelstekort in de geschiedenis van die natie, $71,1 biljoen voor de maand februari alleen, te betalen. Japanse conservatieve bronnen die dicht bij de Keizer staan, hebben nu precies aangegeven wie de Rockefellers gebruiken om hun beloften te houden en Japan te overhandigen aan 

Communistisch China: een pretendent van de keizerlijke familie die de naam draagt van Fushimonomiya Hiroakio. Hij is een adviseur voor Mobil Oil, en op die manier laat de Rockefeller familie geld naar hem toevloeien, zeggen de bronnen.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/04/fushiminomiya-231x300.jpg

Dit is de groep die ik in het verslag van vorige week noemde en die een “True World Religion Federation” en “Wereld Religie, het Vaticaan” verlangt. Met andere woorden, goede kans dat de huidige Paus Franciscus Avatar, samen met de Biden Avatar, de Ben Johnson Avatar, enz. ook allemaal werken voor de Rockefellers en hun bazen bij de Octogon groep in Zwitserland.

https://wrf.jp/index.html

Dit is persoonlijk voor mij omdat deze mensen mijn webmaster en waarschijnlijk ook mijn vroegere vriendin en ons kind hebben vermoord. Ze worden ook in verband gebracht met de Dalai Lama. Hun Chef-huurmoordenaar Tenzan Nakai kwam uit zijn schuilplaats tevoorschijn omdat zijn voormalige baas Hanabusa Goro van de Hanabusa Bende een paar weken geleden stierf en hij hoopt het over te nemen, zeggen de bronnen. Deze mensen moeten zo snel mogelijk opgepakt en afgemaakt worden.

Tussen haakjes, vorige week werd ons verteld dat dit de exacte coördinaten voor de hoofdkwartieren van de Octogon groep zijn: 46.4555, 6.60052

Als je deze coördinaten ingeeft bij Google Earth, wijzen ze je rechtstreeks naar het midden van het Meer van Geneve. Het uit de macht verwijderen van deze mensen is de enige manier om het Westen ervoor te behoeden een Chinese kolonie te worden. 

Het schijnt dat de JP Morgan factie van de Khazariaanse Maffia tot dezelfde conclusie is gekomen. Vorige week maakte CEO Jamie Diamond de volgende opmerking:

“Amerika heeft al eerder voor moeilijke tijden gestaan… Deze keer kan anders zijn… De Chinezen zien een Amerika dat terrein verliest in technologie, infrastructuur en opleiding – een natie niet alleen verscheurd en verlamd door politiek, maar ook door ras- en inkomensongelijkheid – en een land dat niet in staat is om overheidsbeleid (fiscaal, monetair, industrieel, gereglementeerd) op enige samenhangende manier te coördineren om nationale doelen tot stand te brengen. Betreurenswaardig genoeg, zit daar de laatste tijd heel veel waarheid in. Amerika heeft met hun lange-termijn denken en competent, samenhangend leiderschap op zo veel manier uitgeblonken.

Bijna alle instellingen – overheden, scholen, media en bedrijven – hebben hun geloofwaardigheid verloren in de ogen van het grote publiek. Amerikanen weten dat er iets verschrikkelijk fout is gegaan, en ze leggen de schuld bij het leiderschap van dit land: We hebben een uitgebreid, meerjarig nationaal Marchall Plan nodig en we moeten streven naar gezonde groei. Correcte budgettering en planning – op een meerjarige basis – zou ingevoerd moeten worden op alle niveaus van de overheid.”

https://reports.jpmorganchase.com/investor-relations/2020/ar-ceo-letters.htm#public-policy

Met het risico om als een kapotte CD te klinken: een nieuw instituut, d.w.z. een organisatie voor planning van de toekomst, is de manier om het Westen en de planeet als geheel weer op orde te brengen. De Messiaanse fanatici proberen dit te voorkomen en moeten verwijderd worden. Er bestaat geen andere keus.

Tot slot deze week, we zien steeds meer rapporten van UFO’s in de mainstream media. Deze, over een piramidevormige UFO 

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/astonishing-new-footage-captures-pyramid-23882803  trok mijn aandacht omdat de hierboven genoemde mensen die zijn verbonden aan de Dalai Lama me altijd graag foto’s wilden laten zien van zulke UFO’s. 

 ¹  een computer programmeringsterm

²  Avatar is in het Hindoeïsme een incarnatie, verschijning of manifestatie van een bepaalde godheid

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *