Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia leidt de Biden Psy-ops vanuit Zwitserland.”

5 april 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De groteske psychologische oorlogsoperatie tegen het Amerikaanse volk, bekend als het “Biden presidentschap” wordt geleid vanuit een ondergrondse basis in Zwitserland, daar zijn bronnen van MI6, NSA, FSB, CIA en andere het over eens. De basis ligt verspreid onder de grenzen van Lichtenstein, Oostenrijk en Zwitserland, waardoor toegang vanuit alle drie deze landen mogelijk is, volgens een CIA-bron. Maar ondanks het overweldigend donkere verhaal van pandemische doem en “vreemde vijanden” in de mainstream media, het feit dat de heersende klasse werd gedwongen zich terug te trekken naar Zwitserland is in feite een teken dat ze de oorlog om de planeet aan het verliezen zijn.

We horen geruchten dat niet alleen het Witte Huis leeg staat, maar ook het Congres, de Senaat, het Hooggerechtshof, de Federal Reserve Board, het Ministerie van Financiën, enz. in Washington DC. We horen nu ook van de NSA dat gebouwen van de staatsoverheid eveneens leeg staan. We verzoeken onze lezers die in DC in de buurt van staatsoverheidsgebouwen wonen dringend om stadsverslaggevers te worden en te proberen om bevestiging te krijgen of dit echt waar is. Zeker, live camerabeelden geven aan dat dit het geval is, maar in deze dagen van digitaal bedrog zijn de menselijke ogen de betrouwbaarste bronnen.

In elk geval is de groep die de Biden psy-ops leidt absoluut de Rockefeller clan en hun Zwitserse managers, daar zijn de bronnen unaniem in. Afgelopen vrijdag stuurde MI6 ons de volgende boodschap:

“Wij kregen vandaag bevestiging van de CIA-betrokkenheid in de tegencoup van de coup die de heer Trump installeerde. Het schijnt dat Hillary Rodham Clinton [Rockefeller] op de achtergrond de show leidt.”

De NSA van hun kant zegt dat de huidige Hillary de zesde is die wordt gebruikt. We herinneren ons allemaal hoe tijdens de 2016 presidentiële campagne Hillary in een zwart busje werd gestopt en dat het ABS nieuws daarna haar dood rapporteerde. Maar enkele uren later verscheen ze weer, 10 kilo lichter en veel jonger. Ook de foto hieronder toont duidelijk dat de huidige “Hillary” veel korter is dan de originele Hillary.

Maar om het even welke Hillary-avatar, dubbelganger of kloon ze ook gebruiken; de groep die bekend staat als de Rockefellers leidt duidelijk de Biden horrorshow. Hun plannen werden in grote trekken weergegeven in een artikel van maart 2020 in het paradepaardje-tijdschrift van de Rockefellers “Foreign Relations” dat naar verluid is geschreven door Joe “green screen” Biden. https://archive.is/SGLAj

Wat dit verhaal aantoont is dat de groep die nu de leiding heeft van de Amerikaanse mainstream media en de fiat geldcomputers binnen de V.S. van plan is om ons terug te brengen in tijd naar de tachtiger jaren en de koude oorlog met zijn gemakkelijk te identificeren vijanden. Laten we wel wezen het is gemakkelijker om zich te verenigen tegen “communisten” dan tegen vormloze “terroristen” die steeds hun handelsnaam veranderen.

Secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg beschreef deze nieuwe koude oorlog tegen China en Rusland als “een unieke kans”. Hoewel hij probeerde dit te verkopen als een kans voor Europa en Noord-Amerika “om een nieuw hoofdstuk in betrekkingen te openen”, is het duidelijk dat hij het heeft over een enorm fiatgeld lokmiddel naar het militair-industriële complex.  

Russische FSB-bronnen van hun kant, zeggen dat een heel serieuze poging om Wereldoorlog III te beginnen nu gaande is in Oekraïne. Op maandag 5 april, Japantijd, stuurden ze ons deze boodschap:

“Een aantal uren geleden arriveerde een C-17 militair transportvliegtuig (95-0107) met een bepaalde militaire lading rechtstreeks uit Amerika (met een tankstop in Sevilla, Spanje) op Lviv Airport in West-Oekraïne.”

De FSB zei dat de “militaire lading” een nucleair device was bestemd om te gebruiken in een volgende poging om Wereldoorlog III te beginnen.

De FSB merkt op:

“Oekraïne heeft niet de leiding over zijn eigen troepen. Elke brigade heeft NAVO supervisors. Die maakt het absoluut niets uit wat Rusland zal doen. Hun taak is om Rusland in de oorlog te betrekken. Oekraïne zal opdracht krijgen om in de aanval te gaan en ze zullen die opdracht uitvoeren.”

De Russen zeiden dat de operatie uitgevoerd zou worden door NAVO’s Very High Readiness Joint Task Force (VJTF) die nu onder commando staat van de Turkse President Recep Erdogan. De president van Oekraïne gaat over enkele dagen deze speciale eenheid een bezoek brengen, merkt de FSB op.

https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_180627.htm

Onnodig te zeggen dat deze groep die nu een nieuwe koude oorlog promoot ook andere gebeurtenissen met wapens of “crisis” zal ensceneren met speciale aandacht voor de gebruikelijke verdachten zoals Noord-Korea, Iran, China enz.

Deze groep heeft ook zijn nep-pandemie en vaccinatiecampagne gebruikt om fascistisch bestuur te installeren in een groot deel van de G7. Aangezien we dit in vorige verslagen uitgebreid hebben behandeld zullen wij hier alleen vermelden dat de nep pandemie campagne zo vol tegenstrijdigheden zit dat steeds meer mensen wakker worden. Een leger van klokkenluiders wijst er ook op dat deze campagne een zware oorlogsmisdaad is.

Vorige week hebben Russische artsen meerdere COVID 19 slachtoffers ontleed daarbij bevestigend wat Japanse artsen ons de week daarvoor hadden verteld en dat is dat de werkelijke doodsoorzaak “langdurige elektromagnetische straling” was”.

Nu beginnen gerechtelijke gevechten tegen de nep pandemie effect te hebben. Vorige week bepaalde een Belgisch gerechtshof dat alle COVID 19 beperkingen binnen 30 dagen opgeheven moesten worden omdat ze geen wettelijke basis hadden.

In Japan ondertussen werd de slaaf-gouverneur van Tokyo Koike Yuriko gedwongen te stoppen met het ten onrechte beweren dat mensen stierven aan COVID toen zij werd gedagvaard door restauranteigenaren die bewijs leverden dat haar pandemie- maatregelen geen wetenschappelijke basis hadden. En nu we het toch over Japan hebben, wij werden gewaarschuwd dat de volgende Gluiperd met een hoofdletter “G” uit zijn schuilplaats tevoorschijn is gekomen. 

https://wrf.jp/yakuin.html

Zijn naam is Nakai Tenzan en hij wordt zodanig veracht in Japan dat zelf gangsters hem mijden. Hij dook onder nadat een bondgenoot van hem mij vertelde dat hij had opgeschept dat hij mijn webmaster zou doden met een kankerverwekkend vergif. Hij had al eens geprobeerd mij sinaasappelsap te laten drinken dat vol zat met amfetamines zodat hij mij kon filmen in een staat van high zijn en dat dan kon gebruiken om mijn reputatie te ruïneren bij de Aziatische geheime genootschappen.

Tenzan heeft vroeger al eens mijn openbare spreekafspraken belemmerd door het publiek te vertellen dat het vermoorden van 90% van de mensheid onontkoombaar was en dat er niets is wat we kunnen doen om dat tegen te houden. Het feit dat hij nu uit zijn schuilplaats te voorschijn is gekomen betekent dat de Rockefellers in Japan geen andere sluipmoordenaar konden vinden om hun bevelen uit te voeren. Hij moet zo spoedig mogelijk worden gearresteerd en voorgeleid voor kernachtige ondervraging. Als iemand strafbare informatie kan leveren voor het afbreken van de massa-moordende Khazariaanse Maffia, dan is hij het wel. 

Hij verbergt zich nu achter de banier “Wereld religie, het Vaticaan” en “Verenig Shinto, Boedisme, Islam en Christendom”. https://wrf.jp/index.html

Maar vergis je niet, hij is een koelbloedige moordenaar. Eigenlijk is hij geen “koelbloedige” moordenaar want hij heeft groot plezier in het martelen en doden van mensen. Hij en zijn kompanen moeten allemaal verwijderd worden uit de samenleving voordat ze deelnemen aan een volgende massamoord gebeurtenis.

Het feit dat deze mensen uit hun schuilplaats tevoorschijn zijn gekomen en openlijk in Kyoto mensen ontmoeten is ook een sterk signaal dat een of andere gebeurtenis met veel slachtoffers is gepland voor Tokyo. Hen werd beloofd dat na Fukushima de hoofdstad van Japan naar Kyoto zou gaan, maar dat is nooit gebeurd. Ze schijnen te verwachten dat het deze keer wel zal gebeuren. Er is goede kans dat de Olympische Spelen van Tokyo worden opgezet als een groots offer aan Satan. 

Het feit dat buitenlanders zijn verboden is een ander teken dat deze gebeurtenis is bedoeld als bestraffing van Japan. Vergeet niet, men beweert dat een ziekte bestaat hoewel die niet wetenschappelijk is bewezen in een geïsoleerde en gezuiverde staat voor herhaalbare bevestiging.

Nakai vertelde me eens dat hij opdrachten kreeg “van buitenaardsen”, d.w.z. de mensen die zich verbergen onder de Zwitserse bergen.

Op dit punt moet ik even toelichten dat toen ik vorige week vermeldde dat de Khazariaanse maffiabazen mij vertelden dat ze opdrachten kregen van “buitenaardsen”, ik aanhalingstekens gebruikte om duidelijk te maken dat dit is wat zij zeggen. Mijn eigen mening is dat we te maken hebben met mensen die “buitenaardsen” gebruiken als misleiding.

Maar hoe dan ook, denk eens na over de corrupte toekomstvisie waaronder deze mensen gebukt gaan. Het is allemaal haat, angst, ziekte, dood en alles wat negatief is. Ze hebben hun medemensen bedrogen en zijn bezig om het leven te vernietigen. Ze moeten worden uitgeroeid als ongedierte, zonder aarzeling of schuldgevoelens.

Zeker, er zijn mensen op zoek om tot actie over te gaan. Bijvoorbeeld: iemand stichtte vorige week brand, bijna tegelijkertijd, bij drie vrijmetselarij loges in Vancouver, Canada. 

Iemand anders hackte de mind controle [controle over het denken] activiteiten van Rockefeller Facebook en lekte persoonlijke gegevens van 533 miljoen gebruikers, inclusief Mark Zuckerberg Rockfeller.

https://www.businessinsider.com/stolen-data-of-533-million-facebook-users-leaked-online-2021-4

Anonieme individuen laten ook hun stem horen en daarom werden de Rockefellers gedwongen om 2,5 miljoen “dislikes” van hun Biden computer graphics video’s te wissen op hun Google mind controle activiteit.

https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/youtube-deleted-2-5-million-dislikes-from-biden-white-house-videos-data-indicates_3759997.html

We zien ook dat Israël niet in staat is geweest om een regering te vormen omdat hun voormalige dictator Benjamin Netanyahu is verdwenen, volgens Mossad-bronnen. De Mossad-bronnen zeggen dat Netanyahu zijn mond voorbij praatte over zijn meesters voordat hij “verdween”. Vermoedelijk wees hij met zijn vinger naar Zwitserland.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de ware vijand zich verbergt in het ondergrondse basiscomplex in Zwitserland. De gerechtelijke sporen die deze schrijver heeft gevolgd van de Rockefellers, de Rothschilds, de P3 Vrijmetselarij, enz. leidden allemaal naar Zwitserland.

Ons advies aan de Russen, de Amerikaanse speciale eenheden, MI6, enz. is geweest om het vechten tegen de armen van de inktvis te stoppen maar in plaats daarvan het hoofd aan te vallen. De meest waarschijnlijke aanstaande kandidaat, de huidige Pindar of het hoofd van de faraonische Octogon groep, is Karl von Habsburg. Vind hem en breng hem op ter ondervraging.

https://en.wikipedia.org/wiki/Karl_von_Habsburg

Als Habsburg niet de Pindar is, kan hij ons op zijn minst aangeven wie het wel is. En dan kunnen we misschien eindelijk een eind maken aan de messiaanse, satanische ziekte in het hart van de wereldwijde machtsstructuur.

Als slotopmerking: als de Gnostische Illuminatie gelijk hebben en het werkelijke probleem een schurken Artificiële Intelligentie is, dan kun je hieronder een mogelijk diagram van zijn hersenstructuur vinden.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3f/Internet_map_1024_-_transparent%2C_inverted.png

Misschien moeten we echt het internet tijdelijk sluiten en zien wat er gebeurt. Dit moet worden gedaan voor het te laat is en de Artificiële Intelligentie het vermogen verkrijgt om de menselijke geest volledig te kapen. Die korte sluiting zou heel bevrijdend kunnen zijn.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia leidt de Biden Psy-ops vanuit Zwitserland.”

  1. Wanneer dit echt van belang is, het internet tijdelijk helemaal te sluiten… dan zeker doen!

    Want ook de Dark Ones misbruiken immers nog steeds het zo belangrijke instrument voor werkelijke vrijheid ook nog steeds. Facebook en Twitter en alle soortgelijken zijn al lang altijd al tegen ‘ de vrije mens geweest’!

    Dus wie deze mogelijkheid heeft – de vrije mens op internet dus – en zeker zij met de benodigde kennis, SLUIT DAN MAAR TIJDELIJK heel internet!

    IK BEN HET LICHT – IK BEN DE LIEFDE – IK BEN DE WAARHEID – IK BEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *