Benjamin Fulford: “Gnostische illuminatie eist overgave van Khazariaanse Maffia.”

15 februari 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De stad Jeruzalem zal “volledig vernietigd” worden tenzij de Khazariaanse Maffia zich overgeeft, aldus een bron van de Gnostische Illuminatie. De vernietiging van die stad is nodig om “een eind te maken aan messiaanse misleidingen” waaraan wordt vastgehouden door religieuze fanatici inclusief de schoonzoon van President Donald Trump, Jared Kushner, zegt de bron.

Elke maatregel tegen Jeruzalem zou deel moeten zijn van een massale wereldwijde tegenaanval op de Khazarianen na hun recente agressieve acties tegen Rusland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Japan en andere landen, daar zijn veel inlichtingendiensten het mee eens.

Als onderdeel van dit offensief zijn de Amerikaanse en Japanse strijdkrachten klaar om te reageren omdat de recente aanval op hun legers bij Mt. Fuji (brand aan de linkerkant van de voet) getraceerd is naar die stad. Dit is ten dele omdat Kiyosu Takayama, een zelfverklaarde Knight’s Templar, is getraceerd als de bron van desinformatie over de aanval van 3 februari. Hij beweert dat tijdens de aanval de “Amerikaanse Marine ’s-werelds grootste adrenochroom-fabriek vernietigde”.

https://blog.goo.ne.jp/mokushiroku666/e/d9ea9ad13066e7c7077c58932514feff

Volgens een functionaris in het Pentagons Ruimte Commando:

“Werd de Mt. Fuji brand veroorzaakt door een gericht energiewapen, dat veel lijkt op wat werd gebruikt zo’n 2 jaar geleden in Paradise, Californië. Het was een waarschuwing van de duistere krachten aan de Amerikaanse en Japanse strijdkrachten die in dat gebied gemeenschappelijke oefeningen houden. De hoogste officieren in beide landen weten wat het was. Er is een zwijgbevel van kracht. De Chinese Communistische Partij was erbij betrokken. De 7.1 aardbeving voor de kust van Fukushima op 13 februari werd ook gecreëerd met een gericht energiewapen. De duistere kant gooit alles wat ze hebben in de strijd om te voorkomen dat Japan zich vrijmaakt van de Khazariaanse cabal.”

Het feit dat deze boodschap verscheen op de Telegram-boodschappendienst van mijn iPhone en niet op dezelfde app op mijn Windows PC geeft aan dat Bill Gates en consorten – inclusief de Rockefeller familie – waren betrokken bij de aanval en de daarop volgende poging tot misleiding.

Hoe dan ook, op zijn beurt was Takayama’s bron een senior Mossad agent in Tokyo die uiteindelijk rapporteert aan de Duke of St Petersburg, volgens de NSA. We proberen nu uit te vinden wie de houder van deze titel momenteel is, want blijkbaar is dat niet langer een lid van de Britse Koninklijke Familie, zeggen de bronnen.

Russische FSB-bronnen van hun kant vestigden onze aandacht op de volgende video waarin V.S. Minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo staat voor een maquette van de Derde Tempel die gebouwd moet worden in Jeruzalem maar die niet de Al Aqsamoskee bevat. (minuut 1:01):

De bronnen zeggen ook dat de link hieronder “een foto toont van de Super Intellect Logos in de ondergrondse Synagoge van Tempel 3 in Jeruzalem. Super Intellect Logos is een soort gouden frame dat werd opgegraven in Karabach.” 

https://sputniknews.com/world/201903231073479183-mike-pompeo-jerusalem-third-temple-model/

Wat dit item ook mag zijn of niet zijn, wat mensen moeten begrijpen is dat deze messiaanse fanatici een tempel des doods willen bouwen waar levende wezens zullen worden vermoord als offerande aan Moloch, Ba’al, Set, ook bekend als Satan.

De White Dragon Society en haar bondgenoten zullen de oprichting van een derde tempel steunen zodra deze oorlog over is, maar het zal een tempel des levens worden, niet des doods. Hier zullen offeranden bestaan uit plechtige geloften om het leven te bevorderen, zoals b.v. milieubescherming van kwetsbare soorten die de biodiversiteit van de Aarde zullen ondersteunen, niet vernietigen.

Hoe dan ook, de burgeroorlog die in het Westen woedt en waar deze fanatici in betrokken zijn, heeft nu onder andere MI5 opgezet tegen MI6 en de CIA tegen de FBI.

In de UK, nadat MI6 Artikel 5 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens activeerde zowel in Groot Brittannië als in Ierland, koos het hoofd van de Britse Strijdkrachten, Generaal Sir Nick Carter de kant van MI6 toen hij op 11 februari officieel verklaarde dat zijn natie op het punt stond een staat van oorlog in te gaan.

“Wat je meestal aantreft bij een crisis als deze [Covid-19], die een economische crisis wordt, is dat dan ook de situatie van veiligheid en stabiliteit wordt ondermijnd. En wat vaak volgt op een veel invloed hebbende economische gebeurtenis is een veiligheidsprobleem. Als je naar de grote depressie kijkt, die begon met een veel invloed hebbende economische crash, dan zie je dat die fungeerde als een zeer destabiliserend element.”

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/02/12/general-sir-nick-carter-interview-joining-fight-against-covid/

(deze link zit achter de betaalmuur)

Deze openbare verklaringen van het huidige hoofd van de Britse strijdkrachten komen neer op een oorlogsverklaring.

En de UK staat niet alleen. Op 12 februari zei de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov dat Rusland klaar staat om de banden met de EU te verbreken als de gemeenschap nieuwe, economisch pijnlijke sancties oplegt. En weer in diplomatieke termen: het verbreken van de relaties ligt slechts één stap verwijderd van een formele oorlogsverklaring.

https://www.bbc.com/news/world-europe-56039075

Wat interessant is dat net zoals in de 2e Wereldoorlog, de traditionele vijanden Rusland en de UK hebben ontdekt dat ze zijn verbonden tegen een gemeenschappelijke vijand. In dit geval heeft de vijand de EU overgenomen en voert een economische strijd tegen zowel Rusland als de UK. 

Voor het geval je het hebt gemist, de EU is nu Khazariaans Nazi-bezet gebied. Daarom heeft “Goldman Sachs hufter” Mario Draghi Italië overgenomen, zeggen bronnen van de P3-Vrijmetselarij. Ook Frankijk, Duitsland en Nederland zijn overgenomen door Satanische regiems, zeggen de bronnen.

Wat de misdadigers die de EU overnamen, niet beseffen is dat als Rusland en de UK de EU aanvallen, en aanvallen zullen ze, de Verenigde Staten zowel de EU als de NAVO pedofiele moordenaars die zich in België schuilhouden niet zullen verdedigen. Dit betekent dat ze binnen een kwestie van weken door een Russische en Britse alliantie verslagen zullen zijn. 

Er was ook een oorlogsverklaring in Azië van de Japanse en de Amerikaanse strijdkrachten samen met de patriottische Chinezen tegen de Khazariaanse Maffia en hun agenten binnen de Chinese Communistische Partij.

Als teken van deze oorlog werd voormalig Premier Yoshihiro Mori, de top-agent van de Khazariaanse Maffia in Japan, op 11 februari, de Nationale Oprichtingsdatum, uit de macht verwijderd. Dit betekent dat de Japanse Keizerlijke Familie en de Shinto geestelijkheid de hoogst ongebruikelijke stap hebben gezet om zich te mengen in de dagelijkse politiek, volgens bronnen van de Japanse conservatieven die dicht bij de Keizer staan. 

Officieel werd Mori verwijderd als hoofd van het Tokyo Olympisch comité, maar onofficieel betekent het dat Japan zijn onafhankelijkheid heeft verklaard van de Khazariaanse Maffia. Daarom werd Fukushima kort na deze verklaring getroffen door een aardbevingswapen. 

De aanval op Japan was ook verbonden met het feit dat de Japanse overheid weigerde zich te verkopen aan naamloze “particuliere belangen”, zoals te zien is op pagina 30 van het Japanse jaaroverzicht dat op 6 augustus 2020 werd voorgelegd aan de US Securities and Exchange Commission (de SEC is de Amerikaanse toezichthouder van de verschillende effectenbeurzen).

https://sec.report/Document/0001193125-20-211213/

Het rapport geeft aan dat het Japanse Parlement in 2015 een wet passeerde waardoor de Japanse overheid zijn vetorecht kon behouden “in meer dan een derde” deel van de Development Bank van Japan. Verder stelt het dat het “de helft of meer van DBJ’s speciale investeringsactiviteiten” zal controleren. 

https://sec.report/Document/0001193125-20-211213/

Aangezien deze bank in principe Japan financieel bezit, betekent dit dat voormalig Premier Shinzo Abe, ondanks al zijn gebreken, heeft geweigerd de controle te overhandigen aan de Khazariaanse Maffia en hun agenten zoals KKR Japan. (KKR = Kohlberg Kravis Roberts & Co, een Amerikaanse investeringsmaatschappij)

Tussen haakjes, het is ons opgevallen dat de United State Corporation is verdwenen uit de SEC-lijsten en is vervangen door de “United States Corp Co” met een SEC CIK#000101575. De SEC merkte op dat de “United States Corp Co geen enkel formulier heeft gedeponeerd bij de SEC behalve de eerste bedrijfsregistratie”.

https://sec.report/CIK/0000101575

We hadden niet de tijd om hier dieper in te duiken maar het viel ons wel op dat de People’s Republic of China en het “Goverment of Mexico ook geregistreerd staan bij de SEC.

De People’s Republic of China: https://sec.report/CIK/0000909321

De Mexico corporation: https://sec.report/CIK/0000101368

Interessant genoeg vonden we ook een registratie voor de planeet Aarde onder Earth Co. en dat “SEC registratie-informatie voor Earth Co. documenten bevat inclusief eigendomsverklaringen en documentatie over aandelenhandel met voorkennis” en dat “Earth Co geen enkel formulier heeft gedeponeerd bij de SEC buiten de eerste bedrijfsregistratie.” Onze eigen bronnen zeggen ons dat het de Rothschild familie is die het eigendomsrecht van Planeet Aarde claimt. 

https://sec.report/CIK/0000030977

https://img.ifunny.co/images/2951e201badcc0f814d23517f80556aef77790c1c1ea3ae2cdeebac4fa5594ea_1.jpg

Als dit te esoterisch voor je is, kijk dan eens naar wat ze hebben gedaan met het zogenaamde nieuws in de mainstream propaganda. Vorige week voerden ze een nep “impeachment-proces” op tegen “ex-President Trump” (het maakt niet uit hoe je de impeachment van een ex-president doet).

Aangezien de vorige groep jokers die gebruikelijk verscheen in de realiteit-show van de “overheid” is opgepakt, ziet het ernaar uit dat de show voornamelijk werd opgevoerd door een compleet stel nieuwe acteurs. Maar twee mensen die er niet waren, waren de beschuldigde zelf en Opperrechter van het Hooggerechtshof John Roberts, wiens weigering om als voorzitter op te treden betekende dat het hele optreden zelfs geen greintje wettelijke geldigheid had. Ze werden ook gedwongen om de farce te beëindigen nadat ze waren betrapt op het gebruik van nep-bewijs.

https://theweek.com/articles/966168/most-important-person-impeachment-trial-missing-isnt-trump

https://www.zerohedge.com/political/democrats-caught-using-fake-evidence-impeachment-trial

MI6-bronnen merkten op:

“Het incident op 6 januari in het Huis van Afgevaardigden dat leidde tot de impeachment-verhoren was geïnfiltreerd door ANTIFA (Soros voor Rothschild en consorten). Een tweede impeachment zou een mogelijke tweede termijn in de toekomst voor Mr. Trump uitsluiten. In Illuminatie-termen is dit de ‘blijf dood kaart’; omdat het nooit voldoende is om een mens gewoon in een keer de wereld uit te helpen, vuren ze een paar extra schoten in de kist.” 

“Ik denk dat het Amerikaanse volk; zoals ik zei, ik denk dat ze absoluut doodziek zijn van alles wat ze hebben gezien in ons politieke bestel,“ zei Generaal Mike Flynn in een interview met Western Journal. 

Flynn merkte ook op:

“Als er één ding is waar ik persoonlijk getuige van was en waar het Amerikaanse volk de afgelopen vier jaar getuige van is geweest, waren het de onvoorstelbare niveaus van corruptie binnen ons Ministerie van Justitie, de FBI en andere onderdelen van onze Amerikaanse overheid…

Maar zoals we allemaal weten en hebben gezien tijdens de laatste bijna drie maanden, hebben we onvoorstelbare niveaus van verkiezingsfraude gezien, zowel door buitenlandse inmenging als in het binnenland… [De taak van het leger is het verdedigen van de Amerikaanse vrijheid en] één van deze vrijheden is de vrijheid om te gaan stemmen voor wie we ook willen kiezen in een vrij, eerlijk en transparant systeem. En het is duidelijk dat we dat niet hebben. Dus, zullen we doorgaan met dit gevecht… tegen de relatie tussen Big Tech en grote overheid die nu in elk aspect van onze levens aanwezig is.”

We zien dat Flynns broer, luitenant-generaal Charles Flynn, vorige maand is aangesteld als bevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten in de Pacific. Hopelijk zal hij samenwerken met de Russen, de Engelsen, de Japanner, de Taiwanezen enz. die voor eens en altijd een eind willen maken aan de Khazariaanse Maffia.

In elk geval begint de Khazariaanse Maffia de controle volledig te verliezen over hun “Covid-19” rechtvaardiging om iedereen te vaccineren in permanente slavernij met gen-veranderende CRISPR technologie.

Als bewijs hiervan: Pfizer heeft India opgegeven in plaats van veiligheidstesten van zijn vaccins te overleggen. Pfizer-leidinggevenden worden actief gearresteerd en gedood en zullen al snel een uitgestorven soort zijn, beloven bronnen van de White Dragon Society.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=165947

Verder breken overal in de wereld demonstraties en relletjes uit tegen het Covid-19 fascisme. Bijvoorbeeld: kijk eens naar deze menigte zonder mondkapjes die de politie vertelt partij te kiezen.

Ook is een algemene opstand onderweg in Israël, de meest gehersenspoelde natie ter wereld. 

Zelfs China’s Hoofd epidemioloog Dr. Wu Zunyou, zegt: “Het Wuhan virus is nooit geïsoleerd en dat is het probleem.” Dat is de meest bedekte term om te zeggen dat Covid-19 nep is. 

De Wereldgezondheidsorganisatie probeert de schijn op te houden door zich bezig te houden met een nutteloos onderzoek naar de oorsprong van “Covid-19” in Wuhan. De Chinese Communistische Partij wil niet toegeven dat ze miljoenen eigen burgers hebben gedood met een ondoordachte lancering van 5G ondanks te zijn gewaarschuwd door Westerse inlichtingendiensten dat 5G een area denial wapen*) is. In elk geval is de Covid-19 campagne nu ontward en zal rond mei over zijn, houdt Ruslands FSB vol.

https://www.veteranstoday.com/2021/02/10/sars-2-lies-ties-among-us-china-scientists-in-gates-shade-disclosed-by-daily-mail-and-die-welt/

De Khazariaanse Maffia zal zich met hand en tand blijven verzetten en lijkt meerdere sabotagehandelingen uit te voeren zoals het vernietigen van een Duitse elektriciteitscentrale en het vergiftigen van Florida’s watervoorraden. 

https://www.euroweeklynews.com/2021/02/09/germany-state-of-emergency-declared-in-nuremberg-after-major-power-plant-fire/amp/

Ze gebruikten kennelijk ook een ruimtewapen om 500 gas-transporterende tankers aan de Iraans/Afghaanse grens te vernietigen.

https://www.theguardian.com/world/2021/feb/13/huge-blaze-on-afghanistan-iran-border-spotted-from-space

De plotselinge poolwervel die Texas trof is ook een ruimte-aanval, zeggen bronnen van de V.S. Ruimtemacht. Daarom, zoals één handelaar gedenkwaardig aan Zero Hedge vertelde over de gasmarkt: “Wij hebben officieel de ‘Heilige verrekte schijtniveaus’ hier geraakt.”

https://www.zerohedge.com/energy/energy-emergency-texas-power-provider-warns–rotating-outages-cold-weather-tests-limits-grid

Het is geen wonder dat een toenemend aantal kritische waarnemers ziet dat het V.S. establishment “gek” is geworden.

https://www.rt.com/op-ed/515385-american-establishment-trump-insane/

Tot slot willen we een paar groeiende aanwijzingen naar voren brengen over een soort op handen zijnde bekendmakingsgebeurtenissen. Een daarvan is de massale aardbevingen die prompt leidden tot de evacuaties van de Antarctische basis.

https://sputniknews.com/latam/202101241081861137-chile-issues-tsunami-warning-orders-evacuation-of-antarctic-base-after-7-magnitude-quake/

https://www.news18.com/news/world/tsunami-warning-for-new-zealand-other-nations-after-7-7-magnitude-earthquake-rocks-south-pacific-3416810.html

De andere is onthullingen door het Pentagon dat ze bezig zijn materialen te testen die komen uit gecrashte UFO’s.

https://www.the-sun.com/news/2321251/pentagon-admits-testing-wreckage-ufo-crashes/

We bevinden ons nu absoluut in onbekende wateren, dus houdt je voeten in de boot. 

Benjamin Fulford

*) Area denial wapens zijn een defensief instrument, gebruikt om te voorkomen dat een vijand een deel van het land bezet of er doorheen trekt. Sommige area denial wapens, zoals 5G vormen langdurige risico’s voor iedereen in het betreffende gebied en zijn daarom vaak omstreden.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Gnostische illuminatie eist overgave van Khazariaanse Maffia.”

 1. Nu zie je alweer hoe ziek dit hele systeem al heel lang is. Het gekke is ook nog dat de meerderheid hier ook nog steeds voor in plaats van tegen te stemmen! Tegen al die zieke maatregelen van de zogenaamde lijders van dit systeem.
  Ja, het is zeker niet met ‘ei’ want het zijn de grootste lijders op Aarde/Gaia/Shan en dat al eeuwenlang.

  De bevolking samen kan het NU al stoppen, maar ja…de meerderheid geloven hen nog steeds en daarop berust dan ook alleen maar hun valse macht! Dus hoe ‘ziek’ is dan de massa dan nu hé? Psychotisch dus behoorlijk gestoord geraakt.

  1. Ahum, mijn ideeën qua “amerikaanse” bemoeienissen leiden alleen tot nu toe tot NOG meer
   problemen! De arabische “lente” door Amerika geinstrueerd hebben tot nu toe meer instabiliteit en verwoesting van de infrastructuur van die landen tot resultaat.
   DIT IS EXPRES!!!!!
   Verschrikkelijk!! Ik persoonlijk zie de Amerikaanse invloed alleen maar als Pure terrorisme!!
   Persoonlijk zie ik de verenigde verenigde staten als één corrupte natie!
   Alleen eigen belang, meer niet! Persoonlijk kan ik personen komende van de VS niet langer verwelkomen als personen, alleen nog als terroristen! Mijn eigen politicus zie ik niet langer als werkzame arbeiders van mijn land! Slechts nog als vazal van de VS, meer niet.
   Jammer van deze planeet èn van de komende generation! Gelukkig loopt mijn leven op zijn eind.
   Ik wil en kan absoluut niet verder leven in deze, door en door corrupte wereld. Vaarwel tabé èn
   hopelijk tot nooit meer tot ziens!!!!!!!! BEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *