Benjamin Fulford: “Overgang naar de Nieuwe Tijd voor het Amerikaanse continent ingezet.”

8 februari 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

P3-bronnen zeggen: Amazon oprichter Jeff Bezos is nu de feitelijke leider die zegt dat de opnamen van zijn oval office optredens die interim plaatsvervanger, zogenaamd President, Joe Biden houdt, worden gemaakt in de Castle Rock, Amazon studio’s in Culver City, Californië.  

Het Witte Huis in Washington DC blijft leeg. Volgens een collega met een White House perspas:

“Het persbureau en de telefoonnummers voor perscontacten van het White House werden afgesloten, maar ik krijg nog altijd doorgestuurde e-mails van een andere server dan die van het White House. Ook de lijn voor openbaar commentaar werd afgesloten… dit is slechts aan de oppervlakte en speelt in op het wakker maken van de slaapwandelaars, maar ik zie niet hoe ze deze list nog veel langer kunnen volhouden.”

Het zogenaamde regiem dat nu de Verenigde Staten “bestuurt” heeft andere landen het idee al voorgesteld om vergaderingen online te houden. Met andere woorden, het is slechts een kwestie van tijd voordat de leiders van andere overheden zich realiseren dat er geen fysieke Biden is die mentaal competent genoeg is om hen persoonlijk te kunnen ontmoeten.

De P3 wil nu dat Bezos toezicht houdt op de overgang naar een nieuw systeem gebaseerd op meritocratie en real-time democratie. Ze zeggen dat hij werd aangesteld volgend op een mislukte poging van de Rockefeller familie en de Khazariaanse Maffia om de V.S. over te dragen aan Communistisch China in ruil voor enorme geldbedragen.

Toen de Rockefellers uit de controle werden verwijderd door de Illuminatie, sloeg de Chinese Communistische Partij – ook gecontroleerd door de Khazariaanse Maffia – terug door te proberen Taiwan binnen te vallen.

Volgend op de nederlaag van de Chinese Communistische Partij in de luchtoorlog over Taiwan, heeft de CCP zich nu in feite meester gemaakt van de controle over Pakistan en Myanmar. Ze hebben nu India omsingeld en dreigen het binnen te vallen.

De militaire coup in Myanmar, wat ruwweg 10% van de wereldwijde productie van zeldzame aardmetalen voor zijn rekening neemt, heeft tijdelijk de aandelen van Chinese verwerkingsbedrijven van zeldzame aardmetalen omhoog gestuwd, gedreven door angst dat instabiliteit en V.S. sancties de exporten ervan zouden kunnen verstoren.

Op 3 februari voerden de Amerikaanse en Japanse legers een live-fire oefening uit [oefening met een realistisch scenario voor het gebruik van specifieke apparatuur] op een trainingscomplex in de buurt van Mt. Fuji toen een enorme brand uitbrak die de hele nacht onbedwingbaar woedde. Dit werd kort gerapporteerd in de Japanse media voordat een nieuwsstop werd opgelegd. Geen van onze contacten was bereid om te praten over wat er gebeurde maar het ziet er naar uit dat ze waren aangevallen, waarschijnlijk door de Chinezen.

Maar, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst, staat de Chinese Communistische Partij op het punt haar macht te verliezen. De reden daarvoor is dat de Taiwan-factie, verbonden met de oude Ming Sung en de koninklijke Tang families, haar 8 miljoen geheime genootschapsleden op het vasteland van China in beweging heeft gebracht. Ze deden dat in reactie op de geprobeerde invasie van Taiwan en omdat de CCP miljoenen mensen doodde in Wuhan met hun onbezonnen 5G activering. Dit betekent dat het volk van China en de V.S. nu tegen dezelfde Satanische vijand strijden.

Dit is waar deze hele Covid-19 biologische oorlogsvoeringcampagne tegen de mensen van de wereld over gaat. Bijvoorbeeld: kijk eens naar hoe Egypte slaven strafte en hun hersenen beschadigde om ze onderdaniger te maken en vergelijk dat met de “Covid-19 tests”.

En kijk dan eens naar de nano-devices die ze in de hersenen van de mensen brengen via de teststaafjes die stervormige micro-devices bevatten waardoor de mensen in het geheim worden gevaccineerd.  

https://www.naturalnews.com/2021-02-01-swab-tests-microdevices-secretly-vaccinating-hesitant.html#

Dit is de echte vijand waartegen we vechten.

En voor het geval je het nog niet door hebt, is hier meer bewijs dat Covid-19 bedrog is.  

Bovendien, als je denkt dat het pedofiliegebeuren niet waar is, kijk dan maar eens naar wat er plaatsvond in gewoon één Katholiek weeshuis. Jonge jongens werden tientallen jaren lang verkocht als seksobjecten. Dit was vast en zeker geen geïsoleerd incident. Seksslavernij van kinderen, enz. was systematisch en vond plaats in de hele wereld.

https://www.thedailybeast.com/german-nuns-sold-orphaned-children-to-sexual-predators-says-report

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/04/forbes-attacks-mercola.aspx

In een ander voorbeeld: insider van het Republikeinse establishment Ruben A. Verastigui werd gisterenavond gearresteerd, naar verluid voor het aanzetten tot seksuele activiteit, het in bezit hebben en het distribueren van gewelddadige kinderpornografie met daarin afbeeldingen van kinderen die werden verkracht door volwassen mannen, zegt de politie. Aangehaald werden zijn eigen woorden: “als een baby gilt, dan is dat mijn favoriet”. 

We vechten terug, en we vechten hard terug. Bijvoorbeeld: Mario Marin, die de centrale staat Puebla bestuurde van 2005 tot 2011 is de eerste gouverneur die is gearresteerd wegens martelpraktijken tegen journalisten en bovendien verbonden met een kring van meisjes- en jongenshandel.

https://abcnews.go.com/International/wireStory/mexico-arrests-governor-case-tortured-journalist-75685936

De Russen doen hun deel door met succes een gewoon griepvaccin te gebruiken ter vervanging van het DNA-veranderende vaccin dat door de Satanisten wordt gepusht.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russias-sputnik-v-covid-vaccine-surprise-global-hit

Ook de systematische verwijdering van alle mensen die zijn betrokken bij de Covid-19 misdaad gaat door volgens bronnen van MI6 en de Russische FSB. Dat is ongetwijfeld ook waarom Andrew Brooks een research professor aan de Ruters Universiteit die ook de eerste speekseltesten ontwikkelde voor het coronavirus  onverwachts overleed in de leeftijd van 51 jaar.

https://nypost.com/2021/02/01/rutgers-researcher-creator-of-covid-19-saliva-test-dead-at-51/

En dan wereldwijd:

Zoals Irans hoogste leider Ayatollah Ali Khamenei tweette “Het post-V.S. tijdperk is begonnen.” 

Hij tweette ook: “Hun recente gebeurtenissen waren een fiasco. #Trumps val was niet alleen de val van een ongeschikte president. Het was de neergang van de Amerikaanse macht en samenleving”, eraan toevoegend dat dit “de woorden van V.S. experts zijn, niet van ons”.

Dit, tussen haakjes, is wat een hooggeplaatste P3-Vrijmetselaarsbron had te zeggen over het waarom V.S. President Trump het Witte Huis verliet:

“Ze troffen Trump ze vermoordden zijn broer met een “hartaanval” [in augustus 2020]. Ook zijn vrouw Melania bevond zich in het overheidsvliegtuig dat een noodlanding maakte vanwege een “defect” dus Trump gaf zich gewonnen. Daarom deden Barr, Durham en Huber niets en er zal niets gebeuren. Trump was niet van plan zijn familie op te offeren voor al deze verkiezingen en werd verwijderd omdat hij in de weg stond van een ‘Star Trek toekomst’.”

Alhoewel veel Amerikaanse patriotten bitter teleurgesteld kunnen zijn over deze wending in de gebeurtenissen, zouden ze dat niet moeten zijn. In plaats van door een roze bril terug te kijken naar een denkbeeldig verleden, zouden ze deel moeten nemen aan de voortgaande tweede Amerikaanse Revolutie door te helpen een betere toekomst te creëren. 

Laten we ook de recente ontwikkelingen in gedachten houden zoals General Michael Flynn op 6 februari in een 50 minuten durend interview zei: “We hebben de situatie te accepteren zoals die is, maar nu hebben we daar iets aan te doen.” Flynn merkte op dat als ze proberen om een impeachment in te stellen tegen Donald Trump dan “moet je hem nog altijd Mr. President noemen, want je kunt alleen een impeachment instellen tegen een zittende president”. Hij merkte ook op: “Mensen geloven de onzin niet die van onze huidige overheid komt.” Flynn had al eerder gezegd dat hij 100% vertrouwen had in de toekomstige uitkomst, dus laten we zien waar die naartoe gaat.

Hij kan voor wat misleiding hebben gezorgd vanwege operationele veiligheid omdat het publiek nu een samenvatting van sleutelbewijzen kan zien in de “Absolute Proof [Absoluut Bewijs]” presentatie die waarschijnlijk wordt gebruikt in Trumps verdediging tijdens het komende impeachment proces. Het legt de betrokkenheid bloot van veel buitenlandse naties bij het hacken van de stemmen in een honger naar meer met vastgelegde real-time IP-adressen en stemtabellen.   

https://rumble.com/vdlebn-mike-lindell-absolute-proof-exposing-election-fraud-and-the-theft-of-americ.html

Wat Amerikanen moeten begrijpen is dat hun land al in een vroeg stadium werd overgenomen door een sekte van genocidale menselijke slavenhouders. Bijvoorbeeld: hoewel bijna alle of in elk geval de meeste Amerikanen weten dat er in de Onafhankelijkheidsverklaring staat “alle mensen zijn gelijk geschapen… en hebben recht op leven, vrijheid en de zoektocht naar geluk,” zijn ze voor het grootste deel niet op de hoogte dat er ook de volgende zin in staat:

“De genadeloze Indiaanse Barbaren wiens bekende regel van oorlog voeren is een zonder onderscheid vernietigen van alle leeftijden, seksen en condities.”   

Deze onjuiste stelling werd gebruikt om een doelbewuste politiek van genocide tegen de First Nations [inheemse volkeren] te rechtvaardigen. Daarom leeft er nu in de Verenigde Staten minder dan een kwart van de inheemse mensen die daar waren toen de eerste Europese kolonisten arriveerden. Verder zijn de Verenigde Staten bijna constant in oorlog geweest tijdens hun 245 jaar van “onafhankelijkheid”. Sinds Wereldoorlog II is geëindigd hebben de Verenigde Staten tientallen miljoenen mensen gedood door biologische oorlogvoering in Afrika en andere landen, alsook via oorlogen in Vietnam, Irak en elders.

Als iemand met voorouders op de Mayflower, vergeet ik niet dat onze voorouders werden behoed voor de hongerdood door de inheemse mensen. Daarom vieren wij Thanksgiving, samen met de Amerikanen. In Canada vergeten we nooit onze oorspronkelijke band met de inheemse mensen, en daarom zijn er nu veel meer van hen dan toen de Europeanen voor het eerst arriveerden.

Het is nu de tijd voor Canada en de Verenigde Staten om een nieuwe republiek te creëren die echt alle mensen als gelijken behandelt. De P3 promoot Bezos als een gelover in meritocratie die de ruimte wil koloniseren. 

https://abcnews.go.com/Business/blue-origin-jeff-bezos-unveils-lunar-lander-mission/story?id=62941981

Als je deze visie niet prettig vindt, raden we je aan Bezos van zijn voetstuk te halen door je in te spannen voor iets dat zelfs nog beter is. 

Ook geloven we dat een verraderlijker vijand een groep families is die nog altijd de Fortune 500 bedrijven controleert.

Bijvoorbeeld: de oude olie, gas en kolen oligopolies [marktvorm met weinig aanbieders] houden ons tegen en houden ons arm door de verspreiding van waterstof brandstof te voorkomen. De techniek bestaat waarbij mensen een zonnepaneel en water kunnen gebruiken om hun eigen waterstof brandstof te maken. De enige uitstoot die deze auto’s zouden produceren is waterdamp.

In plaats daarvan pushen ze “groene” elektrische auto’s. Het probleem is dat de meeste energie die wordt gebruikt om hun elektrische auto’s aan te drijven komt uit het verbranden van kolen, dat heel wat meer vervuilt dan benzine aangedreven verbrandingsmotoren doen.

Daarom hebben “de Europese oliegiganten Total, BP en Shell activa opgekocht langs de waardeketens van elektrische oplaadstations. Het laatste nieuws is dat Shell ermee heeft ingestemd om 100% van het Europese oplaadnetwerk Ubitricity te kopen.

https://www.naturalnews.com/2021-02-07-gm-kristin-zimmerman-clean-energy-95percent-coal.html#

De Japanners vechten om de Khazariaanse Maffia controle te verwijderen uit hun land, deels omdat hun pogingen om een op waterstof gebaseerde economie op gang te brengen worden onderdrukt door de Rockefeller-achtige oliebelangen. Vergeet niet dat dit de mensen zijn die de Fukushima-aanval op Japan op 11 maart 2011 organiseerden, deels om hen te dwingen meer olie te kopen.

Japanse conservatieve bronnen zeggen dat Japan spoedig een onafhankelijk land zal zijn zodra de Khazariaanse gevolmachtigden systematisch zijn verwijderd.

Ook in India blokkeren boeren in het hele land de wegen om Premier Narendra Modi tegen te houden hen tot armoede te brengen en uit te leveren aan de belangen van de Fortune 500 landbouwindustrieën.

https://www.reuters.com/article/india-farms-protests/update-1-un-urges-maximum-restraint-as-india-farm-protesters-widen-blockade-idUSL1N2KC03L

In andere landen vinden ook een aantal regiemveranderingen plaats. Recentelijk zijn er veranderingen geweest in het leiderschap van Nederland, Myanmar en Italië. Deze zullen worden gevolgd door veranderingen in Thailand, Albanië, Colombia, Duitsland en Mongolië volgens Japanse conservatieve bronnen, die met succes de drie hierboven genoemde overheidsveranderingen voorspelden.

Tot slot deze week: het Chinese Nieuw Jaar zal dit jaar 16 dagen duren en begint op 12 februari. Dit betekent dat het maart is wanneer grote dingen gaan gebeuren. Dat is wanneer Aziatische geheime genootschappen zeggen dat ze klaar zullen zijn om de onderhandelingen met Westerse geheime genootschappen over de toekomst van de planeet te heropenen. Hun basishouding is “geen conflict, geen confrontatie, wederzijds respect en een win-win samenwerking, gericht op samenwerking en het omgaan met verschillen.”  

http://www.xinhuanet.com/english/2021-02/08/c_139729794.htm

Maar zet je alsjeblieft schrap tegen turbulentie de komende weken wanneer Oosterse en Westerse geheime genootschappen hun grote zetten ten uitvoer gaan brengen om te proberen hun posities te versterken voordat de gesprekken gaan beginnen.

De White Dragon Society van zijn kant maakt zich klaar voor grote stappen in dit jaar van de “aanvallende stier”. Vergeet niet dat de stier veel sterker is dan het sterkste roofdier.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Overgang naar de Nieuwe Tijd voor het Amerikaanse continent ingezet.”

  1. Geachte Benjamin Fulford, dit is dan wel zo bij de ‘foute Egyptenaren’, maar zeker niet zo bij die de groep die de Eyes Of Horus werden genoemd! Zo wordt ook het Oog van Horus zo ook al heel lang misbruikt
    Dat de duisteren nu juist dat doen wat de niet juiste ‘egyptenaren’ ooit ook deden, houdt dan alleen maar in dat juist deze duistere verkochten zielen, dit uit hun pure duister nu weer op aarde doen.
    Hetzelfde dus met de God Anubis die zelfs op de deur van de Corona mobiele kliniek nu staan. Met dit wordt de bedoeling en de kracht van de God Anubis nu ook weer in vals daglicht gezet. Net alsof God Anubis bedoeld heeft waar de mobiele Corona-kliniek eigenlijk nu voor staat!

  2. Verwacht niet al te spoedig antwoord van mr Fulford. (in het nederlands)

    Zie onderaan artikel:
    Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *