Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia beweegt in de richting van overgave nu de 2e Amerikaanse Revolutie aan de gang is.”

11 januari 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De gebeurtenissen van de afgelopen week en in de komende weken zullen de geschiedenis ingaan als een van de grootste, zo niet DE grootste, revoluties aller tijden. En dan hebben we het niet over de val van de United States of America Corporation. We hebben het over het einde van een slavernijsysteem dat duizenden jaren heeft geduurd.

De Amerikaanse strijdkrachten zijn nu officieel op het oorlogspad. Vele strijders zoals Generaal Michael Flynn en Thomas Mc Interney zijn onder de velen die in het openbaar hebben verklaard dat de Tweede Amerikaanse Revolutie aan de gang is. We kunnen ook rapporteren van bronnen binnen zowel de P3 Vrijmetselarij als de Russische FSB dat de Khazariaanse Maffia (met name de Davos mensen en de Europese zwarte adel) contact hebben gezocht met de White Dragon Society en haar bondgenoten om een overgave te onderhandelen.

Zoals de P3 het stelde:

“De Deep State is in paniek, ze willen onderhandelen…ze begrijpen op het hoogste niveau wat er werkelijk gebeurde en zijn bang.”

Dit gaat tijd kosten want het zal complexe uitwisseling van documenten en een echte fysieke aanwezigheid op bijeenkomsten (niet via computer netwerken) met zich meebrengen. Vergeet niet dat dit de zich schuilhoudende families zijn die privé de instellingen zoals de VN, het IMF, de BIS en de Wereldbank bezitten. Daarom is het organiseren van een ordelijke overgang niet van de ene op de andere dag te verwachten. Alles wat in de plaats komt van deze instellingen moet democratisch, meritocratisch en zichtbaar voor iedereen zijn.

Maar hoe langer de Khazariaanse Maffia hun overgave uitstelt hoe waarschijnlijker het wordt dat ze worden opgehangen aan lantaarnpalen in plaats van alleen gedwongen te worden de waarheid te spreken tegen een waarheids- en verzoeningscommissie.

Vergeet ook niet dat President Donald Trump, of je hem nu mag of niet, een onvervalst menselijk wezen is dat is gekozen door de mensen van de Verenigde Staten. Zijn politieke opponent Joe Biden (steeds vaker nu te zien als een computer graphics compositie) vertegenwoordigt een ongekozen groep die zich onttrekt aan het openbare zicht. Deze zelfde geheimzinnige groep heeft ook de Chinese President Xi Jinping, de Russische President Vladimir Putin, Paus Franciscus en Koningin Elizabeth vermoord en vervangen door dubbelganger acteurs.

Volgens de laatste aanwijzingen is Paus Franciscus dood. Zijn persoonlijke arts stierf verleden week aan “Covid-19”. Waarschijnlijk is hij vermoord om te voorkomen dat hij de wereld zou vertellen dat de paus dood is.

https://edition.cnn.com/world/live-news/coronavirus-pandemic-vaccine-updates-01-10-21/h_e979352feb2e66eaffd7275117d350e4

We noemden voor het eerst Koningin Elizabeth als zijnde vervangen omdat we, anders dan in voorgaande jaren, geen enkel analoog document hebben ontvangen dat haar handtekening droeg als bewijs dat ze in leven is. Verder zeggen nieuwe rapporten nu dat zij en haar echtgenoot de vaccins hebben gekregen voor het niet-bestaande Covid-19 “virus”.

MI6-bronnen zeggen: deze bekendmaking was “in hoge mate buiten het gewone protocol, het is ongekend dat enig gezondheidsdetail ooit in het openbaar wordt vermeld.

https://news.sky.com/story/amp/covid-19-queen-and-duke-of-edinburgh-receive-first-doses-of-their-coronavirus-vaccinations-12183316

Als de Koningin weg is, betekent dit dat Trump en de V.S. strijdkrachten nu de enigen zijn die stand houden om de mensheid te beschermen tegen onderwerping door verborgen, misdadige krachten. We hebben talloze tegenstrijdige rapporten gekregen over waar Trump is, maar ze zijn het er allemaal over eens dat hij en zijn familie zich op een militaire basis bevinden ergens in de Zuidelijke Staten. 

Lin Wood gaf een boodschap door van wat er gaat komen en over de jaren van vechten tegen de Khazariaanse Maffia kan ik onafhankelijk bevestigen en bewijzen dat wat hij zegt waar is.

Deel 1: LlinWood – 22 minuten geleden. 

De komende 10-14 dagen zult u schokkende informatie vernemen over velen van onze overheidsfunctionarissen en rijke elite.

Kinderhandel en pedofolie zijn de wereldwijde pandemie.

Onthullingen zullen in verband staan met Joe Biden, Barack Obama, Opperrechter John Roberts, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Mike Pence, Jeffrey Epstein, Bill Gates en duizenden anderen.

Ik heb het bewijs gezien. Het is overtuigend.

Dit is werkelijk de strijd tussen goed en kwaad.

Deel 2: Llin Wood – 10 minuten geleden.

Een groot deel van het bewijs gaat over pedofilie en kinder-sekshandel. De wet verbiedt het on-line versturen ervan. Dus kan het bewijs alleen aan het licht worden gebracht in de rechtbank.

U zal ook bewijs worden getoond op de juiste tijd en via de juiste kanalen over het overtuigende bewijs van de verkiezingsfraude en daden van hoogverraad door velen tegen ons land.

Wellicht het meest schokkende zullen de meesterlijke daden van President Trump zijn in het bevrijden van ons land van de schuldenstaat status. Ons financiële systeem is een papieren fraude. Tijd voor een faillissement en een nieuwe start. Bedenk eens: geen inkomstenbelasting meer!

Een goede tijd om goud, zilver, land enz. te bezitten. Echte bezittingen tegenover papier.

Het is weer 1776. Blijf afgestemd.

Wees er echter van verzekerd dat deze verborgen krachten zich verborgen moeten houden omdat ze met weinigen zijn en zwak en ze vertrouwen op steekpenningen, leugens en moord om aan de macht te blijven want ze zouden onmiddellijk worden gedood in een open, eerlijk gevecht.

Wat de V.S. strijdkrachten, die nu vechten om hun land te bevrijden, nu te doen staat is het correct identificeren van hun doelen voor vergelding. We zullen later op dat onderwerp terugkomen.

Maar laten we eerst eens grondiger bekijken wat er is gebeurd. De trigger voor de plotselinge escalatie van deze aan de gang zijnde oorlog was de gebeurtenis in Washington DC op 6 januari 2021. Dit was een onvervalste poging om de laatste echt menselijke leider van een grootmacht uit zijn ambt te zetten.

Hier is wat leden van de White Dragon Society die op het toneel in Washington DC aanwezig waren te rapporteren hebben over wat er echt gebeurde die dag. 

Zoals één bron opmerkt: “In een normale gezamenlijke zitting voor het tellen van de electorale stemmen is het leden van het publiek toegestaan om vanaf de galerij toe te kijken. Op 6 januari 2017 waren er protesteerders in de galerij die de voortgang verstoorden en er werd bevel gegeven om ze te verwijderen. Het is hoogst ongebruikelijk om het publiek te verbieden om de handelwijze waar te nemen. Maar dit was niet het geval op woensdag (de 6e januari). Het publiek werd verboden om binnen te gaan, vanwege de nep viruscrisis.”

Bovendien kun je op de video zien dat

“Niet alleen het publiek de Galerij niet op mocht om waar te nemen, maar ook de meeste leden van het Congres mochten niet in de vergaderruimte komen. Slechts 11 leden van beide kanten mochten in de vergaderruimte zijn. Als er op dezelfde tijd slechts 11 leden van elke kant in de vergaderruimte mochten zijn, zouden ze geen quorum gehad kunnen hebben en zou het tellen van de stemmen niet officieel kunnen zijn.” 

Onze bronnen zeggen ook dat de Amerikaanse speciale militaire eenheden een team hadden gestuurd dat specifiek probeerde Congresleden te vinden maar daar niet in slaagde. Misschien was deze groep gemanipuleerd.

Maar Generaal Thomas McInerney heeft in het openbaar verklaard dat de speciale eenheden wel computers hebben bemachtigd die van Congresleden zijn inclusief die van House Speaker Nancy Pelosi. Deze zitten vol bezwarende bewijzen over de verkiezingsdiefstal enz.

https://www.bitchute.com/video/YY97haR18zKt/

Wij hebben onbevestigde rapporten van CIA-bronnen dat Nancy Pelosi daarna werd gearresteerd aan de Canadese grens.

Wat patriotten nu moeten doen is het identificeren van de juiste doelen. Aangezien Facebook, Twitter, enz. een zittende president een platform hebben ontnomen, hebben ze hoogverraad gepleegd. In de normale loop van gebeurtenissen betekent dit dat de top van deze bedrijven de dood door het vuurpeloton onder ogen zouden moeten zien. Generaal McInerney en anderen zeggen hetzelfde. Dus nu moeten speciale eenheden naar de hoofdkantoren van Google, Amazon, Facebook, enz. worden gestuurd om arrestaties te verrichten en de verspreiding van deep fakes en andere desinformatie te stoppen.

(deep fake is een kunstmatig communicatiemiddel waarin met behulp van artificiële intelligentie een persoon in een bestaand beeld of video is vervangen door iemand anders die erop lijkt of waarin beelden zijn gemanipuleerd) 

Gewone mensen kunnen helpen de hi-tech oligarchen te bevechten door stappen te zetten zoals voorgesteld in het diagram hieronder.

Natuurlijk moeten grote media bedrijven ook worden bezet door militaire eenheden. En onnodig om te zeggen dat ook de politici en anderen die de verkiezingsdiefstal, lockdowns en vaccins stimuleren onmiskenbare doelen zijn.

Maar FSB-bronnen waarschuwen dat de meeste onmiskenbare doelen al zijn verhuisd naar bunkers. Zij geven in overweging dat terwijl zij zich verbergen, wij de elite’s huidige agenda zouden moeten stelen en cruciale veranderingen moeten aanbrengen om de kwaadaardige delen te verwijderen. Bijvoorbeeld: één FSB-bron en WDS-lid zegt dat ze persoonlijk heeft bevestigd dat de Russische vaccins die nu gepromoot worden “gewone griepvaccins” zijn en dat het accepteren van deze vaccins (zelfs als ze niet worden gebruikt) een manier zou zijn om de druk die wordt uitgeoefend om gevaarlijke, door de cabal gepushte vaccins te gebruiken, af te buigen. 

We merken ook op dat mensen in veel plaatsen directe lokale acties ondernemen. Kentucky, San Diego, Quebec enz. zien allemaal dit soort acties.

https://www.courier-journal.com/story/news/local/2021/01/09/live-updates-patriot-rally-gathered-outside-kentucky-capitol/6586529002/

https://fox5sandiego.com/news/local-news/trump-supporters-counter-protesters-clash-violently-in-pacific-beach/

We zien ook de V.S. militaire operaties in Pakistan, Italië, Duitsland en elders die met de geprobeerde diefstal van de V.S. verkiezing samenhangen. Hier is de President van de Leonardi Company wiens satellieten zijn betrokken bij de verkiezingsdiefstal.

https://www.leonardocompany.com/documents/20142/5502789/CV+ING+Alessandro+Profumo.pdf?t=1603730712429

Maar hoe dan ook, Pentagon bronnen zeggen: “President Trump is de laatste president van de V.S. Corporation.” In plaats daarvan zal “Trump op 4 maart de Eerste President van de Nieuwe Republiek worden” zeggen de bronnen. Maar wat de Amerikaanse patriotten en het leger moeten begrijpen is dat zelfs als een nieuwe republiek is verklaard en de schulden van de U.S. Corporation niet langer zijn erkend, ze nog altijd een nieuwe deal moeten onderhandelen met de rest van de wereld. Het alternatief zal zijn een enorme terugval in levensstandaard en de sluiting van alle Amerikaanse overzeese militaire bases als gevolg van een gebrek aan fondsen.

Vergeet niet dat het de Amerikaanse mensen zijn en niet alleen de V.S. overheid die failliet zijn. Nu kan circa 40% van de Amerikanen zijn huur en hypotheek niet betalen. Ook zijn 110.000 restaurants failliet door de nep-pandemie.

De Amerikaanse industrie is ook grotendeels verplaatst naar China en kan niet van de ene op de andere dag worden herbouwd. Daar zullen jaren voor nodig zijn, zo niet tientallen jaren. Het is een schrale troost voor het Amerikaanse volk dat het grootste deel van de rest van de wereld ook failliet is.

https://www.reuters.com/article/us-worldbank-debt/world-bank-sees-more-countries-in-deep-debt-distress-this-year-idUSKBN29A1WK?il=0&utm_source=reddit.com

Uit Bloomberg: “’s-Werelds grootste economieën die de recordschuldenlast op hun schouders hebben, staan op het punt om een ongewenste erfenis van de financiële crisis onder ogen te moeten zien: een $ 13 biljoen grote schuldenrekening.” 

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-05/a-13-trillion-crisis-era-debt-bill-comes-due-for-big-economies?sref=RJ2RlMrh

De president van Brazilië bijvoorbeeld, heeft toegegeven dat zijn land failliet is.

https://www.ibtimes.com/brazils-president-says-country-broke-3115320

Zelfs in China doet stroomuitval zich voor als gevolg van tekort aan kolen.

https://www.cnbc.com/2021/01/05/chinese-cities-go-dark-amid-shortage-of-coal-a-key-australian-export.html

Wat dit betekent is dat onderhandelingen voor een jubilee en een ordelijke overgang naar een beter systeem om de planeet te beheren van essentieel belang zijn. Deze onderhandelingen vinden nu plaats maar om van hier naar daar te komen betekent dat we het tempo moeten opvoeren. Anders zullen we ontaarding in chaos, oorlogvoering en massaal lijden gaan zien.

En dan tot slot: meer vreemde planetaire bewegingen.

https://www.the-sun.com/lifestyle/tech/2106242/jupiter-saturn-mercury-conjunction/

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia beweegt in de richting van overgave nu de 2e Amerikaanse Revolutie aan de gang is.”

  1. geef ze allen de belangrijkste mantra zeker nu hier op Aarde:

    IK BEN HET LICHT

    IK BEN DE LIEFDE

    IK BEN DE WAARHEID – IK BEN

    om deze grootste ramp nu te doorstaan en mogelijk te begrijpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *