Benjamin Fulford: “Biden en Fortune 500 Families Lopen in de Val.”

9 november 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De aanhoudende coup van de V.S. presidentsverkiezing ontwikkelt zich tot een reusachtige val voor de families die de Fortune 500 bedrijven bezitten; daar zijn meerdere bronnen het over eens. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Joe Biden en zijn criminele makkers beschuldigd en berecht zullen worden voor hoogverraad, zeggen Pentagon-bronnen.

Tegelijkertijd zeggen bronnen van Westerse geheime genootschappen dat Robert David Steele van de inlichtingendienst van het korps marinierskorps wordt beschouwd als President van de – spoedig op te richten – Verenigde Staten van Noord-Amerika. Steele heeft vrouwelijk congreslid en 9/11 truther*)  Cynthia McKinney voorgedragen als zijn vice-president. 

*) Een truther is iemand die gelooft dat de V.S. Overheid verantwoordelijk is voor 9/11

Steele zegt dat hij en McKinney klaar zijn om de taak op te pakken. Maar eerst “moet Trump winnen om hervormingen af te maken; voornamelijk correcte verkiezingshervormingen”,  zei Robert David Steele in een e-mail. Steele voegt eraan toe dat Trump op het punt staat de verkiezingsfraude aan het licht te brengen en tot overwinnaar verklaard te worden, daarna zal een aantal mensen zich uit het Congres terugtrekken om te voorkomen dat ze in de gevangenis belanden.

Dit is wat Pentagon-bronnen over de situatie te zeggen hadden:

“Trump behaalde een verpletterende overwinning met 80% van de rechtsgeldige stemmen en zou 300 kiesmannen kunnen krijgen als de CIA stem-omkerende software Dominion en de buitensporige stemfraude door de Democraten aan het licht is gebracht.”

Veel zuivere nieuwskanalen rapporteren ook dat Dominion Stemsystemen, dat meer dan een derde van de stemmachinemarkt controleert, gebruik maakt van een machtig lobbybedrijf waartoe een langdurig medewerker van Speaker Nancy Pelosi behoort. Dominion heeft ook banden met de Clinton Foundation en een groot belang erin heeft de man van democratisch Senator Dianne Feinstein. 

“Er is echt een grootschalige stemfraude gaande. Ik was een verkiezingswaarnemer en zag het zelf… ik zag iemand een beëdigde verklaring tekenen die zei dat hij geen mail-in stembiljet had opgestuurd maar dat iemand anders dat in zijn naam had gedaan”, zegt Christopher North, een vriend die werkte als waarnemer in Pittsburg. North merkt op dat in zijn gebied “Biden meer dan 50% van de zwarte stemmen krijgt, meer dan Barack Obama in 2008 kreeg, en in veel kiesdistricten de opkomst hoger is dan 100%.”

Maar voor het geval je het niet hebt gezien, veteraan van het V.S. Ministerie van Buitenlandse Zaken senior functionaris Steve Pieczenik  legt uit hoe een slimme val werd gezet voor de toekomstige stemstelers door een geheim merkteken op alle authentieke stembiljetten aan te brengen. Pieczenik en anderen zeggen dat dit heeft geresulteerd in de massale ontmaskering van het Khazariaanse maffianetwerk in de V.S. 

“Trump kan CIA directeur Gina Haspel ontslaan en het instituut zuiveren en veel Deep Staters ergens anders in de overheid verwijderen”, voegen de Pentagon-bronnen eraan toe.

Terwijl het Westen is afgeleid door zijn niet-verklaarde burgeroorlog, betekenen grote militaire bewegingen dat de situatie in de hele wereld erg gevaarlijk begint te worden. We krijgen informatie van massale troepenbewegingen in Mexico, Canada, Oekraïne, Centraal-Azië, de Chinees-Indiase grens, enz.

We kregen bijvoorbeeld de volgende informatie van een bron in Slovakije:

“NAVO-troepen bewegen zich van West-Europa naar Oekraïne. Het begint eruit te zien alsof ze strategische punten aan het bezetten waren en in de nabije toekomst zouden NAVO-troepen Wit-Rusland en wellicht Rusland kunnen aanvallen. Een aanval kan binnen enkele dagen plaatsvinden. Troepenbewegingen aan de grenzen werden waargenomen. Het begint eruit te zien alsof er een aanval gaat komen door Slovakije, de Republiek Tsjechië, Oekraïne en Polen. Dit is heel waarschijnlijk. Rusland heeft alle inreisvisa gecanceld. Rusland en Wit-Rusland zijn volledig gesloten. Witrussen claimen: de ergste dagen van ons leven liggen voor ons (10 dagen). Slovaken en Tsjechen zitten vast in hun huizen. De troepen zijn in beweging. Helikopters worden in grote aantallen verplaatst. Ze zetten grote veldhospitalen op voor 5000 mensen (bij de Ostrava luchthaven).”

Ook Mike Harris van Veteran’s Today belde om te zeggen dat hij betrouwbare rapporten binnenkrijgt van Chinese strijdkrachten in Mexico. “De Mexicanen lieten de militaire operators toe in het land omdat de Chinezen hadden beloofd om Mexico alle landen die het had verloren in de Mexicaans/Amerikaanse oorlog terug te geven”, zegt hij. Met andere woorden ze boden Mexico: Californië, Nevada, New Mexico, Arizona en Texas. 

We krijgen ook veel rapporten over Chinese troepen in Canada. We hebben geprobeerd om met verschillende bronnen in Canada contact te krijgen maar zijn niet in staat om dit te bevestigen. Maar premier Justin Castro is een Mantsjoereinse kandidaat die bijna zeker zijn broer vermoorde om Canada over te kunnen nemen. Hij heeft ook de democratie in Canada tijdelijk buiten werking gesteld terwijl hij een nep-pandemie gebruikt als excuus om de krijgswet op te leggen en concentratiekampen op te zetten. Grote kans dat de Chinezen Justin Castro New England zowel als Oregon en Washington State hebben aangeboden.

In koor met Canada’s Castro zei premier Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland vorige week dat als je weigert om getest te worden (voor het nep-virus), zou je voor onbepaalde tijd gevangen gezet kunnen worden en het quarantainekamp nooit meer mogen verlaten. 

https://www.naturalnews.com/2020-08-17-mandatory-quarantine-camps-new-zealand.html

Castro (Trudeau) was ook snel, samen met Boris Johnson van de U.K. en Emmanuelle [sic] Macron van Frankrijk, om Joe Biden te feliciteren met zijn frauduleuze verkiezingsoverwinning. De drie leiders, die zich richten op A(ssociated P(ress) over Biden’s nep-overwinning, stemden alle drie in met felicitaties ondanks dat er geen officieel resultaat is. Biden heeft ook duidelijk gemaakt dat hij zal beginnen met COVID fascisme als hij de macht overneemt.

Bronnen van Aziatische geheime genootschappen zeggen dat China beloofd werd dat Japan, het Koreaans Schiereiland en ASEAN een deel zouden kunnen zijn van een Verenigde Staten van China als ze meehielpen om Biden verkozen te krijgen. Het lijkt dus zeker dat Biden en zijn Rockefeller enz. sponsors probeerden gemene zaak te maken met China om zelf de macht in handen te houden in het Westen.

Met het oog op deze situatie  waarschuwde het hoofd van de Britse Defensiestaf Nick Carter publiekelijk voor een risico dat wereldoorlog 3 zou kunnen beginnen, door Sky News te vertellen: 

“Ik denk dat wij op dit moment leven in een tijd waar de wereld een heel onzekere en zorgwekkende plaats is en natuurlijk maakt de dynamiek van wereldwijde competitie ook deel uit van ons leven, en ik denk dat het reële risico dat we hebben met nogal wat gaande zijnde regionale conflicten, dat je escalatie zou kunnen zien die leidt tot miscalculatie.” 

https://www.reuters.com/article/uk-britain-remembrance-war-idUKKBN27O06Q?taid=5fa7da43260cc0000183faf1r&utm_source=reddit.com

Een MI6-bron had een wat ontspannener zienswijze en zei:

“Er vliegt op dit moment heel wat onzin rond, ik denk dat op wereldwijde schaal de wereld alle besef en betekenis totaal heeft verloren.”

Hoe dan ook, Pentagon-bronnen zeggen dat het V.S. Hooggerechtshof “6-3 achter Trump staat met rechter [Clarence] Thomas die Biden terugbetaalt voor zijn bijtende 1991 bevestigingshoorzitting voor  presidentiële benoeming en rechter [Brett] Kavanaugh die hetzelfde doet tegen Kamala Harris voor zijn kruisverhoor in 2018.”

En dan “Met Bibi [Israëlisch premier Benjamin Netanyahu] die Trump een dolkstoot in de rug geeft door Biden snel te feliciteren, gaat de Joodse maffia afbraak verder met voormalig U.K. hoofdrabbijn Jonathan Sacks dood”, merken de bronnen op.    

Eén bron van de Aziatische inlichtingendienst zegt dat de Netanyahu die Biden feliciteerde een computer graphics compositie was net zoals George Bush Jr. die hetzelfde deed, aangezien beide originelen zijn geëxecuteerd. 

Ter aanvulling op de Pentagon-bronnen, maken Westerse geheime genootschappen het ook duidelijk dat ze niet zullen toestaan dat de aan de gang zijnde verkiezingscoup van de Democratische Partij doorgaat.

Een vertegenwoordiger van verschillende grote geheime genootschappen zegt:

“De wijze waarop ik dit zie is dat het ten eerste het Democratisch Nationaal Comité is. Ik bedoel, kijk maar eens naar de vorige periode. Of je hem nu mag of niet hun kiezers vroegen om Bernie maar kregen te horen, nee je krijgt Hillary. Dat gebeurde weer met Biden. Het DNC heeft zijn agenda die natuurlijk wordt samengesteld in samenwerking met de radicale/links denkende mainstream media zoals de New York Times… de media zullen de verkiezing bepalen ook al is dat niet volgens de Constitutie. Het werd verder geconsolideerd met de Big Tech censuur. Kijk naar Google, nu $1 biljoen waard en toch kan zijn oprichter zijn voortdurende relatie met Epstein niet verklaren, zelfs niet na zijn veroordeling. Feiten checkers zijn de gedachtenbewakers.” 

De bronnen brengen naar voren dat “Transnationale geheime Loges die de integratie als lid regelen van zowel mannen als vrouwen op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, financiën en de industriële sectoren” bespreken en beslissen “alle wereldbesluiten die te maken hebben met macht, politiek, financiën en industrie.”  

https://www.movimentoroosevelt.com/news/per-dipartimento/movimento-roosevelt/free-masonry-shocking-book-of-the-italian-grand-master-gioele-magaldi-the-discovery-of-the-ur-lodges.html

Deze kringen hebben een beslissing genomen om de Khazariaanse Maffia uit de wereldmacht te verwijderen; daar zijn meerdere bronnen het over eens. Dit betekent dat Justin Castro, Boris Johnson, Emannuel Macron en hun Rothschild, Angelli enz. marionettenmeesters niet veel langer op deze planeet zullen blijven, zeggen de bronnen.

In plaats daarvan is er een consensus op hoog niveau onder zowel de Oosterse als de Westerse geheime genootschappen dat het huidige systeem dat we hebben voor het beheer van de planeet drastische verbetering  hard nodig heeft. Veel Westerse overheden omarmen nu openlijk de Aziatisch toekomstplanning stijl als een beter systeem dan het onvervalste, tomeloze kapitalisme dat het Westen zo veel schade heeft toegebracht. Hieronder is een link naar een artikel in Wall Street Journal dat in detail over dit onderwerp gaat. 

https://www.wsj.com/articles/western-economies-embrace-state-intervention-emulating-asia-11604574001

Paus Franciscus speelt een hoofdrol in dit proces met zijn voortgaande schoonmaak van de Vaticaan Bank, het huidige feitelijk toekomstige planningsagentschap van het Westen. Het artikel hieronder bijvoorbeeld merkt op dat het Vaticaan kapitaal heeft laten stromen naar “een holdingbedrijf geleid door Lapo Elkann, een van de meer flamboyante leden van de Italiaanse Agnelli clan.” 

De Agnelli’s samen met de Rothschilds controleren de Economist en zijn de veronderstelde feitelijke controleurs van de Federal Reserve Board, alhoewel dat niet veel langer meer zal zijn.

https://www.aljazeera.com/economy/2020/11/5/pope-moves-against-his-secretary-of-state-amid-financial-crisis

https://uk.reuters.com/article/uk-vatican-finances/pope-censures-key-department-over-london-real-estate-deal-idUKKBN27L1MO?il=0&utm_source=reddit.com

Als voorbeeld van hun criminele incompetentie hebben deze mensen jarenlang een massale fraude-operatie, bekend als NASA, uitgevoerd wat staat voor Not A Space Agency, volgens senior Pentagon-bronnen. NSA-bronnen brengen het onmogelijke naar voren namelijk dat muizen gezien zijn die rondrenden op Elon Musk raketten die verondersteld worden in het vacuüm van de ruimte te vliegen.

Dit soort massale fraudes door de Khazariaanse Maffia die de Westerse macht hebben gekaapt zijn de reden waarom Azië in staat is geweest om economisch flink vooruit te komen. Hoe langer het Westen aarzelt om zich te hervormen en het incompetente leiderschap van de Khazariaanse Maffia te verwijderen, hoe sterker Chinese en andere Aziatische landen zullen worden. De laatste economische rapporten van China bijvoorbeeld laten zien dat de economie van dat land opnieuw in een sensationeel tempo groeit.

https://www.reuters.com/article/china-economy-trade/china-october-exports-surge-imports-rise-amid-global-recovery-idINKBN27N08M?utm_source=reddit.com

Als westerlingen niet willen eindigen als Chinese slaven of dienaren, moeten ze de criminele parasieten verwijderen die hebben uitgevoerd wat MI6 omschrijft als “heimelijke inbezitneming van de staat”. Deze mensen hebben, in hun hebzucht, de meeste westerlingen verarmd en proberen nu wat er over is te verkopen aan China in ruil voor bescherming. Hopelijk zal de val die was opgezet voor de mensen die Biden steunen werken. Zo niet, pak dan je geweren maar op.

En dan dit nog: als het Joint Chiefs of Staff Hoofd Generaal Mark Miley niet lukt om actie te ondernemen, dan is hij duidelijk gecompromitteerd en moet worden verwijderd.

Pentagon-bronnen van hun kant, vragen ons om de Chinezen eraan te herinneren dat ze wapens in de ruimte hebben gestationeerd die, indien nodig, “China zouden kunnen veranderen in gesmolten glas”. Met andere woorden, oorlog zal deze crisis niet oplossen in het voordeel van China, maar zoals de dingen nu gaan, zal de tijd dat doen. 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *