Benjamin Fulford: “Niet meewerkende wereldleiders als doel gemarkeerd voor vervanging zo mogelijk al in november.”

19 oktober 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

In een aanwijzing voor hoe intens het conflict is geworden dat nu woedt op de hoogste niveaus van de wereldmacht, zeggen bronnen van de Russische FSB, Aziatische geheime genootschappen en het Pentagon dat serieuze maatregelen achter de schermen gericht zijn op het vervangen van wereldleiders in november. De bronnen zeggen dat in ieder afzonderlijk geval de vervanging de vorm kan hebben van een nieuwe dubbelganger die een nieuw script leest of de vorm van een compleet andere bekende persoon. 

MI6-bronnen zeggen:

“Er is een groeiende opvatting dat de Britse Premier heeft gefaald en moet gaan. We kregen gisterenavond een toelichting van iemand waar we heel oplettend naar luisteren.”

Eén reden voor deze geplande stap is het verspreiden van informatie die door Britse en Franse geheime diensten is verkregen over de voortdurende coronavirus zwendel. Het feit dat deze (en andere) leiders de zwendel allemaal pushen is een teken dat ze geen oprechte leiders zijn maar employees van de Rothschild en Rockefeller families.

Het rapport van de Franse inlichtingendienst zegt:

“De hele covidocratie is een maskerade en een voorwendsel lang van te voren voorbereid door de Wereldbank, het IMF, de Rothschilds en hun lemmingen in samenwerking met de Rockefeller familie.”

(Het Franse rapport zal gepost worden op de “Letters to the Editor” pagina van mijn website met de vertaling in het Engels.)

Als bewijs leverden de Fransen officiële patentregistraties gedaan in 2015 maar pas openbaar gemaakt in september 2020. “Deze patenten alleen al zijn het bewijs dat ze in 2015 al wisten wat er in 2020 zou gaan gebeuren”, zeggen de bronnen.

Bijvoorbeeld: Een patent geregistreerd door “Rothschild, Richard A., in London, Great Britain” beschrijft nauwkeurig hoe gedetailleerde biometrische informatie van personen via hun mobiele apparaten berekend moet worden. De mobiele apparaten kunnen het hartritme van de persoon meten en dat combineren met andere informatie (zoals gewicht, leeftijd enz.) om veel dingen te berekenen.

De apparaten zouden dus dingen kunnen berekenen als: hoeveel calorieën per dag worden verbruikt, bloeddruk, hartslag, ademhaling en slaapgewoonten en alcoholniveaus in het bloed. Dit zou het voor de politie bijvoorbeeld mogelijk maken om op afstand waar te nemen of iemand dronken achter het stuur zat. De gegevens zouden het ook mogelijk maken om iedere persoon te identificeren via zijn unieke ademhaling- en hartslagpatronen.  

Om deze gegevens te verkrijgen moeten de mensen hun telefoon bij zich dragen en verbonden zijn met een Bluetooth oortje, of een horloge dragen dat de gezondheid controleert en de informatie naar de cloud stuurt. Gezichtsherkenning is verbeterd voor 5G bewaking wanneer mensen tenminste 1,5 m afstand van elkaar houden, daarom is er een campagne om “sociaal afstand houden” en het dragen van mondkapjes te bevorderen aangezien het dan gemakkelijk zal zijn om personen die niet meegaan met het “nieuwe normaal”, bevolking-reducerende vaccinatieprogramma te identificeren.

En dus is de Amerikaanse presidentsverkiezing van 3 november voornamelijk een strijd “ter bescherming van de FIAT valuta, de geldwitwassing van de landelijke schuld en de heimelijke in bezit neming van staatsactiviteit door de Khazariaanse maffia”, zeggen MI6-bronnen.

Onder deze omstandigheden heeft elke politicus die oproept tot “het verplicht dragen van mondkapjes en sociaal afstand houden”, “wacht op het vaccin om de pandemie te beëindigen” en “meer lockdowns zijn nodig” enz. zichzelf geïdentificeerd als een Khazariaanse Maffia Slaaf (KMS).

De situatie in de V.S. is gedegenereerd tot op het punt dat slechts 15% van de Amerikanen vindt dat de democratie in de V.S. goed functioneert, volgens een poll van Associated Press. Het relschoppen en plunderen in de grote steden zou iets te maken kunnen hebben met deze poll cijfers maar vragen over de Constitutionele Republiek waren daar natuurlijk niet bij.  

https://apnews.com/article/election-2020-virus-outbreak-race-and-ethnicity-joe-biden-donald-trump-59144c3e764294d691d93c16d9bf5a7d

Zelfs Amerikaanse overheidsorganisaties als de FBI en de Cybersecurity and Infrastructure Security Agency rapporteren systematisch gevaren voor de integriteit van de komende Amerikaanse verkiezing. 

https://us-cert.cisa.gov/ncas/alerts/aa20-283a

https://www.cisa.gov/sites/default/files/publications/PSA_CyberThreats_Final-508.pdf

Maar houd in gedachten dat de komende presidentsverkiezing gaat over de controle van de hele planeet aangezien Trump de laatste man is die in de weg staat van de satan-aanbiddende cabal die op een wereldwijde schaal adrenochrome oogst van ontvoerde kinderen.

Russische FSB-bronnen beweren dat hun land nu onder de controle van de Rothschild familie terecht is gekomen via hun nep Vladimir Putin. Wat dit betekent is dat het Russische banksysteem niet meer onder controle staat van de Russische overheid maar van dezelfde mensen die de Federal Reserve Board controleren. Zij zijn degenen die de nep-confrontaties creëren tussen Rusland en het Westen, voegen ze er aan toe.

Ook, ter bevestiging van wat de Franse inlichtingendienst had te rapporteren, zeggen de FSB-bronnen dat de Russische bankgigant Sberbank…

Afrika’s banksysteem heeft overgenomen; als onderaannemer voor de Khazariaanse maffia, biedt Sberbank alle Afrikaanse inwoners gratis betaalpassen en gratis mobiele telefoons aan. 

“Het doel hiervan is niet om geld te verdienen maar om biometrische en andere gegevens van alle Afrikanen te verzamelen”, zeggen de bronnen. Het feit dat Afrika niet is meegegaan met de Covid-19 zwendel heeft urgentie toegevoegd aan de campagne van de Khazariaanse maffia om de Afrikaanse mensen te lokken in het internet, de sociale media, de digitale valuta, en het biometrisch toezichthoudende slavernijsysteem dat ze in de rest van de wereld aan het vestigen zijn, zeggen de bronnen.  

Ondertussen in Rusland, zeggen de bronnen dit: Khazarianen hebben het voor elkaar gekregen om hun controle te versterken door burgemeesters en andere lokale politici, plaatselijk alleenrecht te bieden op het fabriceren en verkopen van mondkapjes, enz. Daarom plannen Russische patriotten in de FSB om de corrupte leiders, mogelijk al in november te vervangen, zeggen de bronnen.

De P3 Vrijmetselaars zien ook de overeenkomsten tussen wat er nu gaande is en de Bolsjewistische overname van Rusland in 1917. Ze zeggen dat het onzin-coronavirus werd “ontwikkeld om de wereld over te nemen”. Ze zeggen dat het een “werkwijze is die gebruikt wordt om het Khazariaanse Maffia eigendomsrecht van alles te faciliteren”.

Deze strijd gaat niet tussen landen. Er is bijvoorbeeld in China nog altijd een factie die pusht voor 5G in landen als Brazilië, in navolging op de massa doden veroorzaakt door 5G in Wuhan. 

https://www.msn.com/en-us/news/world/china-says-brazil-e2-80-99s-business-reputation-hinges-on-5g-decision/ar-BB19LlIi

Een ander teken dat China ook een slagveld is tussen twee facties, is dat vorige week Xi Jinping werd aangevallen met een elektromagnetisch wapen terwijl hij sprak in Shenzen. Chinese bronnen zeggen dat er 3 of 4 Xi Jinpings zijn, dus gaan we wellicht meer dubbelgangers zien.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8844047/Chinas-President-Xi-violently-coughs-speech-prompting-speculation-health.html

In een slechtst denkbaar scenario zal V.S. President Donald Trump worden vermoord en vervangen door zijn evenbeeld acteur (degene met de hangwangen en wit rond de ogen). Deze nep Trump zal dan doorgaan met RFID (radio frequentie identificatie) chip-vaccinaties, lockdowns en met de uitgifte van aan digitale valuta verbonden Certificate Of Vaccination ID (COVID) passen. Hij zal ook ophitsen tot Wereldoorlog III tussen de V.S. en China. 

In deze context zien we de vrijgave van de Hunter Biden computer files, compleet met aanwijzingen over bewijzen voor marteling van kinderen. Dit gebeurde vlak voor de verkiezing, net zoals het Anthony Weiner laptop lek van het bewijs van kindermarteling werd gepubliceerd vlak voor de verkiezing in 2016.

https://www.breitbart.com/radio/2016/11/04/erik-prince-nypd-ready-make-arrests-weiner-case/

Het feit dat de grens tussen Amerika en Canada gesloten blijft is ook verontrustend op veel verschillende niveaus. De Canadese Premier Justin Trudeau, die erop staat dat de grens gesloten blijft, pusht ook de nep pandemie en roept op tot massa vaccinaties, veel meer nog dan de meeste wereldleiders.

We namen contact op met de baas van zijn inlichtingendienst David McGuinty en top artsen met bewijs dat de pandemie nep was, maar kregen geen antwoorden. Dit is een duidelijk teken dat de Canadese overheid gekaapt is door de Khazariaanse maffia.

Tegelijkertijd wordt desinformatie naar buiten gebracht dat Chinese troepen gestationeerd zijn in Canada. We hebben dit gecheckt met veel bronnen in Canada en zijn er zeker van dat als er werkelijk Chinese troepen zouden zijn, dat onmogelijk te verbergen zou zijn. In plaats daarvan ziet het er naar uit dat er een voorwendsel is gecreëerd voor een Amerikaanse militaire manoeuvre tegen Canada. Er zullen ongetwijfeld Canadezen zijn die dat scenario goedkeuren om Trudeau en zijn makkers te verwijderen en het land te bevrijden van controle door globalisten.

De situatie is zo grimmig dat MI6 zegt:

“Deze volksgezondheidsnoodsituatie veroorzaakt ernstige schade en letsel in dit stadium. Tijd om het grote geschut erbij te halen denk ik en het te beschouwen als een handeling van oorlog, hoogverraad en bezwarende misdaad tegen de mensheid.”

In deze context maken we melding van de recente openbare bekritisering van Trump door vroegere stafchef van het Witte Huis, de gepensioneerde marine-generaal John Francis Kelly. Wat Kelly moet doen is in het openbaar zeggen dat de armzalige verliezer Joe Biden net zo slecht is, zo niet erger.

Als een militaire stap wordt gezet, moet die beginnen met het verwijderen van de hele politieke club van Washington DC en het verwijderen van corrupte en medeplichtige leiders in de hele wereld.

De gnostische Illuminatie hebben ook gezegd dat in een slechtst denkbaar scenario, ze bereid zijn om Washington DC te vernietigen met een nucleair wapen dat ze hebben geplaatst in een ondergrondse basis daar.

De NSA zegt dat het dreigement pas echt is als ze vertrouwd kunnen worden dat ze ons de waarheid vertellen of dat ze wellicht de bedoeling hebben om paniek te creëren en de verkiezing uit te stellen; de tijd zal het leren.

We willen onze lezers ook laten weten dat deze schrijver en zijn bronnen weer opnieuw worden aangevallen. V.S. staatssecretaris Mike Pompeo probeerde vorige week tijdens zijn bezoek aan Japan gangsters in te huren om mij te vermoorden, volgens Japanse onderwereld-bronnen. Hij ving bot.

Er zijn ook intensieve, herhaalde pogingen gedaan om mijn leven binnen te dringen met honingvallen (het gebruik van een romantische en/of seksuele relatie om iemand te verleiden geheime informatie toe te vertrouwen). De jonge vrouw die mij helpt met Japanse internet video’s werd ook benaderd door meerdere, onmiskenbaar mannelijke honingvallen. De aanpak van honingvallen kwam nadat de persoon die haar tijdens de zomer probeerde te vermoorden was “aangepakt”.

Andere bronnen zijn bedreigd, gearresteerd op valse beschuldigingen, vermoord, enz.

Ze bedreigden mensen inclusief Paus Franciscus (daarom zijn veel leden van de Zwitserse garde verwijderd vanwege het “coronavirus”), en Britse Koninklijken die rapporteren “betrouwbare informatie te hebben over sluipmoord complotten”.

We bemerken ook de operationele stilte van zowel bronnen van het Pentagon als de Aziatische geheime genootschappen. Dit is een teken dat de jacht op Rothschild, Rockefeller en andere Khazariaanse misdadige familieleiders intenser wordt. De beste verdediging is een goed offensief.

Vergeet niet dat deze mensen actief proberen om jou en je geliefden óf te vermoorden óf tot slaaf te maken. Dit is geen tijd om geen partij te kiezen. Dit is een strijd tussen degenen die willen dat de mensheid vrij is en degenen die ons tot slaaf willen maken.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Niet meewerkende wereldleiders als doel gemarkeerd voor vervanging zo mogelijk al in november.”

 1. Ohm namo narai !

  In het land van de vermoorde onschuld, waar wapens, drugs en kinderen soms één en dezelfde deal zijn dient zich een unieke mogelijkheid aan om ons zelf naar betere tijden te brigadieren …..

  Krijgen de puppet masters de poppetjes nu eindelijk aan het dansen?

  Hier volgt een vriendelijk verzoek van mij .
  Om niet permanent naar het computerscherm te blijven kijken ‘tot er weer eens iets gebeurd’. Maar om zoals vanouds weer eens een dagje in actie te komen.
  Gedurende een periode van meer dan 40 jaar zijn er overal op de wereld onafhankelijk van elkaar diverse personen en organisaties tot vergelijkbare conclusies gekomen.
  Los van elkaar zijn verschillende initiatieven genomen door personen en organisaties die zich verzetten tegen een geïnstitutionaliseerde vorm van kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder. Zij hebben elkaar inmiddels op internet weten te vinden. Gedeeltelijk afgesproken werk.
  De afgelopen 10 jaar is er een stroom aan publicaties geweest. Het leek soms wel een estafette. Een aaneenschakeling van getuigenverklaringen en publicaties betreffende of gerelateerd met kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
  De meeste personen werden gek schertsend als complottertjes weggezet omdat men stelselmatig niet op de feiten in wilden gaan. De ene naar de andere zaak verdween zo in de doofpot en de klokkenluiders werden als criminelen of psychiatrisch patiënten gestigmatiseerd. Sommige publicaties werden al op voorhand de doofpot in gestopt [ Dr.Phil ] en personen de mond gesnoerd.
  Rond de zaak Epstein en Maxwell is de storm nu ook weer geluwd en het lijkt alsof er niets is gebeurd. Recentelijk werd Lange Frans nog onderuit gehaald wegens het uitspreken van een bedreiging.
  Vaak zijn ‘ze’ daarop uit, een belediging of een bedreiging. Nogmaals, omdat ze inhoudelijk niet op de inmiddels geleverde feiten wensen in te gaan. Recentelijk nog met Farmers defence force bijvoorbeeld.
  Het gebeurt steeds vaker dat zielig of angstig huilende personen het televisiebeeld bepalen. Dat lijkt me geen goede ontwikkeling of prettig vooruitzicht…
  De Heer L.Frans wist gelukkig eindelijk het grote publiek te bereiken en daar hadden wij nu juist al zo lang op gewacht! ! Eindelijk de langverwachte doorbraak naar het grote publiek.
  Het grote taboe lijkt te zijn doorbroken en satanisch ritueel kindermisbruik is nu maatschappelijk bespreekbaar! !
  Helaas was niet iedereen daar even gelukkig mee. De critici ontzien elkaar blijkbaar niet.
  Het werd hem niet aan alle kanten in dank afgenomen. Toch stapelen de feiten zich al met zo op. Het wordt steeds duidelijker dat er onzichtbare machten spelen die zich oppermachtig en onaantastbaar wanen.
  Machten die blijkbaar aan alle kanten hun bevoegdheden te buiten kunnen gaan en juist daardoor in vele gevallen gevrijwaard zijn van gerechtelijke vervolging.
  Een ondenkbare en uiterst onwenselijke situatie in een democratie maar helaas toch de dagelijkse realiteit. Niet alleen in Nederland maar overal op de wereld manifesteert zich dit steeds duidelijker.
  De contouren rondom een wereldwijde schimmige ondemocratische macht beginnen zich steeds duidelijker af te tekenen.
  Tot in de hoogste regionen van de wereldpolitiek worden blijkbaar nog steeds duistere zaakjes geregeld in de wandelgangen en achterkamertjes van het kinderdagverblijf.
  En dat is dan nog vriendelijk gezegd, voor zover mogelijk….
  Duizenden kinderen schijnen van de ene dag op de andere opeens van de aardbodem en zelfs uit de administratie te zijn verdwenen. Ook in ons land ! ! Het blijft gissen wat er met hen is gebeurd. .
  Het is hoognodig tijd om massaal maar eens om opheldering te vragen. De Heren moeten openheid van zaken geven.
  Zoals in het vorig millennium stukje bij beetje was afgesproken en stapsgewijs is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging.
  De meest uiteenlopende personen en organisaties bleken op een nog nooit eerder vertoonde manier tot samenwerken bereid. Om ongewenste risicovolle administratie te mijden werd op datum afgesproken op internet.
  Zo hoeven er geen namen en adressen te worden uitgewisseld en kan er toch op afspraak worden gewerkt. Dit om de persoonlijke anonimiteit en veiligheid van de initiatiefnemers te waarborgen. Er spelen hier immers hoge machten die in menig geval niets of niemand ontziend zijn. Zij selecteren op een bepaalde vorm van psychopathie en houden zo hun kringen en rijen gesloten. Dat blijkt wel uit hun praktijken.
  Ik heb het hierbij nog steeds over kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
  Het meeste is tot noch toe dan ook zonder al te veel moeite met gesloten beurzen of met weinig financiële mogelijkheden door verschillende personen en organisaties op eigen kracht ”geregeld”.
  Dit in tegenstelling tot de daders die in vele gevallen over miljarden en hoge functies beschikken.
  Psychopaten hebben om te willen en willen om te hebben.
  Ze hadden zodoende geen rekening gehouden met het feit dat velen uit empathie tot samenwerking bereid zijn en te doen wat binnen hun mogelijkheden ligt om iets te ondernemen tegen kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
  Gewoon uit menselijke overwegingen, menigeen gesterkt door hun geloofsovertuiging. Alle gelovigen hebben problemen met satanisme en aan de hiermee verbonden praktijken.
  Velen hadden inmiddels hun afkeurende stem al laten horen. Personen en organisaties hebben zo voor een onophoudelijke stroom aan publicaties en getuigenverklaringen gezorgd.
  De afgelopen 10 jaar leek het wel een estafette van personen en organisaties die om de beurt iets van zich lieten horen. Een aaneenschakeling van publikaties en getuigenverklaringen schetste een duidelijk schrikwekkend beeld. Stukje bij beetje kregen we de puzzel compleet .
  We hebben dat nu ook van de diverse officiële kanten bevestigd gekregen. Zoals ik onder andere kan opmaken uit de oproep van Melchior Verbon.
  Hier dient zich een uitstekende gelegenheid aan om, zoals in sommige gevallen was afgesproken gezamenlijk wereldwijd een een luidende stem te laten horen tegen kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder. Wie kan daar nu iets op tegen hebben?
  Voor mensen die door omstandigheden normaal gesproken maar matig tot onderlinge samenwerking bereid zijn kan dit een bindende factor zijn zodat we gezamenlijk politieke wijzigingen en correcties kunnen afdwingen.
  Zo komt de oproep van Melchior Verbon precies op het juiste moment. Ik zie het al helemaal voor me.
  De meest uiteenlopende organisaties sluiten zich aan en dragen bij aan de mars. Op eigen initiatief ,naar eigen inzicht en goeddunken maar wel in overleg en samenspraak met de initiatiefnemer.
  In iedere provincie hoofdstad één of meerdere initiatieven lijkt mij nu in de praktijk wel haalbaar. Wereldwijd welteverstaan. Om gezamenlijk onze afschuw uit te spreken over de manier waarop de huidige elite zijn grip op de macht heeft gedaan en consolideert. Hierbij is geen revolutie of staatsgreep gewenst. Het middel kan dan wel eens erger blijken dan de kwaal.
  De bezem moet maar eens goed door de huidige overheden. Blijkbaar zitten er nu teveel foute personen op verkeerde posities. Sleutelposities.
  Verschillende personen dienen daarom uit hun functies te worden ontheven en vervangen worden door mensen met een betere staat van dienst. De voorkeur gaat hierbij uit naar de personen die in het verleden hun conclusies al hadden getrokken en waren opgestapt. Zowel bij de overheden als wel in de burgermaatschappij . Zij kunnen worden gerehabiliteerd en kunnen de vrijgekomen posities bij de overheid innemen.
  Zonder al te radicale veranderingen kunnen we zo in elk geval ons land gaan ‘herdemocratiseren’. Het huidige staatsbestel blijft dan behouden. In een democratie is iedereen immers naar behoren vertegenwoordigd.
  De vele hiërarchisch gestructureerde organisaties die ons land kent zijn op zich niet democratisch georganiseerd en dat blijkt steeds duidelijker te wringen… Als er in de top iets fout gaat…..
  Het lijkt mij voor de hand liggend dat een groot aantal personen inmiddels waren opgestapt om soortgelijke redenen. Zo verliezen we ‘de goeden’ en blijven we met ‘de slechten’ zitten . . .
  De wereld op zijn kop met name bij justitie. Hoeveel personen in ons land zijn gevrijwaard van rechtsvervolging of jurisprudentie loos juist door dit soort uiterst verwerpelijke praktijken?
  Ik heb het hierbij nog steeds over kindermisbruik en nog erger. Hooggeplaatste geestelijken, werknemers bij justitie of bij bureau jeugdzorg, vrijmetselaars en zelfs sommige maffiosi blijken merkwaardigerwijs gevrijwaard van gerechtelijke vervolging in de praktijk. Niet alleen voor maar juist door hun verwerpelijke praktijken. Een uiterst kromme situatie is zo ontstaan.
  Ik heb soms wel eens het idee dat er als vanouds nog steeds handelsbrieven , wit brieven en kaperbrieven worden uitgeschreven. In een land waar wapens drugs en kinderen soms één en dezelfde deal zijn…
  Na enig redeneren en deduceren is het analytisch voor de hand liggend dat hier hoge aardse machten in het spel zijn. Zo hoog dat de spoeling dun wordt als het om het traceren van de hoofddaders gaat.
  Er blijven nog maar een paar mogelijkheden over. Oordeel zelf aan de hand van de publicaties en getuigenverklaringen. Internet staat er inmiddels vol mee en de bewijzen stapelen zich op.
  Wordt de wereld inderdaad in een verstikkende greep gehouden door een schimmige kliek van satanisten?
  Officiële rapporten bevestigen dit. In verschillende landen wordt dit nu dan ook officieel bekend gemaakt.

  Revolutie in de polder ?

  De bedoeling is dat er dat weer een werkbare situatie ontstaat zodat we niet van de ene crisis in de andere blijven rollen Crisis drijft de prijs op maar wordt op een gegeven moment onbetaalbaar voor jan met de pet.
  Crisis op de woningmarkt drijft de huurprijs op en crisis op de arbeidsmarkt houd de lonen laag. Oliecrisis drijft de benzineprijs op en wat hebben we er aan?
  Met een vrije markteconomie heeft het volgens mij nog maar weinig te maken. Het lijkt soms meer op een gereguleerde economie met oligarchische structuren.
  De burgers beginnen te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de pers en de overheden. In België blijven veel vragen rondom de Dutroux affaire onbeantwoord en de bende van nijvel bleken rijkswachters te zijn.
  Zij kwamen in actie om een begroting naar hun hand te zetten…
  Verliesgevende transacties op de Nederlandse aandelenbeurs zijn voor rekening van het pensioenfonds. Een kwestie van gewoon even een andere datum invullen en de heren hebben op de beurs weer goede zaken gedaan. Er is niemand persoonlijk gedupeerd en er kraait geen haan naar… Zo had ik wel eens uit onbetrouwbare bron vernomen.
  Met graancirkels en Ufo’s kun je geen maatschappelijke verbetering forceren. De verhalen rondom Corona en 5g zijn moeilijk te verifiëren.
  Kindermisbruik en satanisch ritueel misbruik kan een verbindende factor zijn om wereldwijd eens schoon schip te maken. Om de criminelen die langzaam onze overheden zijn binnen geslopen van hun posities te verwijderen en te vervangen door personen die inmiddels waren ‘uitgerangeerd’. Er liggen inmiddels genoeg getuigenverklaringen en bewijzen op tafel.
  Komt allen in actie eind 2020 zoals ooit eens voorzichtig en stilletjes gepland door de wat oudere co plotters . . . .
  Niet in de laatste plaats om het leed wat de kinderen in met name de armere landen op deze manier wordt aangedaan. Laat ik dat nog even vooropstellen.
  Alleen al uit de asielzoekers kampen in nota bene ons land verdwijnen al zo’n 2000[!!] kinderen per jaar…
  Bij deze een verzoek verzoek van mijn kant om de onderlinge geschillen even aan de kant te zetten te overbruggen en tot een eensgezind initiatief te komen met als verbindende factor onze afschuw ten aanzien van pedofilie in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder. Inclusief de daaraan verbonden randverschijnselen zoals organenhandel en adrenochrome.
  Ik zou de volgende organisaties waar dan ook werkzaam in de wereld dan ook willen verzoeken om eind november 2020 naar eigen inzicht en goeddunken met een initiatief te komen om in overleg aan de oproep van Melchior Verbon eensgezind gehoor te geven.
  De volgende organisaties wil ik vragen om dit in overweging te nemen. Om gezamenlijk een vuist te maken tegen de duistere machten achter de schermen en de door satanisten geïnfiltreerde overheden
  Er dient zich hiermee namelijk een prima en lang verwachtte mogelijkheid aan !
  Willen ;
  De alternatief nieuws mensen als complottheoretici van het eerste uur en bijvoorbeeld ;
  De Werkgroep Morkhoven, Het I.T.C.C.S., Me too, Pop Muzikanten, De gele hesjes, De Boeren [Farmers defence force] , Dwaze vaders, De Motorclubs, Q annon, De Kindertelefoon, Religieuze instellingen, Wikileaks, Sociaal en maatschappelijk werkers en werksters,Terre des hommes, Black lives matter, Antifa, juristen, [ex] Politie, en andere gerelateerd of overlappende organisaties en personen het in overweging nemen?
  Om op de één of andere manier gehoor te geven en/of bij te dragen aan de oproep van Melchior Verbon ?
  Om hun adhesie te betuigen en zich te bezinnen over ondersteunende acties ?
  Het lijkt mij niet onhaalbaar om geweldloos ondersteunende acties te voeren in alle regionale hoofdsteden.
  In elke provinciehoofdstad een ondersteunende actie naar eigen inzicht en goeddunken is volgens mij nu heel goed mogelijk. Wel in goed overleg met de initiatiefnemer zodat we elkaar niet voor de voeten gaan lopen of de initiatiefnemers voor nare verrassingen komen te staat.
  Zo kunnen we misschien zonder geweld maatschappelijke en politieke verbeteringen forceren en sommige kinderen uit hun benarde posities bevrijden…
  Om gezamenlijk voor eens en voor altijd een eind te maken aan deze misstanden en de wereld weer veilig te maken voor kinderen die in de praktijk nu eenmaal weinig rechtsbescherming hebben. Met name in de zogeheten 3e wereld maar ook in de westerse wereld is kindermisbruik een wijdverbreid schrijnend fenomeen gebleken.
  Dus bij deze nogmaals mijn verzoek om de onderlinge geschillen en rivaliteit even te vergeten en te overbruggen om gezamenlijk tot een uniek wereldwijd initiatief te komen.
  Het zou na 40 jaar voor mij persoonlijk en voor vele anderen geheel boven verwachting maar wel in de lijn der bedoeling liggen.
  Ik plaats dit verzoek op eigen initiatief, naar eigen inzicht en goeddunken.
  Bedankt voor je aandacht en alvast bedankt voor de medewerking !

  De groeten
  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *