Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia trekt zich samen rond de V.S. verkiezing en hun Mantsjoerijse kandidaat.”

14 September

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Khazariaanse Maffia trekt alle registers open om de Constitutionele Republiek van de Verenigde Staten te vernietigen naarmate geweld en brandstichting voor een steeds grotere chaos zorgen; daar zijn NSA, MI6 en Pentagon-bronnen het over eens. Het scenario dat zich nu ontvouwt is een verkiezing die duidelijk een farce is, zelfs voor de sterkst gehersenspoelde, limonade drinkende kuddemensen.

We zitten nu in het traject plunderen en huizen in brand steken, dus verwacht geen massa-arrestaties van democratische politici, zoals Joe Biden, Nancy Pelosi en hun soortgenoten. Presidentiële immuniteit voor gerechtelijke vervolging is Bidens voornaamste reden om zich kandidaat te stellen. Het is ook de beste kans voor de linkse en rechtse slaafse Cabal volgelingen in Huis en Senaat alsmede deep state geheimagenten binnen de inlichtingendienst, die betrokken zijn bij Uranium One (een uranium mijnbouwbedrijf in Canada) en Oekraïense fondsen aan het DNC (Democratisch Nationaal Comité), om gerechtelijke vervolging te vermijden. Dus zijn de moerasratten allemaal wanhopig om met alle mogelijke middelen de verkiezing te stelen. 

Verschillende bronnen zeggen dat de waarschijnlijke gevolgen zijn dat de verkiezing wordt gecanceld vanwege Antifa en Black Lives Matter aanvallen op de stembureaus waar Trump-aanhangers in groten getale zullen verschijnen voor een historische, verpletterende overwinning. De patriottische steun is duidelijk zichtbaar in de grote opkomst bij bijeenkomsten en parades in heel het land, terwijl slaperige Joe vraagt om zijn antwoorden op de afleesapparaten zichtbaarder te maken voor een handjevol MSM presstitutes. (Presstitutes zijn journalisten die bevooroordeeld en vooraf beïnvloed, misleidend nieuws brengen dat in overeenstemming is met een bepaalde financiële- of zakenagenda.)

Het scenario dat waarschijnlijker is zijn rechtszaken en chaos met betrekking tot de met de post verstuurde stembiljetten die weken of maanden kunnen duren. In beide scenario’s blijft Trump “aan de macht”.

De aantoonbaar criminele betrokkenheid van Biden en zijn zoon in Oekraïne- en China-deals maken zijn verkiezing tot iets onwaarschijnlijks dat weinig kans heeft aangezien elk debat duidelijk zal maken dat hij hopeloos seniel en onbekwaam is om het regeringsambt te bekleden. Eén bron gelooft zelfs dat hij gestimuleerd is om zo’n verliezer te zijn zodat je wel moet denken, of je het nu wil of niet, dat dezelfde mensen die Trump steunen met opzet een onverkiesbare Biden als zijn tegenkandidaat hebben geplaatst. 

We realiseren ons dat veel mensen, inclusief velen van onze abonnees, denken dat V.S. president Donald Trump de slag gaat winnen en “Amerika weer groot zal maken”. Maar andere bronnen zeggen dat de op ontvolking uit zijnde Satanisten andere onvoorziene plannen hebben.

“Als je denkt dat Trump “Amerika zal bevrijden”, waarom heeft hij dan herhaaldelijk alle Amerikanen opgeroepen om zich in november te laten vaccineren? Bijv.: recentelijk stuurde hij deze tweet uit: Op 3 november zal Michigan beslissen of we snel terugkeren naar een record-welvaart of dat we slaperige Joe Biden toestaan om HET VACCIN TE VERTRAGEN.”

Weer andere bronnen voeren aan dat Trump tussen Scylla en Charibdis zit (tussen van weerszijden dreigende gevaren) wat hem dwingt afstand te doen van zijn vroegtijdige waarschuwing “pandemie-bedrog” en mee te gaan met de aanbevelingen tot sluiting om zo het nep-epidemie-plan, ontwikkeld om de verkiezing te vervalsen door hem de schuld te geven van het gefingeerde dodencijfer, voor te blijven. Dus werd hij gedwongen om de medische oplichters als Fauci en Brix in de frontlinie te houden en ze voldoende touw te geven om zich in het openbaar op te hangen.

Zelfs de Amerikaanse CDC (dienst op het gebied van de volksgezondheid) wordt nu gedwongen om toe te geven dat de pandemie over is, zoals te zien is op deze kaart die ze hebben uitgebracht.

Maar hoe kunnen we Trumps schoonzoon Jared Kushner, een lid van de Chabad dodencultus “dood 90% van de mensheid en maak de rest tot slaaf”, met elkaar in overeenstemming brengen? Vergeet niet dat Kushner eigenaar was van het pand aan 666 Fifth Avenue waar injecteerbare microchips werden ontwikkeld.

De NSA, de Franse krijgsmacht, de Britse inlichtingendienst en anderen bevestigen dat de vaccins zijn bedoeld om microchips te bevatten en enkelen van hen zeggen:

“Het lijkt erop dat Amerikanen een schijnkeuze voorgeschoteld krijgen, óf seniele, criminele Biden en zijn vrolijke bende oproer kraaiende Antifa anarchisten en Black Lives Matter communisten, óf Israël-liefhebbende Trump die niet in staat is geweest om de dodelijke viruspandemie en zijn wapen-bezittende constitutionele patriotten onder controle te houden. In beide gevallen zullen de limonadedrinkers aan het eind van het jaar in de rij staan om gevaccineerd te worden, met een digitale portemonnee en ‘voorspoed’. 

Trump, de aannemer verklaarde direct na 9/11 dat bommen gebruikt moesten zijn om de torens naar beneden te halen, dus hij kent de stand van zaken, maar liet na Israëls betrokkenheid of, als feit, enige waarheid over 9/11 om het even wat te vermelden, dus moeten we onszelf afvragen… Waarom?”

Sommige NSA, CIA en Pentagon-bronnen zeggen dat Trump alleen maar een rol speelt en dat hij zich aan het eind echt tegen de Khazariaanse Maffia zal keren. Zij zeggen dat op een dag, al gauw, Trump alle Zionisten zal oppakken en de Satanisten zal executeren inclusief Kushner. Wij hopen dat ze gelijk hebben en de reden waarom hij het nog niet heeft gedaan in de 4 jaar dat hij aan de macht is, is dat deep state acteurs hem hebben omringd in het Mueller onderzoek en de impeachment gebeurtenissen. Alleen de tijd zal leren of A.G. Barr (à la Robert “cocaïne keuken” Johnson) tijdens een tweede termijn zijn baan weer krijgt. 

In de huidige situatie zijn de corporate media begonnen met propaganda voorbereidingen voor een onzekere verkiezing. Dit is wat Mark Zuckerberg (Rockefeller) van Facebook vorige week te zeggen had:

“Wat wij en andere media moeten gaan doen is het Amerikaanse volk voorbereiden… dat er niets illegaals is wanneer deze verkiezing extra dagen of zelfs weken nodig heeft om er zeker van te zijn dat alle stemmen worden geteld.”  

https://www.blacklistednews.com/article/77976/zuckerberg-election-may-take-weeks-and-cause-civil-unrest-until-media-creates-consensus-on-next.html

Dit is een herinnering aan waar we werkelijk voor vechten en dat is een beter management van de Aarde. In de afgelopen 50 jaar hebben we talrijke dieren in het wild uitgeroeid, en toch zijn Trump en degenen die hem steunen er niet in geslaagd om ook maar een basisoplossing of -benadering voor dit probleem te bieden. 

https://www.bbc.com/news/science-environment-54091048

Oké, nu wat goed nieuws. We hoorden van bronnen op hoog niveau in MI6, de NSA, Aziatische geheime genootschappen en de P3 vrijmetselaars dat echte verandering eraan komt, zoals dat Trump, China’s Xi Jinping, Ruslands Vladimir Putin en andere wereldleiders allemaal zullen worden verwijderd. Deze bronnen zeggen dat een deal is bereikt tussen Aziatische en Westerse geheime genootschappen om de manier waarop deze wereld wordt geleid volledig te vernieuwen. Dit zou hun voorspelling verklaren dat Trump de laatste president zal zijn van de Corporate United States en dat een volledig nieuwe en rechtmatige leider zal verschijnen, wellicht al vroeg in 2021.

Russische FSB-bronnen rapporteren ook een opstand tegen de nep Vladimir Putin. Dit is wat de FSB hierover te zeggen had:

“De echte Putin werd ritueel vermoord. Ze ontdeden hem van zijn bloed en injecteerden een speciale vloeistof. Afschuwelijke dingen werden gedaan.

Patriarch Kyril Gundyen, een oneerlijke homoseksueel die betrokken is geweest bij vele boosaardige dingen, stierf in maart 2018 aan een hartaanval. Hij lag lange tijd in coma, kwam daar niet meer uit en stierf. Nu leiden twee dubbelgangers/nep Patriarchen de Russisch Orthodoxe Kerk…”

Ze sloten kerken en werken onder Chabad en Israëlisch leiderschap. De beroemde monnik Father Sergiy vestigde de aandacht van alle Orthodoxe Christenen op de wandaden van de patriarch enz. en op de dubbelgangers van Putin:

“De belangrijkste dubbelganger van Putin is een Mossad agent! Nu vluchten hooggeplaatste Nazis zoals ex-koningin Beatrix, hooggeplaatste pedofielen en Chabad-leden naar Rusland om zich schuil te houden… Er zijn geen massa-arrestaties van pedofielen in Rusland… Het tuig besloot zich schuil te houden in Rusland, in de veronderstelling dat niemand Rusland binnen zou komen uit vrees voor het Russische leger.”

Er zijn ook massademonstraties in heel Rusland nu dat regiem uit de kast kwam en probeerde iedereen in het land te gaan vaccineren met microchips, zeggen de FSB-bronnen. P3 vrijmetselarij-bronnen zeggen dat een nieuw regiem in Rusland zal worden geïnstalleerd nu een Oost/West deal is bereikt.

De situatie in China is moeilijker te interpreteren maar er zijn groeiende tekenen dat er een eind zal komen aan het leiderschap van president Xi Jinping. Bronnen van de Chinese militaire inlichtingendienst zeggen dat het incident met een massaal aantal doden vorig jaar in Wuhan China werd veroorzaakt door Xi en zijn mensen die akkoord gingen met 5G ondanks waarschuwingen dat het gevaarlijk was. Dit betekent dat de factie die de Chinese bevolking wil micro-chippen en micro-managen de militaire steun verliest. Een VN oproep tot een onderzoek naar wat er werkelijk is gebeurd in Wuhan oefent ook druk uit op zijn regiem, zeggen bronnen van de Britse militaire inlichtingendienst.  

https://www.express.co.uk/news/world/1334305/china-xi-jinping-step-down-coronavirus-pandemic-covid19-inquiry-who-australia-brexit-spt

Bronnen van Aziatische geheime genootschappen konden deze beweringen niet bevestigen noch ontkennen voordat dit verslag online ging.

En lager op de totempaal van het Khazariaanse slavenleiderschap is bekend geworden dat Canada’s Justin Castro (Trudeau) $ 125 miljoen stichtingsbetaling heeft gekregen volledig met geld van de belastingbetaler, volgens bronnen van de Canadese geheime inlichtingendienst. En dat niet alleen maar Justin Castro’s stichting krijgt iets tussen de $ 150.000 en $ 750.000 per jaar van de Tide Foundation gefinancierd door niemand anders dan George Soros, zeggen de bronnen. Massaprotesten tegen Castro en zijn Nazi plaatsvervanger Chrystia Freeland zijn begonnen in Canada.

Ondertussen is in Japan een serieuze poging ondernomen om slaaf premier Shinzo Abe te vervangen door zijn plaatsvervanger Yoshihide Suga. Suga is betrokken geweest bij meerdere corruptieschandalen. Bijv.: hij heeft druk uitgeoefend om Japan’s Ainu mensen met royale fondsen te compenseren. Het probleem is, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst, dat de meeste zogenoemde Ainu die al het geld zouden krijgen in feite Noord-Koreaanse agenten zijn. Suga is betrokken bij veel andere schandalen inclusief schimmige landdeals samenhangend met de Olympische spelen en met verdediging die zijn zakken vulden, zeggen ze. Uit hoofde hiervan wordt verwacht dat Suga slechts een interim figuur is die aan het hoofd zal staan van volledige vernieuwing van de naoorlogse koloniale overheid in Japan.

Er zijn veel andere tekenen van ineenstorting van het oude regiem, speciaal in de V.S. Hier, zoals ook elders breed wordt gerapporteerd, zijn massa-incidenten van brandstichting, betaalde demonstraties in 48 van de 50 grootste Amerikaanse steden, aanvallen op treintransporten, enz.  

https://www.zerohedge.com/markets/ive-never-seen-anything-shippers-using-west-coast-ports-cant-book-rail-bnsf-and-union

We krijgen ook verslagen van pogingen om grote delen van de bevolking te vergiftigen. Een lezer rapporteert bijvoorbeeld:

“Ik was zwaar vergiftigd op 2 recente humanitaire vluchten naar huis vanuit Centraal Amerika, via Houston airport en door naar Canada, net zoals mijn reisgenoot en we zijn bijna gestorven. De luchtvaartmaatschappijen waren United en Air Canada. Bij het proberen om te ontgiften en uit te zoeken wat er met ons was gebeurd, ontdekte ik dat ze nieuwe ‘Fogging’ nanotechnologie chemicaliën, metalen en aerosolen gebruiken in vliegtuigen onder het mom van nieuwe anti-Covid 19 maatregelen.

Ontdekt werd dat we inderdaad waren vergiftigd met ‘Benzalkonium chloride, benzyl chloride, chloro-aceto phenone’, ammoniakgas, radioactief aluminium, radioactief kwik en nanorobot technieken. De eerste paar gebruikte chemicaliën staan op de lijst van WO1 chemische oorlogsvoeringmiddelen op Wikipedia hier, andere zijn afbraakproducten van het menselijk lichaam dat deze gifstoffen verwerkt:  

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_chemical_warfare_agents

We kregen ook informatie toegezonden waaruit blijkt dat de pogingen om iedereen te dwingen mondkapjes te dragen onwetenschappelijke nonsens is:  

“De medische literatuur van de afgelopen vijfenveertig jaar is daarover consequent geweest: mondkapjes zijn nutteloos bij het voorkomen van ziekteverspreiding en zo mogelijk zijn het onhygiënische dingen die zelf bacteriën en virussen verspreiden.”

(Voor details en citaten over beide hierboven genoemde dingen zie de “letters to the editor page op mijn website en deze link.) 

https://www.bitchute.com/video/LIE8tYCpI4A4/

De NSA en andere bronnen rapporteren ook in alle delen van de wereld een toename van oorlogsvoering via het weer, met langdurige droge perioden of overstromingen die de landbouwproductie verwoesten in China, Afrika, de V.S. en elders. 

Een blik op de wereld zal ook uitwijzen dat overal demonstraties zijn tegen de Khazariaanse marionettenleiders in Frankrijk, Duitsland, Israël, Australië, enz.

“De algemene, waargenomen stemming in dit deel van de wereld is er een van ongeloof dat de zittende overheden zo totaal onbekwaam zijn in het behandelen van een nationale noodsituatie, of die nu wel of niet geënsceneerd is”. Dat is hoe MI6 de situatie ziet.   

“Wij voorzien een herfst en winter van burgerlijke ontevredenheid en tegen de Kerst zouden we heel goed een volksopstand kunnen hebben om een eind te maken aan dit hele medische staat-van-beleg-fiasco”, voorspellen ze.

Een vroegere Vodaphone baas legt uit hoe 5G ziekte creëert die zorgt voor een positief Covid-19 testresultaat en de wereldwijde agenda die met de introductie ervan gepaard gaat.  

https://www.bitchute.com/video/YH9ESCvOfSAX/

Rapporten komen ook binnen over een financiële intrige op hoog niveau in een voortdurende poging van de Khazariaanse maffia om alle fondsen voor een campagne om de Aarde op orde te brengen te blokkeren. P3 vrijmetselaars zeggen dat “Italiaanse Kabalist vijanden” gebruik maken van een “Mantell advocaat in Zurich”, samen met een “Mr. Herzog van de BPV Bank (Banca Popolare di Verona) in Berlijn” om fondsen te blokkeren voor het Toekomstige Planbureau. 

Ondanks alle chaos en schijnbaar slechte nieuws dat hierboven is gerapporteerd, maakt het allemaal deel uit van de doodsstrijd van het bewind van de Khazariaanse bende, zeggen bronnen van Westerse en Aziatische geheime genootschappen. Voorbereidingen om dit stervende beest te vervangen door een beter systeem om de Aarde te leiden zijn goed aan de gang, zeggen ze. 

Er zijn veel tekenen dat dit waar is. Bijv.: we waren in staat om met Japanse banken te bevestigen wat onze Pentagon-bronnen vorige week zeiden en dat is dat het SWIFT internationale betalingssysteem niet langer onder controle staat van de Zionisten. De banken zeggen dat ze niet langer via Citibank of Bank of Amerika hoeven te gaan om geld naar het buitenland te sturen. Verder kunnen nu transfers worden gedaan zonder het merk van het beest “mijn nummer” te gebruiken dat verplicht was in Japan.

In de West Coast haven is ook een record-verschepingsvolume van China naar de V.S. aan de gang. Dit betekent dat een bepaalde V.S./China handelsovereenkomst is bereikt. 

https://maritime-executive.com/article/southern-california-s-ports-experience-continuing-rebound-in-volumes

Een ander teken van een Oost/West deal is te zien in een openbare deal tussen het Vaticaan en China. “Een interim overeenkomst die zo’n twee jaar geleden werd getekend tijdens de ontmoeting van bisschoppen tussen China en het Vaticaan, is met succes geïmplementeerd. Dat zei Zhao Lijian, woordvoerder van China’s Ministerie van Buitenlandse Zaken op 10 september tijdens een persconferentie. 

https://www.catholicnewsagency.com/news/chinas-foreign-ministry-vatican-deal-has-been-implemented-successfully-76242

Ook met een bondgenoot van de White Dragon familie is “contact opgenomen door de Rothschild en Rockefeller families met het oog op een soort samenwerking in het Planbureau voor de Toekomstige Wereld”, volgens MI6 bronnen. 

Natuurlijk is de oorlog nog niet over en kunnen we nog heel wat opschudding zien de komende maanden. Die kan bestaan uit een EMP-aanval (een korte uitbarsting van elektromagnetische energie), een voedselcrisis, nieuwe valse vlag nucleaire aanvallen en meer. 

Desalniettemin staan alle belangrijke militaire strijdkrachten van de wereld nu op één lijn tegen de Khazariaanse Maffia zodat hun nederlaag slechts een kwestie van tijd is. We aarzelen om specifieke data te geven maar de wereldwijde gebeurtenissen maken duidelijk dat het Satanische elite-bewind op z’n laatste benen loopt.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *