Benjamin Fulford: “Japans Premier Abe is slechts de eerste dominosteen, Macron, Moon volgen.”

31 augustus 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De voortdurende Covid-19 nep-epidemie aanslag op de mensheid heeft de cabal en zijn topleiders duidelijk ontmaskerd. Dat maakt ze een gemakkelijk doelwit en ze worden nu systematisch opgespoord en uit hun machtspositie verwijderd. Japans slavenpremier Shinzo Abe, bijvoorbeeld werd “verteld om zich terug te trekken door Joint Chiefs of Staff lid (gezamenlijke stafchefs) Generaal Jay Raymond”, zeggen Pentagon-bronnen. Raymond, na te zijn teruggetreden als hoofd van het V.S. ruimtecommando “is de perfecte JCS afgezant”, voegen ze er aan toe. Abe werd ook gedwongen om de Olympische Spelen te cancelen, wat zijn gangstervrienden beroofde van enorme geldbedragen die hun beloofd waren in ruil voor het akkoordgaan met de Fukushima aanval op Japan.

Behalve Abe, zijn de andere leiders die op het punt staan te vallen degenen die zichzelf hebben geïdentificeerd door hun eigen volk draconische fascistische maatregelen op te leggen in opdracht van hun Satanische Khazariaanse opperheren, zeggen bronnen van de White Dragon Society.

Dat betekent dat Duitslands Angela Hitler, haar schoothondje Emmanuelle [sic] Macron van Frankrijk, Canada’s Justin Castro, Zuid-Korea’s Moon Jae In en UK’s Boris Johnson allemaal tot degenen behoren die op weg zijn naar het beulsblok, zeggen de bronnen.

De meeste kans is dat Macron de volgende zal zijn die valt. Net zoals Roemeens dictator Nicolae Ceausescu onderdrukking uitbreidde totdat zijn eigen veiligheidstroepen hem voor een vuurpeloton zetten, zo verhoogt Macron de onderdrukking in Frankrijk. Propaganda “nieuws” rapporten citeren het Ministerie van gezondheid (dood) dat zegt dat Frankrijk een “exponentiële toename in gevallen” meemaakt. Dit is een excuus voor de in moeilijkheden verkerende Macron om een volgende landelijke lockdown te verlangen. Macron promoot ook 5G als een zaak van “Europese soevereiniteit”. 

https://www.bbc.com/news/world-europe-53954562

https://www.msn.com/en-gb/news/world/macron-says-frances-5g-strategy-founded-on-european-sovereignty/ar-BB18tofg

Maar een rapport van de vereniging van Franse reserve officieren, samengesteld door een brede reeks deskundigen met echte frontlinie ervaring in de strijd tegen de cabal’s “pandemie”, geeft de conclusies weer waartoe zij gekomen zijn:

 • Opvallende onverenigbaarheden en onverklaarbare “leemten” maken de officiële theorie krachteloos
 • Het beheersen van de “gezondheidscrisis” lijkt een voorwendsel te zijn voor een totalitaire wereldwijde overname
 • Totalitaire samenzweringen: bedoeld om een wereldwijde cryptovaluta, een vaccin met nano-chips en een onderhuidse elektronische chip op te leggen
 • Er bestaat enorme corruptie in het hart van de Wereld Gezondheidsorganisatie en de meeste niet openlijk toegegeven intenties 
 • 5G is verstrengeld met Covid-19, met elektromagnetische straling die mogelijk de werking versterkt van:
 • De ziekteverwekkende kracht van het virus, of de Prevotella bacterie die zorgt voor de cytokine shock
 • De overeenkomst tussen de longbeschadiging die waargenomen is door alle eerstehulpartsen en de schade veroorzaakt door het gebruik van een elektromagnetische wapen (plus permanente hoofdpijnen, vermoeidheid, branderig gevoel in de longen, trombose en verlies van de gevoeligheid om te ruiken en te proeven, ook als symptomen van Covid-19 genoemd)
 • Veel antennes werden geïnstalleerd dankzij de lockdown, zonder bekommering om het “voorzorgsprincipe”, ondanks dat breed wordt aangevoerd dat het anders is, om vooral medische behandeling te hinderen. 
 • “Covid-19” is een biologische en elektromagnetische oorlog ondersteund door een enorme “misleidende en bedrieglijke” operatie, die verwarring zaait onder de rangen van medisch- en ziekenhuispersoneel 
 •  “Covid-19” zou de voorbereiding kunnen zijn voor een veel grootschaliger gezamenlijke operatie gecombineerd met een rookgordijn om grootschalig testen van het 5G wapen voor criminele doeleinden te verbergen; dat moet nog duidelijk worden
 • 5G installaties, zowel op de grond als in de lucht (Elon Musks satellieten in de lage aardebaan) maken duidelijk deel uit van dit “totale oorlog” project 
 • Dr. Jeremy K. Raines, een gezaghebbend elektromagnetische field engineer rapporteert dat het menselijk lichaam signalen gebruikt om zijn processen te reguleren, en waarschuwt dat externe elektromagnetische signalen dit proces ernstig kunnen verstoren
 • Er is geen onderzoek gedaan naar de reactie van de Aarde op het massale gebruik van 5G technologie ondanks dat is vastgesteld dat industriële activiteiten (mijnbouw, olie- en gaswinning, geothermische energiewinning) aardbevingen teweeg kunnen brengen 
 • Ongewone aardbevingen hebben plaatsgevonden in Frankrijk en gemeenten hebben verklaard in een noodtoestand te zijn

Het hele 190-pagina’s tellende rapport in het Engels is HIER te vinden op deze site.

Het Franse leger weet dat ze een plicht hebben om hun volk te verdedigen en dat betekent dat ze de moordzuchtige Macron-regering moeten verwijderen.

Aziatische geheime genootschappen hebben ook gezegd dat in Wuhan China bij een hoogfrequente elektromagnetische aanval grote aantallen mensen zijn gedood. “Nu vinden deze aanvallen op wereldwijde schaal plaats en een oorlog die onzichtbaar is voor het blote oog is al behoorlijk gaande”, voegen ze er aan toe.

Terwijl veel aspecten van deze oorlog “onzichtbaar zijn voor het blote oog”, kunnen wij mensen de planeet bevrijden door de zichtbare aspecten aan te pakken. Het proces dat leidde tot de Fukushima aanval op Japan en de daarop volgende frauduleuze verkiezing van Abe in 2012 levert ons concrete doelen.

Het probleem kan in het bijzonder worden getraceerd naar de mensen die al duizenden jaren controle uitoefenen over monotheïsme als een familiezaak. Bijvoorbeeld: de leider van het huidige Antifa, Black Lives Matter en andere Bolsjewiekachtige aanvallen in de V.S. is… 

Leo Zagami, volgens P3 vrijmetselarij-bronnen. We hebben onafhankelijk van elkaar bevestigd dat het forensische spoor van controle leidt naar Leo Zagami, die Italië is ontvlucht om arrestatie te voorkomen door machten die loyaal zijn aan Paus Francis en de P3-Vrijmetselarij. Hij verbergt zich nu in Palm Spings, Californië, en speelt daar een devoot Christen.

Maar toen Zagami in Japan naar me toe kwam toonde hij me foto’s van demonische entiteiten en zei dat hij en zijn mede Satanisten ze konden oproepen met ceremonies waarbij vijfpuntige sterren betrokken zijn, net zoals in de films. Hij zei dat deze entiteiten ook grote stormen, aardbevingen enz. konden veroorzaken.

Zagami zei ook dat de sterkste entiteiten alleen opgeroepen konden worden via menselijke offers. Grootgebracht als atheïst nam ik in die tijd aan dat Zagami gebruik maakte van grove angstaanjagende tactieken, ontwikkeld om bijgelovige monotheïstische oude dames bang te maken. Nu ben ik daar niet zo zeker meer van. 

Direct na de Fukushima aanval op Japan, stuurde Zagami mij e-mails waarin hij pochte over de aanval en de verantwoordelijkheid ervoor opeiste. Hij zei ook dat het zijn groep was die achter het Marxisme en de communistische revoluties over de hele wereld zat.

Met dat in gedachten, schenk aandacht aan het feit dat veel mensen, inclusief Q-anon hebben opgemerkt dat de Amerikaanse Democratische Partij gebruik maakt van een Satanisch logo, zoals hieronder te zien is.

Zagami’s mensen claimden ook dat ze de controle hebben over Christenen als hun slaven. Afgaand op hun gedrag, is dit waarschijnlijk waar voor sommige Christelijke groeperingen. Hier bijvoorbeeld is een groep van 2700 gehersenspoelde Christelijk Zionistische predikers (Satanisten) die mensen vertellen zich te laten “vaccineren”.

https://www.christianpost.com/news/2700-evangelicals-warn-against-politicizing-coronavirus-urge-christians-to-take-vaccine.html

De slag om de V.S. zal de komende weken doorgaan. Maar Antifa en Black Lives Matter en Bolsjewieken hebben alleen geld en een paar ingehuurde uilskuikens ter beschikking. Daarom zullen ze het verliezen tegen de patriotten die deze weerzinwekkende personen systematische uit de Amerikaanse natie verwijderen. Ik raad ze sterk aan om Zagami (die me vertelde dat hij menselijke foetussen had gegeten) te arresteren voor serieuze ondervraging.

De bepalende strijd voor de bevrijding van de Aarde centreert zich natuurlijk rondom Israël waar moedige Joden dagelijks vechten om hun Satanisch bewind onder Benjamin Netanyahu te verwijderen. 

Hier is wat Pentagon-bronnen te zeggen hebben over de strijd om de Joden in Israël te bevrijden:

“Een beroemde uitspraak van Kissinger is dat Israël wellicht na 2020 niet meer bestaat en hier zijn 3 andere zaken die opvallen:

 1. [V.S. Secretary of State Mike] Pompeo lukte het niet om Bahrein, Soedan, Oman, Saoedi Arabië, Kuwait, Marokko of welke andere Arabische staat ook zo ver te krijgen dat ze hun banden met Israël normaliseren, want ze weten allemaal dat Israël een nucleaire bom op Beirut dropte. Deze staten houden vast aan het Arabische Vredesinitiatief.
 2. Met de annexatie verworpen is wellicht de weg gebaand voor [V.S. President Donald] Trump om Israël te dwingen al het Arabische land terug te geven, illegale Joodse vestigingen te ontruimen en zich terug te trekken achter de grenzen van 1967 overeenkomstig het Arabische Vredesinitiatief. Als hij dat doet, wint hij de Nobel Prijs.
 3. Met Frankrijk verdreven uit de Libische wateren, een in stukken brekende NAVO en een Italië dat bang is voor slachtoffers, voert de Amerikaanse marine oefeningen uit met Turkije. Turkije, dat drones en Russische geavanceerde wapens bezit, mag Griekenland en Cyprus verslaan die partners zijn van Israël in het Arabische gaspijplijn project. 

We kunnen daar nog aan toevoegen dat andere Pentagon-bronnen zeggen dat de Verenigde Arabische Emiraten alleen met een vredesdeal met Israël instemden omdat ze waren bedreigd met een nucleaire aanval zoals die op Beirut. We merken ook op dat Macron ook de verdenking op zich heeft geladen in deze aanval door het te gebruiken als voorwendsel om het Franse koloniale bewind over het land weer in te stellen.

Alles omvattend, volgens MI6-bronnen:

“De algemene stand van zaken in de wereld is inderdaad erg chaotisch en we zullen alleen stand-by blijven totdat alle hoge pieten van de wereld zeggen: genoeg. Het verontrustende daarbij is dat burgerregeringen en hun leiders gefaald hebben en te zwak zijn. Het is inderdaad een wereldwijde burgeroorlog en de doodstrijd van de controlerende matrix die al lange tijd verborgen aanwezig is in de geopolitiek. 

Deze schrijver reisde naar de Bill Gates compound in Karuizawa, Japan om onderzoek te doen naar rapporten over vreemde activiteiten daar, maar na gesprekken met buren en plaatselijke aannemers die ernaast aan het werk waren kon geen verdachte activiteit worden bevestigd.

Een lid van de White Dragon Society dat was gearresteerd in Indonesië op verzonnen aanklachten en vier maanden in de gevangenis zat, ontweek ternauwernood een geplande moordaanslag na vrijgelaten te zijn. Als het lid is vermoord zal hetzelfde lot volgen voor President Jokowi en de nakomelingen van de vroegere president Suharto.

In Azië zeggen veel lange termijn waarnemers dat wat er gaande is, de val van Babylon is. Als Babylon valt, zullen de Joden voor het eerst in 5780 jaar vrij zijn. Als iemand die is grootgebracht als atheïst, dacht ik nooit dat ik zoiets zou zeggen, maar we gaan echt door Bijbelse gebeurtenissen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

Noot: Een vertaling van een eveneens deze week verschenen “Onderzoeksrapport over de COVID-19-Pandemie en de relatie met SARS-COV-2 en andere factoren” van Benjamin Fulford van je hier op wakkeremensen.blogspot.nl.

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Japans Premier Abe is slechts de eerste dominosteen, Macron, Moon volgen.”

 1. Te lang al zie ‘vijf puntige zogenaamde sterren’ op bijna alles en nog wat. Ook op de vlag van de VS. Ook in series en uitzendingen voor kinderen. Blijkbaar wordt dit gevaar maar ook niet genoeg herkent!
  WANT DIT ZIJN GEEN VIJFPUNTIGE STERREN, maar in werkelijkheid PENTAGRAMMEN, EN HEEL VAAK DUS OOK WEER OP DE KOP!

  Ook en vooral zo jonge kinderen te manipuleren, zodat zij dat maar NORMAAL zouden gaan vinden, is dit in tegenstelling gewoon het KWAAD en DUISTER bijna dus overal te vinden!

 2. Ohm namo narai !

  Voor de wat grotere Kinderen.

  Over; Het hele verhaal opnieuw en retour…

  Veel Mensen zijn een beetje op hun retour door steeds wéér het hele verhaal van voren af aan en opnieuw te moeten beginnen.
  Telkens weer op een andere manier. Met weinig resultaat in de meeste gevallen. Met name in de hulpverlening . Maar ook op andere vlakken.
  Zo hadden we 13 en 28 augustus wederom overdonderende donder en bliksembuien hier in Nederland.
  Als een geschenk uit de Hemel !

  En kun je het hele verhaal weer van voren af aan en opnieuw beginnen op;
  Benjamin Fulford: “Elites vechten wanhopig tegen Wereldwijde Slavenopstand.”
  Sluit dit vervolgens kort op;
  Benjamin Fulford: “Geweldige Overwinning voor de Mensheid nu de Lang van te Voren Geplande 666 Revolutie van de Khazariaanse Maffia met een Sisser Afloopt.” en schrik niet.

  Om het verhaal dan weer rond te krijgen kijk s.v.p. de video met Yvonne keuls op de blog van Steve Brown:
  Lange Frans & Mr.Adele van der Plas over ‘Pedo-Moord-Demmink-Doofpot -Justitie’ van Grapperhaus & ’Elite & Justitie- Pedo-goedprater-AIVD- Peter R. de Vries’(Video).
  Sluit dit vervolgens kort op;
  Docu v/d week #183 – Who Will Find What The Finders Hide? Het artikel van 12 April j.l. en lees hierbij a.u.b. ook even de reacties.
  Zo kunnen we wéér het hele verhaal van voren af aan op nieuw beginnen.
  Waar kennen sommige Mensen dit toch van: wéér het hele verhaal van voren af aan op nieuw te moeten beginnen?
  Sommigen houden zich dan ook maar wijselijk stil. Een enkeling niet. Zij maakten er [hun] werk van.
  Zo kan nu iedereen na lang en breed beraad, ook zijn of haar verhaal al of niet anoniem kwijt op internet.
  Misschien iets voor jou ?

  Gerardo heeft de bijbelse clou van het hele verhaal.
  Écht het hele verhaal zoals sommigen dan zullen zeggen.
  Lees ook zijn blog op wederom :
  Benjamin Fulford: “Geweldige Overwinning voor de Mensheid nu de Lang van te Voren Geplande 666 Revolutie van de Khazariaanse Maffia met een Sisser Afloopt.”
  En zo kun je het hele verhaal [nu écht] weer van voren af aan beginnen…

  En we leven nog lang en gelukkig.

  Nep Sprookjes? Volgens mij wel. Het lijkt wel een sprookje, maar dat is niet zo .
  We gaan echt door Bijbelse gebeurtenissen.
  Voor sommige Mensen wel griezelig maar ja, wij leven nog lang en gelukkig !
  En daar gaat het toch allemaal om of niet ?
  Dat wil iedereen toch voor graag, voor alles en iedereen….
  Dat zeggen ze toch allemaal ?

  Daar word nu gelukkig door God, zijn Engelen en veel Mensen druk aan gewerkt !

  De groeten en bedankt!
  Sri/sri Magnitude/Tsunami giri Babba.
  AardbevingsGroninger/ Donder en bliksem predikant.

  P.s.
  Er is nog een mogelijkheid om iets terug kort te sluiten. Wéér op een andere manier van hetzelfde .
  Ook mede op deze site. Dan wordt het wel héél gecompliceerd en onoverzichtelijk maar wel duidelijk.
  Dit in verband met onweer op de st.walpurgisnachten.
  Dit is meer iets voor de echte puzzelaars.

  Bovendien ik kwam ”alleen nog maar even” voorbij fietsen.

  Bedankt !

  1. In het bovenstaande blogje is helaas een fout geslopen. In de 5e regel moet het eerste woord “Zo” vervangen worden door ”Gelukkig”.
   Bedankt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *