Benjamin Fulford: “Oorlogstrommels Slaan Over De Hele Wereld Nu De V.S. Is Verlamd Door Onderlinge Strijd.”

22 juni 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De United States of America Corporation, nu 4 maanden in zijn faillissement, wordt in toenemende mate disfunctioneel en verscheurd door onderlinge strijd. Dit heeft door de hele wereld een machtsvacuüm achtergelaten en versterkt het schrikbeeld dat meerdere regionale oorlogen uitbreken. Intussen zit er geen schot in de Oost-West onderhandelingen om de U.S. Corporation in D.C. te vervangen door iets dat functioneler is aangezien Aziatische vertegenwoordigers “gezondheidskwesties” voorwenden om nieuwe gesprekken te vermijden. Wanneer voortzetting te lang uitblijft, zou dit kunnen resulteren in een gezamenlijke aanval van de V.S., India, Japan en Rusland tegen China, waarschuwen leden van de Black Sun militaire orde. 

De toenemende internationale spanningen ontstaan doordat de Amerikaanse overheid zijn militaire aanwezigheid terugtrekt of vermindert in Irak, Afghanistan, Israël, Duitsland en elders. President Donald Trump doet dit vanwege een combinatie van mislukte campagnes, isolationisme en een gebrek aan kapitaal.

De grootste bijwerking van de Amerikaanse wanorde blijft zichtbaar in het Midden-Oosten waar een vermindering in V.S. strijdkrachten leidt tot een poging op meerdere punten om het Ottomaanse Keizerrijk weer te vestigen. Turkije voert nu feitelijke oorlogen van verovering (herovering?) in Irak, Syrië, Libië en Jemen.  https://news.antiwar.com/2020/06/19/iraqi-kurdistan-may-become-a-proxy-battle-for-uae-and-turkey/

Turkse militaire bronnen zeggen dat een overeenkomst met Iran is bereikt om het Midden-Oosten op te splitsen. Iran zal de delen van Irak en Syrië met voornamelijk Sjiieten krijgen. Turkije is in Jemen echter bezig met een oorlog bij volmacht tegen Iran, waarbij de werkelijke prijs betekent de controle over de Saoedische olievelden in grotendeels Sjiietische provincies die grenzen aan Jemen. Turkije streeft dus nu naar de feitelijke controle over Saoedi Arabië, Egypte, Libië en Israël, zeggen bronnen.   

In de praktijk is zichtbaar hoe dit grootse plan zich ontvouwt. In Irak heeft Turkije onmiddellijk gereageerd op de aangekondigde terugtrekking van Amerika met een grote inval in Koerdistan. Het eindspel is om alle Soenitische delen van Irak over te nemen, zeggen Turkse bronnen. 

De Turken hebben ook warlord Khalifa Haftar verdreven rondom de hoofdstad Tripoli in Libië en richten zich nu op zijn thuisfront in Oost-Libië, waar 70% van de nationale oliereserves zich bevinden.

Daar Frankrijks economie voor een groot deel afhankelijk is van Libische olie (waarvoor wordt betaald met FIAT Euro’s) probeerde vorige week een Frans oorlogsschip een Turks schip dat wapens vervoerde voor hun strijdkrachten in Libië tegen te houden. Het gevolg was dat Turkse oorlogsschepen een Frans oorlogsschip drie keer dreigden met een raketaanval voordat de Fransen zich terugtrokken. Het feit dat twee veronderstelde NATO bondgenoten bijna een zeeslag begonnen toont aan hoeveel de feitelijke V.S. afwezigheid de situatie destabiliseert. Frankrijk vroeg om NATO-hulp maar het is niet duidelijk of NATO geïnteresseerd is om dat land te helpen zijn diefstal van Libische olie voort te zetten. 

De Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov en de Minister van Defensie Sergey Shoigu wilden een delegatie van militaire- en veiligheidsfunctionarissen naar Turkije sturen maar “aangezien in dit stadium geen vooruitgang werd verwacht in wat voor onderhandelingen ook, werd besloten om het bezoek aan Turkije van de Russische ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie uit te stellen”, vertelde een senior Turkse functionaris aan de Turkse media. Met andere woorden, Turkije koos voor oorlog en nam aan dat Rusland een minder agressieve houding zou aannemen. 

https://www.yenisafak.com/en/columns/mehmetacet/what-does-haftar-have-to-do-with-russian-ministers-postponing-their-visit-to-turkey-2047489

De situatie heeft het punt bereikt waarop Egypte het enige land in het Midden-Oosten is met een leger dat groot genoeg is om Turkije tegen te houden. Egypte heeft al gedreigd om er in Libië tussen te komen tegen Turkije. Turkse staatsmedia reageerden met te zeggen “Het dreigement van de Egyptische President Abtel Fattah el Sisi met militaire interventie is ‘onacceptabel’ en ‘komt neer op een oorlogsverklaring’”.  

https://www.trtworld.com/africa/egypt-military-threat-declaration-of-war-libya-37464

Egypte staat op de 9e plaats op de ranglijst van militaire macht in de wereld vergeleken met de 11e plaats voor Turkije, dus elke strijd tussen deze landen over de controle van de Midden-Oosten zou de grootste zijn sinds WO II.  

https://www.globalfirepower.com/countries-listing.asp

Tussen haakjes, Israël staat op de 18e plaats in militaire macht en zou dus, nu het niet langer de militaire support van Amerika heeft, moeten buigen voor de winnaar in dit conflict. Natuurlijk, de arrogante Zionisten schieten zichzelf in de voet (zo niet in het hoofd) met hun plannen om de West Bank te annexeren. Ze zouden er beter aan doen om naast de crypto-jood el Sisi te gaan staan tegen Turkije, als ze wisten wat goed voor ze was.

Voor Egypte worden de zaken verder gecompliceerd doordat buurland Ethiopië een dam bouwt over de Blauwe Nijl, wat een bedreiging is voor Egyptes vitale levenslijn. Russische analisten denken dat een oorlog tussen Egypte en Ethiopië (beide landen hebben een populatie van circa 100 miljoen) onvermijdelijk is. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/egypt-ethiopia-are-verge-war-over-water-nile-crisis-escalates

Het Midden-Oosten is niet de enige plek in staat van beroering. Er is nu ook een heel reële mogelijkheid tot oorlog van Pakistaan en China tegen India. De hevigste grensconflicten tussen India en China sinds de zestiger jaren zijn nu al een paar weken in het nieuws. Vorige week sloot Pakistaan zich aan bij de strijd door India te bombarderen. Het lijkt erop dat Pakistaan en China erop wedden dat Amerika zich niet zou mengen in een strijd over Kashmir en betwiste Himalayagebieden, volgens MI6 analyse.  

https://www.news18.com/news/india/pakistan-opens-fire-and-lobs-mortars-at-forward-areas-along-loc-ib-in-jammu-kashmir-2679719.html

https://www.businesstoday.in/current/economy-politics/india-china-border-row-govt-grants-emergency-funds-to-armed-forces-for-war-preparedness/story/407563.html

India van zijn kant, moet samengaan met Sri Lanka en Bangladesh om zich te verweren tegen Pakistaanse en Chinese invloed in de regio, zeggen MI6 analisten.

Het Amerikaanse leger lijkt zijn inspanningen nu te concentreren op China en Zuid-Amerika en laat Europa, India en het Midden-Oosten over aan Rusland en wie dan ook het vacuüm wil vullen.

In Zuid-Amerika, faalde het Amerikaanse regime om de hand te leggen op de grootste oliereserves van de wereld omdat China, Rusland, Iran en Cuba bescherming aanboden.  

https://tass.com/world/1165191

Sinds de U.S. Corporate-overheid geen Venezolaanse olie kan krijgen heeft het de Colombiaanse cocaïneproductie verdrievoudigt om de harde valuta te krijgen die ze zo ontzettend hard nodig hebben. Een soort gemeenschappelijke manoeuvre van Columbia en Brazilië tegen Venezuela is nog altijd mogelijk maar niet erg waarschijnlijk. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-army-deploys-elite-trainers-help-colombia-after-cocaine-production-triples

Het echte gevechtsterrein is natuurlijk China en het Verre-Oosten. De V.S. heeft drie carriergroepen naar de Zuid-Chinese zee gestuurd omdat China serieuze provocaties tegen V.S.-bondgenoot Taiwan is begonnen.  

https://focustaiwan.tw/cross-strait/202006210014

Een bepaalde Amerikaanse “deep state” instantie maakte echter een enorme fout toen het Zuid-Koreaanse agenten opdroeg om Amerikaanse hi-tech energiewapens te gebruiken om de Noord-Koreaanse leider Kim Jon Un effectief te “vergiftigen” tijdens zijn ontmoeting met Trump want dat elimineerde een belangrijke potentiële bondgenoot. Als de Amerikanen wisten wat goed voor ze was, zouden ze Kim’s moordenaars straffen om het venijn uit de staart te halen en te proberen een anti-Chinese alliantie met Japan en een verenigd Koreaans schiereiland te vormen. De Japanners, die historisch gezien nooit een deel van China zijn geweest, zouden zo’n stap verwelkomen. De Koreanen zijn ook op hun hoede om geen Chinese provincie te worden.

Intussen proberen de Chinezen Indonesië en Australië over te nemen, volgens bronnen van Aziatische geheime genootschappen. Dit was recentelijk te zien in een door de staat gesponsorde cyber-aanval op de Australische overheid. CIA-bronnen in Zuid Oost Azië zeggen dat meer dan een miljoen Chinese agenten de laatste jaren Indonesië hebben geïnfiltreerd.  

https://www.rt.com/news/492306-australia-cyber-attack-state-actor/

Natuurlijk, Indonesië is ook de sleutel tot welk soort reboot ook van het wereldwijde financiële systeem dat het onderwerp is van voortgaande Oost-West onderhandelingen. Het plan waar men het tot dusver over eens is voorziet in een combinatie van traditioneel Aziatisch goud en andere kostbaarheden met het huidige FIAT financiële systeem dat onder controle staat van het Westen.

De Amerikaanse Secretary of State Mike Pompeo was vorige week op een geheime missie in Indonesië om te proberen de controle te krijgen over Indonesische goud; volgens P3 vrijmetselarij-bronnen. Hij keerde echter met lege handen terug. Westerse geheime dienst-bronnen met betrouwbaarheidsverklaring boven de president zeggen dat aan “Mr. Trump en Mr. Pompeo is gevraagd om afstand te nemen aangezien ‘diplomatieke chirurgie’ plaatsvindt”. 

Volgens deze bronnen:

“Wij stellen ons voor dat het toekomstige planbureau haar hoofdkwartier heeft in zowel Londen als Tokyo, met het Westen en het Oosten op één lijn voor altijd aanwezige bestuurbaarheid. Als de zaken eenmaal zijn besloten zullen we voor een werkzaam budget zorgen en dan kunnen we verder met de fijne details.

Op dit moment kan het Aziatische geld “niet worden omgezet in cash en moeten ze een transactie uitvoeren om het vrij te maken in bestaande FIAT valuta. De Federal Reserve Board staat nu onder controle van het Amerikaanse Ministerie van Financiën en dus zullen de V.S. instellingen daarbij betrokken moeten worden. Wij zullen met hen werken via five eyes (een inlichtingenverdrag tussen Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, de U.K. en de V.S.) zodat we dat kunnen inzien. Dat zou de reden kunnen zijn waarom Mr. Pompeo een stap ondernam.”

Zodra de fondsgelden voor het toekomst planbureau zijn gegarandeerd zal de slecht functionerende regering van de V.S. met wortel en tak worden vervangen, volgens Pentagon-bronnen. Het Amerikaanse leger, als het enige functionele deel van de organisatie, zal helpen bij het toezicht op een volledige “chapter 11 reorganisatie” van de V.S. Corporation. Dat kan al of niet een samensmelting van de Verenigde Staten en Canada inhouden, zeggen de bronnen. 

Als zo’n samensmelting plaatsvindt, zou “in geen miljoen jaar” de “Castro-achtige Iraniër, Jezuïtische Satanische halve gare” Canadese Premier Justin Trudeau een rol worden gegeven, volgens de MI6 Britse geheime dienst.

Er kan meer zijn voor jong Castro om zich zorgen te maken als volgens geruchten 5000 protesteerders zich op 1 juli verzamelen bij de Amerikaanse Ambassade in Ottawa met een officieel verzoek aan de FBI en de Mexicaanse politie om de “misdaden van Justin Trudeau en de algemeen heersende corruptie in Canada en de Koninklijke Canadese bereden politie onder sectie 27.5 van de USMCA (handelsovereenkomst tussen de V.S., Mexico en Canada) te onderzoeken, die op die dag van kracht wordt.”

Ondertussen zeggen P3 vrijmetselarij-bronnen dat zowel de Rockefeller als de Rothschild clans ermee hebben ingestemd om zich over te geven en te helpen met het nieuwe systeem. Het probleem is dat de gnostische Illuminatie tegen elke deelname van deze bloedlijn oligarchen blijft.

Met zulke complicaties ziet het er naar uit dat de onderhandelingen niet afgerond zullen zijn voor de herfst, volgens betrokken bronnen. Wanneer ze dat toch doen is een groot bekendmakingsfeest met muziek te verwachten voor de aftrap van het nieuwe systeem, voegen bronnen er aan toe. 

Stel je intussen in op een lange hete zomer, speciaal in de V.S. De verwachting is dat de anarchie daar zal verergeren maar het Amerikaanse leger ervoor zal zorgen dat geen groot bloedbad of volledige burgeroorlog zal plaatsvinden. Elke verkiezing in november zal volledige militaire interventie nodig hebben om ervoor te zorgen dat het stemmen plaatsvindt met stembriefjes te midden van persvrijheid.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Oorlogstrommels Slaan Over De Hele Wereld Nu De V.S. Is Verlamd Door Onderlinge Strijd.”

  1. Deze chaos zal opgelost worden door de 2de komst van Christus . . . , niets anders is nog mogelijk, zo staat het omschreven . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *