Benjamin Fulford: “Geweldige Overwinning voor de Mensheid nu de Lang van te Voren Geplande 666 Revolutie van de Khazariaanse Maffia met een Sisser Afloopt.”

8 juni 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De lichtkrachten behaalden een geweldige overwinning op de Khazariaanse Satanisten aangezien hun reeds lang geplande 6/6/6/2020 offensief abrupt werd gestopt. Daar zijn meerdere bronnen het over eens. In plaats van groot bloedvergieten waar gewapende demonstranten (bezetting van het Witte Huis door een miljoen mensen) en het Amerikaanse leger bij betrokken zouden zijn, was er een kleine, vreedzame demonstratie tegen racisme. Dit kwam doordat de gewapende saboteurs en hun financiële sponsors allemaal waren aangehouden vóór hun geplande climax van de gewelddadigheid, zeggen Pentagon-bronnen.

Zelfs degenen onder ons die niet godsdienstig zijn namen er kennis van dat een heel ongewone bliksemflits het Washington Monument trof vlak voordat het 6/6/6 offensief als een nachtkaars uitging.

Dit herinnerde heel wat mensen eraan hoe in 2013 bliksem het Vaticaan trof direct nadat paus Maledict was afgetreden.

Het plan dat werd verhinderd (met of zonder goddelijke interventie) had de bedoeling een massaal bloedbad aan te richten om de Republiek van de Verenigde Staten te vervangen door een draconisch totalitair regime. Zoals Rothschild woordvoerder George Soros in september 2014 aan Bild Magazine vertelde:

“Ik ga de Verenigde Staten ten val brengen door zwarte haatgroepen te financieren. We zullen ze in een mentale val laten lopen en ervoor zorgen dat ze blanke mensen de schuld geven. De zwarte gemeenschap is het gemakkelijkst te manipuleren.”

Noot: pogingen om deze uitspraak als nep te kwalificeren verschijnen in de top van internet zoekfuncties zoals “Lead Stories”, maar NSA-bronnen zeggen dat het waar is.

Het plan was bijna geslaagd aangezien de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd enorme, gecoördineerde acties van plundering en vandalisme teweeg bracht over de hele Verenigde Staten. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze video, waarin de schade in New York City te zien is. 

De inlichtingendienst van het Amerikaanse leger zegt dat het oproer pas was gestopt nadat meer dan duizend gewapende plunderaars waren neergeschoten. Bovendien gingen Amerikaanse en Russische speciale militaire eenheden rond en arresteerden of doodden de financiers en de Khazariaanse agenten die het vuur aanwakkerden. Ook vonden en ontmantelden militaire Witte Hoeden van het Amerikaanse leger op 5 juni drie nucleaire devices, namen ontelbare zelfgemaakte bommen in beslag en arresteerden twee sluipschutters, volgens NSA-bronnen. 

Voor degenen onder jullie die nog steeds denken dat president Donald Trump verantwoordelijk is voor de bevrijding van de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika, vergeet dan alsjeblieft niet dat hij als zakenman door een financiële injectie van de Rothschilds iedere keer dat hij dreigde failliet te gaan daarvoor werd behoed. Dit is een officieel geregistreerd feit. Bovendien is het zijn schoonzoon, de Jared Kushner in de Satanische 666 5th Avenue, die heeft geprobeerd om iedereen via een microchip het merkteken van het beest te geven. Controleer de feiten alsjeblieft voor jezelf.

Hoe dan ook, Trumps poging om het leger te gebruiken om burgers neer te schieten veroorzaakte een al lang overtijd zijnde Pentagon revolte tegen zijn bewind. “De 11 gepensioneerde 4-sterren Generaals die Trump bekritiseerden voor het gebruik van het leger om de protesten de onderdrukken” namen het Trump presidentschap terug, zeggen Pentagon-bronnen. Geleid door de Generaals James Mattis en John Kelly samen met vroegere voorzitters van de Gezamenlijke Stafchefs Mike Mullen en Marty Dempsey verklaarden deze “voorwaarts Christelijke soldaten” de jihad tegen de Zionisten en versterken hun reputatie op een cruciaal moment in de tijd voorafgaand aan de wereldwijde valuta reset,” voegen de bronnen er aan toe. 

Generaal Kelly ging ook niet-karakteristiek de openbaarheid in door te zeggen:

“Er bestaat een zorg, ik denk een ontzettend grote zorg, dat de partijdigheid uit de hand is gelopen, het partij idee uit de hand is gelopen… Ik denk dat we goed zouden moeten kijken naar mensen die zich kandidaat stellen voor het presidentschap of een hoge openbare functie en ze aan een grondig onderzoek moeten onderwerpen: Wat voor karakter hebben ze? Wat zijn hun gedragsnormen?”

Interpretatie: noch Trump noch Joe Biden is geschikt om de volgende president te zijn. CIA-bronnen van hun kant zeggen, de trigger voor de recente chaos was in werkelijkheid…

de moord op George Floyd.

“George Floyd was een hit (een beraamde moord voor een crimineel of politiek doel). [Zijn moordenaar] Derek Chauvin stond onder controle van een smerige politie afdeling en georganiseerde misdaad betrokken in sekshandel. Jonge meisjes/tieners werden verkocht. De club waar Floyd en Chauvin werkten was een dekmantel. Floyd probeerde er uit te stappen. Hij ging praten. Chauvin is al dood. Daarom werden de club en het politiebureau in brand gestoken.”

Dus volgens deze bronnen was zijn dood echt en geen geënsceneerde psychologische manoeuvre, zoals velen geloven. Hoe dan ook, betaalde Antifa=Al Qaeda=ISIS-agenten gebruikten de dood als de trigger voor hun geplande opstand, zeggen CIA-bronnen. Als onderdeel daarvan begonnen ze harde criminelen vrij te laten en te betalen om rotzooi te schoppen. “De St. Louis plunderaars en relschoppers die zijn gearresteerd, zijn stuk voor stuk vrijgelaten en op straat gezet door de plaatselijke openbare aanklager Kim Gardner”, merken de CIA-bronnen op.  

NSA-bronnen voegen daaraan toe dat de elektromagnetische golflengten, waarvan  bekend is dat ze mensen agiteren en opruien, vorige week door TV stations werden gepompt, speciaal degene met veel Afro-Amerikaanse kijkers.

De militaire Witte Hoeden waren 6 juni in staat om deze situatie om te keren, zodat uiteindelijk de “Black Lives Matter” protesten op vier continenten Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië nu wellicht hebben geleid tot echte politiehervormingen”, zeggen Pentagon-bronnen. “Nu verbieden plaatselijke en landelijke polities de Israëlische knie-op-nek training bij lokale en federale ordehandhaving”, zeggen ze. Verder, voegen ze eraan toe, is het het Pentagon verboden om overtollige militaire apparatuur te doneren aan politie afdelingen.

Ook “Palestijnse levens zijn van belang” protesten in Israël en de V.S. bereiden de weg voor economische sancties en gerechtelijke vervolging voor oorlogsmisdaden van Israëlische criminelen zoals Misdaadminister Benjamin Netanyahu, zeggen de bronnen. Israël zal worden gedwongen “niet alleen om de annexatie van de West Bank te cancelen maar ook een eind te maken aan de bezetting en de apartheid”, beloven de Pentagon-bronnen.

Nu zijn Zionistische controleurs imploderen, lijkt Trump het contact met de werkelijkheid steeds meer te verliezen. Vorige week tweette hij “Ik heb de grootste economie van de wereld opgebouwd, de beste die de V.S. ooit heeft gehad. Ik doe het opnieuw! Wow! 96% Approval Rating (goedkeurings-opiniepeiling) in de Republikeinse partij (en ik geloof dat dit voor de “FANTASTISCHE” banenaantallen van gisteren was). Dankjewel!” 

Iemand zou Trump moeten vertellen dat het je toevlucht nemen tot nep economisch nieuws de werkelijkheid niet zal veranderen. Het blijkt dat het “FANTASTISCHE” aantal banen van mei nep was. 

https://www.stamfordadvocate.com/business/article/The-May-jobs-report-had-misclassification-error-15320999.php

En in deze “grootste economie in de wereld” zegt één op de vier Amerikanen (26%) dat hij of iemand anders in zijn gezin sinds februari maaltijden heeft overgeslagen of zich verlaat op liefdadigheid of voedselprogramma’s van de overheid. Ook drie op de tien volwassenen (31%) zeggen dat ze achterstand hebben in het betalen van hun rekeningen of problemen hebben gehad met hun huishoud-uitgaven zoals voedsel of premie van hun ziekteverzekering. Een tweede Amerikaanse revolutie is nodig.  

De realiteit Mr. Trump is dat de situatie is gedegenereerd tot op het punt dat 80% van de Amerikanen het gevoel heeft dat de controle over het land uit de hand loopt, volgens een opiniepeiling van Wall Street Journey/NBC News. 

https://www.wsj.com/articles/americans-are-more-troubled-by-police-actions-in-killing-of-george-floyd-than-by-violence-at-protests-poll-finds-11591534801

Nu we het toch over realiteit hebben, artsen beginnen eindelijk de waarheid te vertellen over het zogenaamde coronavirus. Het is nu duidelijk dat niemand sterft vanwege dit zogenaamde virus. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/enraged-italians-abandon-masks-denounce-pandemic-scam

https://nypost.com/2020/06/02/coronavirus-clinically-no-longer-exists-in-italy-doctor/

Zelfs experts zoals de voorzitter van de UK Statistics Authority (een niet-ministerieel departement van de overheid) Sir David Norgrove zegt dat de dagelijkse testcijfers van de overheid “verre van compleet en duidelijk zijn”. Interpretatie: Ze zijn bullshit en abracadabra. 

Het werd onder mijn aandacht gebracht dat Google u-tube posts heeft verwijderd (inclusief sommige van deze schrijver) wat bewijs levert dat de hele coronavirus zwendel een psy-op is. (Een psy-op is een psychologische campagne, meestal van een clandestiene soort). Google zegt dat het alleen informatie over het coronavirus zal toelaten dat is goedgekeurd door het Center for Desease Control. Het CDC is een criminele organisatie. We zullen er hier niet dieper op ingaan maar als je zoekt met de term “CDC scandal” zal je meer dan 5 miljoen links vinden die nauwkeurig de lange, criminele geschiedenis van het CDC beschrijven. Het feit dat Google namens hen censuur uitoefent maakt ze eveneens crimineel aansprakelijk. Vergeet niet dat President Trump op 28 mei een executive order (bevel) ondertekende dat Google wettelijk aansprakelijk maakt voor het uitoefenen van censuur en het verstrekken van misinformatie. 

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-preventing-online-censorship/

Google heeft ook al jarenlang op buitensporige en systematische manier plagiaat van deze website mogelijk gemaakt. Ze hebben verder systematisch en opzettelijk het zoeken op het web van onafhankelijke journalisten, inclusief deze schrijver verstoord. We weten dat 50 procureur generaals van de afzonderlijke staten en het Ministerie van Justitie Google onderzoeken. 

Ook de EU neemt actie. De Euro commissaris voor mededinging Margrethe Vestager zegt:

“De noodzaak in Europa voor strakkere regels op Amerikaanse internet- giganten is ‘urgent’ geworden. We willen concurrentie, maar we willen democratie, en we verwerpen de negatieve consequenties van ongereguleerd kapitalisme.” 

https://www.dw.com/en/eu-calls-for-greater-regulation-of-us-tech-companies/a-53717205

Als de autoriteiten falen om ze voor het gerecht te brengen, zal de White Dragon Society de top-tien aandeelhouders en leidinggevenden van Google en andere monopolies op bedrieglijke misinformatie opsporen en doden. 

Over bedrieglijke informatie gesproken, laten we het eens hebben over Elon Mush en zijn zogenaamde ruimte-verkenning. Op de video hieronder, overgenomen van een officiële publicatie van SpaceX, is een MUIS (een dier) zichtbaar in de ruimte tijdens de NASA SpaceX Dragon lancering. Het lijkt erop dat Musk spoedig naar de gevangenis zal moeten voor deze oplichterij. Dit doet me denken aan wat Paul Laine van de Militaire Inlichtingendienst me eens vertelde: “NASA staat voor Not A Space Agency (geen ruimtevaart bedrijf).”

Het is belangrijk om de onderste steen boven te halen van wat NASA in zijn schild voert want er zijn signalen dat ze van plan zijn om de volgende keer “asteroïden” te gebruiken om elektromagnetische impuls-incidenten teweeg te brengen. Dit zou wereldwijd zorgen voor een puinhoop op het internet en in de telecommunicatie.  

https://www.zerohedge.com/markets/pandemic-economic-crash-social-unrest-and-now-four-asteroids

Hoe dan ook, al deze opschudding rondom het Westen leidt de aandacht van de wereld af van belangrijk nieuws dat ergens anders gebeurt. Bijvoorbeeld: bronnen van de White Dragon Society in Zuidoost Azië rapporteren: 

“Er is geen voedsel in Cambodja. De grens tussen Thailand en Cambodja is gesloten en daardoor mag er geen voedsel de grens over naar Cambodja. De Cambodjaanse kant (Hun Sen) verhindert grensovergang om mensen uit te hongeren en te doden. We moeten een eind maken aan de wet op Covid-19. Dit is heel serieus. Dit is opnieuw genocide tegen het Cambodjaanse volk.”

Ook de Amazone wordt in versneld tempo vernietigd terwijl zijn inlandse bevolking wordt opgejaagd, melden meerdere mediaverslagen. Het Khoi San volk in Zuid-Afrika wordt ook aangevallen, zeggen Khoi San vertegenwoordigers. Al deze dingen moeten worden aangepakt.  

Genoeg slecht nieuws, laten we nu eens kijken naar een aantal goed-nieuws items. De eerste is dat zonnekracht nu verreweg de goedkoopste bron van energie is op de planeet aangezien sinds 2010 de prijzen zijn gedaald met 82%. 

Een andere is dat China het terugbetalen van schulden voor 77 landen heeft opgeschort.  

https://www.thestar.com.my/aseanplus/aseanplus-news/2020/06/07/china-suspends-debt-repayment-for-77-developing-countries

En ten slotte is er deze week een bijeenkomst gepland tussen vertegenwoordigers van Oosterse en Westerse geheime genootschappen gericht op het afronden van de wereldwijde valuta reset. Als de bijeenkomst goed gaat, zullen vrijwel onbeperkte fondsgelden beschikbaar worden gemaakt voor het beëindigen van armoede, het stoppen van de milieuvernietiging en het bevorderen van menselijke kolonisatie van het universum. Het is echter onwaarschijnlijk dat er onmiddellijk een aankondiging zal worden gedaan, zelfs als er een overeenkomst is bereikt. Dat komt doordat heel veel technisch werk nodig is om een principe overeenkomst te veranderen in praktische werkelijkheid. Denk eraan dat het echte doel niet is om de slechte mensen “op te pakken” maar om de planeet te redden en een nieuw tijdperk te beginnen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

5 reacties op “Benjamin Fulford: “Geweldige Overwinning voor de Mensheid nu de Lang van te Voren Geplande 666 Revolutie van de Khazariaanse Maffia met een Sisser Afloopt.”

 1. “Als de bijeenkomst goed gaat, zullen vrijwel onbeperkte fondsgelden beschikbaar worden gemaakt voor het beëindigen van armoede, het stoppen van de milieuvernietiging…”

  En waar denk je dat die mensen dat geld vandaan toveren? Dit is communistische propaganda, precies het soort systeem waar jij denkt tegen te zijn (de NWO) alleen ipv dat satanistische zionisten de leiding hebben, hebben andere globalisten de leiding. Geen van allen is goed. Want als iemand gaat roepen vrede en veiligheid, plotselinge vernietiging volgt. (1 Thessalonians 5:3)

  Ik had sowieso mijn verdenkingen bij deze website maar nu ik dit artikel heb gelezen kan ik de conclusie trekken dat dit artikel is geschreven door de witte kant van de illuminati. Met andere woorden, het ene helft van hun dualisme. Ik heb genoeg symbolisme bestudeert van de vrijmetselaren en andere geheime genootschappen dat dit verhaal maar 1 kant van het verhaal is, de andere kant is verborgen.

  Als jij en wie dan ook die dit leest, denkt dat de wereld bevrijd gaat worden door geheime genootschappen, dan zul je van een koude kermis thuis komen. Want vanaf het moment dat ze de wereld hebben overgenomen dan slaat de val dicht en de mensheid, wat er nog van over zal zijn, zal het teken van het beest moeten aannemen of worden gedood. Dus over welke bevrijding heb je het? Bevrijding van het tijdperk van genade? D.w.z. de tijd dat mensen zich kunnen bekeren en vergeven kunnen worden van hun zonden?

  Dan nu mijn verdenkingen:

  1: het logo van brekendnieuws: de pentagram, wordt gebruikt in hekserij en satanisme, punt naar boven of onder maakt niet uit. Er is geen goede en slechte magie, er is alleen magie. (Pharmakeia)

  2: In verschillende artikelen op deze website heeft de schrijver over de bevrijding van de mens, door mensen. Ik heb het niet over de kinderen die uit kooien werden gered of andere vergelijkbare gebeurtenissen maar over de mensheid algemeen. Wat onjuist is, omdat de wereld gaat werken naar het anti-christelijk koninkrijk met 1 wereld regering, 1 wereld economie, 1 wereld religie; Luciferisme.

  3: Doordat geheime genootschappen zoals de illuminati e.d. werken op een “need-to-know” basis, weten alleen de hoger gerangden wat er werkelijk aan de hand is, en zelfs hun weten nog niet alles, want er staat ten allen tijden iemand boven hun. Met lucifer/satan aan de top. Hij is de god van deze aardse wereld, niet Hij die terug komt!

  4: Geschiedenis heeft ons geleerd dat communistische systemen dramatisch zullen aflopen voor de bevolking, niemand zal vrij zijn om zijn of haar keuze te maken om te gaan geloven, want alle communistische en socialistische systemen zijn atheistisch van aard, tot op het militante toe. Want ze vervangen Vader YAH voor de staat. Kijk maar naar wat er in china gebeurd bij kerk gemeenschappen van christenen, of de soviet unie of [insert name communist/socialist country here]

  5: Deze website is misschien heel erg optimistisch over de hele situatie maar realiteit zegt het tegenovergestelde, alles gaat harder achteruit, meer onrust, meer verwarring etc. Hoezo zou het beter worden dankzij een mens of zijn/haar organisatie? Alleen Yahushua kan echt de orde herstellen en een 1000 jarig rijk oprichten waar echt vrede heerst.

  6: Dus deze valse vorm van optimisme is satanistisch van aard maar heeft zich vermomd als iets wat goed lijkt te zijn. Maar zoals de bijbel zegt dat satan/lucifer zich kan vermommen als een engel van licht, dan kan hij ook zijn boodschappen vermommen als iets goeds. Waar de vrijmetselaren ook heel goed in zijn, alles omkeren. Of aleister crowley, die zegt dat als je ongestoord je satanistisch werkje wil doen, je alles omgekeerd moet uitvoeren, praten, schrijven, lezen etc. Want als mensen je dan afluisteren denken ze dat je gestoord bent, en zullen ze je met rust laten…

  Conclusie: Deze site werkt precies volgens vrijmetselaarse maatstaven en kan dus als ten dele misinformatie worden gezien. Ik zeg ten dele, omdat leugens “beter” zijn wanneer ze geankert zijn in waarheid, ofwel waarheid mengen met leugens. Ik zeg niet dat al deze bronnen geen echte informatie bevat, meer het propaganda stukje wat er na, voor of tussen komt, iets waar de mainstream media ook heel goed in is.

 2. Ohm namo narai !

  Over: Aanslagen uit en met noodweer.

  En over : Als de gesmeerde bliksem opdonderen.

  Na een periode van langdurige droogte zijn het nu gelukkig weer gouden tijden voor donder en bliksempredikanten!
  Hier kunnen ze niet voor eeuwig aan voorbij blijven gaan.
  Blij dat ik nog even voorbij kwam fietsen …

  Geweldig dat God op zo’n manier van zijn bestaan laat weten !!

  Bedankt !

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant.

  1. God heeft inderdaad van zich laten horen, op het juiste moment, hij alleen kon dat. Het door God geschapen Paradijs, komt terug, ooit beschadigd door Eva, door de geslepenheid van een slang destijds, geschapen door God, als een tets voor de vrouw Eva, die hij geschapen had, maar de geslepenheid van de slang niet aankon . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *