Benjamin Fulford: “Area 51 vernietigd terwijl de geheime oorlog in hevigheid toeneemt.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

18 mei 2010

De strijd om de Aarde gaat een gevaarlijke fase in nu minstens drie facties wanhopig vechten om de dominantie. Deze uitbarsting vertoont niet alleen Bijbelse maar zelfs bovennatuurlijke aspecten. Het Bijbelse aspect omvat de bezetting van de belangrijkste heilige sites van de Islam door onbekende krachten. Het bovennatuurlijke aspect omvat een aanval op area 51 en een neergehaalde UFO in Brazilië. Dit alles gebeurt terwijl over de Covid-19 neppandemie wordt gevochten door facties die de mensheid alleen maar willen beheersen tegen facties die de meesten van ons uit de weg willen ruimen.

Laten we beginnen met het bovennatuurlijke deel van deze strijd. Hier begon de Amerikaanse overheid openlijk mensen te werven voor buitenaards werk. De advertentie is hier te zien: 

Het vrijgeven van deze wervingsadvertentie werd gevolgd door de moord op Luchtmacht Col. Thomas Falzarano, die het bevel voerde over de 21e ruimtegevechtseenheid van de dienst. 

tps://www.stripes.com/news/air-force/air-force-space-wing-commander-dies-at-peterson-air-force-base-1.629647

Dan onmiddellijk erna was er een zware aanval op de beruchte Area 51 “UFO-basis”. De seismograaf van de 6.5 aardbeving die de basis trof toont een 

plotselinge zware explosie, geen natuurlijke aardbeving.

https://www.accuweather.com/en/severe-weather/6-5-magnitude-earthquake-strikes-nevada-shaking-felt-hundreds-of-miles-away/740300

Pentagon-bronnen zeggen “het hospitaalschip de USNS Mercy verliet Los Angeles op 15 mei toen Nevada en Kroatië werden getroffen door aardbevingen”. Ze zeggen dat het schip vol zat met gearresteerde Satanisten en gaven bedekt te kennen dat ze op beide locaties ondergrondse bases hadden vernietigd nadat kinderen waren gered uit ondergrondse adrenochrome productievoorzieningen.

De aardbevingen werden gevolgd door een heel ongebruikelijke UFO waarneming in Brazilië gevolgd door een crash van een UFO die door veel mensen werd gefilmd. Een 2 minuten durende video die de UFO’s en de crashlocatie toont is hier te zien: 

De V.S. Geheime dienst van de Marine bracht locatie Sorcha Faal ermee in verband bracht, beweert van hun kant dat de V.S. wraak nam voor de moord op Kolonel Falzano door de Chinese Ambassadeur in Israël Du Wei te vermoorden. Waarom zou de Marine denken dat de Chinezen de moord op een ruimtevaart-bevelvoerder organiseerde?

Het is niet duidelijk, maar enkele jaren geleden introduceerde een lid van de Rotschild-familie mij bij een vertegenwoordiger van de Draken-familie en zei: “Als je met China wil praten, is dit de hoogste bron die je kunt bereiken.” De vertegenwoordiger van de Draken-familie vertelde me dat de Chinezen buitenaardse sponsors hadden die dreigden de mensheid onder “heel strenge controle” te plaatsen, als ze “hun zaakjes niet voor elkaar kregen”.

Er zijn heel wat vraagtekens rondom deze gebeurtenissen maar het is duidelijk dat er iets zeer ongewoons gaande is.

Laten we dan nu kijken naar het Bijbelse gedeelte. Pentagon-bronnen, volgens hun versie, zeggen dat de Chinese Ambassadeur in Israël werd vermoord omdat een Chinese Zionistische factie…

de Israëlische pogingen om meer Palestijns grondgebied te annexeren en de derde tempel te bouwen financieel steunde om zo een eindtijd- gebeurtenis teweeg te brengen. “De dood van de ambassadeur kan China er ook toe brengen om investeringen in Israël te stoppen hoewel dat zelfs nog meer internationale strafacties tegen annexatie zal opwekken”, zeggen de bronnen.   

“Jordanië is zo ongelukkig met de annexatie dat de Koning zelf waarschuwde voor een ‘enorm conflict’ en voor een mogelijk cancelen van niet alleen de 1994 vredesovereenkomst maar ook de $ 10 miljard gas deal met Israël”, vervolgen ze. In een waarschuwing aan Israël zeiden ze:

“Egypte heeft krachtige Russische radars die vanuit het Zuiden heel Israël beslaan om de Syrische radars vanuit het Noorden aan te vullen.”

De bronnen merkten verder op dat “het Internationale Strafhof een sterkere zaak heeft tegen Israël met de Arabische Liga die de annexatie als een ‘nieuwe oorlogsmisdaad’ verklaart.”

Zonder steun van de V.S. en met Egypte, Jordanië, Turkije, Syrië, Irak en Iran weloverwogen ertegen, staat Israël voor een reële crisis. Daarom vormden ze nu een verenigde regering onder leiding van Satanist Benjamin Netanyahu. Nadat hij de macht weer in handen had genomen zei Netanyahu: 

“We moeten nooit vergeten dat we op onszelf moeten vertrouwen voor onze veiligheid, met als hoeksteen de strijdkrachten en de veiligheidstroepen.” Met andere woorden “we staan er nu alleen voor”.

Het ziet er naar uit dat de Israëliërs ook proberen een beroep te doen op Mozes door het water van een rivier daar rood te kleuren. 

https://www.thesun.co.uk/news/11637903/israel-river-red-blood-like-biblical-plague-egypt/

De Satanische pseudo-moslim bondgenoten van Israël in Saoedi-Arabië staan ook onder extreme bedreiging. Niet alleen hebben ze bondgenoten zoals de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar verloren, ze worden nu ook aangevallen door Yemen. 

De steden Riyad, Mekka en Medina hebben sinds 2 april een 24-uurs uitgaansverbod en zijn afgesloten van de rest van de wereld. Er zijn ook berichten dat 70% van de bevolking is geïnfecteerd met het “coronavirus”. 

https://www.middleeasteye.net/news/coronavirus-saudi-arabia-mecca-most-population-infected

Dit zou een teken kunnen zijn dat de volledige bevolking is uitgekamd. Sommige P3 vrijmetselaars hebben een extreem diepe haat tegen de Islam. Daarom hebben ze meer dan duizend jaar lang een Heilige Oorlog tegen ze gevoerd. Ze geven ook de Islam de schuld voor de meeste wereldproblemen. Daardoor is het heel goed mogelijk dat daar nu een soort afrekening gaande is.

Vergeet niet dat het “coronavirus” is gebruikt als dekmantel voor massamoord in Wuhan, China en voor het verzamelen van Satanisten binnen de V.S.

Herinner je je nog dat we laatst opmerkten dat de President van Tanzania verschillende monsters van voedsel, dieren en materialen verborgen onder menselijke identiteiten naar de Wereldgezondheidsorganisatie had gezonden voor het testen op het coronavirus en dat de meeste positief terugkwamen?

Wel, nu beweert de President van Madagaskar, Andry Rajoelina dat de Wereldgezondheidsorganisatie een omkoopsom van $ 20-miljoen had geboden om hun eigen Covid-19 medicijn te vergiftigen. 

Er komt nu een overvloed aan bewijs naar buiten dat deze zogenaamde pandemie lang van te voren was gepland. De EU bijvoorbeeld, bracht in 2012 een komisch pandemieboek uit dat alleen voor senior personeel was bestemd. De plot gaat bijna identiek over wat er nu gaande is. Tegen het eind staat er:

“De angst die op deze manier is gecreëerd kan goed gebruikt worden om “een wereldwijde reactie teweeg te brengen… onder leiding van internationale technische organisaties.”

Je kunt de hele klucht downloaden van de EU website: 

https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d

De elite heeft veel praktijkoefeningen gemaakt voor deze huidige “plandemie”. Hier is wat de Wereldbank in 2017 had te zeggen:

“De Wereldbankgroep werkt samen met de Bill en Melinda Gates Foundation om de eerste set pandemie simulatie-oefeningen te begeleiden die zijn ontworpen zijn om een scenario voor een ziekte-uitbraak te creëren en onder beleidsmakers een flinke discussie op gang te brengen over het voorbereid zijn op een pandemie. President Jim Yong Kim, Bill Gates en Bondskanselier Angela Merkel van Duitsland zullen gezamenlijk de mogelijkheid bieden om simulatie-oefeningen op het pandemie-voorbereid zijn te houden voor de Staatshoofden en de CEO’s van de private sector tijdens het komende World Economic Forum in Davos in januari 2017 en de G-20-top van staatshoofden in juli 2017.” 

https://blogs.worldbank.org/health/pandemic-simulations-preparing-catastrophe-we-hope-will-never-happen

De Chinezen schijnen mee te doen gezien de officiële nieuwssite Xinhua die zegt:

 “Gezien de enorme klap voor de echte economieën en het hoge onderlinge verband van het wereldwijde financiële systeem, vereist het beschermen van een wereldomvattende economie in deze tijd een nog sterkere wereldwijde samenwerking. 

http://www.xinhuanet.com/english/2020-05/18/c_139065941.htm

Het EU kluchtboek eindigt met een Aziaat en een Europeaan die verliefd worden en elkaar kussen, wat suggereert dat het Oosten en het Westen zijn verenigd. Ongetwijfeld ondersteunen de Chinezen zo’n scenario.

Het probleem is dat er een factie is die deze misleidende, wellicht goed bedoelde oefening voor veel sinistere doelen gebruikt.

MI6-bronnen zeggen nu:

“De obstakels [voor het starten van het nieuwe financiële systeem] zijn de oorlogshandelingen en het hoogverraad nu de Wereldgezondheidsorganisatie probeert dit hybride totale bevolkingscontrolesysteem op slinkse wijze binnen te smokkelen door een teweeggebrachte wereldwijde ziekte. Ordo ab Chao (uit chaos komt orde) soort onzin.”

We lijken ten minste drie groepen te hebben die proberen deze pandemie te gebruiken voor het promoten van hun eigen agenda.

  1. De gematigden die een vriendelijke planeet willen waar alle landen samenwerken om de problemen waar we allemaal voor staan op te lossen, met andere woorden een open wereldoverheid.
  2. De controlefanaten die ons allemaal gemicrochipt willen hebben en ons onder strikte, gecentraliseerde controle willen houden. Zij zijn degenen die oproepen tot “sociaal afstand houden” omdat hun microchip-controlesystemen niet werken wanneer mensen te dicht bij elkaar zijn.
  3. En tenslotte hebben we dan de radicale messiaanse Zionisten die nog steeds denken dat we 90% van de wereldbevolking moeten doden en de rest tot slaaf moeten maken. Dit zijn degenen die ons proberen te vermoorden met 5G elektromagnetische wapens, vergiftigde medicijnen enz.

Dan is er ook nog een vierde groep van isolationisten waaronder de Amerikaanse president Donald Trump, die niets van de bovenstaande groepen lijkt te moeten hebben maar dat Amerika er alleen voor gaat.

Deze groep doet, op zijn eigen manier, heel veel om de Republiek van de Verenigde Staten te bevrijden van de Satanische eigenaren van de U.S. Corporate gouvernement. 

Bijvoorbeeld: Het lijkt erop dat ze op het punt staan om de als slaaf werkende gevangenen vrij te laten. Vorige week passeerde Trump een decreet (executive order) tegen gedwongen arbeid. 

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/eo-establishment-forced-labor-enforcement-task-force-section-741-united-states-mexico-canada-agreement-implementation-act/

Het voornaamste punt van dit decreet is Sectie 307 van de Tariff Act van 1930 (19 U.S.C. § 1307). Dit “verbiedt de import van handelswaar uit elk vreemd land dat is ontgonnen, geproduceerd of verwerkt, geheel of gedeeltelijk, door dwang- of contractarbeid, inclusief gedwongen kinderarbeid”.

Natuurlijk kan dit gewoon een voorwendsel zijn om geen dingen uit China te kopen. Maar slaafarbeiders in de gevangenissen worden nu in de hele Verenigde Staten vrijgelaten. 

https://www.washingtontimes.com/news/2020/may/17/gavin-newsom-california-governor-eyes-prison-closu/

De nationalisatie van de Federal Reserve Board binnen de V.S. begint ook de gemiddelde Amerikaan ten goede te komen. Bijvoorbeeld: twee-derde van de Amerikanen die door deze pandemie-oefening werkeloos zijn geworden, krijgen nu meer geld dan toen ze werkten. Ook is de V.S. eindelijk bezig zijn lang verwaarloosde infrastructuur op te knappen. 

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-securing-united-states-bulk-power-system/

Als de Amerikanen die FRB (Federal Reserve Board) niet genationaliseerd hadden, zou elke baby die in de V.S. werd geboren beginnen met een schuld van $ 6.4 miljoen vergeleken met $ 80.000 in 1970 en $ 1.2 miljoen in 2007.

De door gnostische Illuminatie gecontroleerde V.S. is ook de strijd tegen het bloedlijnbewind daar aan het winnen. De bloedlijnfamilies worden nu gedwongen om tegen Trump te vechten en gebruiken daarbij een virtuele Obama. 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8328345/Donald-Trump-asserts-shutdowns-deadly-people-leave-house.html

Er wordt ook veel corruptie naar boven gehaald zoals te zien is in deze Trump tweet:

“Joe Bidens klaplopende zoon Hunter tekende een $ 1.5 miljard contract met China terwijl Joe Vice President was. Wat boden de Bidens China in ruil daarvoor? Obama was de meest corrupte President in de geschiedenis van de V.S.”

Ook Robert David Steele, voormalig agent van de CIA en de Marine inlichtingendienst, merkt op dat “de zekerheid dat NSA (Bureau Nationale Veiligheid) elke mail, elke tekst, elk gesprek via draagbare telefoon, elke game chat ooit gedaan door naked short selling en witwas criminelen op Wall Street; zou President Donald J. Trump een meevaller van $ 100 triljoen kunnen opleveren, terwijl hem tot op dit moment is wijsgemaakt dat $ 15 triljoen het beste was wat hij kon krijgen. Kom meer daarover te weten op: 

https://stopnakedshortselling.org”

Het is opmerkenswaardig dat buitenlanders in maart een recordbedrag van $ 300 miljard aan U.S. schulden dumpten. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/foreigners-dumped-record-amount-us-treasuries-amid-march-liqudity-crisis

Daarom zal het Trump regime, met de grootste daling in industriële productie in 100 jaar en nu slechts functionerend op 65% capaciteit als gevolg van gebrek aan onderdelen, geen andere keus hebben dan een overeenkomst te sluiten met de gematigde factie van de globalisten. 

https://www.zerohedge.com/markets/us-industrial-production-plunges-most-over-100-years

We zouden deze week willen afsluiten met wat goed nieuws. Het lijkt erop dat het tij is gekeerd van de door de mens veroorzaakte massale uitsterving. In de natuur zijn veel positieve tekenen daarvan te zien. Bij voorbeeld: over de hele wereld worden heldere luchten opgemerkt en in India is de Himalaya weer duidelijk te zien, de populatie van bultruggen is terug op de niveaus die niet meer gezien zijn sinds de walvisvangst begon, Hainan gibbons zijn terug van de rand van uitsterving en de eerste wilde ooievaar werd in Engeland voor het eerst in honderd jaar geboren.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com


. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Area 51 vernietigd terwijl de geheime oorlog in hevigheid toeneemt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *