Benjamin Fulford: “Elites vechten wanhopig tegen Wereldwijde Slavenopstand.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

13 april 2020

Er kan geen twijfel mogelijk zijn… de Aarde zit middenin een slavenopstand!

We leven in tijden waarover duizenden jaren later geschreven zal worden. Wij zijn getuigen van de omverwerping van een zeer oud controlesysteem dat moord, leugens en omkoperij niet schuwt. De uit inteelt voortgekomen familiegroep die dit systeem van Babylonische schuldenslavernij onder controle heeft, wordt genoemd de Khazariaanse Maffia… of eenvoudigweg de Cabal. Het epicentrum van deze opstand is de Verenigde Staten.

Hoewel er door alle kanten enorme wolken desinformatie worden verspreid, laten we proberen om samen te vatten wat er gaande is. De gebeurtenis die het geheel op gang bracht was het faillissement van de in eigendom van de Cabal zijnde United States of America Corporation op 16 februari 2020, een datum die voort zal leven in de geschiedenis. De Chinezen vertelden de Cabal in wezen dat ze niet langer hun schuld-certificaten zouden accepteren. In plaats daarvan zeiden ze dat van nu af aan betaling nodig is in goud of andere dingen die echt bestaan.

De Cabal die deze gebeurtenis verwachtte, probeerde de Chinezen tot onderdanigheid te dwingen met een biologische wapenaanval, die faalde en een elektromagnetische aanval met gebruik van 5G en satellieten, die meer succes had. Deze aanval heeft waarschijnlijk voor miljoenen slachtoffers gezorgd in Wuhan, China, volgens CIA-bronnen die na de aanval in het geheim Wuhan bezochten.

Intussen bracht het faillissement van de U.S. Corporation een niet openlijk verklaarde burgeroorlog teweeg in de Verenigde Staten, die nog steeds woedt. Dit is hoe de Britse MI6 geheime dienst de situatie beschouwt.

“Het lijkt de herinvoering te zijn van de Eerste Federale Republiek in plaats van de tweede, geheime (door de Vrijmetselarij ingevoerde) illegale constitutie. De tweedegraads bloedverwanten suggereren dat de CEO van de Colony Corporation (het koloniale bestuur) van het district Columbia (= Washington D.C. – D.C. staat voor District Columbia) is ingezworen in de juiste constitutie. Burgeroorlog ligt daar in het verschiet.”

Daarom gebruikt President Donald Trump het presidentiële zegel niet langer.

Pentagon bronnen zeggen: “De staat van beleg is compleet nu alle 50 staten formeel tot rampgebied zijn verklaard, de leiding van de gezamenlijke speciale troepen (JSOC) marsorders heeft gekregen en Trump zichzelf tot oorlogspresident heeft verklaard.” Daarom zijn één miljoen reserve troepen gemobiliseerd.

“Het lijkt erop dat de heer en meesters van Hollywood, Wall Street, Silicon Valley en anderen wellicht zijn aangehouden of onder huisarrest worden gehouden”, zeggen de bronnen.

Tegelijkertijd hebben verschillende V.S. staten, in het bijzonder Californië, zich onafhankelijk verklaard van het regiem in Washington DC. De Gouverneur van Californië Gavin Newson zei dat “als een natie-staat” zou Californië de ziekenhuisbenodigdheden kunnen aanschaffen waarin de federale overheid niet heeft kunnen voorzien en zelfs een deel ervan zou kunnen “exporteren naar staten die ze nodig hebben.”

https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2020-04-09/california-declares-independence-from-trump-s-coronavirus-plans

Twee afzonderlijke contacten die in Californië wonen meldden dat ze daar tanks in de straten hebben gezien. Ook zijn er diverse niet-natuurlijke aardbevingen waargenomen rondom de basis Area-51 in Nevada en de militaire ondergrondse bases in Californië.

Pentagon-bronnen zeggen dat “Cabal-tunnels zich uitstrekken van Mexico tot aan Canada, dus werd de strijd tegen… 

Mexicaanse Kartels verklaard om de stroom van drugs, wapens, mensen, kinderen, terroristen en geld te stoppen.”

Er vindt ook een politionele actie plaats in Israël zeggen de Pentagon-bronnen, opmerkend dat “Israël onder de Pasen-lockdown het gemakkelijk zou kunnen maken om oorlogscriminelen en terroristen aan te houden”.

Het uitschiften in Israël lijkt te zijn begonnen met de “coronavirus- dood” van de voormalige Hoofdrabbi van Israël Eliyahu Bakshi-Doron die heeft opgeroepen tot de moord van Joden die trouwen met niet-Joden. 

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-israel-bakshidoron/former-israeli-chief-rabbi-dies-after-contracting-coronavirus-idUSKCN21U0VY?il=0&utm_source=reddit.com

Deze oorlog is geenszins over en de elite vecht hard terug. Dat is bijvoorbeeld te zien in de oproep om iedereen te vaccineren met wat waarschijnlijk een cocktail is van giftige stoffen inclusief microchips, zeggen CIA-bronnen.

De Cabal doodde de dochter en kleindochter van Robert F. Kennedy Jr. uit wraak omdat ze waarschuwde tegen de gevaren van hun vaccins, zeggen MI6-bronnen. Kennedy zegt:

“Indiase artsen geven de schuld aan de [Bill en Melinda] Gates campagne voor een verwoestende non-polio acute flaccid paralysis (NPAFP) epidemie  die 490.000 kinderen verlamden.“

En dan, als teken voor wie hij werkelijk werkt, zei de Canadese Premier Justin Trudeau donderdag dat “Canadezen niet in staat zullen zijn om terug te keren naar het leven zoals ze dat kenden van vóór de nieuwe coronavirus-pandemie totdat een vaccin beschikbaar is.” Justin, de zoon van Fidel Castro, vermoordde bijna zeker zijn broer, de echte zoon van Pierre Trudeau, om Premier te kunnen worden.

https://globalnews.ca/news/6799110/coronavirus-covid-19-vaccine-return-to-normality-trudeau/amp/?__twitter_impression=true

De elite gebruikt ook de fake pandemie en de quarantaine om de bevolking te dwingen hun mensenrechten op te geven. Het gevolg? “In plaats dat werknemers nu een herstel van lonen, uren en werkplekrechten eisen, smeken ze om een kans om überhaupt te kunnen werken ongeacht welke condities ze aangereikt krijgen. De elites kunnen het zich ‘permitteren’ om dit te doen omdat ze triljoenen dollars gekregen hebben om dat te doen” merkt schrijver Joaquin Flores op. 

“Terwijl leiders in de hele wereld strijden tegen de verspreiding van het coronavirus, vergaren ze verreikende nieuwe bevoegdheden. Nu de wetgevende macht activiteiten beperkt of uitstelt in de naam van het sociaal afstand houden, zijn veel normen die de democratie kenmerken: verkiezingen, beraadslaging en debat, middelen om het evenwicht te bewaren,  voor onbepaalde tijd opgeschort… Frankrijk en Bolivia hebben verkiezingen uitgesteld. Peru gaf zijn president ruime nieuwe bevoegdheid tot wetgeving. Israël verhoogde abrupt snel de omvang van zijn bewakingsstaat.” https://www.stamfordadvocate.com/news/article/Leaders-seize-new-powers-to-fight-coronavirus-15195776.php

Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat het coronavirus in de hele wereld wordt gebruikt om vrijheden in te perken,  fake is. Dr. Scott Jensen, een republikeins senator van de staat Minnesota zegt bijvoorbeeld dat artsen opdracht hebben gekregen van de V.S. overheid om alle doden te registreren met als oorzaak het “coronavirus”. 

Een CIA-arts stuurde ons deze kritische opmerking: “Ik werk in de gezondheidszorg. Wanneer patiënten in de twee ziekenhuizen waarin in werk sterven, ONGEACHT welke ademhalingsproblemen ze hebben, hebben wij de opdracht om COVID op de overlijdensakte te zetten. Deze patiënten werden zelfs nooit getest op het virus. Doden door kanker, trauma of bloedverlies zijn nu allemaal COVID doden. Als je ziek bent, krijgt bijna iedereen zuurstof. Dus als je sterft, wordt COVID op je overlijdensakte gezet! Dit is een ‘schandemie’! Het zijn allemaal leugens!” 

De CIA-bron stuurde ons ook het volgende:

“Het Coronavirus begon in de stad Wuhan in China en heeft nu alle delen van de wereld bereikt. Maar dit virus heeft Peking, de hoofdstad van China en de economische hoofdstad Shanghai vlak bij Wuhan niet bereikt, waarom …? 

Peking is de stad waar alle leiders van China wonen. Militaire leiders wonen daar, degene die aan de macht zijn in China wonen daar en er is geen lockdown in Peking! De stad is open! Corona heeft daar geen uitwerking, waarom …?

Shanghai is het centrum van de economie, het is de economische hoofdstad van China waar alle rijke mensen van China wonen! Degenen die de industrie laten draaien. Daar is geen lockdown, corona heeft daar geen uitwerking…!  Waarom …?” 

Zoals we vorige week opmerkten is het laboratorium voor bio-wapens in het epicentrum van dit “coronavirus” eigendom van de Soros Foundation, een Rothschild façade. We informeerden de Chinezen dat het coronavirus is getraceerd naar hun gebouw aan de “666 Gaoxin Road” in Wuhan, China. 

https://www.wuxiapptec.com/about/location

Het feit dat deze informatie niet op de voorpagina’s van de Chinese kranten staat, is veelzeggend.

Volgens Aziatische geheime dienst-bronnen is kennelijk de reden dat er vorige week geheime contacten waren tussen de Rothschilds en de Chinezen. De Rothschilds zeiden dat ze installaties in Rusland hadden die gericht stonden op China. De Chinezen reageerden door te zeggen dat als ze weer werden aangevallen, ze wraak zouden nemen door Zwitserland en Israël te vernietigen. In plaats van oorlog boden ze de Rothschilds 1000 ton goud te koop aan en ze wachten nog steeds op een formeel antwoord. De Aziaten hebben duidelijk gemaakt dat de huidige situatie niet kan worden opgelost door middel van strijd, alleen door samenwerking. De Chinese ambassadeur in de Verenigde Staten Cui Tiankai zegt:

“Laten we samenwerken om deze wereldwijde crisis aan te pakken, om mensenlevens te redden, om de toekomst van de wereldeconomie te redden en om de toekomst van een wereldwijde samenleving te redden. Dit is onze voornaamste taak.” Cui roept op tot “een nieuw en effectief  bestuurlijk systeem voor de wereld… gebaseerd op wederzijds respect en … volledige erkenning van diversiteit.” 

http://www.xinhuanet.com/english/2020-04/12/c_138969827.htm

De V.N. zal op zijn minst radicaal geherstructureerd worden onder een verbeterd bestuurlijk systeem. Juist nu hebben ze een tekort aan fondsen. “Wij zijn geïnformeerd dat er geld in de pijplijn zit, hoewel het officieel nog niet is ontvangen,” zei Stéphane Dujarric, woordvoerder voor de Secretaris-Generaal van de V.N. vorige week.

https://www.un.org/press/en/2020/db200409.doc.htm

Ook treden de Aziaten met harde hand op tegen angst zaaien met het coronavirus. Daarom zijn “minstens 266 mensen gearresteerd voor het posten van informatie die gerelateerd is aan het coronavirus in 10 Aziatische landen, van Thailand tot India en Mongolië, volgens een AFP (American Free Press) score gebaseerd op politierapporten.” 

https://news.yahoo.com/asia-cracks-down-virus-fake-news-083226238.html

Bronnen van Aziatische geheime diensten zeggen dat hun leden nu doorkrijgen dat het coronavirus fake is. De 5G elektromagnetische aanvallen zijn echter de ware bedreiging, dus pakken ze dat aan. Voor degenen onder jullie die nog steeds niet begrijpen dat de 5G-dreiging geen “fake nieuws” is, lees dan alsjeblieft dit artikel dat wordt ondersteund door circa 100 wetenschappelijke  vermeldingen. https://duluthreader.com/articles/2020/03/12/19851_chinas_massive_amount_of_immunotoxic_5g_networking

MI6-bronnen zeggen: “Wij zien deze hele kwestie als een hybride oorlogsvoering tegen de nationale staten van de wereld, dus doordat de Premier/uitvoerend leider van Groot Brittannië wordt geveld, zou de rest van de wereldleiders tot actie aangespoord moeten worden, wat nu ook gebeurt, enz.”

Met andere woorden, ze hebben wellicht Johnsons “coronavirus” gefingeerd om met succes andere wereldleiders zodanig angst aan te jagen dat ze tot actie overgaan.

In Japan bereidt het leger zich voor om actie te ondernemen tegen het frauduleus geïnstalleerde regiem van slaaf-premier Shinzo Abe, omdat hij 5G heeft gestimuleerd en ervoor zorgt dat met de fake pandemie de economie instort, zeggen Japanse rechtervleugel-bronnen dichtbij de Keizer.  

Naarmate intussen steeds meer mensen zich bewust worden van de fake pandemie, zijn er over de hele wereld tekenen van Project Blue Beam hologrammen. Hier zijn voorbeelden uit Indonesië, Israël en verschillende delen van de V.S. Blijf omhoog kijken aangezien er ook een show kan komen – wellicht al snel – in de lucht boven jou. Dit is slechts een klein deel van de fake-eindtijd-party dat georganiseerd en uitgevoerd wordt. Daar zijn veel bronnen het over eens.

We merken ook dat de shutdown van de meeste niet-essentiële commerciële activiteiten al heeft geleid tot een weldaad voor de natuur. Ik kon deze foto maken in mijn plaatselijke park.

The goal is to have a world in harmony with nature, where everybody has a healthy and happy standard of living.  This planet can be a turned into a heaven intended for all, including an immortal spirit for those who wish it.  Remember that even though humanity is winning, the battle for Planet Earth is not over.  We all need to do our part.

Het doel is om een wereld te hebben die in harmonie is met de natuur, waarbij iedereen een gezonde en vreugdevolle levensstandaard heeft. Deze planeet kan worden veranderd in een hemel die bedoeld is voor iedereen inclusief een onsterfelijke spirit voor degenen die dat wensen. Vergeet niet dat, hoewel de mensheid zelfs aan de winnende hand is, de strijd om de Aarde nog niet over is. We moeten allemaal ons deel doen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com


. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Elites vechten wanhopig tegen Wereldwijde Slavenopstand.”

 1. Ohm namo narai !

  Voor de Kinderen.

  Uit het leven gegrepen.
  Over stemmen, stemmen en overstemmen.
  Corona de Kroon en andere zaken.
  En
  Ze kunnen toch niet overal aan voorbij blijven fietsen ?

  Het is donker en midden in de nacht. Een klein Engeltje fietst in het donkere bos over het fietspad naar huis. Opeens springt daar de bisschop met een pistool vanachter en boom vandaan, hij richt zijn pistool op het Engeltje en zegt : Genade en vergiffenis voor de algehele Mensheid anders dan schiet ik je neer !
  Het Engeltje bedenkt zich niet , stijgt op naar de Hemel, morrelt daar wat aan de weermachine en daalt weer terug neer op Aarde. Hij spreekt tot de bisschop en zegt ; Pas maar jij op mien jong ! Zo makkelijk gaat dat niet hiero ! Ik gooi je een aardbeving op je kop vooraf en een donder bui op je kop achterna dan krijg je een donderbui op je kop vooraf en een aardbeving daar achteraan.. Schiet je alvast 2x terug dood met mijn Hemelhagelgeweer en dan doe je dat niet weer.
  En het Engeltje fietste zo door.
  Hij kijkt nog even achterom en zegt ; 13 en 28 augustus krijg je een beste donderbui met hagel recht op je kop en 1 maand daarvoor en daarna een aardbeving bij Ambon, Ternate en andersom !
  En denkt; als ik die later in de Hemel tegenkom dan krijgt hij een schop voor zijn kont van mij een tik op zijn kop en hij kan daar de afwas gaan doen !

  Dus dat zag er niet goed uit voor de bisschop.

  Hij krijg later inderdaad die donderbuien met hagel op zijn hoofd en ziet die aardbevingen bij Ternate en Ambon op de t.v. Precies zoals het Engeltje gezegd had.
  Dus de bisschop die denkt wat moet ik nou ?
  Ik probeer het nog een keer. Hij koopt een machinegeweer, vermomd zich als boef en gaat in het holst van de nacht weer in het bos achter een boom staan. Niet veel later fietst daar het Engeltje weer voorbij. De bisschop springt deze keer als boef vermomd weer achter een boom vandaan richt zijn machinegeweer weer op het Engeltje en zegt; Genade en vergiffenis voor de hele Mensheid anders dan schiet ik je dwars doormidden!!
  Het Engeltje stijgt weer op naar de Hemel, daalt weer neer op aarde en zegt; Pas maar op mien jong ! Zo gemakkelijk gaat dat niet hiero !
  We hakken de duivel in stukken en gooien hem stukje bij beetje in mootjes gehakt weer op aarde en in de zee.
  We zitten hem tot in de hel achterna schoppen hem de vulkaan uit en scheuren hem in vulkanische bliksem uit elkaar.
  Houd je daar een beetje rekening mee ? !
  Na kerst Porto Rico en dan in jouw taal in een andere taal .
  Zo sprak het Engeltje tot de als boef vermomde bisschop en fietste zo door.
  Niet bang voor de als boef vermomde bisschop met zijn machinegeweer.
  De bisschop ziet die aardbevingen en vulkanen weer gebeuren en denkt: Wat moet ik nou ?
  Hij gaat naar de gereformeerde kerk en vraagt aan de dominee: waar gaat het nou eigenlijk allemaal om ?
  Nou was die dominee het zelfde Engeltje die in de verschijning van de dominee in de gereformeerde kerk voor de bisschop verscheen.
  Het Engeltje had zich deze keer als dominee vermomd zeg maar.
  Hij zegt tegen de bisschop dat is heel gemakkelijk. Er zijn ongeveer 10 a 15 dingen die je moet doen of laten.
  Ik heb het hier voor je opgeschreven, lees maar eens voor.
  De bisschop begint met voorlezen en leest

  1) je mag niet gelijk overal met je vingertjes aankomen .

  2) Je moet goed je best doen op school en op je werk.

  3) Je mag niet jokken en wat je beloofd moet je doen.

  4) je mag niet gelijk overal je pik in stoppen en niet overal zitten te schijten !

  De bisschop kijkt op en zegt; Ja maar ik zit helemaal niet overal te schijten ….

  Dus die was er gloeiend bij . Zo had het Engeltje de bisschop gestrikt .
  Het Engeltje in de verschijning van de dominee sprak tot de bisschop en zijde; Waarom zeg je dat je niet overal hebt zitten schijten en niet dat je niet overal gelijk je pik in hebt gestopt ?
  Waarom zeg je dat je niet overal hebt zitten schijten terwijl hier ook staat dat je niet gelijk overal je pik in mag stoppen ?
  Nou toen wist de bisschop het niet meer.
  Dat je niet overal hebt zitten schijten , dat wisten we wel ging het Engeltje voort . Je mag gewoon niet gelijk overal je pik in stoppen. Dat wist je toch wel !

  Het Engeltje maakt zich als Engel bekend aan de bisschop en zegt ; Je staat daar tot 2x toe op het fietspad om genade en vergiffenis voor de hele mensheid af te dwingen en toch stond je daar alleen .
  Dat kan niet anders dan dat je zelf iets verkeerd hebt gedaan .
  Zo sprak het als dominee vermomde Engeltje tot de bisschop in de gereformeerde kerk.
  Zo was de bisschop er uiteindelijk gloeiend bij . Gestrikt met een list door het Engeltje.
  Hij neemt de bisschop mee gooit hem in de gevangenis en de kinderen leefden nog lang en gelukkig.

  Nou dit soort verhalen kent iedereen nou wel zo langzamerhand. Het zijn natuurlijk niet alleen maar bisschoppen die dat zo doen.
  Dat gebeurt wel vaker.
  Weet je ook zo´n verhaal dan moet je die maar eens aan je vader of moeder vertellen of aan de leraar of leraars op school…

  Wat is nu namelijk het geval ?

  Het Engeltje wist natuurlijk niet dat God daar in de Hemel zelf die weermachine had neergezet voor het opgestegen Engeltje om zo alle kinderen te helpen. Dat noemen ze met een moeilijk woord predestinatie .
  Want God is oppermachtig en Gods wegen zijn ondoorgrondelijk.

  Daarom vertel ik het maar als een voorbijganger….

  En zo fietste het Engeltje toch nog even voorbij !

  Sri sri Magnitude

  Tsunami Giri Baba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *