Benjamin Fulford: “Abe, Macron, Merkel en Prins Charles zijn “gecorronavirust” nu de strijd om de Aarde verhevigt.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

30 maart 2020

De strijd om de Arde bereikt een climax aangezien tegengestelde machten de “coronavirus pandemie” gebruiken om hun agenda’s te realiseren. De bevrijdingskrachten gebruiken de lockdown als een gunstige gelegenheid om senior Khazariaanse maffiosi te arresteren terwijl de Satanisten hopen om het grote publiek te vaccineren en te micro-chippen om ze terug te brengen in de onderdanigheid. Daar zijn vele bronnen het over eens. Het is bijna alsof de werkelijkheid zich in tweeën splitst, met de ene variant vol angst en dood en de andere in ademloze afwachting op planetaire bevrijding.

Laten we eerst eens kijken naar wat de witte hoeden zeggen. De Japanse premier Shinzo Abe, de Franse president Emmanuel Macron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, Prins Charles van het U.K. en vele anderen zullen worden of zijn “gecorrinavirust”(gearresteerd), volgens de witte hoeden van het Pentagon en de CIA. Eén CIA-bron zegt:

“Ze brengen opzettelijk verkeerde informatie naar buiten om dit zo geheim mogelijk te houden. Merkel gaat een derde test krijgen en Macron test ook positief. Dit is een codewoord voor: ze worden  verwijderd.”

Hij voegt er aan toe: “Abe gaat het land ineen doen storten omdat hij rechtstreeks voor de cabal werkt, dus moet hij worden verwijderd.” (Aangezien dit de tijd is van vergaande fake computer graphics, zal ik hier in Japan contact blijven houden met collega’s die een pers-identiteitsbewijs dragen om te zien of de echte Abe verdwijnt.) Pentagon-bronnen zijn het eens en zeggen dat “regiemverandering kan ook gebeuren in Japan omdat Shinzo gedwongen werd de Olympische Spelen in Tokyo voor een jaar uit te stellen”. 

Heeft de angst dat Amerikaanse sluipmoordenaars voor Abe komen hem er misschien toe gebracht een inreisverbod voor alle Amerikaanse burgers te overwegen?  

http://www.asahi.com/ajw/articles/13252339

Hoe dan ook, het is duidelijk dat een zuivering binnen de V.S. is verhaast, zeggen Pentagon-bronnen:

“Het marine hospitaalschip de USNS Mercy is op 27 maart gearriveerd in LA en haar zusterschip de USNS Comfort op 30 maart in New York, maar ze voorzien waarschijnlijk niet in genade en evenmin in troost voor de gearresteerde Zionisten en pedo’s. Ook hebben vrachtwagenchauffeurs opdracht gekregen om niet af te leveren in New York terwijl [V.S. President Donald] Trump persoonlijk naar Norfolk, Virginia ging om de USNS Comfort naar New York City te sturen.”

Laten we nu eens kijken waar de donkere kant mee bezig is. In de video op de link hieronder, beginnend rond het merkteken 15:20, roept Bill Gates op om alleen mensen met een vaccinatiecertificaat toe te staan om te reizen. 

NSA-bronnen (National Security Agency) bevestigen dit en zeggen dat de cabal hoopt dat de grote kudde naar de plaatselijke Walmart komt om gevaccineerd en gemicrochipt te worden in ruil voor een “digitale portemonnee”. Dit is ernstig mensen, laat ze je niet bang maken zodat je je laat vaccineren, want ik garandeer je dat elk virus wat ze leveren erger zal zijn dan waar het je, naar hun zeggen, tegen beschermt. V.S. presidentskandidaat Joe Biden vertelde waarschijnlijk de waarheid toen hij zei: “We moeten voorzichtig zijn met het geneesmiddel, dat zal het probleem erger maken, het maakt niet uit wat het is.”

De voornaamste strijd waar je de komende dagen op moet letten zal echter geen strijd zijn tegen de “pandemie”, die zal gaan over de controle van het financiële systeem, en dus de wereld. Aan dit front zal elke doorgewinterde marktexpert je kunnen vertellen dat wat er nu gebeurt een “zwarte zwaan” gebeurtenis ver te boven gaat. Het Amerikaanse leger heeft geen miljoen reservisten opgeroepen en hun hoofdkwartier verplaatst naar een ondergrondse bunker vanwege een grotendeels pseudo coronavirus-dreiging. 

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/eo-order-selected-reserve-certain-members-individual-ready-reserve-armed-forces-active-duty/

Tussen haakjes, als je nog steeds niet denkt dat deze pandemie grotendeels een truc is, schenk dan eens aandacht aan het feit dat minder mensen nu sterven dan voor het begin van de zogenaamde “pandemie”.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/12-experts-question-covid-19-panic

https://www.zerohedge.com/health/covid-19-saving-lives

Hoe dan ook, om te begrijpen waarom de wereld zich nu in historisch onbekend gebied begeeft, bekijk deze NASA…

…video eens over activiteit rondom de zon. Gewoonlijk schrijf ik niet over ruimtegedoe maar dit werd me toegezonden door verschillende vertrouwde bronnen. Het toont klaarblijkelijk dat het zonnestelsel zoiets als een fundamentele verandering ondergaat. 

En kijk nu eens naar deze foto van FRB-baas (Federal Reserve Bank) Jerome Powell.

Misschien is het alleen mijn verbeelding, maar als je naar zijn ogen kijkt, lijkt hij geen mens te zijn. Is hij een Reptiel-opperheer van het soort dat David Icke beschrijft?

Oké, genoeg ruimtegedoe voor nu. Ongeacht of er kosmische krachten bij betrokken zijn of niet, wat we zonder enige twijfel zien is een strijd tussen fiatgeld en door de werkelijkheid gesteund geld die de toekomst van deze wereld zal bepalen.

De beheerders van het oude systeem met zijn G20, het IMF, de Wereldbank en de Verenigde Naties pompen triljoenen na triljoenen dollars in de markt in een poging om hun controle-netwerk in tact te houden. Er wordt ook ruchtbaar gemaakt dat het V.S. Ministerie van Financiën de FED heeft overgenomen en geld zal overhandigen aan de gewone man. Maar, zoals Catherine Austin Fitts opmerkt, (https://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_Austin_Fitts, een vroegere hooggeplaatste insider van de gevestigde orde), is de controle over de triljoenen dollars die door de FED in de markt worden gepompt gegeven aan het aarts-cabal bedrijf Blackrock. “De kerel die Blackrock leidt zou Clintons Minister van Financiën worden. Ik heb met Blackrock gewerkt. GEEN PATRIOTTEN DAAR!” tweet ze.

Ondanks de in toenemende mate wanhopige FED die steeds meer nullen toevoegt aan hun beloofde getallen, heeft hun helikopter-geld (geld dat door de FED zelf is gecreëerd en verspreid) in toenemende mate geen enkele overeenstemming meer met de werkelijkheid. Het creëren van dollars uit gebakken lucht betekent niets voor de echte restaurants, luchtvaart- en oliebedrijven, enz. die hun bedrijven zien instorten.  

https://finance.yahoo.com/news/feds-cure-risks-being-worse-110052807.html

Eén teken van de fiat-ineenstorting  is het feit dat fysiek goud en zilver nu veel duurder zijn dan hun papieren equivalenten. https://www.zerohedge.com/markets/theres-no-gold-comex-report-exposes-conditions-driving-physical-supply-problems

https://www.zerohedge.com/commodities/gold-now-unobtanium

Wat echter interessant is, is dat de Perth Mint in Australië, nog altijd fysiek goud en zilver te koop heeft. 

https://www.perthmint.com/covid19.aspx

De Perth Mint is de enige munt, door het Westerse financiële systeem erkend, die Aziatisch ongeregistreerd goud smelt. Dit is vooral interessant omdat drie Chinese oorlogsschepen zojuist de haven van Sydney zijn binnengevaren, kennelijk zonder dat het Australische leger het wist. Heeft China zojuist de controle over Australië gegrepen? 

Why wouldn’t the Australian military know about the Chinese warships coming into Australia today? It is no coincidence…

Geplaatst door Cindy Timms op Vrijdag 27 maart 2020

De Russen hebben ook een enorme zet gedaan door zich feitelijk meester te maken van ’s werelds grootste oliereserves in Venezuela. De Russische overheid heeft ze nu in eigendom. Dit betekent dat elke zet van het Washington DC regiem om de hand te leggen op Venezolaanse olie zal leiden tot oorlog met het nucleair-gewapende Rusland. 

https://tass.com/economy/1136999

De FED verliest nu duidelijk de controle over de petrodollar aangezien de prijs van sommige oliekwaliteiten zakt tot $4 per barrel. Experts voorspellen nu dat olieprijzen negatief worden omdat de wereld bijna geen plek meer heeft waar het spul kan worden opgeslagen. 

https://www.zerohedge.com/energy/unthinkable-happening-oil-storage-space-about-run-out

Maar waarom stort de U.S. dollar niet in? Het antwoord daarop is dat de U.S. dollar niet onder controle van de Verenigde Staten staat. Er zijn veel landen die U.S. dollars produceren inclusief China, Japan en Indonesië. Wat er gebeurt is dat de vroegere door olie gedekte dollars, geproduceerd door de factie die Washington DC onder controle heeft, door de meeste andere landen niet langer worden geaccepteerd. De vraag aan door Japan of China gemaakte U.S. dollars is echter groot. Het overnemen van Australië en de Perth Mint was noodzakelijk om er zeker van de zijn dat de cabal zijn hand niet kon leggen op meer goud om zijn dollars mee te ondersteunen, zeggen Aziatische geheime dienst-bronnen.

Om nu een blik te werpen op wat de cabal heeft gepland voor China in deze geheime Wereld Oorlog III, laten we eens kijken naar een CIA-versie, die door een bron terwijl we tegenover elkaar zaten werd overgebracht, van wat er zich afspeelt met de pandemie:

“Wuhan zal niet opengaan; dit is allemaal een theatershow voor de media. Er zijn nog steeds honderden appartement-gebouwen verzegeld met de deuren dichtgelast. China begint aan een nieuwe ronde infecties van terugkerende landgenoten die een andere stam van het biotechnische virus dragen. Het geplande schema is dat China voor het eind van het jaar zal imploderen met honderden miljoenen doden. Het doel van de cabal is om ongeveer de helft van de bevolking te elimineren.

Er zijn vijf verschillende stammen van dit gewapende coronavirus gecreëerd in Fort Detrick. De stammen die China en Japan troffen verschillen van elkaar maar Italië en Iran hebben dezelfde stam.

India zal slechts kleine problemen hebben en het aantal dodelijke slachtoffers zal marginaal zijn. De lockdown zal worden afgedwongen door de cabal, die India nog altijd onder controle heeft. De pandemie moet in juli afnemen, dus in de zomer zal alles afgehandeld zijn.”

Het is interessant om te vermelden dat Israëls Minister van Defensie Naftali Bennett op de Israëlische televisie zei dat de pandemie “misschien twee maanden duurt, misschien drie maanden duurt, misschien een beetje langer duurt, maar dat is het plan”. En dan hebben we een Rabbi die de Joden vertelt zich geen zorgen te maken omdat het coronavirus “alleen voor de goyim (Niet Joden) is”. 

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=143280

Verder hebben we CIA-bronnen in zuidoost Azië die opmerken: “omdat 100 mensen in een land van 270 miljoen zijn gestorven aan de ‘nieuwe griep’ leggen ze het land stil”. En hij voegt er aan toe: “Dit is de grootste oplichterij die de mensheid ooit is aangedaan. Mensen over de hele wereld worden wakker voor wat dit werkelijk is.” 

“We zien de hele affaire als een preventieve aanval om een strategisch voordeel te krijgen  die op opzienbarende wijze is fout gegaan. We zullen nu een tegenoffensief gaan zien die bedoeld is om alle betrokkenen te gronde te richten,” is wat MI6 te zeggen had over de pandemie-praatjes.

Het is interessant dat in deze dagen het Satanische nummer 666 weer opduikt in verschillende nieuwsbulletins. Twee voorbeelden daarvan vind je in de links hieronder.

https://tass.com/russia/1136925

Deze BBC en Fox News verhalen geven bedekt te kennen dat asteroïden gebruikt zullen worden om de mensen bang te maken nadat de pandemie-show zachtjes als een nachtkaars is uitgegaan.

https://www.foxnews.com/science/us-detects-meteor-explosion-10-times-the-energy-as-atomic-bomb-report

https://www.bbc.com/news/science-environment-47607696

https://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2020%20DP4

We horen ook van vele bronnen dat voorbereidingen voor wat er nu gebeurt al heel wat tijd gaande waren. Kijk eens naar deze bewoordingen uit een conferentieverslag van september 2007 genoemd: Verdediging in 2020 en daarna:

“Het Engelse centrum voor gezamenlijke doctrine en methoden van de strijdkrachten (Armed Forces Joint Doctrine and Concepts Center) verwacht een algehele ineenstorting van de wereldorde in de volgende decade, en andere strategische denkers zijn net zo pessimistisch.”

De “strategische denkers” hebben misschien geweten dat hun op fiat gebaseerd controlenetwerk mathematisch gedoemd was om het contact met de werkelijkheid te verliezen. Maar ze waren kennelijk niet in staat om te zien dat de ineenstorting van het oude controlenetwerk de weg zou banen voor een feniksachtige opkomst van een nieuw tijdperk. Binnen korte tijd zullen onze van beton en staal gebouwde steden groen worden van het plantenleven en rijk zijn aan dierenleven. 

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/27/utrecht-rooftops-greened-plants-mosses-vertical-forest

Vergeet niet dat de cabal angst en haat nodig heeft om in controle te blijven. Vriendschap en liefde, ondersteund door overweldigende militaire strijdkrachten, zullen overwinnen. Kijk en zie hoeveel slechte mensen de komende dagen en weken verdwijnen. Er is veel dat we niet kunnen zeggen vanwege operationele redenen, maar wees ervan verzekerd dat de goede mensen winnen. Het is revolutietijd. 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *