Benjamin Fulford: “Het begint bijbels te worden, mensen, nu de Paus plotseling verdwijnt en Mekka voor het eerst in de geschiedenis zijn poorten sluit.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

16 maart 2020

De gebeurtenissen die zich nu ontvouwen gaan ver uit boven een “zwarte zwaan” en beginnen bijbels te worden in hun proporties. 

In de Islamitische wereld heeft Mekka voor het eerst in de geschiedenis zijn poorten gesloten. https://www.indiapost.com/corona-virus-is-god-unhappy-with-mankind/

Bij de Christenen is de paus plotseling verdwenen en is Koningin Elizabeth ondergedoken (zie de bijzonder onthullende brief aan de editor die volgt op dit verslag, wat wellicht de werkelijke reden verklaart waarom ze zich schuil houdt).

Ondertussen worden de Joden voor het eerst in 5.780 jaar bevrijd nu ze Satan-aanbidder Benjamin Netanyahu uit de macht verdrijven. https://www.debka.com/opposition-leader-gantz-to-be-charged-with-forming-government/

De trigger voor deze gebeurtenissen was de weigering van het Chinese volk op 16 februari 2020 om nog langer eer te bewijzen aan de oude Satanische bloedlijn-families. Dit gebeurde toen Chinese leiders de U.S. Corporation vertelden dat ze geen fysieke producten meer zouden verschepen tenzij er voor werd betaald met dingen die werkelijk bestaan in de echte wereld. Met andere woorden, ze verbraken de oude Satanische illusie van geldmagie.

De zogenaamde pandemie die erop volgde was een combinatie van een biologische en elektromagnetische oorlogvoerende represaille op China. Hoewel de aanval kennelijk grote hoeveelheden slachtoffers veroorzaakte in Wuhan, faalde hij om het Chinese volk te intimideren of zich erbij neer te leggen.

De woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse zaken, Zhao Lijian vroeg in het openbaar:

“Wanneer begon patiënt nul in de V.S.? Hoeveel mensen zijn besmet? Wat zijn de namen van de ziekenhuizen? Het zou het Amerikaanse leger kunnen zijn die de epidemie naar Wuhan bracht. Wees transparant! Maak je gegevens openbaar! De V.S. is ons een verklaring verschuldigd!”

Dat een overheidswoordvoerder zulke dingen zegt komt neer op een oorlogsverklaring (Zie het op het laatste moment binnenkomende nieuws hieronder voor het antwoord van de Amerikaanse witte hoeden.) 

Waar mensen nu getuigen van zijn is een wanhopige strijd van de oude heersende Satanische bloedlijnen om mensen met pandemisch angstporno terug te jagen in de onderdanigheid. B.v.: toen ik naar de eerste 40 verhalen keek op de internationale (Amerikaanse) nieuwszender Reddit, gingen 35 ervan over de zogenaamde pandemie.

Eén Pentagon-bron merkte op:

“De lijst van beroemdheden en first ladies (Spanje, Canada), die allemaal naar buiten komen om aan te kondigen dat ze zogezegd Covid-19 hebben, is extreem lang. Zo veel dat het in feite absoluut lachwekkend is, gezien het feit dat ze nooit geregeld de metro nemen of zich mengen onder het plebs en de mensen die te beklagen zijn. De lijst omvat meer dan 75 mensen, wat niet overeenkomt met de werkelijke statistieken van niet-beroemdheden die ermee gediagnosticeerd zijn.”

Laten we even stoppen om rationeel over deze zogenaamde pandemie na te denken. Elk jaar sterven circa 15 miljoen mensen aan ademhalingsziekten. Zelfs voorzichtige schattingen zeggen dat aan de griep per jaar 300.000 mensen dood gaan. Maar toch hebben we hier extreme hysterie over een paar duizend doden van mensen die gemiddeld 80 jaar oud zijn. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6815659/

https://q13fox.com/2020/03/08/us-surgeon-general-says-he-thinks-coronavirus-is-contained-in-certain-areas-of-the-country/?__twitter_impression=true

Wat zich werkelijk afspeelt is een wereldwijde slavenopstand tegen oude Satanische heersende bloedlijn-families die nu systematisch worden achtervolgd door speciale militaire eenheden, volgens meerdere bronnen.

Veel van de oude bloedlijn-families proberen al te onderhandelen over voorwaarden van overgave, zeggen P3 en WDS bronnen. “Oude zwarte adel families zijn klaar om zich over te geven, bevestigt Vincenzo Mazzara van de P3. De Rothschilds en andere families die zich schuilhouden in Zwitserland en Nieuw Zeeland onderhandelen ook over overgave, zeggen WDS-bronnen.

We horen ook verhalen van de Gnostische Illuminatie en de P3 Vrijmetselaars over een oorlog die duizenden jaren heeft gewoed. Ze zeggen dat de Aarde duizenden jaren geleden onder quarantaine werd geplaatst toen een machtige entiteit naar de oppervlakte vluchtte en een groep mensen tot slaaf maakte. Volgens hen is die entiteit de Satan waar in de Bijbel naar wordt verwezen. De mensen die werden onderworpen waren wat wij de Joden noemen, zeggen ze.

Een rationelere, wetenschappelijke verklaring is dat een oude groep slavenhouders de monotheïstische zwendel heeft geëxploiteerd om een gigantisch percentage van de wereldbevolking in slavernij te houden. Deze families splitsten zich in twistende facties die wij kennen als Katholieken, Protestanten, Moslims en Joden. Dat is de reden waarom de gaande zijnde opstand tegen hun collectieve bewind bijbels genoemd kan worden.

“We hebben duizenden jaren lang vastgezeten op deze planeet en alles wat we kunnen doen is het steeds maar weer herhalen van dezelfde oude strategieën”, geeft een senior Satanist toe. Daarom hebben ze de afgelopen jaren achtereenvolgens de vogelgriep, ebola, zika en andere pandemische paniek geprobeerd om de bevolking te intimideren, geeft hij toe.

Dit is al aan de gang sinds ten minste de op touw gezette “Spaanse Griep” pandemie van 1918, die slechts jonge soldaten doodde die waren ingeënt.

Kijk voor nog een voorbeeld eens naar de “CBS 60 MINUTES” documentaire over de varkensgriep epidemie van 1976 in de V.S. Hij werd slechts één keer uitgezonden en daarna nooit meer. Luister naar de getuigenis van mensen die Guillain-Barré verlamming kregen vanwege het vaccin tegen de varkensgriep. Ze daagden de V.S. overheid voor het gerecht voor schadevergoeding. De 500 gevallen van Guillain-Barré verlamming, inclusief 25 doden, werden niet veroorzaakt door de varkensgriep zelf maar als een direct gevolg van het vaccin. In die tijd vond President Gerald Ford, op advies van het CDC (Centrum voor ziektecontrole en preventie), het wenselijk dat de HELE bevolking van de Verenigde Staten ingeënt zou worden. https://youtu.be/f1jV3tJ2Lqw

Dus, alsjeblieft laat ze geen (verplichte) massa-inentingen uitvoeren onder het mom van een (fake) “dodelijke pandemie” want dat zal pas een echte pandemie veroorzaken.

Laten we eens wat dieper ingaan op wat er gebeurt met hun financiële systeem. De chart in de link hieronder toont in rood wat er nu gebeurt, in vergelijking met wat er gebeurde in voorgaande baissemarkten. Het is duidelijke dat dit geen gewone financiële crisis is. https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/speed.png?itok=zs9og0U5

Dit citaat van Zero Hedge illustreert hoe de Fed’s monetaire illusie is verdampt:

Na het afvuren van het grootste noodtoestand wapen “schok en ontzag” in de geschiedenis van de Fed, dat was bedoeld om niet slechts een gedeeltelijke maar een volledig normale situatie te herstellen in de vastgoed- en financieringsmarkten, zijn E-mini futures niet alleen niet gestegen maar kelderen met de -5% grens naar beneden”.

CIA-bronnen zeggen dat het Dow Jones Industrial gemiddelde zal moeten dalen tot ten minste een-derde van zijn topwaarde om in lijn te zijn met historische trends.

Nu de V.S. niet langer scheepsladingen vol echte goederen krijgt in ruil voor hun misleidende “rekeneenheid” van fractioneel bankierend “digitaal krediet” geld, is het een mathematische zekerheid dat winkels leeg zullen raken en grote Amerikaanse banken bankroet zullen gaan. http://www.thecourierexpress.com/xi-jinping-visits-wuhan-as-china-declares-success-in-fight/article_82666aba-c0d6-55d6-83f8-68558f7b41ab.html

Laten we nu eens kijken naar rapporten over de voortdurende geheime oorlog van het Pentagon en de CIA. Hier is een samenvatting van de actie door één Pentagon-bron:

“De Zionisten hebben het niet lang meer te maken nu Harvey Weinstein in New York is veroordeeld tot 23 jaar gevangenis, wat de weg vrijmaakt voor veroordelingen in LA.

Aangezien Prins Andrew een marine officier is die Jeffrey Epstein heeft geholpen maar weigerde om samen te werken met het DOJ (het V.S. Ministerie van Justitie), en de koningin de toegang was ontzegd tot Windsor Castle, zouden UK koninklijken kunnen worden uitgeleverd door de V.S. strijdkrachten aangezien ook zij militaire officieren zijn. 

Italië ligt kennelijk onder bescherming van Amerikaanse strijdkrachten terwijl het land op slot zit… haar hoofd van het leger is bezweken aan besmetting met het coronavirus en het Vaticaan moet gezuiverd worden van homoseksuelen, Satanisten en pedofielen.  

Op anti-gezin, antichristelijk Hollywood is de aanval geopend aangezien Disney pretparken en filmtheaters dicht zijn en filmproducties stilgelegd. Tom Hanks en zijn vrouw zijn besmet met het coronavirus, Nicole Kidman gaat terug naar Australië en Stephen Spielberg kan ontmaskerd worden voor zijn misdaden met kinderen.”

Zelfs nog schokkender is dit rapport van de CIA dat binnenkwam vlak voordat dit blog zou worden gepost:

“Vanochtend om 4.30 a.m. werd President Justin Trudeau door de V.S. gedagvaard voor bedrijfs- en financiële misdaden. Media eigenaren werd opgedragen om iedereen te hersenspoelen dat Trudeau en zijn vrouw waren besmet met het coronavirus en dat zij een poosje hun huis niet zullen verlaten. 

Tom Hanks werd 48 uur geleden gearresteerd voor pedofilie en hij wordt momenteel vastgehouden in een hotelkamer in Australië, onwillig om terug te vliegen naar de V.S. De volgende arrestaties van beroemdheden zullen zijn: Celine Dion, Madonna, Charles Barkley en Kevin Spacey. Ze zullen allemaal beweren besmet te zijn met het coronavirus.

De luchthavens van Italië zijn volledig stilgelegd, nu meer dan 80 Vaticaan- en financiële functionarissen zijn gedagvaard met dezelfde criminele aanklachten voor financiële misdaden, pedofilie, kinderhandel en seksuele mishandeling.

De Verenigde Arabische Emiraten hebben massa-arrestaties van hun eigen Koninklijke Familie en verwanten uitgevoerd.

Veroordeelde Hollywood verkrachter Harvey Weinstein heeft ingestemd met een deal in ruil voor zijn getuigenis tegen honderden top Hollywood beroemdheden voor hun betrokkenheid bij de drugshandel, pedofilie en kinderhandel. In plaats van een veroordeling voor 55 jaar, kreeg hij slechts een veroordeling voor 23 jaar. In ruil zorgde hij voor getuigenis tegen enkele van de grootste en machtigste namen inclusief Prins Andrew van Engeland, voormalig president Bill Clinton, formalig vicepresident Joe Biden, Tom Hanks, Oprah, Ellen DeGeneres, Quentin Tarantino, Charlie Sheen, Bob Saget, Kevin Spacey, John Travolta, Steven Spielberg, John Podesta, NXIVM en PIZZAGATE sekshandel clubs en honderden meer die allemaal rechtstreeks betrokken waren bij Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein werd op eenzelfde manier toegestaan om een deal te maken en zijn fake zelfmoord te hebben in de gevangenis in ruil voor zijn getuigenis.

CEO’s van enkele grote internationale bedrijven zijn aangeklaagd of gearresteerd en sommige werden gedwongen om ontslag te nemen – dit alles in de laatste 30-60 dagen – zoals o.a. de CEO’s van de NBA, Harley Davidson, de Bill Gates Foundation, Intel, McDonald’s, Cesar Awards, Disney, en de hoofdcommissaris van de Vaticaan politie. Ongeveer 700-800 ontslagen zullen de komende 3 maanden volgen.

Het in de laboratoria gemaakte “nieuwe coronavirus” is de dekmantel voor een verplichte vaccinatie agenda. Nu is het de grootste heimelijke operatie van de V.S. geheime dienst geworden die de wereld ooit heeft gezien. Deze massale operatie – 158.000 arrestaties – zal de grootste kwaaddoende en corrupte politici, beroemdheden en CEO’s, inclusief wereldwijde elites en bankiers zoals George Soro, V.N. ambtenaren en de oprichters van “GRETA Inc.” gevangennemen en verwijderen.

President Trump zal de 2020-verkiezingen winnen en de arrestaties van voormalige presidenten zal vroeg in 2021 gebeuren. Alle belangrijke arrestaties zullen door de media worden afgeschilderd als door ongeval of als complottheorie. Alle gearresteerde personen zullen de “Rommel Dood” aangeboden krijgen, wat betekent dat ze de keuze krijgen tussen hun dood voor het publiek beschreven als een zelfmoord of een dood door ongeval in ruil voor de verzekering dat zijn of haar reputatie in tact zal blijven. Als alternatief kunnen ze kiezen voor een crimineel proces wat zou resulteren in openbare schande.

Er zal een complete sluiting zijn van de meest gewone activiteiten in de wereld, zoals scholen, de aandelenbeurzen, sommige banken, luchthavens, scheepvaart, reizen, evenementen, gala’s, exposities, sportwedstrijden, sportkampioenschappen, muziek award ceremonies, NBA/NHL/Honkbal wedstrijden en scheepscruises. Er zullen voedseltekorten komen en georganiseerd verlies van elektriciteit. Gasprijzen zullen kelderen, prijzen van voedsel zullen omhoog gaan, verkeringen zullen omhoog gaan, goud- en zilverfondsen zullen naar beneden gaan en veel bedrijven zullen of failliet gaan of een aanzienlijk financieel verlies incasseren, zoals in het geval van wat er staat te gebeuren met Air Canada, Disney en Coca-Cola.”

Andere onbevestigde interessante nieuwtjes van geheime dienstbronnen zijn:

“Nancy Pelosi is in de afgelopen 24 uur gestorven. Bij de algemene aankondiging zal het coronavirus hoogstwaarschijnlijk worden gemeld als de doodsoorzaak.”

“Steven Mnuchin zal al heel snel worden verwijderd. Hij is een agent van de Khazariaanse cabal. De tijd is gekomen om hem los te maken aangezien hij te veel weet over hun interne affaires inclusief de diefstallen uit de V.S. schatkist. Zal hij bezwijken aan het coronavirus?”

“De Boeing Company zal ten onder gaan. Het is afgelopen. Alle servicecentra voor vliegtuigen wereldwijd zullen worden gesloten. Onderhoudsvoorzieningen zullen wereldwijd worden gesloten. De verkoop van vliegtuigen is al gestopt. Leases zijn gecanceld. Boeing zal Lockheed-Martin ten val brengen. Hun tentakels gaan de hele wereld rond. Dit zal ook de cabal ten val brengen.”

“Olieprijzen kunnen dalen tot $5 per barrel aangezien niemand meer olie wil. Nieuwe technologieën staan klaar om vrijgegeven te worden.”

Het is eindelijk aan het gebeuren, de mensheid wordt wakker uit een lange en verschrikkelijke nachtmerrie.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com


. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Het begint bijbels te worden, mensen, nu de Paus plotseling verdwijnt en Mekka voor het eerst in de geschiedenis zijn poorten sluit.”

  1. Als je de oorsprong van het oude testament bestudeert kom je op schokkende ontdekkingen. Het verhaal is zeker 3000 jaar ouder dan de meeste mensen denken en komt uit Summerie. Wat blijkt: YAHWEH (God, of Enlil) was degene die ons tot slaaf heeft gemaakt, en de slang (Enki) was degene die ons heeft bevrijd. De rollen van God en satan waren dus compleet omgedraaid! (Bestudeer de dode zee scrollen, lost book of Enki etc). De Tempeliers hebben dit ontdekt tijdens de kruistochten, en deze kennis naar Europa gebracht tijdens hun terugkeer. Het Vaticaan was daar uiteraard niet blij mee, veel zijn gedwongen ondergronds doorgegaan en veel zijn er vermoord. Het was het begin van vele geheime genootschappen, maar deze geheime genootschappen zijn na verloop van tijd geinfiltreert door ’the brotherhood of the snake’, en die club bestaat nog steeds. Het was het begin van de inquisitie. Als je oude kerken bezoekt dan zul je zien dat het bulkt van occulte symboliek! Het Vaticaan weet de waarheid, maar houd dit verborgen om hun machtspositie te behouden. Denk maar eens na wat dit psychologisch met mensen doet; je leeft in genade van een god die je niet kan zien, en moet je houden aan de regels anders word je gestraft VS iedereen is de meester van zijn of haar leven. Je kan van je leven een hemel of een hel maken. Het aanbidden van YAHWEH/god zorgt ervoor dat mensen in hun slavenmentaliteit blijven hangen, en leven vanuit angst. Alle abrahamic religies hebben dezelfde oorsprong, er is eigenlijk geen verschil tussen Allah, de christelijke god en YAHWEH. Jezus staat los van dit allemaal, hij heeft ons bevrijd door te sterven voor onze zonden. Als je de on-geedite teksten van Jezus leest (nag hammadi) dan word duidelijk dat hij helemaal niet de zoon van God was, maar een gnostic, in de lijn van Enki. Dit is allemaal informatie die je langzaamaan leert als je bij een geheime genootschap aangesloten bent. Ik vind dat dit openbaar moet worden gemaakt. Het word tijd dat het Vaticaan zijn bibliotheken opent zodat wij onze eigen geschiedenis en tradities kunnen bestuderen en herontdekken! De waarheid zal ons bevrijden. Weg met de elite!

    https://www.youtube.com/watch?v=Qm2qKmIEf8w
    https://www.youtube.com/watch?v=N32bL6fw5rw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *