Benjamin Fulford: “V.S. presidentsverkiezingen, Olympische spelen in Tokyo afgelast? Beraamde pandemie voorbode van wereldregering.”

9 maart 2020

De gecontroleerde afbraak van het financiële systeem van de Khazariaanse maffia is nu voor iedereen duidelijk zichtbaar. De 30% daling van de olieprijzen, de instorting van de aandelen- en obligatiemarkten en een bevriezing van het reizen en de handel worden allemaal na elkaar georganiseerd met de fake pandemie, zo bevestigen meerdere bronnen. De pandemie, die grotendeels een mediagebeuren is, en de financiële ineenstorting, die echt is, zijn de dekmantel die wordt gebruikt om een wereldrepubliek in te luiden. Dit wordt zowel door bronnen van de P3 vrijmetselarij, de Illuminatie als de CIA bevestigd. De trigger gebeurtenis was het niet nakomen van de betalingstermijn door de U.S. Corporate regering op 16 februari, zeggen ze.

Het doel van deze gecontroleerde afbraak is het verwijderen van Satan-aanbiddende, genocide-misdadigers uit het centrum van de wereldmacht, zeggen Pentagon en andere bronnen. Dit zal het vrijgeven van verboden technologieën mogelijk maken en een nieuw tijdperk van verwondering inluiden, voegen ze er aan toe. B.v.: ouderdom zal spoedig een behandelbare conditie worden.

Om dit mogelijk te maken wordt een heersende klasse die heeft geprobeerd ons te doden met pandemieën, kankerverwekkende stoffen, oorlogen, enz. systematisch opgespoord en voor het gerecht gebracht, voegden ze er aan toe. Uitvoerig gaan ze verder:

 “Amerikaanse troepen die naar Europa zijn gestuurd voor een NAVO-oefening kunnen ook ingezet worden voor het arresteren van Zionisten en het in beslag nemen van ‘deep state’ bezittingen, niet alleen in Zwitserland maar ook in Brussel, Antwerpen, Berlijn, Parijs, Amsterdam en Londen.”  

In de V.S. is intussen het presidentiële verkiezingsproces al gedegenereerd tot een farce met de democratische nominatie onmiskenbaar gestolen voor een seniele, corrupte Joe Biden. Hier is een voorbeeld van de nonsens die Biden uitkraamt:

“Als je een democraat wilt nomineren, een levenslange democraat, een trotse democraat, een Obiden-Bama democraat, sluit je dan bij ons aan.”

https://www.zerohedge.com/political/stop-calling-it-stutter-here-are-dozens-examples-bidens-dementia-symptoms

Eén CIA-bron vatte de situatie op deze manier samen:

“Het is bepaald dat Trump de volgende president zal zijn aangezien hij de staat van beleg zal afkondigen, natuurlijk om de mensen te beschermen. Geschat wordt dat dit op zo’n 70% van de Amerikanen invloed zal hebben. Hij zal de verkiezingen cancelen. Is hij misschien de laatste President aan de macht? Hij is zich al lange tijd bewust van deze manoeuvre. De dominostenen beginnen te vallen.”  

Het aantal verzegelde dagvaardingen in de V.S. is nu bijna 160.000 en 1613 zijn er opgevolgd. Dus lijkt het er nu op dat veel van de bedrijfsoplichters eindelijk in de gevangenis zullen belanden, waar ze thuishoren.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kVQwX9l9HJ5F76x05ic_YnU_Z5yiVS96LbzAOP66EzA/edit#gid=1703320056

Sinds januari heeft een record aantal kopstukken van grote ondernemingen ontslag genomen of hun baan verloren. Een NSA-bron weidde hier over uit door te zeggen: 

“De President heeft een volledig onderzoek gelast naar alle communicaties over de hele linie van de Gates Foundation, Event 201 (een pandemie-oefening, gehouden in New York op 18 oktober 2019), de Wereldgezondheidsorganisatie, CDC (Centre for Desease Control) en de grote bedrijven in de V.S. en het Verenigd Koninkrijk die het meest te winnen hebben bij de fake pandemie. Een onderzoek  naar ingewijde handel en media “corrupte” schrijvers vindt ook plaats. CIA-bronnen zeggen dat dit bedoeld is om datgene wat verleden week is ontdekt te stoppen:   

“Nieuwe bio-wapen aanvallen waarin het actieve virus wordt verspreid door drones en andere middelen in Italië en Iran, en geselecteerde droppings die plaatsvinden in andere landen om de angst levend te houden.”

In Hong Kong zullen gezondheidsfunctionarissen klinische proeven gaan beginnen met een nog onbewezen antivirus middel Remdesivir (Remdesivir is een Ebola-medicijn) om het nieuwe coronavirus te behandelen, volgens een CIA-medicus. “De kosten ervan zullen rond de $1.000 liggen voor een kuur en natuurlijk zal de overheid het farmaceutische bedrijf betalen,” merkt hij op.

Het bedrijf hier achter is Gilead Aciences dat eigendom is van de Gates Foundation. “Stel je eens even voor, 10 miljoen doses om wereldwijd mee te beginnen. Dit alleen is al $10 miljard. En kijk eens wat de prijs van hun aandelen zal doen. 

https://www.biopharmadive.com/news/coronavirus-remdesivir-gilead-antiviral-drug-covid-19/573261/

Aan de top van deze specifieke piramide is George P. Shultz te vinden,  Directeur Emeritus van Gilead Sciences. Deep stater Schultz was Minister van Buitenlandse zaken van 1982 tot 1989 en is ook Minister van Financiën geweest. Hij was ook hoofd van de Bechtel Groep waarvan veel Japanners geloven dat het betrokken was bij de Kobe-aardbeving in 1995 waarin 6000 mensen de dood vonden.

Eén CIA-bron zegt: “Gilead zou kunnen zitten op zo’n $20 miljard onaangesproken beurswaarde, op voorwaarde dat het succes heeft met een potentieel nieuw coronavirusvaccin. Ze zullen dat uitmelken tot op elke cent die ze met hun hebzucht kunnen stelen. Kun je je voorstellen wat er nog meer in het vaccin zit, een RFID (radiofrequentie identificatie) chip misschien?” 

https://finance.yahoo.com/news/coronavirus-vaccine-could-add-billions-in-value-to-gilead-161233464.html?guccounter=1

Hoe dan ook, deze medicus en andere bronnen zijn het er over eens dat de Zionistische Cabal de zwendel met een tot bio-wapen gemaakt coronavirus als dekmantel gebruikt. Het virus lijkt alleen oudere mensen met al onderliggende gezondheidscondities, meestal longontsteking te doden, zeggen ze. “Zie dat er tot dusver geen kinderen of tieners zijn getroffen,” merkt de medicus op.

Dus een mild virus dat grotendeels oudere mensen treft die de dood al dicht genaderd zijn wordt gebruikt om wereldwijd angst te verspreiden en dat zal eindigen dat de meeste overheden hun grenzen sluiten vanwege angst-porno. “De wereld zal op slot zitten. En dan zullen ze proberen om iedereen op de planeet gedwongen te vaccineren. De boys zitten in een volledige paniek-modus,” voorspelt een CIA-bron.

Hier in Japan heeft slaaf premier Shinzo Abe geprobeerd de fake, zwaar overdreven pandemie te gebruiken om de staat van beleg in te luiden. In plaats daarvan zal Abe worden verwijderd, beloven CIA-bronnen. Ze zeggen ook:

 “Abe verdient alles wat hij zal krijgen. Het zal interessant zijn om te zien of hij probeert een deal te sluiten en zingen als een kanarie. Hij zal ongetwijfeld een fataal ongeluk krijgen of over de zeep in de douche uitglijden, vallen en zijn nek breken voordat hij in staat is uit de school te klappen.”

Er woedt ook een strijd in het Vaticaan. “Paus Francis werd met opzet een mutatie van het virus gegeven. Hij zal spoedig sterven. Het Vaticaan zal dit proberen te verbergen totdat ze een kloon/dubbelganger in zijn plaats hebben. Op deze manier kunnen ze het verhaal voor de massa onder controle houden,” zegt een gnostische Illuminatie-bron. Bronnen van de P3 vrijmetselarij zeggen echter dat Francis slechts milde symptomen had en herstellend is. 

In het Verenigd Koninkrijk leidt Brexit tot een zuivering van Duitse dubbelagenten, zeggen MI6 en Pentagon-bronnen. Hieronder meer over de strijd door een Pentagon-bron:

“Na het ontslag van de CEO van UBS (een Zwitserse, multinationale investeringsbank), kan Barclays CEO Jes Staley een volgend slachtoffer zijn aangezien het er op lijkt dat Jeffry Epstein deze vroegere JP Morgan bankier heeft voorbereid en het UK parlement heeft gechanteerd om hem deze topfunctie te geven.” 

Een vroegere Barclays bankier beschuldigt “de raad van bestuur en het ‘executive comité’ (een kleiner deel binnen de raad van bestuur) van Barclay’s Bank plc van het stelen en kapen van de technologie voor het kwantum financiële systeem in de periode van 2011 tot op heden”. 

Intussen zegt een senior MI6-bron dat de volgende mensen gearresteerd moeten worden om een eind te maken aan de “deep state” controle van het Verenigd Koninkrijk en Ierland:

“Koningin Elizabeth in de Court of St. James’s (het koninklijke hof van de vorst van het Verenigd Koninkrijk), de premiers Cameron, May en Johnson, President Michael D. Higgins van Ierland, het gedeelde directeurschap van MI5/MI6 Andrew Parker en Alex Younger, de commissarissen van de burgerpolitie Noireen O’Sullivan en Drew Harris, Baron Nathaniel Rothschild en de secretarissen van het UK en Ierse cabinet Mark Sidwell en Martin Frazer, allebei Duitse dubbelagenten zijn. Deze twee mannen leiden in werkelijkheid beide landen ongeacht wie er premier is.”

Er is reeds een zuivering geweest in Saoedi Arabië waar een Zionistische poging tot overname werd verijdeld. Als gevolg daarvan zijn drie prinsen en dozijnen functionarissen uit de strijdkrachten en het ministerie van binnenlandse zaken verwijderd. Onmiddellijk na de zuivering begon een grote olie-oorlog. Zowel Rusland als Saoedi Arabië overspoelen de wereld met olie zelfs nu de pandemie de vraag ernaar radicaal heeft verminderd. Een senior CIA-bron zegt:

“Olie is achterhaald en zal hoogstwaarschijnlijk dalen tot $ 10 per barrel voordat dit over is. De nieuwe energie-technologieën zijn klaar om door Trump te worden vrijgegeven.”

Eén voorbeeld van dit soort technologie in de link hieronder zou waterstof veel goedkoper kunnen maken dan olie.

Deze ineenstorting van de olieprijs maakt een eind aan de zwendel “olie voor Amerikaanse dollars” die de Zionisten hebben gebruikt om de V.S. en de wereld al sinds de zeventiger jaren af te persen. Ze worden NU ten val gebracht, zeggen CIA-bronnen.

Pentagon bronnen stemmen overeen in hun waarneming dat personeel van Israëlische strijdkrachten “niet meer naar het buitenland mag reizen omdat een vastberaden en verhardend Internationaal Strafhof niet alleen oorlogsmisdaden van Israël attaqueert maar ook de misdaden die gepleegd zijn door V.S. strijdkrachten en de CIA in Afghanistan.”

Pentagon-bronnen voegen daar aan toe: “Onderzoeken van het Internationaal Strafhof kunnen worden uitgebreid tot aanvallen met drones door de CIA, Afghaanse drugshandel en Israëlische oorlogsmisdaden tegen Syrië, Yemen, Irak en Libanon, maar ook naar het gebruik van passagiersvliegtuigen als menselijk schild.”

De bronnen merken ook op: “Een derde ambtstermijn is niet het tovermiddel wanneer oorlogsmisdadiger Bibi [Benjamin Netanyahu] eindelijk zou worden afgezet als Premier, en Trump de arrestatie van Zionisten zou hebben uitbesteed aan het Internationaal Strafhof.” 

Netanyahu, net als zijn stroman Abe, probeert de “pandemie” te gebruiken als een excuus voor de staat van beleg. Maar de Israëlische strijdkrachten zullen niet gaan vechten tegen hun eigen mensen voor deze Satanaanbidder, pseudo-Jood, beloven Mossad-bronnen.

We krijgen ook gemengde informatie over de situatie in China. CIA-bronnen in Zuidoost Azië die recentelijk geëvacueerde burgers uit Wuhan hebben geïnterviewd zeggen: 

“De situatie is veel erger dan wat er wordt verteld in de media. Mensen bloeden nu uit de neus, de ogen, de oren en de longen. Het verspreidt zich veel sneller dan verwacht. Het actuele aantal doden in Wuhan nadert nu de 3 miljoen. De stad is de grootste begraafplaats op de planeet. Hij zal op slot blijven. Dit begon in de buurt van Wuhan waar een enorme elektromagnetische stralingsramp verbonden met 5G plaatsvond. De sterke luchtstroom van een microgolf (een soort microwave golf) kookte de inwoners van binnenuit. Het vrijkomen van het virus vond plaats op ongeveer dezelfde tijd om het verhaal aan te passen. De enorme vervuiling daar droeg bij aan de catastrofe. Er was geen selectie opgedragen door Xi Jinping. Nog meer angstporno. Er bestaat een enorme doofpotaffaire. Dit ongeluk zou wel eens China’s Chernobyl kunnen zijn.”  

Een Chinese agent in Tokyo zegt ook dat de situatie slechter is dan de overheid toegeeft. Hem gevraagd over Taiwanese en Russische rapporteringen dat President Xi Jinping was vervangen, zei de bron alleen: “Er zijn verscheidene Xi Jinpings.” Japanse zakenmensen met uitgebreide verbindingen met China zeggen echter dat in een groot deel van het land de productie terugkeert naar normaal. 

Samenvattend is dit wat we zien:

Passagiersvliegtuigen over de hele wereld staan aan de grond.

Bijna al het reizen is gestopt.

Hotels, restaurant en resorts over de hele wereld zijn leeg.

Olieprijzen zijn ingezakt

Een wereldwijde beursvlucht tussen de 40 en 50%

Wereldwijde financiële instorting

“Wall Street zal gesloten worden”, belooft de P3 vrijmetselarij, dus: Game, Set, Match.¹⁾ Reset! De feniks verrijst en een New Age daagt.

¹⁾ Een uitdrukking uit de tenniswereld die iets dat finaal is weergeeft.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *