Benjamin Fulford: “Israel pleegt zelfmoord door China de oorlog te verklaren.”

Benjamin Fulford
1Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

10 februari 2020

De strijd om de Aarde te bevrijden bereikt een gevaarlijke fase nu de Khazariaanse maffia bio-wapens gebruikt om te proberen een oorlog tussen de V.S. en China te ontketenen. Maar dit plan heeft een averechtse uitwerking omdat zowel de Chinezen als de witte hoeden in het militair/industriële complex precies weten wie er achter de bio-wapenaanvallen op China en nu ook Afrika zitten. 

P3 Vrijmetselaar-bronnen zeggen dat Israëls misdaadminister Benyamin Netanyahu de leiding heeft over de nieuwste poging om W.O. III te beginnen en 90% van de mensheid uit de weg te ruimen. Pentagon-bronnen, hoewel ze Netanyahu niet speciaal noemen, wijzen ook naar de overheid van Israël. Als de Israëli bestraffing willen voorkomen, moeten ze Netanyahu en zijn massamoordende handlangers overhandigen aan de Chinezen voor verhoor, zeggen CIA-bronnen.

Een aanwijzing dat nu de oorlog aan de Khazariaanse maffia definitief is verklaard, is dat zowel het Pentagon als de Aziatische geheime genootschappen er het zwijgen toe doen. Meerdere bronnen die onafhankelijk van elkaar hebben geprobeerd om b.v. uit te vinden wat er in China gebeurt, ondervinden “radiostilte”. Een geregelde Pentagon-bron (niet de vroegere Joint Chiefs of Staff (gezamenlijke stafchefs) Chairman Joe Dunford, die nu in de raad van bestuur van Lockheed zit) zegt: “Er is geen informatie en dat zal waarschijnlijk nog wel even duren.” 

Er is ook een ongekende censuur-campagne gaande met betrekking tot de bio-wapenaanval op China. De volgende alinea werd bijvoorbeeld weggehaald van een in Hong Kong gesitueerde nieuwssite: “Het Ministerie van Buitenlandse Zaken van China heeft officieel van de V.S. antwoord geëist waarom bio-gevaarlijke containers begraven werden aangetroffen in het geëvacueerde consulaat-generaal in Wuhan. De geheime diensten van China hebben andere diplomatieke gezantschappen van de V.S. in het land afgegrendeld.” 

Alleen de gecensureerde versie van het artikel, waarin deze tekst mist, is te lezen op: https://www.dimsumdaily.hk/russian-scientists-believe-america-created-the-wuhan-coronavirus-to-sabotage-china/

Ook verleden week: De Indische wetenschappers die hadden gerapporteerd dat ze kunstmatig ingebrachte HIV-virussen hadden aangetroffen in het nieuwe coronavirus dat China besmet, werden door Mossad-agenten bedreigd met de dood en gedwongen hun bevindingen te herroepen. Dit volgens Mossad-bronnen. Het is duidelijk dat een machtig iemand in Israël desperaat is om het feit te verhullen dat dit een bio-wapenaanval op China was. 

Natuurlijk koopt de wereld het verhaal niet dat dit een natuurlijk voorkomend virus is. De Moslims weten wat er gaande is en dat doen ook de Russen en de Indiërs. Dat doet bijna iedereen, behalve een steeds kleiner wordende groep van gehersenspoelde schapen in het Westen die dit verhaal klakkeloos accepteren.

https://www.jpost.com/Middle-East/Arab-media-accuse-U.S.-Israel-of-coronavirus-conspiracy-against-China-617021

https://www.ndtv.com/india-news/coronavirus-all-406-wuhan-returnees-at-delhi-itbp-facility-test-negative-2177537

Het maakt echter niet uit, de V.S. en China zullen er niet in trappen om oorlog met elkaar te gaan voeren. Dat is af te leiden uit b.v. een officieel Xinhua nieuwsverslag over een telefoongesprek dat de Chinese president Xi Jinping had met V.S. President Donald Trump dat was aangevraagd van de V.S. kant.  Trump zei: “De V.S. ondersteunt volledig China’s gevecht tegen de nieuwe coronavirus-epidemie en is bereid experts naar China te sturen en assistentie te bieden in verschillende andere vormen.”  http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/07/c_138763551.htm

In feite informeerde Trump de Chinezen dat de V.S. 3 personen had gearresteerd in verband met de bio-wapenaanval op China, inclusief de 60-jarige Dr. Charles Lieber, President van het Departement van Chemie en Chemische biologie aan de Harvard Universiteit.

Robert David Steele, vroeger werkzaam bij de V.S. Marine en de CIA stuurde vorige week de volgende boodschap naar de Chinezen: Zwakke signalen duiken op dat Wuhan een oorlogshandeling was van Israël tegen China en daarvoor een dubbelagent gebruikte: Dr. Charle Lieber (hij is Joods en daarom meer dan ontvankelijk voor Zionistische invloeden, zo niet controle). Zijn top-student uit China was stevig geworteld in de Wuhan Technische Universiteit waar hij ook een “Strategische Wetenschapper” was.

We horen ook dat dit een dubbelspel van ingewijden geweest kan zijn zoals 9/11, ook gedaan door de Zionisten. Wie profiteerden van de beursnoteringen in de City van Londen, Wall Street, Hong Kong en Tokyo? https://www.justice.gov/opa/pr/harvard-university-professor-and-two-chinese-nationals-charged-three-separate-china-related

Het zou een vergeldingsaanval geweest kunnen zijn maar HIV expert Dr. Frank Plummer “erkend voor zijn leidersrol in de Sars, H1N1 griep en Ebola epidemieën” stierf plotseling op 4 februari. https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51317386

Er kan echter nog een meer sinister aspect zijn aan de aanval op China en dat heeft betrekking op een misdadige kunstmatige intelligentie. Vlak voor de virusuitbraak in Wuhan installeerde de stad 10.000 5G basisstations. Zoals we al eerder hebben gerapporteerd werd er in Zuid Afrika met 5G-technologie geëxperimenteerd met mind control (indoctrinerende hersenspoeling) over de massa. Met andere worden, de hele situatie in Wuhan zou een experiment in massale mind control kunnen zijn gebruikmakend van de epidemie als voorwendsel.

http://www.xinhuanet.com/english/2019-10/31/c_138517734.htm

Dit is wat een Mossad-bron te rapporteren had:

“Voor wat betreft het Nipah-virus, ook bekend als coronavirus: Je hebt de laatste informatie al. China heeft afgedaan. Dit lijkt steeds meer op een georganiseerde doding van een geselecteerde helft van de Chinese bevolking. Het is eerder gedaan zoals bevestigd door hoge Chinese overheidsambtenaren en de geschiedenis.”

Een CIA-bron beschreef de situatie op deze manier:

“Vergeet niet dat we jaren geleden amper iets hoorden van wat er in China gebeurde. Pas toen ze grote fabrieken gingen opzetten die rommel maakten voor de V.S., begonnen we iets meer te horen. Toch is het nog praktisch hetzelfde … nog steeds een militaristisch bestuur over de mensen. Niets is veranderd sedert Chairman Mao. Het is alleen wat moderner en de mensen worden in de waan gelaten dat ze meer vrijheid hebben.”

Eén manier om te zien of we te maken hebben met een situatie veroorzaakt door een misdadige kunstmatige intelligentie is om vast te stellen wat de oorsprong is van het huidige virale plaatje dat de overeenkomsten vertoont met de fictieve Umbrella Corporation van de Resident Evil spellen en films, en een in Shanghai (niet in Wuhan zoals we verkeerd rapporteerden vorige week) gevestigd “Bao Hu San” (Chinees voor paraplu) biotechnologisch bedrijf.

Wat nu vastgesteld moet worden is of het Chinese bedrijf echt is of dat dit slechts een digitale mind manipulatie is. Als het bedrijf echt is, moet daarna worden onderzocht wie het financiert. Er is een goede kans dat het spoor zal leiden naar de Mega groep Zionistische oligarchen. https://judas.watch/The_Mega_Group

Deze mensen oefenen ook druk uit om volledige financiële controle te krijgen door cash geld te elimineren. B.v.: Hier in Japan worden financiële premies aangeboden, zoals 2% korting, om mensen zo ver te krijgen dat ze geen cash geld meer gebruiken. Dat, lieve lezers, is het “teken van het beest”. Dit beest is waarschijnlijk de collectieve intelligentie of groepsgeest van de Zionistische oligarchen en hun financiële en informatie computernetwerken.

Dus de vraag is… wat is het doel van wat een combinatie van 5G en een bio-wapen aanval op Wuhan lijkt te zijn?

Deel van het antwoord is dat de Chinezen gestraft worden voor het weigeren om schatting te betalen aan de Zionisten door hun winsten uit hun deviezen te overhandigen aan de Zionisten. Dit betekent economische, biologische en psychologische oorlogsvoering tegen China.

Maar Evens-Pritchard van de Telegraph gelooft dat we voor een zwarte zwaan gebeurtenis staan die de financiële markten zal ruïneren. Hij zegt:

 “De workshop van de wereld is gesloten. China zit in een positie van totale oorlog. De Communistische Partij heeft de ‘spirit van 1937’ opgeroepen en alle instrumenten van zijn totalitaire toezichtsysteem gemobiliseerd om zowel het coronavirus als de waarheid te bestrijden.” Geef eens een voorspelling voor het B(ruto) N(ationaal) P(roduct) als je durft. 

Vanaf deze week blijft twee-derde van de Chinese economie stil liggen. Meer dan 80% van hun fabricage industrie is gesloten, wat voor exportbedrijven oploopt tot 90%. 

De Chinese economie is 17% van de wereldeconomie en diep geïntegreerd in internationale bevoorradingsketens. Het was slechts 4,5% van het BNP van de wereld tijdens de SARS epidemie van 2003, die sommigen graag gebruiken als geruststellend model. Je kunt in deze tijd China niet stil leggen zonder de wereld stil te leggen …”

https://www.telegraph.co.uk/business/2020/02/05/chinas-coronavirus-not-remotely-control-world-economy-mounting2/?WT.mc_id=e_DM1193827&WT.tsrc=email&etype=Loy_Dig_Acq_Election_0-9MEngagement&utmsource=email&utm_medium=Loy_Dig_Acq_Election_0-9MEngagement20200208&utm_campaign=DM1193827

De situatie is al zo ingrijpend dat de Baltic Dry Index, de vrachtkosten, negatief is geworden. https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfmDC94.jpg?itok=5hrHqfMQ

Met andere woorden, de wereldhandel is zo slecht dat verschepers je geld zullen betalen om goederen te transporteren met hun schepen. De prijzen voor grondstoffen zoals koper en olie dalen ook, nu de wereldhandel vastloopt. Toch, op de een of andere manier, blijven de aandelenmarkten nieuwe recordhoogten noteren. Iets staat op het punt in te storten. Als we dat van een optimistisch standpunt bekijken dan ensceneren de goede jongens wellicht een geplande implosie van het financiële controlenetwerk van de oligarchen. De tijd zal het leren en tamelijk snel. 

In elk geval hebben de Zionistische oligarchen kennelijk het voornemen om hun productie van China naar Indonesië te verplaatsen. Dit is wat een CIA-bron uit Zuidoost Azië te zeggen had:

“Ik heb opgelet hoe Bloomberg News de laatste 6 tot 9 maanden Indonesië gepromoot heeft. Bijna dagelijks was er een interessant verhaal over Indonesië en de overheid. We hebben het daar al een paar keer over gehad. Dit ziet er uit als de reden waarom Indonesië naar de voorgrond wordt gestuwd.” https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-02-06/indonesia-picks-mckinsey-to-revamp-firms-with-172-billion-sales

 “Jokowi wil Indonesië graag transformeren van een leverancier van grondstoffen naar een fabricerende macht en die over te nemen van China. De timing is perfect. Natuurlijk is dit NIET alleen een heel groot toeval.”

Mijn advies aan de Indonesiërs is om de belofte van grote investeringen van de Khazariaanse oligarchen te zien als een gratis monster van heroïne van een dealer. In het begin voelt het goed, maar zoals je kunt zien van wat er gaande is in China, zal het uiteindelijk je leven ruïneren.

Met Aziatische geheime genootschappen op het oorlogspad, is het zijn van een Zionistische oligarch nu waarschijnlijk een van de meest gevaarlijke beroepen ter wereld.

We besluiten met een paar vreemde stukjes ongecontroleerde inlichtingen die we tegenkwamen.

MI6-bronnen beweerden dat de Koningin van Engeland Prinses Anne, haar tweede kind en enige dochter, heeft uitgekozen om haar plaats als de volgende “Koningin van Engeland” in te nemen. Natuurlijk is Charles des duivels. Bij het controleren van mijn bronnen zei een Britse royal dat Prinses Anne alleen de taak van regentes zou vervullen voor zijne Koninklijke Hoogheid George VII.

Nog een interessant nieuwtje over de verkiezingen in de V.S. kwam van een Mossad-contact in New York:

De burgemeester van South Bend in Indiana, Pete Buttigieg, die de democraten willen als hun presidentskandidaat (na het frauderen van Bernie Sanders via stemmanipulatie), kondigde in 2015 openlijk aan dat hij gay is. Het grootste deel van zijn financiering komt uit de kring van vertrouwelingen van Bibi Netanyahu. Hij is de smaakmaker voor de Khazariaanse maffia in deze fase van het 2020 presidentiële epos in de V.S.

En als laatste nog iets volgens FSB-bronnen (FSB is een groep financiële autoriteiten): zelfs al heeft de Russische overheid zijn grens met China als gesloten verklaart, “in werkelijkheid gaan vrachtwagenchauffeurs heen en weer naar China omdat geen enkel bedrijf winsten wil verliezen.”

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *