Benjamin Fulford: “In 2020 mogelijke bevrijding voor de mensheid van de satanische Westerse heersende klasse.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

30 december 2019

Met één grote klap kan de mensheid in 2020 bevrijd worden. Volgens het Pentagon, de P3 Vrijmetselaarsloge en andere bronnen zal de sleutel daartoe zijn het forceren van een implosie van het centrale banksysteem voor schuldenslavernij dat in privébezit is van de Khazariaanse maffia. De toenemende scheiding tussen de werkelijke economie en de financiële markt-zeepbel is opzettelijk op touw gezet om voor een systemische (het geheel betreffende) mislukking van de bevrijding van de mensheid in 2020 te zorgen, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen en de P3 Vrijmetselaarsloge. (En nee, P3 is geen tikfout; zie voor details hieronder.)

Deze cartoon van Ben Garrison illustreert de huidige situatie:
https://grrrgraphics.com/the-2019-melt-up

Je kunt Mr. Garrison steunen door hier te klikken:

https://grrrgraphics.com/product-category/support-ben-garrison-cartoons

Onnodig om te zeggen dat de werkelijke economie steeds verder keldert ondanks de recordhoge beursnoteringen en het gejuich van zakelijke media. Het nieuwste teken is de Baltic Dry Index, die naar laagte- records duikt die sinds de Lehman-crisis niet meer gezien zijn. De BDI kan niet gemanipuleerd worden met gefiatteerd waardeloos geld, zoals andere indexcijfers dat kunnen, omdat het de kosten zijn van het fysiek verschepen van bestaande goederen.

https://www.zerohedge.com/commodities/baltic-dry-tumbles-most-2008-tariff-frontrunning-fades

Orders voor gebruiksgoederen, een andere op werkelijkheid gebaseerde indicator, kelderen ook:

https://www.zerohedge.com/economics/us-durables-goods-orders-unexpectedly-plunge-november-boeing-backlash-hits

Een verborgen deel van deze financieel/economische oorlog die nu woedt heeft betrekking op een krachtmeting tussen Oost en West over historische obligaties.

Het U.S. Ministerie van Financiën is begonnen Chinese historische obligaties te kopen in de hoop ze te gebruiken om goudgeld te krijgen zodat ze aan de betalingsdeadline van 31 januari 2020 kunnen voldoen, zeggen Japanse rechtervleugel-bronnen en P3-bronnen.

Ondertussen hebben de Chinezen oude Amerikaanse Corporate obligaties gekocht als tegenaanval, zeggen ze. De “obscure digitale U.S. dollars” worden op deze manier gecreëerd om “monetaire inflatie te veroorzaken van die verrekte U.S. dollar” lichten ze toe.

De obligaties komen óf terecht bij de U.S. geheime dienst in Citybank of bij de Chinese geheime diensten in de Hong Kong Branch van de HSBC Bank, zeggen ze. “Historische obligaties zijn een manier om de vijand te belazeren”, leggen ze uit.

Deze geheime oorlog leidt ook tot een enorme stijging in algemene aan goud verbonden activiteit en is deels de reden dat in de markten gesprekken over een financiële reset een trend aan het worden is.
https://www.zerohedge.com/commodities/signs-swirl-all-around-us-monetary-reset-hand

Deze goud-activiteit leeft op nu het experiment om negatieve rentetarieven te gebruiken om het fiat-financiële systeem veilig te stellen, faalt. Het faalt omdat steeds meer investeerders hun geld onderbrengen in fysiek contant geld (dat immuun is voor negatieve tarieven), goud en andere dingen die echt bestaan. De einduitkomst is dat de werkelijkheid het uiteindelijk altijd wint.

https://www.zerohedge.com/markets/steven-mnuchin-explains-why-15-trillion-100-bills-have-disappeared

Het feit dat de in het bezit van de Rothshields zijnde Verenigde Naties nu openlijk vragen om cryptovaluta te gebruiken om hun activiteiten te financieren is een teken dat hun fysieke middelen, zoals goud, opraken en dat ze zoeken naar een digitaal ontsnappingsdeurtje. De goud-bezittende Aziaten, van hun kant, zouden liever een nieuwe V.N. in het leven roepen in Azië.
https://www.forbes.com/sites/michaeldelcastillo/2019/12/28/secretary-general-says-united-nations-must-embrace-blockchain/#771cd48e1379

De P2 Loge, Aziatische geheime diensten, het Britse Gemenebest, het Pentagon en anderen hebben geprobeerd een eind aan deze oorlog te maken door een overeenkomst te bereiken over een manier waarop deze wereld geleid wordt.

Voor dat doel is de P2 Vrijmetselaarsloge nu vervangen door de P3 Vrijmetselaarsloge, zeggen bronnen. Er was zelfs een aankondiging hiervan in de Italiaanse pers op 30 december.
https://edicola.iltempo.it/iltempo/pageflip/swipe/iltempo/20191230iltempo

Een teken van verandering in Italia is dat Leo Zagami, die betrokken was bij de Fukushima massamoord-aanval op Japan, moest vluchten naar Palm Springs, Californië om arrestatie te voorkomen wegens lasteraanklachten, ingediend door de Calabriaanse Vrijmetselaars, P3 bronnen zeggen.

Het hoofd van de P3 is een zekere Gianmario Fioramonti, die zegt “de Loge is niet verborgen, noch geheim. Hij is volledig transparant en open voor al mijn vrienden over de wereld, van welk ras, kleur of geloof ook.” De P3 geeft allerlei informatie over Antarctica, buitenaardsen, Nazi’s en andere dingen, die zo verbazend zijn dat ze sterke bewijzen nodig zullen hebben. Als je erin geïnteresseerd bent, adviseren we je hierover rechtstreeks contact met hen op te nemen via de Katholieke Kerk.

Hoe dan ook, de financiële en informatie-oorlog neemt ook een sterke wending en keert zich tegen de Joden die hun gelederen zullen moeten zuiveren van satanisten en radicale Zionisten, en anders geconfronteerd zullen worden met onafwendbare collectieve afstraffing.

Het is goed mogelijk dat Trump al tijdens Hanukka is begonnen met antisemitische aanvallen in New York en elders toen hij tegen de Israeli American Counsel zei: Jullie zijn meedogenloze moordenaars. Jullie zijn helemaal geen aardige mensen, maar jullie hebben op mij gestemd.” 

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-israel-jewish-speech-antisemitism-money-wealth-tax-israeli-american-council-a9237721.html

https://apnews.com/166344fbc59238cbe55ca1ad79736bac

 “De Internationale Strafhof-zaak tegen Israël lijkt ongekende wereldwijde steun te hebben. Ondanks hevig gelobby door Bibi (Israëls Eerste Minister Benjamin Netanyahu), heeft geen enkele wereldleider het lef om vrijuit te spreken ter verdediging van het geïsoleerde Israël of het Internationale Strafhof te veroordelen, zelfs geen Trump, Putin, Xi, Bolsonaro, Modi, Sisi, Koning Abdullay, Mohammed Bin Salman, Macron, Merkel, Trudeau of Bo(ris) Jo(hnson). 

De “Joodse pers lijkt stil te zijn over het Internationale Strafhof, aangezien het Hof zelfs terug zou kunnen komen op hun beslissing om martelingen en oorlogsmisdaden van het U.S.-leger en de CIA in Afghanistan niet te vervolgen, maar in plaats daarvan zelfs uit te breiden om ook drone-aanvallen op te nemen. 

Het Strafhof zou een ruggengraat-transplantatie en een bestaansreden gegeven kunnen zijn om in onderlinge samenwerking met de militaire tribunalen te helpen de Zionisten, de deep state en pedofielen af te breken. “Het Strafhof-onderzoek lijkt zich te richten op zowel Bibi als Benny Gantz als oorlogsmisdadigers, aangezien het een gevoelige plek raakte, een racistisch, verheven talmoedische anti-goyim-cultuur (cultuur tegen niet joden) blootlegde, en Israëlische plannen om de Jordaan Vallei te annexeren al stopzette.   

 “Omdat de aanklachten niet verzegeld zijn, kunnen er enkele deals gemaakt zijn aangezien het democratische congreslid en burgerrechten- icoon John Lewes kanker heeft gekregen die al in een gevorderd stadium is.” 

Met al deze activiteiten als achtergrond, kan de recente uitzending van “Home Alone 2” in Canada, waarin een optreden van Donald Trump is gewist, een soort inside-boodschap zijn geweest. De reden daarvoor is dat Macauley Culkin, de kind-ster uit die film, behoort tot de velen die hebben gezegd dat de filmindustrie-bazen “satanische pedofielen” zijn die “op rituele manier kinderen in de industrie misbruiken.” Culkin zegt dat hij tijdens de filmopnamen van deze film in een kamer werd geroepen waar hij werd gemolesteerd door een industrie-baas. In een interview met French radio, zei Culkin:

 “Hij beval mij om naar zijn schoenen te kijken. Hij zei dat ze waren gemaakt van de huid van kinderen die hij en zijn vrienden hadden vermoord. Hij vroeg me of ik Heather O’Rourke kende.” De suggestie was dat de schoenen van haar huid waren gemaakt. 

Dit is wat AP Nieuws in 1988 over haar dood had te zeggen:

“De dood van de 12-jarige ‘poltergeist’-actrice Heather O’Rourke was onmiskenbaar uitzonderlijk.”

https://apnews.com/355ac4e0f2b6bd8109f766de6ec0dfb8

Er is een grondige poging gedaan om het Culkin verhaal van het Internet te verwijderen en ook is het oorspronkelijke artikel in het Frans verdwenen, maar in een ander interview zegt Culkin dat zijn vader “een slechte man was die haar zowel psychologisch als fysiek mishandelde.”

Het feit dat Zagami, die zichzelf beschrijft als satanist en eter van menselijke foetus, besloot naar Californië te vluchten om arrestatie in Italië te voorkomen, is ook veelzeggend. Californië is nu een staat die openlijk rebelleert tegen Trump. Dit is te zien aan in Californië-gebaseerde Nancy Pelosi (of de bazen van haar grafische voorstelling of kloon of wat dan ook) die o.a. probeert Trump aan te klagen wegens een politiek misdrijf (impeachment).  

Een invasie van Californië kan ook nodig zijn om een eind te maken aan de voortgaande, niet openlijk verklaarde V.S. burgeroorlog en het Amerikaanse volk te bevrijden, zeggen Pentagon bronnen. Het feit dat diverse explosies (aardbevingen) gerapporteerd worden door militaire bases in Californië en Nevada is een teken dat de invasie al onderweg is, zeggen ze.

Aan een invasie van het kleine Aziatische staatje Brunei wordt mogelijk ook gewerkt, zeggen Pentagon en CIA bronnen. Dit omdat Brunei het belangrijkste centrum is van “dark money” (geld dat gebruikt wordt voor het beïnvloeden van verkiezingen en andere misdaden), zeggen de bronnen. Het gebouw in onderstaande foto, met een piramide op het dak, staat gepland overgenomen te worden om te helpen een eind te maken aan de financiële oorlog, zeggen ze. 

Hier volgt wat een CIA bron over deze plek had te zeggen:

“Het Ministerie van Financiën heeft daar talrijke non-official cover (NOC = een spionage en inlichtingendienst term voor geheime en vermoedelijk ongebonden operaties) CIA en MI6 speurders die daar werken als adviseurs. Ze assisteren in de actuele transfers van heel grote financiële transacties die gedaan worden in de regio, en die oplopen tot miljarden dollars per maand. Er wordt gezegd dat Brunei het belangrijkste financiële centrum is voor de meeste niet-geregistreerde geldtransfers die gebruikt worden voor clandestiene operaties en andere misdadige financiering. Dit gaat zo al sinds het Iran-Contra schandaal in het midden van de jaren 80. Brunei was in die tijd betrokken bij een zoek zijnde $10 miljoen die naar een verkeerde Zwitserse bankrekening was gegaan. Het geld was in feite bedoeld voor Oliver North. Vóór dit incident, wat alle belangrijke nieuwsuitzendingen over de hele wereld bereikte, hadden de meeste mensen in het Westen nog nooit gehoord van Brunei.” 

De satanisten in Japan worden ook in toenemende mate aangevallen door de White Dragon Society en haar bondgenoten. De Japanse strijdkrachten realiseren zich eindelijk dat de bevolking afneemt met meer dan 500.000 mensen per jaar vanwege incompetente satanische vazalleiders. Er wordt gewerkt aan een zuivering, beloven Japanse leden van de rechter vleugel.

Deze oorlog wordt ook persoonlijk voor uw correspondent. Toen ik op 5 december probeerde om geld over te maken naar de teksteditor van dit blog via de Japan Postal Bank, gebeurde er niets. Nadat ik luid geklaagd had kreeg ik op 23 december een brief met de verklaring: “Uw verzoek tot internationale betaling zoals hierboven beschreven is gecanceld als gevolg van onze grondige beoordeling.”

Ook een kerstkaart die naar ons werd gestuurd werd pas vrijgegeven door het Postkantoor na interventie van MI6. Hij kwam beschadigd aan (en was dus waarschijnlijk geopend) zoals je hieronder kunt zien.

In een daarmee verband houdende maatregel werden de Top 3 leidinggevenden van Japan Post Holdings op 27 december gedwongen hun ontslag te nemen. Japan Post Holdings werd na Fukushima overgenomen door de Rothschilds en de Rockefellers. De Japanners staan nu op het punt om het terug te nemen.

https://the-japan-news.com/news/article/0006256209

Wij mogen ook geen gebruik meer maken van Western Union, PayPal of andere elektronische manieren om geld te sturen naar onze staf. Dit, samen met veel andere misdaden, is waarom er premies gezet zijn op de eigenaren van deze instellingen. Ze zullen opgejaagd en verwijderd worden. Dit is oorlog mensen, en wij zijn aan de winnende hand.

Ik wil dit laatste rapport van 2019 beëindigen met het goede nieuws dat anti-zwaartekracht technologie nu beschikbaar is voor het grote publiek. Bestaande anti-zwaartekracht vliegtuigen worden nu opzettelijk gevlogen boven dicht-bevolkte gebieden als onderdeel van de onthullingen, zeggen Pentagon bronnen. De laatste werd in daglicht gezien boven New York en dat is te zien via de link hieronder.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/huge-triangular-ufo-captured-gliding-21179400

Ook laat de video in de link hieronder zien hoe je in feite een anti-zwaartekracht apparaat kunt bouwen in je eigen garage.

https://www.youtube.com/watch?v=U70nrM_E2T8

2020 zal een jaar worden van gebeurtenissen op bijbelse schaal.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com.


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *