Benjamin Fulford: “Trump haalt uit in alle richtingen terwijl de spanning in de wereld escaleert naar gevaarlijke niveaus.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

2 december 2019

De spanningen in de wereld bereiken een gevaarlijk kookpunt, nu een steeds meer geïsoleerde Amerikaanse president Donald Trump uithaalt in alle richtingen.  Het lijkt erop dat Trump probeert om de militaire steun van de V.S. voor de oorlog tegen Denemarken en Mexico te verzamelen in een poging om middelen te bemachtigen om de Amerikaanse corporate government te financieren, daar zijn meerdere bronnen het over eens.  Een grote financiële sabotagecampagne is ook onderweg tegen China, gemarkeerd door het gebrek aan Amerikaanse dollarobligaties van een bedrijf met inkomsten van het satanische aantal van 66,6 miljard dollar.  

Ondertussen zijn er trump sponsors die zich tegen de Britse Koninklijke familie keren.  Vergeet niet dat Trump de EU al heeft bestempeld als “een tegenstander”.

Al deze activiteiten hebben te maken met het feit dat, ondanks het stelen van het Japanse pensioengeld, de Amerikaanse corporatie nog steeds geen duidelijke pad heeft om de betalingsdeadline van 31 januari 2020 te halen.  Het is interessant om in dit verband op te merken dat Brexit nu gepland is voor 31 januari 2020.

Laten we beginnen met te kijken naar de situatie met Mexico.  De V.S. hebben nu drie vliegdekschip groepen rond dat land opgesteld aangezien de ,,militaire V.S. militairen voorbereidingen treft om Mexicaanse drugkartels aan te vallen, die mogelijkerwijs door Mossad worden bewapend en worden opgeleid,” Zeggen Pentagon bronnen.

http://www.gonavy.jp/CVLocation.html

Hoewel we onafhankelijk kunnen bevestigen dat sommige van de drugskartelstrijders inderdaad zijn opgeleid door de Mossad, weten we ook dat deze oorlog tegen Mexico in werkelijkheid gaat over het stelen van Mexicaanse olie, zilver, en andere middelen om de Amerikaanse corporatie te financieren.  Daarom heeft het Mexicaanse leger zich publiekelijk uitgesproken voor president Andres Manuel Lopez Obrador (Amlo).

https://news.yahoo.com/mexicos-top-military-brass-offer-200001882.html

Rusland heeft ook nucleair bewapende onderzeeërs rond de Amerikaanse kustlijn ingezet en de Russische president Vladimir Poetin heeft eerder dit jaar publiekelijk verklaard dat zijn land klaar is voor een andere Cubaanse raketcrisis.

https://www.reuters.com/article/us-russia-putin/putin-to-u-s-im-ready-for-another-cuban-missile-crisis-if-you-want-one-idUSKCN1QA1A3

Wat dit betekent is dat de Trump zich zal moeten terugtrekken, omdat de Amerikaanse militairen geen kernoorlog zullen beginnen om grondstoffen te stelen ter ondersteuning van een in buitenlandse handen zijnde VERENIGDE STATEN CORPORATIE.

Laten we vervolgens naar Denemarken kijken.  Lars Findsen, hoofd van de Deense defensie-inlichtingendienst, zei dat Groenland nu een belangrijk veiligheidsprobleem voor Denemarken is, omdat er een “machtsspel aan de gang is” tussen de VS en andere wereldmachten in het Noordpoolgebied.  Trump annuleerde een staatsbezoek aan Denemarken in augustus en noemde hun premier Mette Frederiksen “vervelend” nadat ze weigerde Groenland aan de VS te verkopen.

https://www.bbc.com/news/world-europe-50598898

Deze gebeurtenissen volgen op de installatie van een Nazi-regering in Brazilië en een inbeslagname van lithiumbronnen in Bolivia door de Amerikaanse Special Forces.  Het is duidelijk dat de Trump-administratie probeert om van het Amerikaanse continent een fort te maken. Helaas staan Canada (het Britse Rijk), Denemarken (de EU) en Mexico (gesteund door Rusland en het Vaticaan) hem in de weg.

Laten we ons nu richten op de economische aanval op China, waar CIA-bronnen in Azië beloven: “China’s economie en financiële systeem zal hoogstwaarschijnlijk imploderen binnen twee maanden.  De partij’ zal proberen het zo lang mogelijk binnen de perken te houden. 

De bronnen leggen uit,

“De regering kan de meer dan de 40 biljoen dollar schuld die ze creëerde niet dragen.  Sommigen die op de hoogte zijn zeggen dat de schuld dichter bij de 50 biljoen dollar ligt…. allemaal computer gegenereerde onbeperkte kredieten.  Veel ervan werd gebruikt om massale infrastructuurprojecten te bouwen, waaronder veel lege steden, compleet met lege winkelcentra. Vijf banken hebben in drie maanden tijd gefaald en de overheid moest ingrijpen en ze overnemen.  Naar schatting 500 banken in China verkeren in ernstige problemen en zullen naar verwachting instorten, volgens de Chinese bankregulatoren. Dit is ongeveer 15% van de financiële instellingen in China”.

Dit kan verband houden met het volgende artikel over de 66,6 miljard dollar Tewoo Group die op het punt staat in gebreke te blijven op een Amerikaanse obligatie van 500 miljard dollar.  Het is ook mogelijk dat de Chinezen dit bedrijf en dit aantal hebben gekozen om te dreigen het westerse financiële systeem te saboteren door af te zien van alle Chinese dollar leningen.

https://www.zerohedge.com/economics/china-braces-unprecedented-massive-default-state-owned-enterprise

Ook, volgens de CIA bronnen:

“De situatie in Hongkong was al lang geleden in detail gepland.  Het wordt gefinancierd vanuit de top. Poetin, Xi en Trump wisten het van tevoren, wat betekent dat ze het niet hebben tegengehouden.  Dit incident werd gecreëerd als een rookgordijn om ‘het volk’ bezig te houden. Er zit nog veel meer achter en het zal ook worden blootgelegd.

“In diezelfde periode zal één zeer grote bank in NY haar deuren sluiten.  Het minste van de problemen van de bank zullen de 22k+ medewerkers in de omgeving van NY zijn die geen werk zullen hebben.  Het grotere probleem is dat het domino-effect zal optreden, aangezien deze bank nauw verbonden is met Deutsche Bank, wat de EU in een ernstige crisis zal storten, gezien DB ook zijn deuren zal sluiten”.

Het aantal medewerkers van 220.000 geeft aan dat zij hoogstwaarschijnlijk JPMorgan bedoelen.  De problemen bij JPMorgan kunnen verband houden met het nieuws dat de Saudi Aramco IPO ” werd overschreven met de $44B van de gevangen Saudis, maar er niet in slaagde om zijn epische falen te maskeren door de buitenlandse boycots, omdat zelfs Koeweit en de VAE terughoudend zijn om te investeren”.

De val van JPMorgan Chase en zijn petrodollar zou natuurlijk de val van de Rockefeller en Bush-dynastieën betekenen.  Dat kan een van de redenen zijn waarom onze gebruikelijke bron van het Pentagon aangeeft dat er een serieuze strijd gaande is om het westerse leger te vervreemden van de Britse Koninklijke familie.

Bovendien kan de aanval op de Britse Koninklijke familie verband houden met de overeenkomsten die ze met Rusland, China, Iran en andere landen sluiten om te ontsnappen aan de Amerikaanse controle over het internationale financiële systeem.  De laatste ontwikkelingen op dit gebied zijn dat het Verenigd Koninkrijk Russische betalingssystemen integreert in zijn bancaire netwerk en dat zes andere Europese landen ermee hebben ingestemd om de Amerikaanse sancties tegen Iran te omzeilen.

https://www.theguardian.com/world/2019/dec/01/six-more-countries-join-trump-busting-iran-barter-group

Dit is wat onze pro-Trump Pentagon bronnen te zeggen hadden over de Britse royals:

“De aanval met het Londen Brug mes lijkt een mislukte koninklijke afleiding te zijn van de anti – Andrew  vijandigheden onder de grote kanonnen van de Britse militairen, de Amerikaanse militairen, de NAVO, de EU, Frankrijk en Duitsland, die de Koningin zouden kunnen dwingen om deze pedo activist strippen niet alleen van koninklijke maar ook van militaire titels”.

De bron vervolgt: “De mestvorken vallen weg, waarbij de Monarchie niet langer boven elke verdenking verheven is, aangezien prins Charles al tientallen jaren door de pedo Jimmy Saville wordt bevoorraad, net als zijn broer Randy Andy door de pedohandelaar en afperser Epstein”.  Dit is de reden waarom “het Britse militaire uitvaart tegen Andrew voor het besprenkelen van zijn koninklijke sterrenstof op de Epstein pedo chantage operatie ten voordele van Israël”, concludeert de bron.

Onze eigen Britse bronnen bevestigen dat Charles algemeen als giftig wordt beschouwd en zeggen dat er een sterke drang is om prins Harry, wiens vader niet Charles is, de troon van de Koningin te laten erven.  Dit zou betekenen dat de eerste koning Harold niet meer tot de bloedlijn van Willem de Veroveraar behoort sinds 1066.

Wat er ook gebeurt met de Britse Royal’s, er zijn steeds meer tekenen dat de oude orde in het Westen aan het instorten is:

  • De Franse president Emmanuel Macron heeft in het openbaar gezegd dat de vijanden van de NAVO niet Rusland of China zijn.
  • NAVO-lid Turkije heeft geweigerd de NAVO-verdedigingsplannen voor de Baltische landen tegen Rusland toe te staan.
  • De voormalige bondgenoot van de VS, Pakistan, negeert de druk van de VS en gaat door met een pijpleiding om Iran toe te staan zijn olie over land te exporteren.
  • Ondertussen bevestigen de voormalige Sovjetrepublieken hun militaire alliantie opnieuw.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/macron-tells-nato-russia-must-come-cold-war

https://www.rt.com/news/474385-turkey-baltic-defense-syria/

http://en.kremlin.ru/events/president/news/62146

Deze veranderingen vallen samen met een meer geheime campagne tegen de satanisten.  Met name Paus Franciscus heeft gekeken naar de betrokkenheid van voormalig jezuïetenhoofd Peter Hans Kolvenbach bij de Fukushima aanval op Japan, aldus P2 Vrijmetselaarsbronnen.  Hij kreeg een nieuw bewijs van zijn betrokkenheid tijdens het bezoek van Franciscus aan Japan vorige week, zeggen de bronnen.

Japanse rechtse bronnen dicht bij de keizer zeggen dat de voormalige Japanse premier Yasuhiro Nakasone in Guantanamo Bay is omgekomen nadat hij ondervraagd was over zijn betrokkenheid bij de aanval in Fukushima.  Het bij de aanval gebruikte kernwapen werd opgeslagen op zijn terrein in Hinodecho voordat de aanval plaatsvond. Nakasone beschuldigde Kolvenbach en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu voor zijn dood, aldus de bronnen.  Japanse kranten kondigden zijn dood aan de dag nadat paus Franciscus Japan had verlaten, maar geen van de rapporten vermeldt een doodsoorzaak, zoals normaal gesproken het geval zou zijn. Hij was echter 101 jaar oud.

We proberen ook de berichten uit deze zelfde rechtse bronnen te bevestigen dat voormalig minister-president Junichiro Koizumi, nadat hij naar Guantánamo was overgebracht, is vervangen door een look-alike.

Deze stappen van Franciscus kunnen de reden zijn waarom de zelfgeschreven satanist Leo Zagami, die de laatste tijd zichzelf omschrijft als de beste satanist, Franciscus heeft aangevallen.  Zagami is betrokken bij de Fukushima-aanval en is waarschijnlijk bezorgd dat het onderzoekspoor zijn kant op gaat nu Nakasone en Netanyahu hebben bekend.

Een Europese koninklijke vertegenwoordiger vertelde ons vorige week: “Ik heb naar het thema satanisme gekeken en ik heb solide bewijs gevonden van het bestaan ervan en dat er helaas veel mensen op misschien wel het hoogste niveau van het internationale establishment zijn ingeprent”.  Om het probleem op te lossen is het nodig dat “de industriële schaal van een cultus wordt losgelaten”.

De bron hoopt dat door deze mensen te bestempelen als “gehersenspoeld en dus met verminderde verantwoordelijkheid, als er dat al was”, het mogelijk zou zijn om met de meeste van hen door een proces van vrede en verzoening te gaan.

Een jezuïetenbron in Tokio vertelde ons ook dat een oudere jezuïet paus Franciscus een papyrusrol liet zien met de volgende boodschap erop geschreven:  “Satan is teruggekeerd naar de oorspronkelijke schepping en heeft vergeving ontvangen. Dank u voor het aanhouden van de kaars die al deze lange jaren brandt”.  De afbeelding op de rol uit het Egyptische dodenboek toonde een oordeel van onschuld. Het is te zien op deze link:

http://talesofancientegypt.blogspot.com/2010/08/book-of-dead-comments-by-anthony-holmes.html

In ieder geval heeft het bezoek van Franciscus een nieuwe impuls gegeven aan de onderhandelingen met de Russen, de P2-vrijmetselaars, de Europese royals, de Aziatische geheime genootschappen, het Pentagon en andere partijen over de oprichting van een toekomstig planningsbureau met personeel dat meritocratisch bemand is, bevestigen Europese Koninklijke bronnen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *