Benjamin Fulford: “Khazariaanse maffia doet een laatste push voor een nep-Armageddon met een ‘Iran-aanval’ op Saoedi-Arabië.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

16 september 2019

De Khazariaanse Maffia, die geconfronteerd werd met het dreigende faillissement van hun Washington DC Corporation, organiseerde een “aanval” op de Saoedi-Arabische olieproductie in een wanhopig Weesgegroet Maria om hun lang geplande Wereldoorlog III te beginnen, zo zijn meerdere bronnen het eens.

De aanval heeft een tweeledig doel:

1. Voorkom het faillissement van de VS door de olieprijzen op te drijven en landen als China te dwingen om Amerikaanse olie te kopen; en

2. Neem de Iraanse en Amerikaanse militairen op in het starten van de Derde Wereldoorlog, breng “Armageddon” voort en maak de weg vrij voor Jared Kushner om “Messias” te worden.

Het eerste wat je moet begrijpen is dat de Iraanse “Supreme Leader” Ali Khamenei en de Amerikaanse president Donald Trump beiden in dienst zijn van de Rothschild (satanische Rode Schild) familie.

Degenen onder u die nog steeds corporate-media Kool-Aid drinken, doe alsjeblieft een onafhankelijke feitencontrole.  Velen van jullie weten dat het een kwestie van openbaar verslag is dat telkens als Donald Trump als zakenman failliet ging, hij door de Rothschilds werd gered.  Echter, wisten jullie dat Ayatollah Khomeini, de leider van de Iraanse revolutie, eigenlijk van Brits-Indische afkomst was en de zoon van een Brits-Indiase werknemer van British Petroleum?  Het Rothschild-bezeten BP stond toen bekend als Anglo-Iraans. 

https://www.scribd.com/document/74036516/Khomeini-and-his-French-Connection

Dit is wat een Iraanse dissident te zeggen heeft over de opvolger van Khomeini:  “Alle Iraniërs kennen en haten Ali Rothschild (Khamenei).”

Dus nu hebben we een van Rothschild-slave President Trump tweeting: “De olievoorraad van Saoedi-Arabië werd aangevallen.  Er is reden om aan te nemen dat we de dader kennen; is vergrendeld en geladen, afhankelijk van de verificatie”.

Dan hebben we een Rothschild-slaaf de Iraanse leider Khamenei, die zijn Republikeinse gardecommandant Amir Ali Hajizadeh opdracht geeft om te zeggen dat Iran “klaar was voor een volwaardige oorlog” en te dreigen dat “Amerika’s militaire basissen en vliegdekschepen, die gestationeerd zijn tot 1.243 mijl rond Iran, onder de Iraanse raketten vielen binnen het bereik van Iraanse raketten waren.”

https://news.sky.com/story/iran-says-its-ready-for-war-with-us-after-saudi-oil-attack-accusations-11810252

Het lijkt er ook op dat zowel de Iraanse als de Amerikaanse topleiders campagne voeren voor de herverkiezing op 17 september van de massamoordende oorlogsmisdadiger Benjamin Netanyahu voordat het Joodse volk wakker wordt en hem in de gevangenis zet waar hij thuishoort.

Velen in de militaire/intelligentiegemeenschap van de V.S. houden nog steeds vast aan de hoop dat Trump gewoon met de zionisten meegaat als onderdeel van een uitgebreide list die ontworpen is om hen uit de controle van de V.S. te verwijderen.

Bronnen van het Pentagon zeggen dan ook dat Trump “Bibi [Netanyahu] heeft voorbereid voor een nederlaag met een ‘wederzijds’ verdedigingsverdrag.”  De bronnen zeggen dat het “controversiële verdrag voor wederzijdse verdediging met Israël wordt tegengewerkt door de Israëlische Verdedigingstroepen en het Amerikaanse Ministerie van Defensie, en mogelijk nooit geratificeerd zal worden door de Senaat, omdat zelfs het VN-Zeerechtverdrag niet geratificeerd kon worden omdat er maar 34 senatoren nodig zijn om het te blokkeren”.

Bovendien, “Zelfs als het geratificeerd wordt, kan Israël deze cheque niet verzilveren, omdat het Amerikaanse leger geen bloed zal vergieten voor zionisten wanneer het omringd wordt door S400’s, onderwater atoombommen, en geavanceerde raketten en drones van Rusland, Iran en Hezbollah,” zeggen de bronnen.

De Israëlische minister van Criminaliteit Netanyahu bezocht Rusland vorige week namens zijn Rothschild meesters in de hoop hun steun te krijgen voor directe Israëlische aanvallen op Iran.  In plaats daarvan, las de Russische President Vladimir Poetin “hem de riot act” voor en dreigde om elke aanvallend israëlische vliegtuig neer te schieten, zeggen de bronnen van het Pentagon.

In plaats daarvan, schrijft Gordon Duff van Veteranen vandaag (die uitgebreide contacten met de Luchtmacht van de V.S. heeft), waren het eigenlijk de Israeliers die Saudi-Arabië aanvielen en probeerden om Iran ervan te beschuldigen.

https://www.veteranstoday.com/2019/09/15/israel-stages-f35-saudi-attack-after-putins-smackdown-of-netanyahu-over-syria/

Ondanks dit alles houden sommige bronnen van het Pentagon blijkbaar nog steeds vast aan de hoop dat Trump stiekem tegen de zionisten werkt, zelfs al doet hij alsof hij meegaat met alles wat ze willen.  Ze zeggen dat Trump “een onheilspellende waarschuwing naar Israël heeft gestuurd door John Bolton de dag voor 9/11 te ontslaan en Israëlische spionage op het Witte Huis en Congres bloot te leggen”. De openbare ontkenning van Trump van Israëlische spionage was slechts een dekmantel, lijkt de bron te geloven.

https://www.timesofisrael.com/top-us-official-says-report-of-israel-spying-on-white-house-absolutely-false/

Desalniettemin zegt de bron van het Pentagon dat het ontslag van Bolton en een overwinning van Houthi op Saudi-Arabië een ontmoeting tussen de troef en de Iraanse president Hassan Rouhani op de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, die op 17 september begint, ‘productief’ zou moeten maken.  Trump “kan worden gedwongen om de sancties van Iran met Saudi-olie, offline op te heffen om een top met Khamenei te krijgen,” voegt de bron toe.

Ook kan de Israëlische poppen leider “Mohammed bin Salman worden afgezet, aangezien de Saoedi’s zijn verslagen met de aanval op de olie-industrie in de buurt van Riyadh,” zegt de bron.  Dit “zou de IPO van Aramco moeten doden, terwijl de Patriot luchtverdedigingsraketten als nutteloos worden bestempeld, wat een grote klap betekent voor Raytheon en het militair-industriële complex,” voegt hij eraan toe.

In ieder geval levert de aanval, die blijkbaar wild overdreven is, op Saoedische olievoorzieningen op korte termijn voordelen op voor de Amerikaanse corporate overheid.  Trump tweete: “Ik heb toestemming gegeven voor het vrijgeven van olie uit de Strategic Petroleum Reserve, indien nodig, in een te bepalen hoeveelheid die voldoende is om de markten goed te bevoorraden.  Ik heb ook alle bevoegde instanties geïnformeerd om de goedkeuring van de oliepijpleidingen die momenteel in Texas en diverse andere staten in het vergunningsproces zitten, te bespoedigen. Vertaling:  “We gaan het faillissement op 30 september vermijden door meer olie te verkopen.”

In een teken dat deze beweging van tevoren gepland was, vertelt het Aziatische geheime genootschap en CSIS bronnen ons dat de voormalige Japanse premiers Junichiro Koizumi en Yasuhiro Nakasone gearresteerd werden, zoals gerapporteerd op 2 september, door agenten van Rothschild bediende Michael Greenberg.  Ze werden vrijgelaten nadat ze hadden beloofd tegen kernenergie te zullen lobbyen om Japan te dwingen meer olie van de U.S. Corporation te kopen, zeggen de bronnen.

Deze pogingen om het faillissement te voorkomen komen er nu het Britse Gemenebest, de Chinezen, de Russen en het grootste deel van de rest van de wereld het Amerikaanse militair-industriële complex proberen te overtuigen om de Amerikaanse Corporate regering failliet te laten gaan.

De U.S. Corporation, die in 1871 de Amerikaanse Republiek van de Verenigde Staten van Amerika overnam, is een ramp geweest voor het Amerikaanse volk, vooral in de afgelopen jaren.  De werkelijke levensstandaard van 90% van de Amerikanen is sinds 1972 gedaald; de VS heeft het hoogste gevangenisstrafniveau ter wereld; de medische kosten zijn de hoogste ter wereld, zelfs als de levensloop daalt; onderwijs  waarden zijn somber; en zionistische fanatiekelingen controleren een congres dat 90% van de Amerikanen niet steunen.

Het plan dat wordt besproken is om de Amerikaanse corporatie te vervangen door een Democratisch Verenigde Staten van Noord-Amerika.  In dit plan zouden de nooit verslagen Canadese elite-strijdkrachten fuseren met het Amerikaanse leger. Ondertussen zouden de Amerikanen een goede regering krijgen, een betere gezondheidszorg, een hogere levensstandaard, lagere misdaadcijfers, enz.  Dit plan houdt niet in dat de Amerikanen onder de controle van de Castro-zoon worden gebracht en de vermoedelijke broedermoordende Justin Trudeau, beloven MI6-bronnen.

Voor zij die denken dat Trump nog steeds hun redder is, denk aan het volgende.  Er zijn nu meer dan 120.000 verzegelde aanklachten, maar Trump verhindert dat ze worden afgehandeld; 9/11 waarheid is niet onthuld zoals hij beloofde; “QAnon” is gesloten; en de schoonzoon van Trump is Jared “666 Fifth Avenue” Kushner.  Bronnen van het Pentagon voegen eraan toe dat Trump er alles aan doet om de militaire tribunalen te stoppen en de onthullingen van Jeffrey Epstein in de doofpot te stoppen.

We hopen echt dat Trump gewoon met de zionisten meespeelt, zoals velen geloven, maar tot nu toe blijkt uit zijn acties dat dit niet het geval is.  Alsjeblieft trek de stekker eruit en red Amerika van de krankzinnige messiaanse fanatiekelingen die de macht hebben gegrepen.

In ieder geval, zelfs als de Amerikaanse Corporate overheid erin slaagt om het blikje een beetje verder te schoppen, is het mathematisch gedoemd te mislukken.  Legendarische investeerder Jim Rogers, die vorige week sprak op de Foreign Correspondenten Club of Japan, voorspelt dat het huidige financiële systeem “in de komende 2 tot 3 jaar zal instorten” en de Amerikaanse Federal Reserve Board zal “verdwijnen”.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Rogers

Rogers, zoals de meeste ervaren financiers, weet dat het huidige systeem dat gebaseerd is op negatieve rentetarieven en het pompen van geld in zombiebedrijven, gedoemd is te mislukken.  Zoals de Bank of America aangeeft, zijn de financiële activa van de VS nu meer dan vijf keer het BBP waard.

https://www.zerohedge.com/markets/liquidity-dies-darkness-trillions-assets-have-no-financial-disclosure-support-them

Met andere woorden, de activa zouden met 80 procent in waarde moeten dalen om zich aan te passen aan de reële economie.  Geen wonder dat Rogers, geboren in 1942, “de slechtste bearmarkt in mijn leven” verwacht.

Als het Amerikaanse militair-industriële complex niet meegaat met een ordelijke hoofdstuk 11 faillissements- en herstart van de Amerikaanse regering, zal er chaos ontstaan.  “Veel regeringen zullen instorten en verdwijnen”, voorspelt Rogers.

Zou het niet beter zijn om in plaats van anarchie het mondiale financiële systeem te herstarten, te beginnen met een Jubeljaar en een campagne van meerdere triljoenen dollars om een einde te maken aan de armoede en een einde te maken aan de vernietiging van het milieu?  De Chinezen, het Britse Gemenebest, de Russen, het Vaticaan en vele anderen steunen dit plan. Alleen de fanatieke messiaanse en waanzinnige zionisten doen er alles aan om dit te voorkomen. Ze willen nog steeds 90 procent van ons doden en de rest tot slaaf maken.

Het Amerikaanse leger zou Jared Kushner moeten arresteren en hem onder observatie moeten plaatsen.  Ik garandeer u dat het niet lang zal duren voordat hij tekenen van satanische bezetenheid zal vertonen.  Ze moeten ook de riot act aan Trump voorlezen.

Als laatste opmerking, onze Russische bronnen zeggen dat ze aan het controleren zijn waarom ze ons een foto van de Amerikaanse actrice Janet Leigh stuurden als Melania Trump’s grootmoeder, maar ze staan erop dat ze Senior Luitenant Olga Orlif van het Sovjetleger was.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Khazariaanse maffia doet een laatste push voor een nep-Armageddon met een ‘Iran-aanval’ op Saoedi-Arabië.”

  1. Je spreekt jezelf tegen. Iran en Amrika hebben dezelfde werkgever. En vervolgens moet Israel aan Rusland vragen of ze Iran mogen aanvallen en Rusland laat dat niet toe? Leg eens uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *