Benjamin Fulford: “De voormalige Japanse Eerste Ministers Koizumi en Nakasone zitten in Guantánamo, zegt de Japanse politie.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

2 september 2019

De voormalige Japanse premiers Junichiro Koizumi en Yasuhiro Nakasone werden vorige week door de Amerikaanse militaire politie overgebracht naar Guantanamo Bay, Cuba. De Japanse politie en bronnen uit de onderwereld zeggen dit beiden.  Een persoon op het kantoor van Koizumi, op de vraag of dit waar is, zei: “Er is hier niemand. Mijn taak is om alleen maar de telefoon te beantwoorden”. Zelfs PR-mensen waren niet beschikbaar, zei ze. De woordvoerders van de 101-jarige Nakasone waren ook niet beschikbaar op het moment dat dit rapport werd geschreven.  Het hoofd van de inlichtingendienst van het kabinet van de Japans-Slaafse premier Shinzo Abe verzuimde te antwoorden op vragen over deze arrestaties. De arrestaties maken deel uit van een grootscheepse campagne tegen mensen die verwant zijn aan de familie Bush, aldus een Japanse rechter vleugel bron.

De arrestaties, als ze al hebben plaatsgevonden, hadden al veel eerder moeten plaatsvinden.  Koizumi is een moordenaar (hij wurgt graag geisha’s) die de controle over Japanse bedrijven overdroeg aan zionisten.  Nakasone heeft het Japanse ministerie van gezondheid en welzijn terzijde geschoven om toe te staan dat kankerverwekkende en hormoonverstorende chemicaliën in gewone Japanse levensmiddelen en andere producten worden verwerkt.  Hopelijk zijn ze nu aan het krijsen tegen hun satan aanbiddende bazen.

In elk geval, zijn deze ontwikkelingen, als ze waar zijn (en geen desinformatie val), zijn slechts een van de vele tekenen dat de gebeurtenissen in de wereld deze maand op weg zijn naar een of andere grote confrontatie, aangezien de Amerikaanse corporate regering op 30 september de internationale betalingstermijn van 30 september op de loer ligt met de financiering, die nog moet worden veiliggesteld, zoals door meerdere bronnen wordt erkend.

“Ik was gisteravond in gesprek met de VS.  Het klinkt zeker alsof ze in hun doodsstrijd zitten, in het nauw gedreven en zeer hard aan het vechten zijn.  Gevaarlijke tijden,” bevestigd een Britse royal.

De corporate nieuwsverhalen over de V.S. die oude Imperial Chinese overheidsobligaties proberen te innen wijzen ook op sommige wanhopige bewegingen door de corporate overheid van de V.S. om zich van financiering te verzekeren.

https://www.msn.com/en-us/news/finance-saving-investing/longshot-bet-on-ancient-chinese-bonds-could-pay-off-thanks-to-trade-war/ar-AAGuXZa

Dan is er natuurlijk ook nog de zeer zichtbare handelsoorlog tussen de VS en China, waarbij beide partijen de tarieven voor bijna de gehele bilaterale handel aan beide zijden van het spectrum van de bilaterale handel verlagen, zoals op grote schaal wordt gemeld.  “Een studie van J.P. Morgan heeft uitgewezen dat de tarieven van Trump de gemiddelde huishouding van de V.S. jaarlijks 1.000 dollar zullen kosten. Die studie werd gedaan alvorens Trump de 1 Sept. en 15 Dec. 15 tarieven verhoogde van 10% naar 15%,” rapporteert de Associated Press.

https://mainichi.jp/english/articles/20190901/p2g/00m/0in/022000c

Wat de AP niet vermeldt is dat de tarieven in werkelijkheid gericht zijn op het afbetalen van Amerikaanse schulden.

De inzet is zeer hoog.  Als de V.S. de capaciteit om te lenen zouden verliezen, ,,zou het V.S. per hoofd van de bevolking inkomen van $66.900 worden verminderd tot een negatieve $4.857,” volgens berekeningen door Bloomberg News.

https://finance.yahoo.com/news/america-wealth-hinges-ability-borrow-120000587.html

Wat Bloomberg verzuimt te vermelden is dat de VS nog steeds het sterkste leger ter wereld heeft, dus niemand staat op het punt om het land binnen te komen en Amerikanen te dwingen om in schuldengevangenissen te belanden.  De enige mensen die zich zorgen moeten maken zijn de corporate eigenaren van de VS, niet het Amerikaanse volk. Het enige wat de Amerikaanse bevolking zal overkomen als hun corporate opperheren failliet gaan, is dat ze bevrijd zullen worden van de schuldenslavernij.

Natuurlijk, de corporate opperheren werken overuren om mensen ervan te overtuigen dat dit een strijd is tussen “communistisch” China en “democratisch” Amerika, terwijl de mensen van de wereld in werkelijkheid geen Amerikaanse fascistische of Chinese communistische meesters willen.

Pentagon bronnen, van hun kant, zeggen nu dat er in feite, een enorme vervolging tegen  Zionisten in de maak is. “Met [het pedofiele chantageschandaal van Jeffrey] Epstein, kan het podium worden vrijgemaakt voor 9/11 declassificatie, loyaliteitseed, vermogens grepen, uitzettingen en militaire tribunalen, terwijl Amerika Judenfrei [vrij van Joden] wordt, zoals China en Rusland,” beweert een bron van het Pentagon.

De bron waarschuwt dat “de dood van Epstein-gekoppelde David Koch een waarschuwing kan zijn aan de mega-groep van Joodse miljardairs zoals Ron Lauder, Edgar Bronfman, Les Wexner, Steven Spielberg en Maurice Greenberg (AIG)”.

Bovendien, “het Joodse gebrek aan loyaliteit aan gastlanden, en misdaden, corruptie en parasitisme is nu een politiek correct nationaal gesprek nadat Trump de Joden ontrouw noemde, en [mensen zoals] Bernie Sanders en Ilhan Omar roepen op tot het stopzetten van de hulp van de V.S. aan Israël”, vervolgt de bron.

De bronnen van het Pentagon lijken ook in alle richtingen uit te slaan door op te merken: “Het bevelen van Amerikaanse bedrijven om China te verlaten is een meesterwerk tegen globalisten, zionisten, de diepe staat en Wall Street om Amerika weer groot te maken en tegelijkertijd de druk op China te vergroten om de Zuid-Chinese Zee te verlaten of te demilitariseren”.

De bronnen suggereren ook dat het Amerikaanse leger Groenland zou kunnen bezetten, “om een VS/Rusland mede-eigendom van de Noordpool te creëren om China buiten te houden”.  Echter, Russische FSB bronnen maken duidelijk dat Rusland niet op het punt staat om zich aan te sluiten bij de VS tegen China.

De Russische FSB, de Japanse militaire politie, de Britse MI6, de Indiase regering en andere bronnen maken duidelijk, zoals hierboven vermeld, dat de wereld noch Chinese noch Amerikaanse overheersing wil.  De wereld beseft ook dat het huidige wereldwijde rentmeesterschap een ramp is die moet worden vervangen. Waar het door vervangen moet worden was het onderwerp van een informele spoedvergadering van de G20 eind augustus, aldus Britse en Pentagon-bronnen.

De Europeanen, onder leiding van de Fransen en de Britten, waren het erover eens dat de hoogste prioriteit moet worden gegeven om een einde te maken aan wat MI6-bronnen beschrijven als “omnicide” – het doden van alle levende wezens.  De wijdverbreide veroordeling van de Braziliaanse branden, die opzettelijk het Amazonegebied verwoestten, was het meest zichtbare aspect van deze overeenkomst. MI6-bronnen merken echter op dat dezelfde “omnicidale gekken” achter de Braziliaanse branden nog grotere branden in plaatsen als Siberië en Angola aangestoken werden.

Het goede nieuws is dat er militairen naar al deze plaatsen zijn gestuurd om de branden te blussen.  Dit is een concreet teken dat de militairen van de wereld nu worden ingezet om de planeet te beschermen.

Russische FSB-bronnen zeggen ook dat ze de illegale visserij en de houtkap in het Russische Verre Oosten hebben aangepakt.  Dit zal de fondsen voor de Japanse misdaadbendes die met het regime van de Abe verbonden zijn afsnijden, zeggen ze.

Het andere ding dat op de spoedbijeenkomst van de G20 gebeurde, was dat de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken werd uitgenodigd voor de bijeenkomst.  Dit was ,,een andere slag voor de Zionisten,” volgens de bronnen van het Pentagoon, die ook zeiden dat er nu een vergadering tussen Tump en de opperste leider Ali Khamenei van Iran werd gepland.

Het Amerikaanse leger probeert een overeenkomst te bereiken met Iran, Rusland en Turkije om de radicale zionistische factie die de wereld wil regeren vanuit een land met grenzen dat reikt van de Eufraat tot aan de Nijl, permanent te verwijderen.  Een Trump/Khamenei-top zou een teken zijn dat zo’n overeenkomst is bereikt.

De kwestie die nog niet is opgelost, is waar de zionistische heerschappij van het Westen door moet worden vervangen.  Het Chinese totalitaire model, met universele gezichtsherkenning en Orwelliaanse sociale kredietwaardigheids scores, is een niet-starter.  In die zin maken de demonstranten in Hongkong een goed punt. Maar ze zijn ofwel naïef, ofwel gewoon amorele huurlingen als ze denken dat de VS een beter alternatief biedt.

Ze realiseren zich niet dat de VS erger is dan het communistische China.  Sinds de verkiezingen van 2000 werden gestolen en 9/11 werd geënsceneerd, is de VS een fascistische neo-nazi (=neocon =Zionisten) nachtmerrie.  De verkiezingen worden nu niet meer bepaald door het volk, maar door speciale krachten die strijden voor de concurrerende corporate maffia facties.  Deze corporate facties hebben de levensstandaard in de V.S. verlaagd door 90% van de bevolking te stelen sinds het begin van de jaren zeventig, toen de V.S. van de goud standaard afstapten.

De White Dragon Society (WDS) gelooft dat een beter model een nieuw systeem zou zijn dat gebaseerd is op de beste praktijken in landen als Singapore en de Scandinavische landen.  Deze landen hebben de facto een combinatie van meritocratie en democratie in combinatie met een (relatief) vrije pers. Hierdoor hebben ze ook de hoogste levensstandaard op Aarde en een gezonde natuurlijke omgevingen.

Het Amerikaanse leger zet zich in voor een wereldwijde monetaire reset en het verplaatsen van landen naar een “goud standaard”.  Omdat ze, net als het Vaticaan, een meritocratie zijn, steunen ze ook de meritocratie.

De WDS gelooft dat een nieuw tijdperk kan worden gestart met een eenmalige kwijtschelding van alle schulden, zowel privé als publiekelijk, en een herverdeling van slecht verworven activa.  De WDS gelooft ook dat er een waarheids- en verzoeningsproces nodig is, zodat de wereld de lei schoon kan vegen en een nieuwe start kan maken.

Als de huidige machthebbers niet aan de kant gaan en een vreedzame overgang mogelijk maken, zal er echter, zoals het Pentagon dreigt, sprake zijn van massale arrestaties, deportaties, chaos en militair bewind als het oude regime failliet gaat zonder dat er een levensvatbare vervanging is.

Britse koninklijke bronnen die op de hoogte werden gebracht van de spoedbijeenkomst van de G20 zeiden dat het voorstel van de WDS om de wereld te laten besturen door een comité dat een zevental regio’s vertegenwoordigt, wordt besproken.  De voorgestelde regio’s zijn Amerika, Europa (inclusief Rusland), China, India, Afrika, Oost-Azië (minus China) en de moslimwereld. In dit voorstel worden besluiten bij meerderheid van stemmen genomen. Elke regio zou een veto hebben dat alleen op hen van toepassing is.  Als de meerderheid bijvoorbeeld zou besluiten om varkensvlees te verbieden, zouden de Chinezen een veto kunnen uitspreken en in China varkensvlees kunnen blijven eten.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “De voormalige Japanse Eerste Ministers Koizumi en Nakasone zitten in Guantánamo, zegt de Japanse politie.”

 1. Singapore een gezonde en natuurlijke omgeving??? Hebzucht staat voorop
  Je wil er voor je verdriet nog niet wonen!!! Hier heb je echt last met ademhalen
  Het is een politiestaat waar ook de doodstraf nog steeds bestaat.
  Schrikbarend kostbaar ook nog.
  Meritocratie: politiek ideaal!!!
  Geen ideaal voor de mens die mens wil zijn
  Scandinavische landen…
  Finland ACH mooi land ver weg van alles
  Zweden…echt niet; geen demo- en geen meritocratie

  Geen aanrader dus; geen leven zoals in Singapore of Scandinavische landen

  Het zijn uiteraard weer de elitaire societies die geloven dat 7 regios de oplossing is… 777 regios zal een betere oplossing zijn ipv al die grootsheid voor economische belangen waar de mens het aandeel van leven verliest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *