Kom ook naar de Landelijke Demonstratie “Stop 5G” volgende week in Den Haag!

5G-demo

Volgende week maandag, 9 september om 12.00 uur is het zover: dan vindt in Den Haag de eerste grote landelijke demonstratie tegen de komst van 5G in Nederland plaats.

Dit nieuwe mobiele netwerk, dat zal gaan zorgen voor een ongekend grote toename aan zendmasten, stroomverbruik, bomenkap en stralingsbelasting in ons land, staat op de agenda om eind dit jaar en in 2020 in grote delen van ons land uitgerold te gaan worden.

Niet getest op veiligheid

Ondanks dat de betreffende bewindspersoon, Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken openlijk beweert dat “uit een tussenevaluatie van een onderzoek dat al sinds 2006 loopt, blijkt dat dagelijkse blootstelling aan straling niet leidt tot permanente gezondheidsschade,“ heeft dit ministerie in privécommunicatie met verschillende burgers al toegegeven dat de zeer hoogfrequente straling van 5G eigenlijk helemaal nog niet goed getest is op gezondheidseffecten voor de mens en dier, en zeker niet op de langere termijn.

Daarom maken steeds meer mensen zich zorgen om de blinde ambitie van de EU en onze overheid om toch vooral “voorop te lopen met de technologische ontwikkelingen” en “Nederland klaar te maken voor nog sneller internet, het gebruik van zelfrijdende auto’s en ‘The Internet of Things‘”, zoals 5G steeds gepromoot wordt.

Ben jij het net als vele anderen NIET eens met dit streven van onze ‘volksvertegenwoordigers’, die het volk overigens nog nooit gevraagd hebben of er eigenlijk wel behoefte is aan 5G? Kom dan volgende week ook naar Den Haag.

Programma

Het programma voor maandag 9 september 2019 ziet er als volgt uit:

12.00 uur: verzamelen op Koekamp aan de Laan van Reagan en Gorbatsjov schuin tegenover het Station CS Den Haag (let op: niet te verwarren met de Koekamplaan en Hertenkamp verderop gelegen!).

12.30 uur: start loop via Laan van Reagan en Gorbatsjov, linksaf Korte Voorhout dat doorloopt in het Toernooiveld, Lange Vijverberg dan aan het einde rechtsaf de Kneuterdijk. Daar aan het eind rechtsaf het smalle deel van het Lange Voorhout op waar aan het einde een bocht gemaakt wordt naar het brede deel van het Lange Voorhout.

13.15 uur: manifestatie op het lange Voorhout.

14.30 uur: einde.

Op de startplek zal er door de organisatie aan alle demonstranten een ‘Stop 5G’-sticker uitgedeeld worden die je makkelijk op je kleding kan plakken.

Op de manifestatie-plek zullen er vanaf een klein podium (met gebruik van kleine mobiele geluidsinstallatie) een aantal sprekers over o.a. ‘gezondheid en 5G’ en ‘privacy en 5G’ spreken.

Daarnaast is Staatssecretaris Keijzer uitgenodigd om een informatiemap over straling en gezondheid in ontvangst te nemen.

De demonstratie wordt in beeld gebracht door leden van Wearechange Nederland en er zullen interviews worden afgenomen.

Demonstratie-regels

Den Haag voert een streng beleid als het om demonstreren gaat. Dat betekent dat er geen dikke stokken mee gedragen mogen worden. Geen helmen op. Geen gezicht bedekkende kleding. En er mogen geen discriminerende of beledigende teksten mee gedragen of gescandeerd worden.

Wel mogen er petten op en sjaals etc. zolang die niet je gezicht bedekken.

Omdat het er naar uitziet dat het eventueel kan gaan regenen, mogen er paraplu’s mee, mits die niet gebruikt worden om een spandoek aan te bevestigen.

Meer informatie is te vinden op de website van de organisatie, 5gdenhaag.nl.

. . .

4 reacties op “Kom ook naar de Landelijke Demonstratie “Stop 5G” volgende week in Den Haag!

  1. Zie ook de informatieve en bewustmakende HealingSoundMovement TV dialoog Biologische Effecten van EM Straling hier:

    https://www.youtube.com/watch?v=6u963JaOCWE

    Zojuist zag ik de uitstekende lezing (5G) van Hugo Schooneveld voor de Haagse gemeenteraad (ik weet niet of deze al hier staat: https://www.youtube.com/watch?v=x2EmVACuwx4) Het argument wat altijd wordt gebruikt: er is geen causaal verband, er is geen bewijs, er moet meer onderzoek komen (de nieuwe sigaret, des, fluoride, asbest situatie: vertragen en uitstel vanwege de enorme belangen!). Waar blijft het voorzorg (en nazorg!)principe? Waarom zijn de aangetoonde biologische effecten niet genoeg reden om te zien dat er stress (en meer, aangezien het immuunsysteem aan de ene kant wordt verzwakt en soms juist ‘hondsdol’ wordt gemaakt, met allerlei gevolgen voor verstoring en opwekking en/of verergering van uiteenlopende mogelijke ziekten in het lichaam!) wordt opgewekt en aangemaakt? Zie ook hier: https://www.youtube.com/watch?v=6u963JaOCWE Er is ongelofelijk veel bewijs voor biologische effecten en schadelijke biologische effecten. En wat te denken van de indirecte en secundaire (of meer) effecten? De echte langetermijneffecten (kanker kan er bijvoorbeeld 30-50 jaar over doen om vanuit een latente situatie manifest te worden, en dit geldt voor heel veel chronische en zeer ernstige ziekten)? En wat te denken van de cumulatieve en synergetische effecten (hogere dosis aan blootstelling in de tijd, diverse permutaties aan interacties en wisselwerking met ander schadelijke stoffen, voeding en/of vaccinaties bijvoorbeeld)? Op deze wijze zijn wij het niet uitgevoerde (vanwege een gebrek aan bereidwilligheid om iets te willen vinden…) longitudinale langetermijn experiment. Wij zijn de laboratten, de proefkonijnen voor de volgende vooruitschuifpolitiek en symtoomverschuifkunde! Straling IS de nieuwe asbest! Alleen was asbest weliswaar zichtbaar, en kon je er maar beter van afblijven, bleek later. Maar straling kunnen we niet ‘zien’ (wel meten, maar is weten altijd meten en welk meetinstrument met welke normering passen we toe, welk ‘bewijs’ en voor welke argumentatie of verdediging zoekt men?) En voor extern opgelegde straling (de dect en wifi van de buren, de zendmasten, de verdere uitrol van draadloze technieken) kunnen we ons niet onttrekken, dat maakt het nieuwe asbest vele malen ernstiger, problematischer en schadelijker. Het gaat namelijk minder om (onafhankelijke of gecorrumpeerde, zie ook http://healingsoundmovement.com/…/te-koop-met-korting-via-o…) WETENSCHAP, maar vooral om (onafhankelijke of gecorrumpeerde) BEELDVORMING! De publieke opinie wordt ‘gemasseerd’, de regelgevingautoriteiten liggen aantoonbaar in bed met de telecomindustrie (zie ook bewijs corruptie mbt uitrol UMTS destijds) en de Gezondheidsraad is ook al niet geheel ‘onafhankelijk’ (zie hier de omkoping van helaas te vroeg overleden arts Hans Moolenburgh sr. hier – fragment staat al goed- https://www.youtube.com/watch…) Er moet NU wat gebeuren voor de uitrol van 5G. Samen staan we sterk!

  2. De corrupte uitrol van 5G wordt helaas gewoon doorgedrukt, of het volk er mee eens is of niet. Of zijn er achter de schermen nog protestontwikkelingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *