“Message from Matthew”: hoe een Amerikaanse moeder al 25 jaar berichten van haar zoon doorkrijgt vanuit de hemel

Suzy Ward achter haar computer

Suzanne Ward werd geboren in Youngstown (Ohio, VS) in 1933. Zij verhuisde naar Miami, waar ze trouwde en haar vier kinderen werden geboren.

Het gezin woonde in Panama van 1965 tot 1972. Toen scheidde Suzanne, of kortweg Suzy, van haar man en verhuisde ze met haar kinderen naar Washington DC in Amerika.

Ze werkte als editor voor verschillende wetenschappelijke tijdschriften en als communicatiemanager voor een multinational.

In 1980 overleed haar zoon Matthew aan de gevolgen van een auto-ongeluk, op 17-jarige leeftijd. Suzy was er kapot van. In de maanden daarna werd zij geleid naar drie verschillende mediums, die allemaal zeiden dat Matthew weer contact met haar zou opnemen als de tijd daar rijp voor was.

Telepathisch

Suzy Ward in 2007

Dit gebeurde uiteindelijk pas zo’n 14 jaar later, in 1994.

Iemand had onverwachts aan Suzy gesuggereerd om dagelijks een kort bericht aan Matthew te schrijven. Dit vatte ze op als een hint, dus ze volgde dit advies op.

Toch schrok ze nog behoorlijk toen op de derde of vierde ochtend opeens Matthew’s stem kraakhelder in haar hoofd klonk: “Moeder, dit is Matthew. Ja, hier is Matthew! Schrijf op wat ik je vertel.

Suzy maakte aantekeningen, in steno, zoals ze gewend was uit haar journalistieke werk. Maar vanwege haar opwinding werden het onleesbare krabbels. Dus de volgende ochtend schreef ze op de computer: “Dear Matthew”.

Matthew Ward tijdens zijn aardse leven

Matthew begon onmiddellijk te praten en zij typte wat hij doorgaf.

Dat was het begin van een enorme hoeveelheid informatie over het hiernamaals (dat ze naar Matthew’s eigen zeggen “Nirvana” noemen daar), buitenaardse beschavingen, de ontwikkeling van zielen, het ascensie-proces van de Aarde en vele andere onderwerpen.

Zielenplan

In het begin alleen afkomstig van Matthew, maar later ook van vele galactische wezens en zelfs van God zelf. Zij ontdekte dat het haar zielenplan was om deze informatie via boeken en een website te publiceren, om de mensen te helpen met hun spirituele ontwikkeling.

Dat deed zij inderdaad, en nu, 8 boeken en 25 jaar later, publiceert zij nog steeds iedere maand een bericht van Matthew. Zelf zegt zij constant telepathisch in gesprek met hem te zijn, maar dat gaat vaak over privézaken zoals haar andere kinderen die inmiddels allemaal weer in Latijns Amerika wonen, dus die houdt ze liever voor zichzelf.

In deze video uit 2007 vertelt Suzy Ward het hele verhaal (vanaf 13:59 min.):

Zelf zegt Suzy over haar channelings:

De ‘stemmen in mijn hoofd’ hebben verschillende spreekstijlen en stembuigingen en zij spreken in een normaal spreektempo, net zoals wij. Ook weten zij mijn gedachten en vaak refereren ze hieraan zonder dat ik mijn vragen of commentaren typ; maar alleen als ik aan een van hen denk. Op andere tijden dringen zij zich niet op. Dit is de universele wet van privacy, en wanneer de telepathische verbinding eenmaal open is, blijft dat zo totdat één van de partijen hem wil sluiten.

Ik heb geen computer nodig om met mijn bronnen te spreken – door simpel aan hen te denken zijn we meteen verbonden. Gedurende het nakijken van het laatste concept van alle boeken, kwamen alle boodschappers nog even kort langs. Matthew, God en ik kletsen dagelijks, en minder vaak zijn er korte gesprekken met Hatonn, Lazarus, Ashtar en Serapis Bey.

Je kunt het verhaal van Suzy en Matthew hier vinden en haar website hier. De Nederlandse vertalingen van Matthew’s berichten van de laatste 10 jaar staan hier.

Suzy Ward met enkele van de vele honden die ze altijd gehouden heeft

Bericht van vandaag

Vandaag verscheen Matthew’s bericht voor de maand juli, dat inmiddels vertaald is door haar vaste Nederlandse vertalers Rob en Marja. In dit bericht komt o.a. de Epstein-zaak aan bod, en de komst van 5G.

Het begint zo:

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Hoger wordende trillingen versnellen het tempo van het aan het licht brengen van de wonden van jullie wereld, zodat deze kunnen worden geheeld. Wat geneest is van licht, dezelfde energie als liefde; de meest sterke kracht in het universum, en zielen die zich op grote afstand bevinden alsook zielen op de Aarde, zorgen hiervoor.

Dit is ongeveer 80 jaar geleden begonnen, toen buitengewoon geavanceerde beschavingen enorme hoeveelheden licht uitstraalden om het leven op Gaia’s planetaire lichaam te redden. Licht werd verder geleverd door de vele duizenden ontwikkelde zielen die hun geboortegrond verlieten om op Aarde te incarneren en haar bevolking te helpen positief te reageren op de hoge trillingen van het licht.

Alle personen die dit deden, werden genezen van wonden die werden veroorzaakt door hardvochtige ervaringen, die in zielscontracten waren gekozen, om levens van de derde dichtheid of moeilijke niet-gekozen ervaringen te completeren. Door het licht dat ze hadden geabsorbeerd uit te stralen, hielpen deze personen anderen vooruit, anderen die op hun beurt eveneens positief reageerden en licht begonnen uit te stralen; en omdat dit cruciale licht-genezingsproces zich verder bleef uitbreiden, kreeg de Aarde meer kracht en vorderde de genezing van haar diepe wonden voorspoedig.

Lees verder op GalacticChannelings.com.

. . .

1 reactie op ““Message from Matthew”: hoe een Amerikaanse moeder al 25 jaar berichten van haar zoon doorkrijgt vanuit de hemel

  1. en deze mevrouw was o zo blij met Obama de brenger van het licht. nu hoor je haar niet meer over… voor mij heeft zij afgedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *