Refereert nieuwe graancirkel in Engeland aan oude geneeswijzen op basis van geluidstechnieken?

Farley Mount graancirkel

In het graafschap Hampshire in Engeland is gisteren, maandag 8 juli 2019, een mooie, nieuwe graancirkel ontdekt.

De mensen van Stonehenge Dronescapes hebben er meteen alweer een prachtige video van gemaakt:

De formatie ligt vlak naast de historische plek “Farley Mount” en lijkt te refereren aan cymatics, oftewel de wetenschap van geluidspatronen.

Monument op Farley Mount

Bovenop de cirkelvormige oude heuvel “Farley Mount” staat een piramidevormige obelisk. Officieel heet dit een monument te zijn voor “een heldhaftig paard dat in de 18e eeuw een race won nadat hij kort daarvoor nog ten val gekomen was“.

Maar wie iets afweet van de energie van leylijnen en hoe de vrijmetselaars en Illuminati er door de eeuwen heen alles aan gedaan hebben om deze helende energie te onderdrukken, snapt dat dit waarschijnlijk een onzinverhaal is.

Overal ter wereld, van Glastonbury Tor in Engeland tot de Cholula-piramide in Mexico hebben vrijmetselaars torens, kapellen en obelisken gebouwd bovenop historische plaatsen om de natuurlijke energie daar te verstoren.

Terwijl deze plekken in de oudheid waarschijnlijk juist dienden voor mensen om te genezen van allerlei kwalen.

Resonantie en dissonantie

De trilling van zaken is een nog grotendeels onontgonnen terrein in de moderne (medische) wetenschap.

We weten dat alles in het universum, van het grootste hemellichaam tot het kleinste atoom, uit fotonen bestaat die een bepaalde harmonische trilling (frequentie) hebben. Dit geldt zelfs voor woorden en gedachten.

Iedere frequentie heeft zijn eigen, unieke geometrische patroon. Deze vormen worden ook wel “Chladni-patronen” genoemd. In het Engels wordt meestal over “Faraday waves” of “cymatics” gesproken.

Dit patroon kun je zichtbaar maken via bijvoorbeeld een trilplaat met zand, in water of in ijskristallen.

CymaScoop

De Engelse wetenschapper John Stuart Reid ontwikkelde samen met de Amerikaan Erik Larson een apparaat dat ze een “CymaScoop” noemden.

Hiermee kunnen ze via water en licht het unieke, universele geometrische patroon zichtbaar maken van iedere frequentie die we met bijvoorbeeld onze stem of een instrument kunnen produceren.

Dit laat op prachtige wijze zien wat je de blauwdruk van ons universum zou kunnen noemen; datgene waarop alle vaste materie gestoeld is.

Op dit plaatje zien we de geometrische patronen van pianonoten:

In de onderstaande video zien we de geometrische patronen van de klinkers A, E, I, O, en U, uitgesproken door een vrouwelijke stem:

Deze unieke trilling geldt ook voor iedere voedingsstof, ieder geneesmiddel en ieder mens en dier.

Alles van dezelfde frequentie resoneert met elkaar en trekt elkaar aan, terwijl er dissonantie en afstoting optreedt bij afwijkende frequenties. Hierdoor kun je bij sommige voeding, dieren of mensen meteen een gevoel van aantrekking hebben, terwijl andere je duidelijk minder goed liggen.

Oeroude wetenschap

Het gebruik van trillings-/geluidstechnieken is waarschijnlijk al een oeroude wetenschap. Ook bioresonantietherapeuten en andere alternatieve genezers werken ermee, zij noemen het trillingsgetal van stoffen of plekken vaak de “Boviswaarde“.

Toch is dit binnen de reguliere genees- en voedingskunde een aspect dat nog maar weinig aandacht krijgt. Er wordt nauwelijks onderzocht of de trilling van bepaalde stoffen of plaatsen een helend effect kan hebben op ziektes bij bepaalde patiënten (en bij andere misschien juist weer niet).

Epigenetisch effect

Ook het epigenetische aspect hiervan, dus de vraag of de trilling van een bepaalde stof een rol speelt in de activering van bepaalde genen in de cellen van sommige mensen (en bij anderen misschien niet) is iets waar voor zover wij weten nog nauwelijks enige wetenschappelijke studie naar gedaan wordt.

Onafhankelijke onderzoekers hebben echter vastgesteld dat dit waarschijnlijk wel zo is en dat deze kennis door onze verre voorvaderen ook gebruikt werd in hun geneeskunde.

Willen de mysterieuze makers van de graancirkels ons met deze nieuwe formatie, zoals wel vaker, aanmoedigen om bepaalde zaken eens wat nader te onderzoeken?

Bron: Cropcircleconnector.com, Kankerverslagen.nl

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *