Miljardair en pedofiel Jeffrey Epstein gearresteerd: het begin van het einde voor de Cabal?

Jeffrey Epstein

Een klein berichtje in de media vandaag, maar met wellicht grote gevolgen: Jeffrey Epstein is in New York gearresteerd en moet morgen voor de rechter verschijnen.

Er is nog niet bekendgemaakt waar hij precies van verdacht wordt, maar verwacht wordt dat hem o.a. vrouwenhandel – ook wel “sex trafficking” genoemd – en het misbruiken van minderjarige kinderen ten laste gelegd zal worden.

Voor soortgelijke feiten is Epstein in 2008 ook al eens veroordeeld, maar in plaats van een levenslange gevangenisstraf kwam hij er toen vanaf met slechts 13 maandjes brommen, omdat hij een deal kon maken met de openbaar aanklager van Florida.

Hierbij mocht hij de gevangenis overdag gewoon verlaten, hij hoefde er alleen maar te slapen. Iets wat destijds kwaad bloed zette bij de slachtoffers, omdat die vonden dat er sprake was van klassenjustitie (Epstein is een steenrijk man).

De arrestatie vannacht werd uitgevoerd door de FBI in samenwerking met een speciale afdeling van de New Yorkse politie, de NYPD Crimes Against Children Task Force.

De 66-jarige oud-investeerder en miljardair Epstein is in Nederland nauwelijks bekend, maar staat in de VS bij veel mensen te boek als DE exponent van het enorme pedofiele netwerk dat er bestaat in de VS en daarbuiten, met name onder de zogenaamde elite.

Epstein maakte met grote regelmaat met zijn privé-vliegtuig vluchten naar zijn eigen eiland, Little Sint James geheten, dat onderdeel uitmaakt van de US Maagdeneilanden ten Oosten van Puerto Rico in het Caribisch gebied.

Bill Clinton

Hierbij werd hij door de jaren heen volgens getuigen vergezeld door allerlei celebrities, zoals Bill Clinton, de Britse Prins Andrew (broer van Prins Charles), politicus Ted Kennedy (inmiddels overleden), de bekende Amerikaanse advocaat Alan Dershowitz en de acteurs
Alec Baldwin, Kevin Spacey en Ralph Fiennes. Er wordt gezegd dat alleen Bill Clinton al tientallen keren meevloog in Epstein’s jet.

Bill Clinton: vaste klant op de “Lolita Express

Deze vluchten staan bekend als de “Lolita Express” en zijn eiland als “Pedo Eiland” of “Orgie Eiland”.

Na zijn eerdere ‘gevangenisstraf’ is Epstein de laatste jaren constant de hand boven het hoofd gehouden door de Amerikaanse justitie, ondanks dat er steeds nieuwe aanklachten tegen hem kwamen van slachtoffers en andere getuigen.

In december vorig jaar moest hij weliswaar even voor de rechter verschijnen wegens opnieuw beschuldigingen van pedoseksuele activiteiten, maar toen kwam hij er vanaf met slechts een boete. Die kon hij lachend betalen, gezien zijn enorme vermogen.

Bij deze zaak werden er tal van getuigen genegeerd en ogenschijnlijk opzettelijk buiten de rechtszaal gehouden. Voor sommigen kwam dit niet eens meer als een verrassing, omdat inmiddels steeds duidelijker werd dat er ook veel rechters, hoge ambtenaren en politici in de VS tot het pedofiele netwerk behoren. En die houden elkaar voortdurend uit de wind.

QAnon

Dat hij nu toch gearresteerd is en morgen, maandag 8 juli 2019, voor de rechter moet verschijnen, zegt waarschijnlijk veel over wat er zich momenteel achter de schermen afspeelt.

Dit zijn de activiteiten waar de mysterieuze bron “QAnon” (ook wel kortweg aangeduid als “Q”) regelmatig over rapporteert, de activiteiten van integere mensen binnen politie en justitie die bezig zijn om in het diepste geheim het hele pedofiele netwerk bloot te leggen.

“Q” geeft af en toe hints waaruit zou blijken dat ook President Trump betrokken is bij dit ‘droogleggen van het moeras’ (“Drain the swamp“), vandaar dat zich onder het publiek bij de rally’s van Trump ook vaak toeschouwers bevinden die bordjes met “Q” omhooghouden.

Dit alles moet binnenkort gaan leiden tot het arresteren van tal van verdachten, hoe hooggeplaatst of bekend die ook mogen zijn.

Hiertoe zijn er de afgelopen twee jaar meer dan 100.000 verzegelde dagvaardingen gecreëerd, die pas geopend zullen worden als het onderzoek voldoende afgerond is en het netwerk in kaart gebracht is.

Met name de Clintons, de gebroeders Podesta, de Bushes, Dick Cheney en allerlei Hollywoord-figuren hebben naar verluidt reden om zich zorgen te gaan maken.

Ontploffingen

Dit geldt uiteraard ook voor Jeffrey Epstein, en er zijn aanwijzingen dat hij zich daar ook al enige tijd bewust van is, omdat omwonenden het afgelopen jaar verschillende vreemde ontploffingen gehoord hebben op Epstein’s eiland. Ook zijn er meerdere branden geweest.

Het klonk alsof men bezig was om ondergrondse ruimtes op te blazen, die mogelijk dienden voor allerlei duistere praktijken. Wellicht hoopte men op deze manier zoveel mogelijk sporen uit te wissen.

Wanneer de golf aan arrestaties plaats zal gaan vinden is vooralsnog onbekend, maar deze arrestatie van Jeffrey Epstein kan waarschijnlijk wel gezien worden als een belangrijke stap in dit proces.

De reguliere media die deel uitmaken van de Cabal (o.a. CNN, MSNBC, ABC, New York Times en Washington Post) zullen namelijk ongetwijfeld alles uit de kast gaan trekken om dit onderzoek onderuit te halen en te bestempelen als een actie uit de koker van Trump om politieke tegenstanders te beschadigen in de aanloop naar de verkiezingen van 2020.

Van deze Epstein kunnen de media gezien zijn eerdere veroordelingen echter onmogelijk ontkennen dat hij inderdaad een pedofiel is, vandaar dat hij de aangewezen persoon lijkt om de golf van arrestaties mee in gang te zetten.

De aanklacht tegen Epstein zal morgen bekendgemaakt worden via het openen van één van de verzegelde documenten. Daarnaast zullen er meer dan 100 documenten over Epstein geopend worden waarin mogelijk andere (bekende) pedofielen bij naam en toenaam genoemd zullen worden.

Of dit inderdaad de aanzet gaat vormen tot de golf van aanklachten waar o.a. QAnon de afgelopen twee jaar over bericht heeft, zal de komende maanden moeten blijken. Maar alles wijst erop dat, zoals het Amerikaanse gezegde dat zo beeldend omschrijft, “the sh*t is about to hit the fan” 🙂

. . .

14 reacties op “Miljardair en pedofiel Jeffrey Epstein gearresteerd: het begin van het einde voor de Cabal?

 1. Er wordt één naam ( bewust?)vergeten> Trump was ook een regelmatige bezoeker van Epsteins plezier eiland !
  Is het omdat jullie , redactie, Q anon, wat nl. een psyop controlled opposition is , willen aanhalen , en Trump ze steunt om het moeras te ledigen? Dat moeras waar hij zelf ook in zit . .How convenient voor hem .Juist ja ..Just saying !

  1. beste ‘cleopatra’, bedankt voor je reactie. het is ons bekend dat trump epstein inderdaad ook kent, maar dit dateert uit de tijd vóórdat epstein bekend kwam te staan (en veroordeeld werd) als pedofiel. trump is volgens onze informatie één keer op epstein’s eiland geweest, maar hij verbrak alle banden met epstein zodra hij in de gaten kreeg dat daar ook zaken gebeurden die het daglicht niet konden verdragen.

   later heeft trump epstein zelfs een keer uit zijn golfresort mar-a-lago laten zetten toen hij hem daar ontdekte. trump (en trouwens ook zijn dochter ivanka) zijn felle tegenstanders van vrouwenhandel, wat ook wel blijkt uit het feit dat trump hier begin dit jaar een wet over ondertekend heeft (https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-fighting-eradicate-human-trafficking/).

   en “Q” een psy-op? ieder z’n mening, maar gezien het feit dat de amerikaanse gecontroleerde media QAnon constant proberen weg te zetten als een samenzweringstheorietje, denken wij niet dat dit klopt. dit wordt o.a. ook gevalideerd door het feit dat Q af en toe foto’s bij zijn posts plaatst van overheidsprojecten e.d. die nergens anders op het web te vinden zijn (dit kun je checken via websites als tineye.com). dat geeft wel aan dat het hier om een authentieke bron moet gaan.

   dit wordt ook onderschreven door bronnen als david wilcock en corey goode, die wij tot de meest betrouwbare rekenen die er te vinden zijn.

   maar zoals gezegd, als jij denkt dat Q tot de “bad guys” behoort, ben je daar natuurlijk vrij in!

   1. Ook de niet de geïnfiltreerde en gecontroleerde alternatieve media en reporters zijn van mening dat Q een Psyop is. Niburu.co bijvoorbeeld, heeft er in een aantal artikelen scherpe uitleg over, zoek en gij zult vinden..Bovendien voert Trump nog steeds heel braaf de orders uit van zijn overlord in Israel. Trump is slechts de rattenvanger.( David Icke kan dat bijv. heel goed uitleggen) Ook Corey Goode vind ik niet betrouwbaar, kan ik lang of kort over zijn maar daar is ook het e.e.a over te vinden bij de niet gecontroleerde geïnfiltreerde media.. gewoon iets meer je best doen , zoek en gij zult vinden.

 2. Er was een tijdje geleden al eens een document geopenbaard van een zwart boekje van J.E. maar daar was het meeste van weg gestreept. Er is een ander document geplaatst waar niets op weg is gestreept. Er staan voor veel mensen waarschijnlijk wel bekende namen in. Bij de H is ook een bekende Nederlandse naam te vinden. https://tinyurl.com/y4xkxr24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *