“Moet mijn ongevaccineerde kind uit huis worden geplaatst?”

Moeder en kind

Waarom kiezen ouders er steeds vaker voor om hun kinderen níet te vaccineren? De (christelijke) moeder Yaëlle schreeft dit betoog om dat uit te leggen. “Ik vind het bijna grappig dat ik een boete zou kunnen krijgen, omdat ik ergens géén gebruik van maak. Mijn kind is volgens de overheid een wandelende ziekteverspreider die daardoor de samenleving enorm veel geld gaat kosten. Wat denk je dat de in de doofpot gestopte vaccinschade, onze samenleving kost?

Mijn zoontje van bijna twee is een gezond mannetje. Hij brabbelt in zijn eigen taal, met zes maanden sliep hij zonder problemen door en hij is dol op zijn vader en moeder. Toch zijn er mensen in ons land die vinden dat hij bij ons uit huis geplaatst zou moeten worden, dat wij slechte ouders zijn en flinke boetes zouden moeten betalen. Waarom? Onze zoon krijg geen prikjes, terwijl de overheid aan de farmaceutische industrie heeft beloofd dat hij die wél zou krijgen.

Hoe bestaat het dat een onderwerp dat zo’n inbreuk maakt op je eigen lijf, wereldwijd zo ontzettend is geëscaleerd? Tientallen jaren geleden was het van de ‘Biblebelt’ bekend dat zij niet vaccineerden vanwege hun geloofsovertuiging. We vonden het wat vreemd, maar accepteerden het. Toen kwam er een andere groep mensen bij die ging nadenken en vragen stellen… Daar ging het fout! Waarom?

Vaccineren

Onze overheid heeft in 2014 samen met heel wat andere landen een verdrag ondertekend. Van het zogenoemde EVAP (European Vaccine Action Plan) weten wij als burgers niet zoveel af. Wat houdt het in dat onze overheid dit verdrag heeft ondertekend?  In het kort: Het plan is om in vijf jaar (2015-2020) wereldwijd een vaccinatiegraad van 100% te halen. Dit doel moet worden behaald door middel van vijf pijlers: 

 1. Alle landen vinden vaccineren een prioriteit. (Dat is de afgelopen jaren wel gebleken, de media is er plotseling volop in gedoken en de regering praat nergens anders meer over dan de ‘zorgwekkend lage vaccinatiegraad’) 
 2. Individuen begrijpen het belang van immunisatie en vaccineren én zij willen vaccineren. (Er wordt volop ingezet op eenzijdige voorlichting en het angst denken wordt verspreid, zodat mensen inderdaad wel willen vaccineren)
 3. De voordelen van vaccinatie worden uitgebreid naar alle mensen door middel van op maat gemaakte, innovatieve strategieën. (Op maat gemaakt en innovatief! Hoe je ook denkt, er wordt wel een manier gevonden om je toch over te halen)
 4. Sterke immunisatiesystemen vormen een integraal onderdeel van een goed functionerend gezondheidssysteem. (Dat er nog steeds geen harde bewijzen op tafel liggen dat dit enkel mogelijk is door vaccineren, laten we maar even links liggen. Maar wat ook bij dit punt hoort, is dat mensen die niet vaccineren opgespoord worden en in de gaten worden gehouden. Privacy?)
 5. Immunisatieprogramma’s hebben duurzame toegang tot voorspelbare financiering en aanbod van hoge kwaliteit. (Aha! Duurzame toegang tot financiering, oftewel: we regelen hierbij ook dat de farmaceutische industrie geen nee te horen krijgt als het om geld vraagt. Top geregeld!)

Maar… we leven in 2019 en je kunt wel raden dat het bovenstaand doel niet gehaald gaat worden. De ‘anti-vaxxers’ liggen dwars. Daarom wordt er nu gegrepen naar drastische maatregelen. Ik vind het bijna grappig dat ik een boete zou kunnen krijgen, omdat ik ergens géén gebruik van maak. Mijn kind is volgens de overheid een wandelende ziekteverspreider die daardoor de samenleving enorm veel geld gaat kosten. Wat denk je dat de in de doofpot gestopte vaccinschade, onze samenleving kost? 

Veel media en voorlichting zet in op angst. En angst doet mensen vaccineren. Geen enkele ouder wil zijn kind kwijtraken aan een één of andere enge ziekte. Maar wat is het doel van het EVAP? Waarom willen zij een wereldwijde vaccinatiegraad van 100%? Het antwoord is makkelijk. Wereldwijd levert de vaccinmarkt jaarlijks 34 miljard dollar op. De ‘liefdadige investeringen’ verdient het bedrijfsleven dubbel en dwars terug. Zo bepalen de bedrijven die financieren steeds meer en meer het vaccinbeleid. Het gaat niet om kwaliteit maar om kwantiteit. Want zeg nou zelf, jongens vaccineren tegen HPV, het is toch ontzettend goede marketing dat we daarin mee gaan?! De WHO en Bill Gates willen vaccineren, vaccineren en nóg meer vaccineren zodat hun bankrekening goed gevuld blijft. Dáár wil ik niet aan meewerken. En dan hebben we de troep (o.a. verkregen uit geaborteerde embryo’s) die in vaccins zit nog niet eens besproken.

Ik hoop dat mensen zelf onderzoek gaan doen, op YouTube staan genoeg documentaires die meer informatie geven over vaccineren dan het RIVM ooit heeft gedaan. Op vaccinvrij.nl staat eerlijke goed onderzochte informatie. Helaas wordt ook deze informatie weggezet als ‘desinformatie’ en blijft er weinig over dan het zijn van een roepende in de woestijn. Waarom worden deze ouders weggezet als gekken en worden de onderwerpen die zij bevragen niet open en eerlijk behandeld? Blijf vragen stellen! Het gaat om onze kinderen.

Ik ben na mijn zoektocht tot de conclusie gekomen dat we geen immuunsysteem hebben gekregen om het te overprikkelen, of zelfs kapot te maken met gifstoffen. Mijn zoontje mag zijn eigen immuunsysteem ontwikkelen met mijn eigen vijf pijlers: schoon water, gezonde voeding, rust, beweging en frisse lucht. 
Moet mijn kind daarom uit huis worden geplaatst?”

Bron: Nieuwlicht.EO.nl

. . .

4 reacties op ““Moet mijn ongevaccineerde kind uit huis worden geplaatst?”

 1. Dit is gewoonweg te gek voor woorden, dat je je nu dient te vaccineren om volgens hen = de overheid in alle vormen, geen ziektes meer te verspreiden.
  Terwijl de waarheid eigenlijk nogal totaal anders is dan zij ons nog steeds op onze mouw spelden!

  Dat onderzoek daarnaar moet je natuurlijk wel zelf doen, maar ik steun artsen zoals dr. Koetsier en de pas overgegane dr. Molenberg en het gaat immers vooral wat heel vaak juist door die vaccinaties er zoveel mis mee kan gaan.

  En dat geld ook dat die industrieën daarmee schijnen te verdienen komt vaak ook maar in dezelfde niet gezonde Vaticaan-pot terecht. Want steunden ze ook niet daarmee het grootste beweging van pedofielen waarmee ze dan ook weer schade brengen aan gezonde kinderen?

  Denken jullie toch niet dat autisme normaal is? Net als mensen met PDD-NOS en meer van die verstoringen in het menselijke brein en dus ook in hun werkelijke geest?

  Dat is immers alleen nog maar toegenomen.

  Dan nog de toename van rollators, scootmobielen etcetera, maar ook dat dienen wij maar te accepteren, want dat zou immers normaal zijn?

  Een arts die mij vertelde dat er af een toe wel een keer een mens zoals ik opstaan, die zich zelf genezen heeft van een zwaar herseninfarct. Maar ook geen woord van mijn ex-artsen om juist die weg meer en meer te gaan steunen en te onderzoeken.

  Zou dat dan misschien dan toch komen omdat zij daarmee alleen maar bergen geld naar zich toe te halen? Is dat dan eigenlijk niet, werkelijk ziekmakend gedrag van hen. Zijn dat dan niet ook de werkelijke gewetenloze wezens, want een werkelijke mens = geest, zou dat niet eens kunnen doen?

 2. Ik vind het ontzettend griezelig wat hier allemaal gebeurt op vaccinatiegebied . Wat er voor zooi allemaal in die kleine kostbare lijfjes wordt gepompt , heel verdrietig wordt ik daarvan . Binnenkort krijg ik een kleinkind , mijn zoon en schoondochter weten hoe ik denk over vaccinaties , maar of zij de druk kunnen weerstaan ?Op consultatiebureau ‘s wordt gewoon tegen ouders gezegd , als ze niet vaccineren zijn ze de moordenaars van hun eigen kind . Gruwelijke chantage !

 3. Heel fijn om een moeder te “horen” die begrijpt wat er gaande is, dankjewel.
  Liefs een moeder van een ongevaccineerd kindje.

 4. wou dat ik eerder hier over wist
  alle bij kids vaccineert
  oudste is geboren met een ernstige hartafwijking dus ook nog de oproepen voor griepprik die krijgt ze niet meer was dan zo vaak ziek als ze niet had gehad bijna nergens last van
  jongste diagnose autisme ppd-nos

  echter achteraf als ik deze info had had ik die niet laten vaccineren

  denk vaak wat als ik niet had gedaan hoe was dan voel me als ouder zo schuldig maar nu komt er geen prik er meer in

  alle bij hebben veel verandering door gemaakt na die prikken
  en denk nu hoe zouden ze zijn geweest zonder
  nee geen rommel in mijn kids meer

  ik ben er klaar mee hopelijk gaan meer ouder dit in zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *