Google op heterdaad betrapt: “Wij proberen te voorkomen dat Trump opnieuw president wordt.”

Google evil

Hoe diep kan een ooit gerespecteerd bedrijf als Google zinken.

Google, dat zo’n 20 jaar geleden nog furore maakte met hun slogan “Don’t do evil” (“Doe geen kwaad“), blijkt er nu actief op uit om de democratisch gekozen president van de VS, Donald Trump, bij de volgende verkiezingen in 2020 onderuit te halen.

Google-afdelingshoofd Jen Gennai
Google-afdelingshoofd Jen Gennai

Onderzoekswebsite Project Veritas betrapte ze op heterdaad. Zij kregen van een Google-insider videomateriaal in handen waarop Jen Gennai, hoofd van Google’s “Verantwoorde Innovatie“-afdeling, te zien is.

In een restaurant verklapt deze dame zonder blikken of blozen:

We zijn allemaal genaaid in 2016. Niet alleen wij, maar ook de media, het volk, iedereen werd genaaid. Dus gingen we al snel kijken wat er was gebeurd, en hoe we konden voorkomen dat dit opnieuw kan gebeuren. We trainen daar ook onze algoritmes voor, zodat we kunnen zien of, als het opnieuw 2016 was, we dan een andere uitslag zouden krijgen.

Kunstmatige intelligentie

De Google-insider, die anoniem wil blijven, heeft bevestigd dat Gennai’s uitspraken kloppen. Het bedrijf zou ‘Machine Learning Fairness‘ (oftewel ‘eerlijke’ kunstmatige intelligentie) en verschillende andere instrumenten gebruiken om hun eigen linkse politieke agenda te promoten.

De video die dit aantoont, werd ook op YouTube geplaatst, maar die is direct verwijderd door Google (toch handig als je behalve de grootste zoekmachine ook eigenaar bent van het grootste videoplatform ter wereld? – BN).

Gelukkig is de video nog wel op de website van Project Veritas zelf te bekijken.

Gennai kletst er vrolijk op los in de video

Toegegeven

De betrapte Google-chef Jen Gennai heeft inmiddels toegegeven dat ze haar mond voorbij gepraat heeft: “Ik had een praatje met iemand in een restaurant. Ik gebruikte onnauwkeurige taal.

Dat Google allang niet meer die objectieve, onbevooroordeelde zoekmachine is die het ooit was, mag ook wel blijken uit het feit dat één van de belangrijkste mensen binnen Google, voormalig CEO Eric Schmidt, nu al jarenlang vaste klant is bij de Bilderbergbijeenkomsten.

Is het om redenen als deze dat steeds meer mensen de niet-privacy-schendende zoekmachine Duckduckgo en videoplatform Brighteon.com gaan gebruiken?

Bron: Naturalnews.com

. . .

2 reacties op “Google op heterdaad betrapt: “Wij proberen te voorkomen dat Trump opnieuw president wordt.”

  1. Opsplitsen die megareuzen als Amazon Google, etc de burgers zijn anders aan hun wil overgeleverd?
    Deep state hard aanpakken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *