ING Bank geeft nieuwe klanten 666-nummer

ING-bank

Wie op dit moment een nieuwe rekening opent bij ING Bank, krijgt een opvallend rekeningnummer toebedeeld: het begint namelijk met ‘666’.

Dit getal staat internationaal ook wel bekend als het “Getal van het Beest“, oftewel de duivel. Het staat ook in de Bijbel als zodanig genoemd, in het laatste bijbelboek “Openbaringen”:

Hier komt wijsheid. Als je verstand hebt, bereken dan het getal van het beest, want het is het getal van een mens. Zijn getal is 666.

Illuminati

In occulte genootschappen zoals de Illuminati is 666 een getal van grote symbolische waarde. Er zijn tal van aan de Illuminati gelinkte beroemdheden te vinden op het internet die openlijk het 666-gebaar maken (duim en wijsvinger tegen elkaar en de andere drie vingers omhoog, oftewel drie zessen die in elkaar vallen).

O.a. Justin Bieber, Johnny Depp, Lady Gaga en John Legend maakten in het verleden het 666-gebaar voor de camera

Het gebruik van dit nummer door de ING lijkt geen toeval. Navraag bij de ING leerde ons dat ze “nou eenmaal in die reeks zitten, omdat de rekeningnummers oplopende getallen hebben“.

Dit lijkt echter niet erg waarschijnlijk, omdat ING wereldwijd slechts zo’n 9 miljoen klanten heeft. Het getal (0)666 wordt bij de ING gevolgd door nog zes andere cijfers voor nieuwe rekeninghouders, dus dat zou dan inhouden dat ze minimaal 665.999.999 klanten moeten hebben om op een natuurlijke manier in de 666-reeks terecht te komen.

ING-bank

Aangezien de naam van de bank sinds de invoering van het IBAN-systeem in de bankrekening vermeld staat, mogen banken in principe zelf bepalen van welke “reeks” ze gebruikmaken, zolang ze de 10 cijfers in totaal maar niet overschrijden. Het ING-nummer lijkt dus bewust zo gekozen te zijn.

Enkele jaren geleden gaf de ING nog normale, oplopende nieuwe rekeningnummers uit, zoals veel andere banken dat nu nog steeds doen. Over het wanneer en waarom de ING met deze opvallende 666-nummers begonnen is, werden verder geen mededelingen gedaan.

Wereldwijd

Ook andere aan de Illuminati (ook wel de Cabal genoemd) gelieerde instellingen wereldwijd scheppen er blijkbaar genoegen in om nietsvermoedende burgers met het satansnummer te confronteren. Zo hebben er al verschillende (web-)winkels in Nederland die natuurlijke geneesmiddelen verkopen, een boete opgelegd gekregen door het Openbaar Ministerie omdat ze erbij vermeldden tegen welke aandoeningen het zou kunnen helpen. Dit is sinds sinds de invoering van de zogenaamde “Codex Alimentarius” enige tijd geleden verboden door de EU. De boete bedraagt 6.666,66 euro.

Klanten van Paypal die hun rekening opgezegd zien worden, bijvoorbeeld omdat ze CBD-olie verkopen en dit ingaat tegen de ‘drugs-policy’ van PayPal, merken vaak dat ze het resterende bedrag niet direct kunnen opnemen van hun rekening. Paypal laat dan weten een bepaald bedrag te willen achterhouden om “lopende betalingen van de klant af te kunnen handelen“. De hoogte van dit bedrag? 66,60 dollar.

Ben je zelf ook wel eens door instanties uit de gevestigde orde geconfronteerd met het getal 666? Laat het weten in de comments!

. . .

2 reacties op “ING Bank geeft nieuwe klanten 666-nummer

  1. Hoog tijd dat deze bank van satanische elementen bevrijd wordt?
    Zit de corrumptieve leider nog steeds aan de touwtjes, met zijn salaris verhogingsverzoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *