Geschokte insider onthult: China oogst organen van levende gevangenen

BrekendNieuws.nl

Voorschrift BrekendNieuws.nl: Wij worden zelf absoluut niet vrolijk van dit soort nieuws, maar aan de andere kant denken we dat als het licht niet op dergelijke misstanden schijnt, ze ook moeilijk opgelost kunnen worden. Dus dan toch maar plaatsen. In ieder geval is dit soort informatie goed om te weten voor mensen die zelf wachten op een orgaantransplantatie en overwegen om dat in China te laten doen, omdat de wachttijd daar vaak maar twee weken of minder is, tegenover soms meer dan twee jaar hier in het Westen.
Dit is overigens niet de eerste keer dat dit in de openbaarheid komt, er verschijnen al jarenlang met enige regelmaat berichten over in het nieuws. Wellicht speelt dit ook een rol bij de massale protesten die momenteel gaande zijn in Hong Kong tegen het voornemen van de overheid daar om (politieke) gevangenen voortaan uit te leveren aan China.

Orgaanroof

Orgaanroof China

Er is een gruwelijke praktijk gaande in China: dissidenten in de gevangenis worden gedood voor hun organen. Dat stelt Steven W. Mosher, voorzitter van het Population Research Institute, die erover schrijft in een artikel voor de New York Post.

Mosher haalt een gedetailleerd en gruwelijk verslag aan van ene Zheng Qiaozhi, die stagiair was bij het “General Hospital of Shenyang Military Region”-ziekenhuis in China (je kunt daar gewoon een kamer boeken via Booking.com – BN).

Het General Hospital of Shenyang Military Region-ziekenhuis
Het General Hospital of Shenyang Military Region-ziekenhuis

De voormalige ziekenhuismedewerker werd geciteerd over wat hij zag toen hij deel uitmaakte van een team dat daar organen oogst:

De gevangene werd binnengebracht, hand en voet vastgebonden, maar levend. De legerarts die de leiding had, sneed hem open van de borst tot de navel en stelde zijn twee nieren bloot.

“Snijd de aderen en slagaders door,” beval hij de geschokte stagiaire.

Qiaozhi deed wat hem werd gezegd. Overal spoot bloed.

De nieren werden in een container voor orgaantransplantatie geplaatst.

Toen gaf de dokter aan Qiaozhi de opdracht om de oogballen van de man te verwijderen. Toen hij dat hoorde, keek de stervende gevangene hem angstig aan en Qiaozhi verstarde.

“Ik kan dat niet doen,” zei hij tegen de dokter. Vervolgens haalde de dokter zelf geroutineerd de oogballen van de man eruit.”

Gevlucht

Volgens Mosher vertelde Zheng Qiaozhi dat hij zijn baan vrijwel onmiddellijk heeft opgezegd nadat hij gadesloeg wat er gebeurde in dat ziekenhuis en wat hem gevraagd werd te doen. Qiaozhi ontvluchtte daarna China, bang als hij was voor de mogelijkheid dat hij op een dag zou eindigen als de gevangene die hij had gezien.

Mensenrechtenorganisaties zeggen dat vooral specifieke groepen die tegen het Chinese beleid ingaan, het doelwit zijn van zulke praktijken. Zoals leden van Falun Gong – een boeddhistische stroming die door de Chinese overheid in 1999 als een bedreiging werd betiteld. Veel Falun Gong-leden werden daarna gearresteerd, gevangengezet en nooit meer teruggezien.

Mosher zegt dat moslimminderheden de volgende kunnen zijn, nu er miljoenen Oeigoerse en Kazachse mannen naar Chinese concentratiekampen worden gestuurd.

Bron: Zerohedge.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *