Franse graancirkel wijst naar “Notre Dame”

In Frankrijk hebben piloten van vliegvereniging “Les Ailerons d’Enghien” (“De Vinnen van Edingen”) op 1 juni bij toeval een graancirkel ontdekt. Ze noemen de vondst op hun Facebook-pagina “ongebruikelijk”, omdat er in deze streek verder zelden graancirkels aangetroffen worden.

De vliegvereniging bevindt zich bij het plaatsje Moisselles, dat vlak boven Parijs ligt. De graanformatie lijkt een soort pijl voor te stellen die richting een kerk naast het veld wijst. Opvallend genoeg is de naam van deze kerk “Notre Dame de France“, dezelfde naam dus als de wereldberoemde Parijse kathedraal die op 15 april 2019 in brand vloog.

Toeval?

In de graafschap Wiltshire in Engeland worden af en toe ook op pijlen lijkende graanformaties aangetroffen die naar bijzondere plekken lijken te wijzen, alsof de mysterieuze makers ons aanwijzingen willen geven om bepaalde zaken eens wat nader te onderzoeken.

Zo zijn er door de jaren heen regelmatig ‘pijlen’ en andere graanformaties gevonden bij “Milk Hill” in Wiltshire, met zijn beroemde geoglief in de vorm van een wit paard. Deze oeroude tekening in het landschap is al vaak onderzocht, maar men heeft nog steeds niet kunnen ontdekken waarom het gras weigert om over deze afbeelding in de kalkrijke aarde heen te groeien.

In één afbeelding samengebracht: alle graanformaties die in de loop der jaren zijn aangetroffen bij “Milk Hill” in Wiltshire, Engeland, met zijn karakteristieke geoglief in de vorm van een wit paard

“Milk Hill” is net als de nabij gelegen beroemde “Silbury Hill” waarschijnlijk een lang geleden door mensenhanden gecreëerde heuvel waarvan onderzoekers en contactees zoals de Noord-Macedoniër Pane Andov beweren dat deze hol zijn en als opslagplaats van oude beschavingen dienden. Aan de binnenkant zouden zich artefacten en apparatuur van de Atlantiërs bevinden, die in lang vervlogen tijden een kolonie hadden in wat nu Engeland heet, of zich hier vestigden nadat hun eigen continent in de Atlantische oceaan ten onder gegaan was.

De Britse regering staat onder geen enkele voorwaarde toe dat archeologen en andere wetenschappers graafwerkzaamheden verrichten in deze kunstmatige heuvels om onderzoek te doen.

Raadselen

De graanformatie bij Moisselles zou wat dat betreft wellicht een aanwijzing kunnen zijn om de brand in de Parijse Notre Dame eens wat nader te onderzoeken. Bij die kathedraal zelf is immers geen graanveld in de buurt, dus wellicht vormt deze graanformatie een hint?

De “Notre Dame de France” bij Moisselles, die opvallend genoeg enkele jaren geleden ook gedeeltelijk afbrandde en daarna weer feestelijk geopend werd

Sinds de brand in de Parijse Notre Dame uitbrak op 15 april, lijkt dit ongeluk met raadselen te zijn omgeven. Zo werd er op video’s van de brandende kathedraal een mysterieuze figuur waargenomen in de torens en beweren sommige deskundigen dat een door kortsluiting ontstaan brandje nooit krachtig genoeg kan zijn om de van massief eikenhouten gemaakte balken in het dak van de kerk zo snel te doen ontbranden.

Wapen

Sommige mensen vermoeden dat hier eerder sprake lijkt te zijn van een nog onbekend wapen dat wellicht aangestuurd wordt door leden van de Cabal, of Illuminati, die in het geheim de wereld regeren.

Dit relatief nieuwe wapen dat mogelijk gebruikmaakt van spiegels die vanaf verschillende satellieten het zonlicht dusdanig samenbundelen dat ze als een groot vergrootglas verschroeiende lichtstralen kunnen creëren, zou eerder gebruikt zijn in o.a. het plaatsje Paradise in California (VS).

Hier vonden in november 2018 verzengende ‘bosbranden’ plaats die vele huizen en auto’s daar vernielden. Dit leek echter niet op een natuurlijke manier te gebeuren, maar buitengewoon snel en met een dusdanige hitte dat auto’s ‘smolten’ en huizen in luttele minuten volledig tot stof vergingen.

Bomen naast de huizen, die soms maar enkele meters van de huizen af stonden, bleven hierbij vaak ongedeerd. Hoe de branden dan toch van huis tot huis konden overslaan, is tot op de dag van vandaag een raadsel.

Bij de ‘bosbranden’ in het plaatsje Paradise in California in november 2018 vergingen huizen volledig tot stof, terwijl de bomen eromheen nauwelijks schade hadden

Verklaringen

Voor zowel de brand in de Notre Dame als de branden in Paradise zijn sindsdien verschillende verklaringen naar buiten gekomen, o.a. via de Amerikaanse klokkenluider Corey Goode.

Hij zegt dat de Cabal bezig is om sporen uit te wissen van hun duistere praktijken, zodat er minder bewijs beschikbaar is in het onderzoek dat er nu tegen hen loopt in de VS en wereldwijd.

. . .

2 reacties op “Franse graancirkel wijst naar “Notre Dame”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *