Benjamin Fulford: “Slagschepen en oorlogsvliegtuigen verzamelen zich in de buurt van Indonesië naarmate de proxyoorlog van de VS / China escaleert.”

20 Mei 2019

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

“Een volledige niet-gedeclareerde proxy-oorlog tussen China en de Verenigde Staten woedt nu over de hele wereld en zal alleen maar escaleren. Tarieven en het op de zwarte lijst zetten van telecomgigant Huawei door Amerika, was slechts een openingssalvo in een oorlog die zich kon omdraaien, meerdere bronnen zijn het daarmee eens. De Chinezen hebben de Amerikanen al gezegd: “Als je wilt praten, is de deur open; als je wilt vechten, zullen we tot het einde vechten. ”

http://www.xinhuanet.com/ernlish/2019-05/19/c_138071807.htm

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-05-17/huawei-built-at-least-a-three-month-stockpile-ahead-of-trump-ban

Het grootste slagveld in deze oorlog staat op het punt Zuidoost-Azië te zijn, volgens White Dragon Society (WDS) bronnen in de regio. Chinese, Amerikaanse en Australische oorlogsschepen evenals Franse straaljagers komen nu rond Indonesië samen ter voorbereiding op grote veldslagen wanneer de betwiste resultaten van de presidentsverkiezingen op 22 mei worden aangekondigd, zeggen de bronnen.

De zittende president, Joko Widodo, wordt gesteund door China en zal naar verwachting met 11% winnen. Hij zal massademonstraties onder ogen zien van studenten en moslimactivisten die klagen over stemfraude en zijn anti-Chinese tegenstander Prabowo Subianto steunen.

Prabowo is getrouwd met de dochter van de lange termijn dictator Suharto en was tevens hoofd van de Indonesische special forces. Prabowo waarschuwde eens Singapore Stichtend Vader Lee Kuan Yew dat “Chinezen in Indonesië risico liepen omdat ze bij problemen – rellen – als een minderheid zouden worden verwond.” * Er is al één pro-Chinese generaal gestorven aan een geconstrueerd “apen pokken” -virus afkomstig uit Singapore, zeggen de Aziatische geheime genootschappen. De geplande demonstraties “zullen worden aangevallen met gifgas en biowapens”, zeggen de bronnen.

Een technische crash van de Indonesische rupiah en aandelenmarkten zal het regime van Widodo verder destabiliseren, zeggen ze. CIA-bronnen in Zuidoost-Azië zijn het daar mee eens en zeggen dat het misschien een goed moment is om tijdelijk fondsen uit Indonesië te evacueren.

De problemen die in Indonesië ontstaan, zullen samenvallen met een grote anti-Chinese druk in Laos en Thailand, zegt de WDS-bron. De push in de regio zal ook in strijd zijn met wat volgens de CIA-bronnen in de regio ‘frauduleus verkozen zionistische lakeien’ zijn.

Het is ook een goede inschatting dat de “miraculeuze” -overwinning (het uitdagen van exit polls) door de Australische premier Scott Morrison bij een algemene verkiezing tegenover zijn meer pro-Chinese tegenstander Bill Shorten “is ontworpen” als onderdeel van dit algemene anti-Chinese offensief.

De Chinezen zijn van hun kant niet van plan om met halve maten te reageren. Chinese bronnen van militaire intelligentie hebben deze schrijver al eerder verteld dat China noodplannen heeft gemaakt om India, Korea en Zuidoost-Azië (minus Vietnam) binnen twee maanden te bezetten in geval van overdreven provocaties door de Amerikanen.

De uitzending van anti-Amerikaanse Koreaanse oorlogsfilms in China is een hint over wat de Chinezen van plan zijn. Natuurlijk staat er iets groots te gebeuren op het Koreaanse schiereiland, bevestigen Noord-Koreaanse en Aziatische geheime genootschappen. Een Noord-Koreaanse bron die voor het eerst in maanden contact met deze schrijver heeft opgenomen, zegt dat de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong Un … zijn activiteiten in Zuid-Korea intensiveert. “Kim heeft een deal gesloten waarin hij de keizer van Korea zal worden, terwijl [Zuid-Koreaanse president] Moon Jae In president zal zijn,” zegt de bron. Amerikaanse troepen in de regio zullen gepresenteerd worden met een voldongen feit, zeggen de bronnen. Niet alleen dat, Kim heeft de ambitie om de Japanse Keizer Naruhito te verdrijven, zegt de Noord-Koreaanse bron.

https://www.rfa.org/english/news/korea/nk-falun-gong-05172019164536.html

We krijgen ook interessante berichten over de twee Canadese burgers die in China zijn gearresteerd vanwege spionage – ex-diplomaat Michael Kovrig en zakenman Michael Spavor. “Canadese militaire inlichtingendiensten hebben deze twee deep-state-activa aan de Chinezen verkocht”, zeggen Amerikaanse militaire inlichtingenbronnen. Dit was onderdeel van een campagne door het Canadese leger tegen premier Justin Trudeau, die zij beschouwen als een “zionistische deep-state-troef” die tegen Canadese belangen werkt, zeggen de bronnen. Het heeft te maken met “vuile handelsdeals die goedkoop worden gedaan” door Trudeau, voegen bronnen van de Canadese Security Intelligence Service toe.

De dood vorige week “tijdens het hardlopen in Yokohama” van de 57-jarige Eric David Talmadge, hoofd van het bureau van de Associated Press in Noord-Korea, is ook verdacht in deze omstandigheden. Dit kan een toeval zijn, of het kan een deel zijn van een voortdurende zuivering van Khazariaanse zionistische agentschappen die de slavenregering van Shinzo Abe in Japan controleren, zeggen Japanse ondergrondse bronnen.

We kregen vorige week ook dit interessante rapport over de (funky) gang van zaken in Maleisië:

“Een van mijn Maleisische inlichtingencontacten vertelde me vorige week dat [onteerde oud-premier] Najib Razak niet echt in hechtenis is, zoals publiekelijk wordt gezegd. Hij is onder huisarrest en reist rond in West-Maleisië zoals hij wil. Hij kan het land niet officieel verlaten, maar “onofficieel” is hij in Brunei gezien. Er is een manier voor buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders om Brunei volledig onder de radar te voeren en hij was daar vorige maand. Een privé-ontmoeting werd geregeld met de Sultan. Ik heb dit bevestigd met mijn contactpersoon in BSB, Brunei.

“Najib heeft een deal gesloten met zijn oefenmeesters, de Khazariaanse zionistische maffia. Hij heeft alle gegevens over de MH370 / 17 inside-job. Hij heeft ze op verschillende veilige locaties geplaatst. Als hij naar de gevangenis gaat en zijn offshore-bezittingen in beslag worden genomen, moeten de gegevens worden vrijgegeven. Er is mij verteld dat hij ten minste $ 5 miljard USD geparkeerd heeft in Brunei, Singapore en Hong Kong. Het lijkt erop dat de handen van PM [Maleisische premier Mahathir zijn gebonden. “

Ondanks pogingen als deze door de Rothschilds om het schandaal van de Malaysian Air Flight 370/17 te verdoezelen, komt het ook naar een hoogtepunt in Nederland. Rusland heeft de Nederlandse regering formeel beschuldigd van het afdekken van bewijsmateriaal met betrekking tot het neerhalen van die vlucht. In diplomatieke termen komt dat dicht in de buurt van een oorlogsverklaring. Het is gewoon een kwestie van tijd voordat deze moorddadige farce wordt blootgesteld aan de wereld.

Hopelijk zal de bevrijding van de Verenigde Staten van Khazariaanse maffiacontrole de trigger zijn. Hier, vertellen Pentagon bronnen ons nu dat: “Aangezien verzegelde aanklachten de 100.000 benaderen, de de tijd van Mueller voorbij is; tijd om de Barr-tab te betalen. “We blijven echter wachten tot deze aanklachten worden behandeld en willen actie zien, geen praatjes, op dit gebied.

De bronnen geven aan dat de Amerikaanse president Donald Trump “mogelijk”de rapporten van justitiële inspecteur-generaal Michael Horowitz en voormalig directeur James Comey van de FBI vrijlaat, plus de FISA-documenten declassificeerd voordat hij op 2 juni naar het VK en Frankrijk vertrekt om de 75e verjaardag van D-Day te vieren. “D-Day kan een nieuwe betekenis krijgen”, zeggen de bronnen.

Pogingen van de zionisten om al deze onderzoeken af te wenden door problemen in het Midden-Oosten te veroorzaken, schieten ook dramatisch tekort. De aanbeveling van de voormalige CIA Operations Officer en de Amerikaanse Marine Intelligence-agent Robert David Steele, die Trump het Iraanse leiderschap noemt, heeft effect gehad, zeggen de bronnen van het Pentagon. “Trump mag een top hebben met de Hoogste Leider Ali Khamenei die kan helpen in zijn omgang met Noord-Korea,” zeggen ze.

Er is ook een enorme duw door het Pentagon om “het corrupte, verspillende militair-industriële complex (MIC) door elkaar te schudden”, zeggen de bronnen. “Terwijl Turkije, India, Iran, China, Syrië, Libië en zelfs de EU betere Russische wapens kregen, werd er een tsunami-waarschuwing afgegeven om de MIC te” zuiveren “en te dwingen betere producten te maken, zeggen ze. Turkije dichter bij Rusland brengen met de aankoop van Su-57-jagers en S-500 luchtafweer “is een gewaagde stap om de NAVO te ontmantelen en Israël te verzwakken”, voegen ze eraan toe.

De bronnen van het Pentagon lijken ook behoorlijk optimistisch over het conflict met China, zeggende: “De Chinese handelsoorlog en extreme vooroordelen tegen Huawei kunnen worden gebruikt om Boeing te laten kelderen, met door China geleide wereldwijde boycots, annuleringen van bestellingen, ingetrokken certificeringen, aanlandingen en ontkenning van landingen en luchtruim “om dat bedrijf te dwingen zijn handelen op te ruimen.

Volgens de bronnen van het Pentagon wil het Amerikaanse leger “Amerika helpen zich te ontdoen van de zionistische parasiet”, terwijl Israël “wordt overgeleverd aan de paria-status”.

De Poolse regering is ook een belangrijke speler geworden in de anti-zionistische beweging na pogingen van de zionisten om $ 300 miljard van dat land af te persen als ‘compensatie voor de Holocaust’. De Polen hebben het Rode Kruis-rapport gepubliceerd over de nazi-concentratiekampen die beweren dat 271.301 mensen werden gedood, niet 6 miljoen. Ze hebben ook beweerd dat Polen zelf het ergste slachtoffer was van nazi-gruweldaden.

Als iemand met Pools-Joods bloed, denk ik zeker dat het hoog tijd wordt dat een echt, historisch, onpartijdig, op feiten gebaseerd en openbaar onderzoek deze kwestie voor eens en altijd tot rust brengt. Mensen in de gevangenis stoppen voor het in vraag stellen van het officiële verhaal van de “holocaust” (brandoffer aan Baal) verhaal schept alleen maar verdenkingen. De waarheid hoeft zich niet te verbergen achter afstraffing.

In ieder geval is het feit dat de Polen hun positie verdedigen een teken van de groeiende wereldwijde terugslag tegen de Khazariaanse maffia en hun Zionistische nachtmerrie.

Er is ook een groeiende terugslag tegen de Khazariaanse maffia-bedrijfscontrole, zeggen de bronnen van het Pentagon. Ze merken op dat de baanbrekende zaak van het Hooggerechtshof tegen Apple “de weg effent voor antitrustprocessen van consumenten om het ministerie van Justitie te dwingen technologische giganten als Facebook, Google, Amazon en zelfs Apple te op te breken”.

https://www.engadget.com/2019/05/13/supreme-court-apple-app-store-price-fixing-lawsuit/

Monsanto heeft nu drie belangrijke rechtszaken verloren en is blootgesteld voor het gebruik van speciale operaties tegen journalisten en opiniemakers. Dat bedrijf en haar moedermaatschappij Bayer leren over de wetten van karma.

https://www.france24.com/en/20190519-france-monsanto-bayer-world-wide-march-environment-planet-roundup-glyphosate

Ten slotte wil ik het rapport van deze week eindigen met nog een beetje goed nieuws. Een Amazone-stam heeft grote oliemaatschappijen verslagen in een rechtszaak en 7 miljoen hectare regenwoud veilig gesteld.

https://www.disclose.tv/amazon-tribe-wins-lawsuit-against-big-oil-saving-millions-of-acres-of-rainforest-367412

Wie zegt dat de goeden niet winnen? De slechteriken verliezen op alle fronten en planetaire bevrijding is mogelijk in 2019.”

* Van de Derde Wereld tot de Eerste: The Singapore Story van Lee Kuan Yew, p. 280.

Bron:
https://benjaminfulford.net/2019/05/20/battleships-and-war-planes-gather-near-indonesia-as-u-s-china-proxy-war-escalates/ , Nederlandse vertaling: Martien ( http://wakkeremensen.blogspot.nl )

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *