Benjamin Fulford: “Pogingen van Zionisten om een Moslim/Christelijke oorlog te beginnen keert zich tegen hen.”

Het recente bloedbad van Sri Lankaanse Christenen plus de aanvallen op kerken en moskeeën is veranderd in een fatale mislukking voor de Zionisten, bevestigen meerdere bronnen. Als reactie behandelt het Departement van Defensie achtergrondchecks om zo Israëlische duale burgers, agenten, tegoeden en sayanim (Hebreeuws voor “helpers”) uit te roeien, zeggen Pentagon bronnen.

Arabische en Iranese tv-uitzendingen in de hele Moslimwereld hebben deze schrijver en anderen geciteerd wanneer ze zeggen dat ISIS gelijk is aan de Israëlische geheime dienst. “Bijna alle Arabieren denken dat ISIS is opgericht door Israël en regionale regeringen,” bevestigde een prominente Arabische TV- persoonlijkheid. Dit betekent dat wanneer “ISIS” beweert verantwoordelijk te zijn voor verschillende recente aanvallen, het satanische Israëlische regiem van Benjamin Netanyahu internationale zelfmoord pleegde en alle regionale steun heeft verloren, vooral onder Joden (als gekant tegen satanisten die zich voordoen als Joden).

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2019/04/zionist-dog-300x225.jpg

Bronnen bij het Pentagon zeggen dat “De Joodse New York Times” werd gedwongen de volgende cartoon te publiceren:

“De Internationale NYT Editie en Duitse dachshund is weer een ander hondenfluitje naar Europa, Azië en de rest van de wereld na Sri Lanka dat Zionisme gelijk is aan terrorisme,” leggen de Pentagonbronnen uit. De bronnen voegden toe dat “Trump niet zo blind is,” en dat “enige verontwaardiging van Trump alleen maar kabuki theater is, terwijl de militaire inlichtingen gemeenschap, patriotten en Europa post-Notre Dame het helemaal gehad hebben met Israël.”

“Antizionisme is nu mainstream, zoals Ilhan Omar, de Democraten en The New York Times het gesprek normaliseren,” zeggen de bronnen. Als onderdeel van de aanval op zionisten, “kan het ministerie van Justitie misschien de Joodse miljardair uit Chicago, tevens gouverneur van Illinois, J.B. Pritzker vervolgen voor belastingfraude,” voegen de bronnen eraan toe.

Ook, het Mueller Rapport zal opgevolgd worden door een anti-Zionisten blitzkrieg, inclusief het verslag van de Inspecteur-Generaal van het Departement van Justitie en FISA-declassering,” zeggen de bronnen. “Trump redt Israël blijkbaar voor de laatste keer,” voegen ze toe.

Over Israël gesproken, een Amerikaanse officier die betrokken is bij onderhandelingen over de Golan-hoogte, zegt dat het Israëlische leger schoon genoeg heeft van “Bibi [Benjamin Netanyahu] en toch niet in staat is om de Golan-hoogte te behouden.” Het Amerikaanse leger onderhandelt met de advocaat van de Arabische Liga over de details van de teruggave van de Golan aan Syrië, zegt hij.

Israël, het zionisme, centrale banken en Noord-Korea waren ook belangrijke gespreksthema’s tussen vertegenwoordigers van Aziatische geheime genootschappen en de White Dragon Society (WDS) welke vorige week hebben plaatsvonden. De Aziatische vertegenwoordiger van het geheime genootschap zei dat er binnenkort een beperkte oorlog zou plaatsvinden om ‘het Koreaanse schiereiland te verenigen’.

Deze bron bevestigde ook onafhankelijk dat de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong un een V.S. F-35 gevechtsvliegtuig met hem mee heeft genomen als cadeau toen hij vorige week een ontmoeting had met de Russische President Vladimir Poetin. Rusland antwoordde door in te stemmen met steun aan Noord-Korea bij zijn actie om het schiereiland te verenigen, zei de bron.

De WDS zei op zijn beurt dat zo een oorlog zou moeten plaatsvinden tegelijkertijd met een overgave ultimatum aan Israël met de bedoeling er zeker van te zijn dat de situatie niet onbedoeld zou escaleren in een Derde Wereldoorlog.

De bron uit de Aziatische gemeenschap merkte ook op dat de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe en zijn regerende partij vervangen zouden worden door een coalitie van oppositie partijen in de komende jaren of zo, wanneer de nieuwe keizer het overneemt. De WDS wees er echter op dat de oppositie, net als de regerende partij, vol zat met low-IQ-nepotisme hacks die niet in staat zouden zijn om de fundamentele problemen van Japan aan te pakken, zoals een krimpende bevolking en een daling van de levensstandaard.

De WDS zei dat de Bank van Japan genationaliseerd zou moeten worden en dat het financiële systeem herstart zou moeten worden; anders zouden speciale troepen ingrijpen en de gehele corrupte Japanse body politiek verwijderen.

De bron uit de Aziatische samenleving was het erover eens dat dit zou moeten gebeuren, nadat hij had gehoord dat het ongelooflijke succes van Singapore voor een groot deel te danken was aan het feit dat het geen centrale bank heeft.

In zijn boek From Third World to First legt de oprichtingsvader van Singapore, Lee Kuan Yew uit waarom hij vaststelde dat “Singapore geen centrale bank zou moeten hebben die geld zou kunnen uitgeven en valuta zou kunnen creëren.” Het was omdat “We vastbesloten waren onze valuta niet toe te staan In plaats daarvan gebruikte Singapore “een currency board dat alleen Singaporese dollars uitgaf wanneer het werd gesteund door zijn tegenwaarde in deviezen (gebaseerd op een mandje)” (blz. 72). Met andere woorden, Singapore heeft een valuta ondersteund door geld verdiend met het verkopen van echte dingen aan de echte wereld. “Het is een leidraad geweest om niet meer te besteden dan dat we aan inkomsten verzamelen”, legt hij later uit (pag. 232).

In hetzelfde boek citeert Lee de voormalige minister van Financiën, Lim Kim San, als volgt: “Een centrale bank is een gemakkelijke uitweg voor een minister van Financiën die met [zijn cijfers] wil jongleren wanneer hij een tekort heeft in zijn budget.”

Wat interessant is, is dat de Maleisische minister van Financiën Tan Siew Sin zei, toen Singapore zich afscheidde van Maleisië: “Als het centrale banksysteem een inferieur systeem is, dan is het duidelijk dat het een vergissing is gemaakt door elk geïndustrialiseerd land van de westerse wereld …” (pg 231).

Sin zondigde en ging verder en creëerde de Maleisische centrale bank, die nu wordt overspoeld door een gigantisch corruptieschandaal waarbij de gebruikelijke verdachten als Goldman Sachs en de Rothschilds betrokken zijn. Sinds de onafhankelijkheid in 1965 is de op realiteit gebaseerde Singaporese dollar 300% gestegen ten opzichte van de Maleisische ringgit. Ook, gestart op een gelijk niveau is het BBP per hoofd van de bevolking in Singapore nu $58.000 in vergelijking met de $9.900 V.S.- dollars in Maleisië.

De Amerikaanse dollar heeft 84% van zijn waarde verloren sinds hij in 1971 van de goudstandaard werd gehaald. De echte levensstandaard voor 90% van de Amerikanen is sindsdien ook dramatisch gedaald.

De wijdverspreide aantrekkingskracht van de volgende cartoon van Ben Garrison toont ook aan dat de wereld, zoals Singapore lang geleden deed, nu wakker wordt voor de zionistische centrale banken Babylonische schuldenslavernij zwendel.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/iAHofwAbVE4MmqpIx8sIQA_RTntosyljnYme_7Gez3g.jpg?itok=dIYprQHH

Voormalige reguliere economen en experts, zoals David Stockman, directeur van het Office of Management en Budget onder president Ronald Reagan, zijn eindelijk dingen aan het uitzoeken. Stockman merkt op hoe centrale banken (inclusief die van China) $15 biljoen “uit lucht” hebben gecreëerd sinds de Lehman-crisis van 2008.
https://davidstockmanscontracorner.com/15-trillion-from-thin-air-the-massive-central-bank-fraud-on-the-world-economy/

Deze som van $ 15 biljoen is het geld dat is gecreëerd door het gebruik van  valse door “goud ondersteunde” obligaties nagemaakt door Wilfredo Saurin.
https://benjaminfulford.net/2016/10/03/document-dump-shows-federal-reserve-board-based-on-outright-fraud/

Dat geld is nu op en nieuwe pogingen tot zionistische vervalsingen worden systematisch vernietigd. In plaats daarvan wordt een wereldwijde financiële reset voorbereid, volgens bronnen die bij de planning zijn betrokken. Een senior MI6-functionaris die belast is met het opzetten van het kwantum financiële systeem, zegt echter dat het nieuwe systeem niet ineens plotseling zal worden aangekondigd.

“De reset werkt niet op die manier. Het is een veranderingsproject, dus het huidige systeem werkt tactisch terwijl het nieuwe systeem strategisch is ontwikkeld. Ze voegen zich beiden dan samen. Het lijkt een beetje op het bouwen van een nieuwe snelweg langs een oudere weg, echt waar,” zegt hij. “Het algoritme voor implementatie omvat ook de activa op de grootboekadministratie en het schulden herstel gedeelte”, legt hij uit. De resulterende valuta zal een hybride zijn van bestaande valuta’s, zegt hij. Dit verklaart waarschijnlijk waarom valuta’s van de wereld recentelijk binnen een relatief nauwe band ten opzichte van elkaar zijn verschoven.

Het Westen, met name de VS, kan maar beter opschieten met de reset en het kan maar beter goed zijn, want de rest van de wereld gaat verder, hoe dan ook. Volgens de bron van het Aziatische geheime genootschap heeft Azië zijn best gedaan om alternatieven te ontwikkelen voor door het Westen gedomineerde instellingen zoals de VN, het IMF, de Wereldbank, enz. Hij merkte op dat er een massaal bouwproject in Laos aan zat te komen om het nieuwe Aziatisch gecentreerde VN daar te creëren.

Ook het Chinese Belt en Road biljoen dollar Initiative (BRI) verzamelt ook zoveel stuwkracht dat binnenkort de VS het enige land zal zijn dat er geen deel van uitmaakt.

Poetin van Rusland, legde toen hij sprak op de BRI-top van vorige week uit dat de VS werd geïsoleerd door zijn “groeiend protectionisme, met onwettige unilaterale beperkingen die werden opgelegd door het omzeilen van de VN-Veiligheidsraad of, erger nog, handelsoorlogen.”

Poetin daarentegen merkte op: “Het Groot-Europees-Aziatisch partnerschap en de Belt and Raod concepten zijn beide geworteld in de principes en waarden die iedereen begrijpt: het natuurlijke streven van landen om in vrede en harmonie te leven, te profiteren van gratis toegang tot de nieuwste wetenschappelijke prestaties en innovatieve ontwikkelingen, terwijl hun cultuur en unieke spirituele identiteit behouden blijven. “
http://en.kremlin.ru/events/president/news/60378

Tijdens zijn bijeenkomst vorige week met het Aziatische geheime genootschap, stelde de WDS voor om het corrupte en nu diep verdeelde zionistische politieke etablissement in Washington D.C., failliet te verklaren.

In plaats daarvan konden de Aziaten samenwerken met het Britse Gemenebest en de westerse militaire inlichtingengemeenschap om een bureau voor toekomstplanning te creëren dat in harmonie met het BRI zou werken. De Aziatische vertegenwoordiger steunde dit voorstel. Er is ook een actuele en concrete methode voorgesteld om dit te realiseren, maar om redenen van operationele veiligheid kunnen we dit nog niet aan onze lezers bekendmaken.

Tot slot merken we op dat de “Joodse” nieuwe president van Oekraïne zijn overwinning vierde met een satanisch handteken.
https://www.timesofisrael.com/zelensky-win-makes-ukraine-1st-country-outside-israel-with-jewish-pm-president/

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2019/04/hail-satan-hand-sign-300x196.jpeg

We kunnen ons voorstellen dat veel satanisten zich voorbereiden op terugkeer naar hun Khazariaanse thuisland in de Oekraïne. De Joden staan op hun beurt op het punt om Israël te bevrijden en zichzelf te bevrijden van millennia van Babylonische slavernij.

Bron:
https://benjaminfulford.net/2019/04/29/5107/ , Nederlandse vertaling: Lia.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *