Lezerspost: “Iedereen MOET beseffen wat eraan staat te komen.”

Woensdag 3 april 2019, 12:58 uur

Wij ontvingen een e-mail van een bezoeker die te interessant was om te laten liggen, over de schadelijke gevolgen van de geplande invoering van het 5G mobiele netwerk voor het menselijk lichaam, en de grove fraude die ermee gepaard is gegaan om dit erdoorheen te drukken, ondanks de afwezigheid van gedegen onderzoek. Bij deze delen we hem:

“Beste vrienden van de waarheid.

Een aantal dagen geleden stuitte ik op de docu “5G Apocalypse – The Extinction Level Event” van Sacha Stone.
Ik heb het 5 minuten op me in laten werken en ben, geïnspireerd door de woorden van de maker aan het einde, begonnen met het vertalen en maken van Nederlandse ondertitels. Ik zag net dat deze zijn geüpload. Ik hoop dat jullie hier ruchtbaarheid aan willen geven. Iedereen MOET beseffen wat eraan staat te komen, deze docu zet alles op doordringende wijze op een rij.
IEDEREEN zou dit moeten zien. 

Alsjeblieft jullie hulp hierbij!

Dank je wel, 

Erick.”

ps De NL ondertiteling kun je aanzetten door op het rader-symbool () onderaan de video te klikken, dan “Ondertiteling” en dan de juiste taal te kiezen.

Update 10 april 2019: Een andere bezoeker (Hans) wees ons op een interview met een expert in de 5G technologie die o.a. vertelt over de schadelijke toepassingen hiervan en hoe die gebruikt worden door overheden voor spionage- en wapendoeleinden. Een zeer verhelderend verhaal, inderdaad. Bedankt, Hans!

Bron: Redactie

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *