Benjamin Fulford: “Het stelen van verkiezingen en installeren van een nepkoning verandert de werkelijkheid niet.”

8 juli 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De “op regels gebaseerde wereldorde” van de Khazariaanse Maffia ensceneert een wanhopig offensief om aan de macht te blijven en oorlogsmisdaad-tribunalen te vermijden. Om dit te bereiken stalen ze schaamteloos de Britse verkiezing en installeerden de gechanteerde pedofiel Keir Starmer als Premier, zeggen MI6-bronnen. De volgende fase zal zijn om te proberen óf Michelle “Big Mike” Obama óf Kamala Harris te installeren als President in de VS, zeggen ze. 

Hier kun je lezen hoe Barack “Donder van Satan” Obama als mentor optrad voor de nieuwe GB premier om hem te helpen zijn verhaal te vertellen.

https://www.businessinsider.com/keir-starmer-mentored-barack-obama-uk-election-new-prime-minister-2024-7

Het ziet er naar uit dat het memo dat de mediapapegaaien kregen was:

  • Gooi Biden onder de bus
  • Begin het publiek voor te bereiden op Big ‘swingend als een stier’ Mike

Het plan van de KM Zionisten is dat Obama vanuit zijn kelderverdieping dan in staat zal zijn zowel de VS als het VK onder controle te hebben.

Zoals we hieronder zullen zien is dit plan gedoemd om te mislukken.

Voor nu echter is de KM in de aanval. In het VK laten zelfs officiële verkiezingsresultaten zien dat de verkiezing werd gestolen. Starmer’s Labour Party kreeg 412 van de 650 zetels in het Parlement met slechts 33% van de stemmen. Een ander teken dat de verkiezing werd gestolen: Nigel Farage’s Reform Party kreeg slechts 4 zetels ondanks dat ze 14,3% van de stemmen kreeg terwijl de Liberaal Democraten 71 zetels kregen met slechts 12,3% van de stemmen. De corporate media probeert te zeggen dat dit kwam door het “first past the post” verkiezingssysteem in het VK, maar MI6 bevestigt dat de verkiezing absoluut werd gestolen.

In een teken dat de KM keihard optreedt, wordt onze collega Michael Shrimpton – die ons de Starmer KGB-file leverde die we vorige week publiceerden – vermist en gevreesd wordt dat hij is vermoord. Dit was om te voorkomen dat hij in detail zou schrijven over hoe de verkiezing werd gestolen, zegt MI6.

In zijn eerste speech als Premier, belooft Starmer plechtig zijn loyaliteit aan Oekraïne en Zelensky.

Nu “volgt Starmer de nep Biden show – ook bekend als Obama vanuit de kelderverdieping – door 40.000 criminelen los te laten in de straten om meer misdaden te creëren en in de toekomst de staat van beleg te rechtvaardigen.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13610111/Keir-Starmer-considering-plans-prisoners-serve-just-40-cent-sentences-bid-ease-overcrowding.html

De KM heeft de staat van beleg nodig om Nigel Farage en zijn partij buiten de macht te houden. De reden daarvoor is dat Farage’s partij de enige is die oproept tot een onderzoek naar o.a. de vaccindoden. 

Het is ook duidelijk dat de Britse Koninklijke Familie werd vermoord om een nep Koning Charles te installeren om Starmer te zalven.

Ook in Frankrijk werd de verkiezing van 7 juli gestolen om Emanuelle Macron Rothschild aan de macht te houden en een pro EU, NAVO en Oekraïne regering te installeren, zeggen Franse bronnen van de inlichtingendienst.

Deze verrichtingen worden geleid door de Nazi-factie van de KM, waaronder de meeste overgebleven leden van de Rothschild familie. Ze verbergen zich nu in Nederland onder de bescherming van de Nederlandse Koninklijke familie, volgens bronnen van het Pentagon.

Ze gaan een laatste en wanhopige poging uitvoeren om Wereldoorlog III of Armageddon te beginnen, zeggen CIA-bronnen. Daar is hun grote NAVO-conferentie, voor deze week gepland in Washington, op gericht, zeggen ze.

Ter voorbereiding hiervan wordt Europa nu zwaar besproeid met chemtrails. Die zijn nodig voor een grote holografische luchtgebeurtenis, ontworpen om het publiek voor de gek te houden en paniek te veroorzaken, zeggen de bronnen.

Zoals de video hieronder uiteenzet is dit waarschijnlijk de grootse finale voor een plan dat in 1994 is getekend door 160 naties om de wereldbevolking te verminderen met 90% tot 800 miljoen tegen 2030. Dit zou tot stand gebracht moeten worden door het gebruik van fluoride, virussen (biologische wapens), giftige chemtrails en tot slot de UFO gebeurtenis. Meerdere bronnen zeggen dat deze gebeurtenis is gepland voor augustus.

Deze laatste Hail Mary genocide-poging zal falen omdat het grootste deel van de strijdkrachten niet met het plan meegaat, zeggen Pentagon-bronnen. Maar ze bevestigen dat een of andere luchtgebeurtenis om iedereen bang te maken zal plaatsvinden; alleen zonder de massamoord die oorspronkelijk was gepland.

In Noord-Amerika, nemen de witte hoeden militairen vanuit hun basis in Mt. Cheyenne al op meerdere fronten actie. Ze hebben de acteur die “President Joe Biden” speelt aan hun kant. Hij zegt opzettelijk dingen als “Ik ben een zwarte vrouw” en “Ik zal Trump weer verslaan in 2020” om de KM die achter zijn nep-presidentschap zit in diskrediet te brengen. 

Trump heeft Biden een “oude, ingestorte klootzak” genoemd en gesuggereerd dat Joe op het punt staat “de race te verlaten” zoals hij zijn TV debatprestatie hekelde in een nieuwe video. 

De verkiezingscampagne in de Verenigde Staten is een verachtelijk schouwspel, is het commentaar van de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov. Hij zegt “Als het systeem van de zogenaamde Amerikaanse democratie zulke resultaten produceert of zo’n verloop van de verkiezingscampagne, kan iedereen zijn eigen conclusies trekken over hoe het allemaal georkestreerd en gearrangeerd is”, zegt hij. Hij lijkt niet volledig te beseffen dat er twee groepen zijn die achter de schermen op leven en dood vechten.

https://tass.com/politics/1813599

Als teken dat VS Commander in Chief Donald Trump tegen de Starmer-verkiezingsdiefstal is, zei hij “Gefeliciteerd tegen Nigel Farage voor zijn grote WINST van een Parlementszetel te midden van aangepast Britse Verkiezingssuccessen…” terwijl hij Starmer negeert. 

De witte hoeden hebben ook een grote stap gezet in Canada. Dit was te zien in de aankondiging van donderdag dat David Vigneault, directeur van de Canadian Security Intelligence Service (CSIS) na zeven jaar ontslag neemt uit de hoogste baan van de spionagedienst. CSIS-bronnen vertellen ons dat hij werd gedwongen om zijn ontslag te nemen nadat hij was betrapt op het “proberen een nucleaire ramp te veroorzaken in Alberta” om de staat van beleg af te kondigen en Justin Castrudeau aan de macht te  houden. Dit complot werd gestopt zeggen de bronnen, die weigeren meer details te geven.

Maar er kan geen twijfel bestaan dat Vigneault faalde in zijn plicht om Canada te beschermen omdat hij frauduleuze verkiezingen toeliet om bestaande echte Nazi’s in de macht te installeren in Canada. Hopelijk zal dit alles veranderen met zijn verwijdering zodat het Canadese leger zijn werk kan doen in het verdedigen van Canada door achter de criminelen aan te gaan die talloze Canadezen hebben vermoord met giftige vaccins.

We kregen ook informatie van de Japanse keizerlijke familie over wat er werkelijk gaande is in het Verenigd Koninkrijk met Starmer en nep Koning Charles. Bronnen die dicht bij Keizer Naruhito staan zeggen dat de Japanse keizerlijke familie eind juni een bezoek bracht aan het VK om documenten te tekenen die te maken hebben met “een nieuwe regenboog valuta” die de VS regering hoopt uit te geven. Keizer Naruhito, die de echte Charles persoonlijk kende, zegt dat de persoon die hij in Engeland ontmoette nep was. De echte Charles stierf twee jaar geleden, zegt hij. Hij zegt ook dat tijdens zijn bezoek hij naar een nep Windsor Castle werd gebracht om de documenten te tekenen.

Dit is het Amero 2.0 plan en wordt gesteund door Obama en de Nazi facties van de KM die zich in Nederland ophouden, zeggen de bronnen.

Het oorspronkelijke Amero plan van 2008 verlangde dat elke US dollar in de wereld vervangen zou worden door twee Amero’s. De Chinezen en andere crediteuren van de US Corporation verwierpen dit plan omdat het zou betekenen een 50% waardevermindering van hun hard verdiende dollars. Dat is de reden waarom de dollars buiten de Verenigde Staten werden geïsoleerd van nieuwe dollars die sinds die tijd door de US Corporation werden uitgegeven.

Onder het nieuwe plan zal de VS een regenboog valuta van zichzelf uitgeven, los van de buitenlandse US dollar. De buitenlandse US dollar, zal wat dat betreft  al snel de nieuwe naam van BRICS valuta krijgen, zeggen bronnen van een Aziatisch geheim genootschap.

Hoe dan ook, de nieuwe regenboogvaluta zal mislukken omdat de Amerikaanse economie – die gewoonlijk 50% van het wereld BBP uitmaakte – is nu in feite uiterst klein. Hoewel de Westerse corporate propagandamedia zeggen dat de VS de grootste economie van de wereld heeft; is dit een flagrante leugen.

Hier zijn enkele vergelijkingen met China om te laten zien waarom:

China genereert tweemaal zo veel elektriciteit als de VS

Produceert 12,6 keer meer staal en 22 keer meer cement

Verkoopt 26 miljoen voertuigen per jaar vergeleken met de 15,5 miljoen van de VS

De Chinezen kopen 434 miljoen smartphones per jaar, drie keer zoveel als de VS

Enz.

De cijfers die laten zien dat het VS BBP groter is dan dat van China zijn fictieve cijfers in bankcomputers die niet gedekt worden door de werkelijkheid. Je kunt geen cijfers uit computers eten.

Bronnen van een Aziatisch geheim genootschap bevestigen dat de Obama mensen hebben geprobeerd hen te verleiden de nieuwe regenboog valuta te steunen door een zwarte vrouw als VS President te beloven die ondergeschikt zou zijn aan China. De bronnen zeggen dat hoewel ze in 2008 door Obama voor de gek gehouden zijn, ze niet weer voor de gek gehouden zullen worden en deze nieuwe valuta niet zullen accepteren.

Een ander probleem met het regenboog-valutaplan is dat het de VS strijdkrachten failliet zal maken.

De militaire witte hoeden van hun kant stellen voor om ter waarde van $ 100 biljoen aan goud-gedekte dollars uit te geven om een nieuw multipolair wereldsysteem te steunen. Onder dit systeem zou het militair-industrieel complex de regel van de wet volgen en optreden als handhavers voor het Internationaal Strafhof. 

Grote stappen naar een nieuw multipolair systeem zijn deze maand al gezet  toen Rusland het Voorzitterschap van de VN Veiligheidsraad overnam. Rusland belooft “een eerlijker en democratischer wereldorde op te bouwen”.

https://tass.com/politics/1810637

“De wereld gaat door een snelle en onomkeerbare verandering… een multipolaire wereld is nu werkelijkheid”, zegt President Vladimir Poetin.

Poetin zegt ook dat Rusland wacht tot de machtsstrijd ten einde is voordat ze beslissen om de strategische dialoog met de VS te hervatten. Maar, zegt hij, Rusland neemt de belofte van Donald Trump om een eind te maken aan het Oekraïne conflict serieus. 

De machtsstrijd komt deze  zomer tot een hoogtepunt.

Wees voorbereid, vergrendeld en geladen en een extra vat droog kruit. De KM is van plan om de 30 miljoen illegalen in Amerika actief te maken (niet meegeteld hoeveel er in Canada zijn).

Als nieuwste teken dat chaos al is begonnen, plunderde een meute plunderaars een Oakland avond/nachtwinkel van een benzinestation en veroorzaakte voor duizenden dollars aan schade terwijl de gefrustreerde winkeleigenaar beweerde dat het negen uur duurde voordat de politie reageerde op zijn verzoek om hulp.

https://nypost.com/2024/07/06/us-news/oakland-looters-ransack-gas-station-as-store-owner-sam-mardaie-claims-cops-took-hours-to-respond

Kijk gewoon even naar de staat van de Democratische Partij. Zoals een Pentagon-bron schrijft:

Hun kandidaat is een mompelend lichaam zonder bewustzijn die ons in een wereldwijd conflict leidde tot op de rand van Wereldoorlog III.

Hun enige beleidsideeën zijn het vermoorden van baby’s, mannen in jurken en open grenzen.

Ze nemen hun toevlucht tot geweld als ze hun zin niet krijgen.

Ze hebben de media, de academische en de technische wereld geïnfiltreerd door gebruik te maken van hun macht tot liegen, censureren, weglaten, misleiden, manipuleren en hersenspoelen.

Ze hebben alle niveaus van de overheid en de private sector bewapend om achter hun politieke opponenten en burgers die zich tegen hun regels verzetten aan te gaan.

Ze mengen zich actief in verkiezingen, stimuleren illegalen om te stemmen en frauderen onmiskenbaar door mail-in stembiljetten te verzamelen.

Ze verdedigen en stimuleren pedofilie en seksualisering van kinderen.

En nu verlangen ze van Biden om voor volledig totalitair militair dictatorschap te gaan en geweld te gebruiken om Trump en zijn bondgenoten uit te schakelen.

Ons is door onze contacten meer dan eens verteld dat SCOTUS al een beslissing heeft genomen over de 2020 stemfraudezaak voorgelegd door de gebroeders Brunson en de aankondiging ervan zou elk ogenblik naar buiten kunnen komen – wat een einde zou maken aan de Biden Administratie en het hele Congres.

Dat is de reden waarom het Hooggerechtshof besliste dat Donald Trump gevrijwaard is van criminele vervolging wanneer het constitutionele bevoegdheden betreft.

Daarom heeft Waarnemend Hooggerechtshof Rechter Juan Merchan de Donalds Trump’s veroordelingsdatum van 1 juli geannuleerd en zal die uitstellen tot 18 september “als het dan nog nodig is”.

En het zal waarschijnlijk niet nodig zijn zoals dit nieuwsbericht bedekt te kennen geeft:

Er gaan geruchten dat voormalig Directeur van de Nationale Geheime dienst John Ratcliffe de top keuze van Donald Trump zal zijn voor Minister van Justitie. Naar men zegt is Ratcliffe als hij is aangesteld van plan CIA contractanten en medewerkers te vervolgen die zogezegd ingrepen in de 2020 verkiezingen.

https://countylocalnews.com/2024/07/07/ratcliffe-attorney-general-prosecute-cia-former-dni-john-ratcliffe-top-pick-for-attorney-general

“Dit is allemaal een circusshow. Alles is al lange tijd geleden gepland. Dit is bedoeld om de schapen af te leiden van wat er achter de schermen werkelijk gebeurt”, is het commentaar van een CIA-bron.

Hoe dan ook, terwijl de niet verklaarde Westerse burgeroorlog voortwoedt, gaat de rest van de wereld gewoon door. Een top van de Shanghai Cooperation Organization (SCO) die vorige week werd bijgewoond door de Chinese leider Xi Jinping en de Russische President Poetin, benadrukt: “Tektonische verschuivingen vinden plaats in de politiek, de economie en andere gebieden van internationale relaties in de wereld.”

De groep verlangt:

  • Een uitgebreide hervorming van de VN wat impliceert het betrekken van ontwikkelingslanden in haar activiteiten
  • Onvoorwaardelijke tenuitvoerbrenging van de Biologische en Giftige Wapen Conventie (BTWC)
  • Veroordeling van de acties die hebben geleid tot talloze burgerslachtoffers in Gaza
  • Een eind aan dubbele maatstaven in het gevecht tegen terrorisme, dat door niets gerechtvaardigd kan worden.

De groep merkte ook op dat de Taliban in Afghanistan klaar is om zich aan te sluiten bij het gevecht tegen terrorisme. Hoewel ze het niet expliciet zeiden, weet iedereen die oplet dat het de KM is die over de hele wereld verantwoordelijk is voor terrorisme en oorlog. 

De Turkse President Recep Erdogan hintte daar naar toen hij opmerkte “bepaalde Westerse machten schijnen vastbesloten te zijn om het Oekraïne conflict te veranderen in een totale wereldoorlog… Het is duidelijk dat wapendealers geld nodig hebben. En de markt voor wapendealers is het Westen.” Hij voegde eraan toe dat hij hoopte dat ondanks dit vrede het zal winnen.

https://www.rt.com/news/600528-turkiye-erdogan-west-ukraine-ww3

In een teken dat hij toewerkt naar een vredesovereenkomst van zijn eigen Turkse diensten, worden industriële en militaire faciliteiten in het hele noorden van Syrië in gereedheid gebracht om snel te vertrekken en verlaten Turkse arbeiders en militair personeel in groten getale het noorden van Syrië, volgens Poolse inlichtingenbronnen. Intussen is Iraks hoofdstad Bagdad bepaald als gaststad voor komende gesprekken tussen Syrië en Turkije, gericht op normalisering van hun bilaterale relaties, volgens Arabische bronnen. De beslissing om de dialoog weer op te pakken en verzoening te bereiken tussen Ankara en Damascus werd gesteund door Rusland, China en Iran.

In een ander teken dat het Midden-Oosten zich onmiskenbaar tegen terrorisme keert, zegt Irans gekozen maar nog niet geïnstalleerde president Masoud Pezeshkian dat hij “zijn hand van vriendschap zal uitsteken naar iedereen”. Onze bronnen zeggen dat hij samenwerkt met de witte hoeden alliantie.

Natuurlijk is de olifant in de kamer Israël. Om te begrijpen waarom regimeverandering daar nodig is, bekijk deze Al Jazeera video over wat het is om vandaag de dag in Palestina te leven.

Luister vervolgens naar Stew Peters die uitlegt dat de seculiere nationale staat, genoemd Israël, die specifieke naam koos zodat lezers van de Scofield Bijbel zouden denken dat ze echt het Israël uit de Bijbel zijn.

Onze bronnen vertellen ons dat Israël spoedig vervangen zal worden door de Nationale staat Judea en dat vrede afgedwongen zal worden.

Achter de schermen hebben de VS militaire witte hoeden een deal bereikt met de Shanghai Cooperation Organization (SCO) waarbij ze zich zullen belasten met de veiligheid in Eurazië (inclusief Judea) terwijl de Angelsaksen de oceaan vrij en open zullen houden.

Dit is weergegeven is een beleidsoverzicht, geschreven door Dr. Sumantra Maitra voor het bij Trump aangesloten Center for Renewing America dat het wenselijk maakt dat Europa zichzelf verdedigt terwijl de VS transformeert in een “offshore stabilisator” ten opzichte van Eurazië en “een logistiek provider in geval van nood” voor de EU.

https://korybko.substack.com/p/trumps-reported-plan-for-nato-is

De Hongaarse President Victor Orban, die op 1 juli het voorzitterschap van de EU overnam, is het ook duidelijk eens met dit plan. Hij is naar Kiev en Rusland gevlogen en nu naar China om een eind aan het Oekraïense conflict te onderhandelen.

Onze bronnen zeggen dat Duitsland, Hongarije en de meeste Oost-Europese landen hebben ingestemd om zich aan te sluiten bij de nieuwe Euraziatische veiligheidsovereenkomst die is voorgesteld door Rusland. Noord-Korea, Mongolië en India hebben ook ingestemd om zich aan te sluiten, zeggen bronnen van een Aziatisch geheim genootschap. Het niet vertelde verhaal hier is dat de Russen beloven om China ervan te weerhouden haar buurlanden te intimideren. 

En ook: in een duidelijk teken dat Europa zich heeft afgewend van de Rockefellers, krijgen ze nu het grootste deel van hun gas van speciale Russische tankers via de Noordpool.

https://news.sky.com/story/the-critical-cog-in-putins-machine-and-how-british-firms-help-to-keep-russian-gas-flowing-into-europe-13161807

China en Rusland hebben ook samen gewerkt aan de ontwikkeling van Arctische routes omdat Rusland streeft naar het leveren van meer olie en gas aan China te midden van Westerse sancties terwijl China streeft naar een alternatieve scheepsroute om haar afhankelijkheid  van de Straat van Malakka te verminderen.

https://tribune.com.pk/story/2475600/china-starts-daily-arctic-sea-ice-broadcasts-for-northeast-passage-routes

Er is ook een intenser wordende beweging in Azië om het Koreaanse Schiereiland te verenigen. “Yoon Suk Yeol [de Zuid-Koreaanse President] en zijn kliek, die momenteel in de ergste politieke crisis zitten, proberen een “nooduitgang” te vinden in een escalatie”, zei Kim Yo Jong, zuster van Kim Jong Un en de werkelijke leider van Noord-Korea, naar voren brengend dat de petitie waarin een impeachment van de Zuid-Koreaanse president wordt geëist al meer dan een miljoen handtekeningen heeft verzameld.   

De Koreanen willen zich niet aansluiten bij de NAVO en willen niet vechten tegen hun mede-Koreanen. Ook de Japanners zijn tegen uitbreiding van de NAVO naar Azië.

Natuurlijk windt de NAVO zich hierover op want zij willen oorlog. Dit is het antwoord van NAVO-baas Jens Stoltenberg op de stappen die de Hongaarse Premier onderneemt voor de alliantie:

Luister naar hoe hij nerveus stottert wanneer hij zegt dat Orbán de NAVO niet vertegenwoordigt, volgend op zijn bezoek aan Rusland.

De realiteit is dat, in weerwil van wat KM marionetregeringen in het VK en Frankrijk zeggen, Oekraïne en de NAVO onder de bus worden gegooid. Vandaag de dag heeft Oekraïne nog slechts een kwart van haar energie-productiecapaciteit vergeleken met de situatie van voor de Russische agressie, volgens Poolse inlichtingenbronnen. Het in bezit van de Rothschilds zijnde tijdschrift The Economist zegt dat Oekraïne één maand de tijd heeft om met crediteuren een overeenkomst te bereiken over herstructurering van de schulden en faillissement te voorkomen. 

Terwijl Oekraïne failliet gaat, kocht Vladimir Zelensky’s vrouw een gloednieuwe Bugatti Tourbillon, een van de duurste auto’s ter wereld.

Geen wonder dat tegen Oekraïne zal worden gezegd dat het land momenteel te corrupt is om lid te worden van de NAVO.

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2024/07/02/ukraine-to-be-told-it-is-too-corrupt-to-join-nato

Maar zoals de zaken er nu voorstaan is het Westen te corrupt om zich aan te sluiten bij de rest van de wereld.

Kijk als voorbeeld hiervan naar senior KM baas Bill Gates die zegt dat we om de planeet te redden óf koeien moeten laten ophouden met scheten laten óf stoppen met het eten van vlees.

Een mindere grap is dat de “Gates Foundation allerlei soorten genetische manipulatie van steekmuggen heeft gefinancierd, en er wordt heel veel gepraat over het gebruik van muggen en muggensteken om bepaalde populaties te vaccineren”, zei Tom Renz tegen de senaat van de staat Pennsylvania.

Dit soort wangedrag is niet nieuw. Een CIA-arts merkt op: “Pfizer werd opgericht in 1849 door de Joods-Duitse immigrant Charles Pfizer en is 175 jaar lang in zaken geweest zonder ook maar één ziekte te genezen.” 

Begrijp goed, deze mensen zijn massamoordenaars. Hier zijn een paar nieuwste bewijzen:

Uit een schokkende nieuwe Duitse studie bleek dat “hoe meer vaccinaties werden uitgevoerd in een federale staat, hoe groter de toename in oversterfte.”  

https://www.researchgate.net/publication/378124684_Differential_Increases_in_Excess_Mortality_in_the_German_Federal_States_During_the_COVID-19_Pandemic

In Italië wijst een collegiaal getoetste studie op een 37% vermindering in levensverwachting voor mensen die een COVID-19 vaccin kregen.

Een collegiaal getoetste studie door Forensic Science International kwam tot de conclusie dat 73,9% van na-COVID-19 vaccinatiedoden direct werd veroorzaakt óf door de injecties óf dat ze er in belangrijke mate aan bijdroegen.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=242944

In de opnieuw uitgegeven video hieronder zegt President Trump dat hij een onderzoek wil instellen naar Big Pharma vanwege de stijging in autisme, onvruchtbaarheid, allergieën en kinderziekten.

Onze bronnen vertellen ons dat Trump Robert F. Kennedy Jr. zal vragen om de commissie die big pharma onderzoekt voor te zitten.

Trump moet ook een commissie opzetten om Big Green te onderzoeken.

In de video hieronder legt een voormalig Australisch regeringsbeambte uit hoe windturbines haar land beroven van $40 miljard per jaar die naar het buitenland gaat. Ze legt uit dat energiebedrijven $600.000 per jaar per turbine krijgen maar dat de turbines niet echt enige energie bijdragen aan het elektriciteitsnet.

“Dit laat zien hoe miljarden dollars wereldwijd worden witgewassen. Stel je eens voor hoeveel landen in de wereld dit doen. Alles in naam van Groene Energie. Wij weten dat 5 Eyes er volledig in betrokken is”, is het commentaar van een Pentagon-bron. 

Een soortgelijke situatie bestaat in de landbouw.

Een Engelse boer: “We hebben er genoeg van. De afgelopen 20 jaar zijn we aangevallen door de politieke klassen die ons vertellen hoe we op het platteland moeten boeren. We worden nu betaald om te stoppen met het verbouwen van voedsel en wilde bloemen te gaan kweken. Het is krankzinnig.” 

Twitter: http://x.com/nofarmersnofood

En dan is er natuurlijk de nog altijd niet opgeloste kwestie van wat er gedaan moet worden met al die gechanteerde pedofielen die het Westen leiden.

Elon Musk schrijft: “Waarom is er niet één – slechts één – (geprobeerde) gerechtelijke vervolging van die Epstein klantenlijst (Bill Gates & Reid Hoffman komen in mij op)? … Of de FBI doet zijn plicht óf de zaak voor een volledige departementale reset of afschaffing is sterk.”

Aangezien Musk is betrokken bij de US Space Force, is dit een teken dat militaire actie tegen de FBI op handen is. Het zal tijd worden!

Militaire actie is ook nodig tegen het Vaticaan is. Ze hebben net Aartsbisschop Carlo Vigano schuldig bevonden aan “schisma” en hem geëxcommuniceerd van de Kerk in opdracht van de nep rubbergemaskerde Paus Franciscus. Vigano zegt dat hij de aanklachten die tegen hem zijn ingebracht beschouwt als een “eer”.

Meer dan twintig Amerikaanse bisschoppen gaven verklaringen uit die getuigen voor Vigano’s geloofwaardigheid, waaronder enkele van het huidige leiderschap van de Amerikaanse Bisschoppenconferentie.

Mel Gibson schreef een brief aan Aartsbisschop Vigano waarin hij zegt: “Het is echt een ereteken dat iemand u uit een nep, na-conciliaire kerk stootte… Ik heb volledig respect voor de manier waarop u opkomt voor Christus en Zijn Kerk… Moge God u zegenen en beschermen. Als u iets nodig heeft, vraag het en ik zal proberen u te helpen. Met bewondering en eeuwig respect.”

https://www.ncronline.org/vatican/vatican-news/archbishop-vigan-found-guilty-schism-excommunicated-vatican

We verwachten ook echte onthullingen van het Vaticaan, enz. over buitenaardsen. Poolse informatiebronnen onderzochten reptilians, anunaki (ook lizardmen, sauriërs, reptoïds, reptielachtige wezens) en concludeerden dat het gefingeerde soorten menselijke reptielen zijn die zijn gecreëerd door schrijvers van fantasieën en sciencefiction. Die werden dan populair gemaakt door supporters van complottheorieën, volgens welke ze echte wezens zijn die leven op aarde, begiftigd met intelligentie en het vermogen om eruit te zien als mensen.

Wij hebben persoonlijk mensen ontmoet die beweren buitenaardsen te zijn, maar ze zien er echt uit en handelen als mensen.

Maar kennelijk heeft het Vaticaan echt contact met entiteiten uit andere dimensies die zij noemen bij namen als engelen, duivels en Djinn. Het zou aardig zijn om volledige onthulling te krijgen over dit onderwerp.

Tot slot deze week als stof tot nadenken: we zien dat Amazon meer dan 750.000 robots heeft opgesteld die meer dan 100.000 mensen hebben vervangen.

Het is duidelijk dat AI nu een dringender kwestie is om aan te pakken dan buitenaardsen.

Maar als er deze zomer een buitenaardse show is, pak dan alsjeblieft je popcorn en zie het als entertainment.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *