Benjamin Fulford: “Biden/Trump debat psy-ops verbijsteren Kool Aid drinkers.”

1 juli 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

In een operatie van psychologische oorlogvoering op militair niveau, praktisch gelijk aan een nucleaire bom, vernietigde het zogenaamde debat tussen VS President Donald Trump en nep President Joe Biden het paradigma van de hele Democratische Partij. Dit zorgde ervoor dat gehersenspoelde Kool_Aid drinkers, gelovend dat Joe Biden werkelijk president is, helemaal in de war raakten. Aangezien dit over de hele blogosfeer [social media] gaat zullen we niet al te diep ingaan op hun reactie. In plaats daarvan plaatsen we een aantal clips van Khazariaanse Maffia figuren die op televisie ontploften. Mijn persoonlijke favoriet is een duidelijk dronken Nancy Pelosi die op TV verschijnt en zich vastklampt aan de illusie dat Biden op de een of andere manier president zal blijven.

We zagen ook dat de New York Times een paniek editoriaal [hoofdartikel] uitgaf waarin in wezen wordt gezegd “We hebben iemand anders dan Biden nodig die spreekbuis is voor onze belangen anders zal Trump ons allemaal laten vermoorden.”

De debat psy-ops laat zien dat de avatar die de rol van “Biden” speelt waarschijnlijk was overgenomen door de witte hoeden om doelbewust de wereld te laten zien hoe mentaal incompetent en ongeschikt voor het ambt hij is.

Hier is een typisch voorbeeld van het soort reactie dat dit debat heeft teweeggebracht:

Nu “Joe Biden” is ontmaskerd als een hoax president, lijken tal van overheidsfunctionarissen het risico te lopen aangeklaagd te worden voor criminele misdaden van de ernstigste graad: sedatie, hoogverraad, massamoord, fraude en ambtsmisdrijven en in het geval van de president zelf, influence paddling [handel in invloed] en omkoperij. Ze moeten wanhopig zijn om voor alles te voorkomen dat ze verantwoordelijk gesteld worden en hun vergaarde fortuinen verliezen aan juridische kosten en naar de gevangenis gaan (of erger). Bijvoorbeeld: juist deze week kwam het nieuws naar buiten dat de toenmalige CIA-Directeur in 2020, Gina Haspel, wist van en deelnam aan de schandalige operatie om dagen vóór de verkiezingen 51 voormalige functionarissen van de inlichtingendienst te gebruiken om de waarheid van Hunter Biden’s laptop te verdoezelen. Ze wisten dat de laptop echt was. Hun collega’s bij de CIA wisten dat hij echt was.

https://kunstler.com/clusterfuck-nation/joe-biden-catches-cold/

Het grotere verhaal is dat dit een nederlaag betekent voor de Rockefeller/Obama/Hitler bloedlijn van de KM. Dat komt doordat iedereen die bewust is weet dat “Biden” een façade was voor Barack “Donder van Satan” Obama Hitler.

Wat ze niet beseffen is hoe weerzinwekkend en afschuwelijk de plannen van deze Nazi-factie van de KM werkelijk waren. Een Duitse klokkenluider Dr. Aysteha Enukuha Dominykas – een ingenieur betrokken bij het bouwen van ondergrondse bases in heel Duitsland – onthult een deel van het verhaal. Ze zegt dat voormalig Bondskanselier Angela Merkel Hitler ondergrondse bunkers liet bouwen in alle grote Duitse steden. Een bunker waar zij aan werkte was opgezet om 200.000 soldaten en 16.000 ondersteuningstroepen te huisvesten waaronder Wahhabi Moslimpredikers en sekswerkers. De bunkers werden voorzien van Moskeeën maar niet van Kerken, zegt ze.

Dit is de reden waarom de KM miljoenen Moslimmannen van de militaire leeftijd betaalde om Duitsland binnen te gaan tijdens en na Merkel’s bewind. Het plan was om ze te gebruiken om “minstens 15 miljoen Duitsers, overwegend oud en economisch zwak, genadeloos te elimineren,” zegt ze.

Het was waarschijnlijk vanwege haar rol in de implementering van dit plan dat Barack Hitler zijn nicht Angela Hitler de Presidentiële Medaille van Vrijheid gaf; de hoogste medaille die toegekend kan worden aan niet-Amerikaanse burgers.

De kans is zo goed als zeker dat tenminste 7,4 miljoen buitenlandse illegale immigranten van de militaire leeftijd die zijn binnengebracht door het Obama/Biden regime een soortgelijke operatie van massamoord en onderwerping zouden gaan uitvoeren in de Verenigde Staten.

Hoewel dit plan op het programma stond om te beginnen in 2016, werd het uitgesteld door de verkiezing van Donald Trump en ging pas van start in 2021 met het Obiden regime.

Om te begrijpen waarom de mensen achter de Obiden administratie bang zijn voor executie met de terugkeer van Trump, kijk eens naar de gezichtsuitdrukking van de Obama’s en de Clintons bij de begrafenis van George Bush Sr. in 2018. Ze hadden net kopieën gekregen van de bekentenis die Bush ondertekende voordat hij werd geëxecuteerd en waren op de hoogte gesteld dat ze hetzelfde konden verwachten.

Dit is wat de KM dreef tot de enorme tegenaanval die in de Obiden administratie tot stand kwam, de poging tot massamoord met vaccins en de drang om buitenlandse illegale bodyguards te huren.

Hoe dan ook, de instorting van Biden tijdens het debat leidde tot een vlaag van onderhandelingen via achterdeurtjes. De KM deed de witte hoeden een voorstel om Gavin Newsom te installeren als alternatief voor Biden. Maar, voor zover ze kunnen zeggen, is Newsom een AI avatar die wordt gebruikt door de Silicon Valley tak van de KM en niet wordt gezien als acceptabel. Ook de openbare opiniepolls in Amerika bevestigen dat hij kansloos is.

Tegen pogingen om Michelle “Big Mike” Obama, een “Hillary Clinton” avatar die er 30 jaar jonger uitziet, Kamala Harris, enz. als plaatsvervangers voor Biden aan te bieden werd ook allemaal “nee” gezegd. Het eindresultaat was dat de KM zei dat ze iedereen zouden accepteren behalve Trump. 

Uiteindelijk werden ze het eens om Kolonel Douglas MacGregor te accepteren als interim Hoofd van Staat. MacGregor zelf, in een briljante speech hieronder, roept op tot nieuwe verkiezingen die onmiddellijk gehouden zouden moeten worden. In de speech merkt hij op:  

Verwoestende executive orders en beleidsrichtlijnen, veel daarvan waarschijnlijk getekend toen President Biden in een snel afnemende geestestoestand was, brachten enorme schade toe aan onze natie… Het is tijd om de vraag te stellen: Wie regeert dit land werkelijk? Zijn wij het, het volk, zoals de founding fathers zich voorstelden, of hebben wij de controle overgegeven aan niet gekozen bureaucraten, zich in alle richtingen uitbreidende federale instanties en welvarende donoren die niet de beste belangen van de gewone Amerikanen voor ogen hebben?

Om de zegeningen van vrijheid voor deze generatie en degenen die komen veilig te stellen, moeten we de rechtmatige soevereiniteit van het Amerikaanse volk weer opeisen van een slecht functionerend en hard politiek bestel.  

Met vandaag, 1 juli, wat Canada Dag of Canada’s Onafhankelijkheidsdag is, en met Onafhankelijkheidsdag in Amerika op 4 juli, stelt de witte hoeden alliantie voor om MacGregor interim leider van de nieuwe natie van de Verenigde Staten van Noord Amerika te maken.

We zien dat de “Q” site zegt dat er op 4 juli een militaire lockdown komt, dus misschien zal er dit jaar dan eindelijk een echte Onafhankelijkheidsdag zijn om te vieren, voor het eerst sinds 1871. Een militaire lockdown zal noodzakelijk worden als het moeras drooggelegd moet worden en een nieuwe Republiek van start kan gaan.  https://qofficial.net/password

Neem het voorbeeld van Chicago om te begrijpen waarom het leger nodig is. In het Chicago van 2023 was de politie niet in staat om te reageren op meer dan de helft van de telefoontjes naar 911 van een persoon die neergeschoten was. 

In nieuws dat ermee in verband staat, het aantal dakloze inwoners van Chicago verdrievoudigde tussen januari 2023 en januari 2024 als gevolg van de enorme instroom van illegale immigranten.

https://news.wttw.com/2024/06/07/number-unhoused-chicagoans-tripled-amid-surge-migrants-survey-found

Met andere woorden, alleen het leger kan het grote aantal gewapende buitenlanders aanpakken die zijn geïmporteerd door het Obiden regime in een poging om aan de macht te blijven.

Natuurlijk zeggen de “Q” mensen dat Donald Trump al Commander in Chief en President is omdat hij de 2020 verkiezing won. Ze zeggen dat ze MacGregor zouden accepteren als Veldmaarschalk die de leiding heeft van het Amerikaanse leger.

Wat echter duidelijk is, is dat ongeacht wie de macht neemt, een grote Satanische plaag opgeruimd moet worden. Dit is waarin de plotselinge “vrijlating” van klokkenluider Julian Assange wellicht een rol speelt. 

Wij weten dat de originele Assange placht te verschijnen op het balkon van de Ecuadoraanse Ambassade in Londen die hem een schuilplaats bood. Hij stopte met verschijnen nadat de actrice Pamela Anderson hem in 2018 een bezoek bracht met een “verjaardagstaart”. Later werd een verhaal verzonnen dat hij was opgepakt en in een Engelse gevangenis was gezet. Maar wij stuurden mensen om de echte gerechtshoven in het VK te bezoeken waar Assange vermoedelijk terecht zou staan maar hij verscheen nooit.

Enkele witte hoed bronnen die verbonden zijn met “Q” zeggen dat de persoon die in 2018 werd vermoord een dubbelganger was en dat de heel anders uitziende Assange die nu in de media verschijnt, de echte is. 

Als deel van deze nieuwe show legde Assange’s veronderstelde vrouw Stella in haar Barbie roze sweater een verklaring af bij de BBC.

“Heb je ooit een echt mens gezien dat zo vaak met zijn ogen knippert terwijl hij praat?” is het commentaar van een Canadese inlichtingenbron.

Hoe dan ook, het belangrijkste is om te zien of ze de nieuwe Assange gaan gebruiken om informatie over de KM vrij te geven aan het grote publiek. We hebben vooral behoefte om te zien of hij wordt gebruikt om informatie te onthullen over het op industriële schaal vermoorden en martelen van kinderen door de KM elite.

Hier is, ter herinnering, een e-mail van John Podesta Rockfeller waarin staat dat hij van plan is het zwembad te verwarmen omdat “Bonnie een Uber service zal zijn om Ruby, Emerson en Maeve Luzzato (11, 9 en bijna 7) over te brengen zodat jullie wat meer entertainment hebben.”

En dan is er de video van een  dronken Hillary Clinton Rockefeller die een jong meisje martelt tot de dood erop volgt door de huid van haar gezicht enz. af te stropen. Dit soort praktijken zijn wijdverspreid onder de KM.

En kijk dan even naar de gezichtsuitdrukking van Winfrey Oprah in deze recent vrijgegeven oude video van iemand die in haar show praat over adrenochrome.

In een ander voorbeeld, volgens een Pentagon-bron komt het logo van McDonald’s uit het boek van Zwarte Magie en is de letter ‘M’ in het logo een ‘Sigil’ (wat in de Zwarte Magie wordt gebruikt als een Symbool).

De oprichter van McDonald’s, Raymond Albert Kroc was een 33° Vrijmetselaar. Dat is hoe hij het geld kreeg om zijn bedrijf te beginnen. Kroc was ook een Hogepriester in de Kerk van Satan. McDonald’s heeft altijd een nauw partnerschap gehad met de Vrijmetselarij vanwege de Masonic Brotherhood. Vrijmetselaars zijn nauw verbonden met alle liefdadigheidsinstellingen die met kinderen te maken hebben. De Gouden Boog (in het logo) komt van de Vrijmetselarij. Hij stelt ook de boog van Baäl voor (een Satanische God die de Sekte aanbidt).”

En dan is er natuurlijk nog Disney. De Jeffrey Epstein & Disney verbinding werd net verder onthuld. Hier is een foto van een klein meisje dat in Disney werd opgepakt naast Epstein en dan buiten Disney weer verschijnt met Epstein. Disney organiseerde geregeld snorkeltripjes naar Epstein Eiland en Disney Cruiseschepen legden aan bij Epstein Eiland.

Deze voorbeelden zijn slechts het topje van de ijsberg. Aangezien er wereldwijd elk jaar 8 miljoen kinderen verdwijnen, is dit een enorm probleem waarbij naar schatting een miljoen Satanische beoefenaars betrokken zijn.

Dus, de werkelijke reden voor de wijdverbreide paniek onder de Obiden supporters is dat ze bang zijn dat er onder Trump massa-executies komen voor deze misdaden. Daarom zoeken ze wanhopig naar een alternatief als MacGregor die hen waarheid en verzoening zou kunnen bieden in plaats van de dood.

Hoe dan ook, zoals de Russische President Vladimir Poetin opmerkt: de huidige US Corporate regering is de rest van de wereld meer dan $54 biljoen schuldig. De St. Louis Fed en anderen merken ook op dat ze meer dan $200 biljoen schuldig zijn aan hun eigen inwoners. Wat het betekent is dat de VS in zijn huidige vorm niet door kan gaan en failliet verklaard en vervangen moet worden.

In een teken dat er faillissementsvoorbereidingen zijn: Elon Musk’s SpaceX zal een voertuig bouwen om het Internationale Ruimtestation door de atmosfeer terug te slepen en het te laten crashen in de oceaan.” Wat dit werkelijk betekent is dat NASA (Not A Space Agency) zijn nep ruimtereis filmstudio opheft en overgaat naar “commercieel erkende ruimtebestemmingen dichter bij huis.” Dat is omdat ze weten niet langer schulden te kunnen gebruiken om hun nep ruimteprogramma te financieren.

https://news.sky.com/story/spacex-given-permission-to-destroy-the-international-space-station-13160041

En nu we het over schulden hebben, schenk even aandacht aan de afbeelding hieronder. Daar staat USA Treasury [Ministerie van Financiën] en niet U.S. Treasury. Dat laat zien dat wat failliet is, niet de USA Republiek is maar de US Corporation. 

Onnodig te zeggen dat niet alleen de US Corporate regering vervangen moet worden.

Er is ook een groot gevecht aan de gang in het V.K. Hier vecht de Britse groep geleid door Reform Party leider Nigel Farage tegen een door de KM gecontroleerde Keir Starmer. MI5 stuurde ons kopieën van Starmer’s visum om in 1986 het communistisch geleide Tsjechoslowakije te bezoeken en zegt dat Slowaakse autoriteiten weigeren te onthullen wat hij daar deed. MI5 zegt als hij geen communistisch agent was, zouden de files vrijgegeven zijn. MI6 van zijn kant zegt dat Starmer gechanteerd wordt vanwege deelname aan rituelen met mensenoffers en het V.K. terug zal brengen in de EU als hij na de verkiezing van 4 juli de macht overneemt.

Er was een hiermee verband houdend incident met betrekking tot de Koninklijke Familie. Prinses Anne werd in elkaar geslagen en op 23 juni naar het ziekenhuis gebracht met een ernstige hersenschudding. Van Prinses Anne is bekend dat ze verbonden is met de witte hoeden alliantie, zeggen MI6-bronnen. Prinses Anne werd door Koningin Elizabeth aangewezen als  regent voor Prins George, de oudste zoon van Kroonprins William, volgens bronnen uit de koninklijke familie. Dit was omdat van Koning Charles bekend is dat hij gecompromitteerd en gechanteerd wordt door de Nazi-groep van de KM, zeggen de bronnen. Kroonprins William is ook niet geschikt verklaard omdat hij deelnam aan de Satanische offerplechtigheid van zijn vrouw Kate Middleton, zeggen de bronnen.

https://nypost.com/2024/06/26/entertainment/princess-anne-recovering-slowly-after-horse-related-head-injury-husband-says

De aanval kwam ook terwijl de Japanse Keizer het V.K. bezocht om een ontmoeting te hebben met óf Koning Charles óf de avatar die zijn rol speelt. Onze eigen Japanse bronnen die dicht bij de Keizer staan wilden niet veel kwijt over wat er was gebeurd alleen dat Naruhito zou zijn opgenomen in de “Order of the Garter” die werd ingesteld door Koningin Elizabeth.

De Keizer Naruhito zelf ligt onder vuur. Hij draagt de uiteindelijke verantwoording voor de moord met het vaccin op 500.000 Japanners. De Japanse Neurowetenschapper Dr. Hiroto Komano zegt dat daar nog bij komt, dat een studie van 550.000 mensen in Japan uitwees dat de vaccins de oorzaak waren dat de Ziekte van Alzheimer met 20% toenam. 

Bronnen van Aziatische Geheime Genootschappen zeggen dat er zo veel mensen betrokken waren bij de vaccin-misdaden dat er een volledige ineenstorting van de sociale orde zou zijn tenzij de zuivering in fasen zou worden uitgevoerd. Dat is wat er nu aan de gang is, zeggen ze.

Onnodig te zeggen dat de vaccin-moordenaars het niet hebben opgegeven om te proberen ons allemaal te vermoorden voordat wij ze arresteren.

Het Russische leger zegt dat een in het bezit van Obiden zijnde bedrijf met de naam Metabiota zijn biowapen-activiteiten heeft verplaatst naar verschillende Afrikaanse landen nadat ze in Oekraïne werden gesloten. De Russen zeggen dat deze laboratoria een nieuwe pandemie voorbereiden op tijd voor de 2024 verkiezingen in Amerika.

Als voorbeeld, de leider van de Republiek Congo, Denis Sassou-Nguesso had een ontmoeting met de Russische President Vladimir Poetin om te praten over aansluiting van zijn land bij de BRICS alliantie.

https://tass.com/politics/1809315

Dit nieuws kwam naar buiten als: de “gevaarlijkste stam tot nog toe” van het apenpokkenvirus verspreidt zich snel langs de oostgrens van de Democratische Republiek Congo, zegt de WHO. 

https://www.bbc.com/news/articles/c2vv0pgggqzo

Dit laat zien dat het huidige leiderschap van de Westen ziekte en bedreigingen van ziekte verspreidt om te proberen aan de macht te blijven.

Er staat heel wat geld op het spel. Zoals de First Lady van Sierra Leone opmerkt dat zoals de zaken er nu voorstaan haar land $10.000 betaald krijgt voor elke $100 miljoen waarde aan mineralen die uit haar land worden gehaald. Dat is 0,0001%. Dat is de reden waarom steeds meer Afrikaanse landen Westerse oligarchen het land uitgooien.

In totaal wordt geschat dat Afrika door KM oligarchen wordt geplunderd voor het lieve bedrag van $500 miljard per jaar.

De KM probeert ook nog altijd de Westerse bevolking te vermoorden in een wanhopige poging om aan de macht te blijven. Ze zijn nu van plan om onze voedselvoorraad te gebruiken om ons te vaccineren. “Het volgende grote product dat wordt ontwikkeld bestaat uit eetbare vaccins. Dit zijn voedingsproducten als tomaten en andere dingen, die bij het eten ervan het effect kunnen hebben van een vaccinatie. En nu heeft een groep Chinese wetenschappers ontdekt dat ze mRNA vaccins kunnen doorgeven met behulp van koemelk”, zegt Jesse Watters.

De vaccins zouden in verband kunnen staan met een recente epidemie van nepvoedsel in de V.S. Kijk eens naar de voorbeelden in de verontrustende video’s hieronder. We raden je aan om je boodschappen te doen op lokale boerenmarkten als je kunt…

Deze criminelen proberen ook nog steeds de vorige vaccintypes te pushen. De omgekochte marionetten bij het Amerikaanse Centers for Disease Control en Prevention (CDC) hebben op 27 juni de beschikbaar komende COVID-19 vaccins aangeraden voor vrijwel alle Amerikanen.  

https://www.theepochtimes.com/article/cdc-advisers-propose-recommending-new-covid-vaccines-to-nearly-all-americans-5676677?src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge

Dit komt nu “Vijf staten: Texas, Utah, Kansas, Mississippi en Louisiana, Pfizer gerechtelijk vervolgen voor het weten en geheim houden dat het vaccin myocarditis, pericarditis, mislukte zwangerschappen en doden veroorzaakt. Dat is 10% van de Amerikaanse staten… Het tij keert” merkt de Amerikaanse Presidentskandidaat Robert F. Kennedy op.

https://www.hindustantimes.com/world-news/us-news/robert-f-kennedy-jr-backs-lawsuits-against-pfizer-over-covid-19-vaccine-safety-the-tide-is-turning-101719371877572.html

Nog weer een ander teken dat het tij aan het keren is: het Hooggerechtshof ontnam de Ashkenazi Joodse Zionistische Sackler familie de immuniteit verbonden aan alle opioïde-doden die hun producten hebben veroorzaakt. Dit is een teken dat ze ook Pfizer, enz. hun vermeende immuniteit tegen vaccin-rechtszaken zullen afnemen.

In Canada besliste het Ontario Gerechtshof dat een PCR test een instrument is dat in het lichaam wordt gebracht en daarom in strijd is met sectie 14 van de Quarantaine Wet.

https://twitter.com/stand4thee/status/1806001279568654387

Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze doorkrijgen, net zoals de Chinezen dat al hebben gedaan, dat de tests zelf al vals zijn.

Nu dit soort waarheden naar buiten komen heeft New Brunswick Parlementslid Wayne Long zich aangesloten bij het koor dat Premier Justin Trudeau openlijk oproept om af te treden.

https://www.thestar.com/politics/liberal-mp-pens-letter-to-caucus-calling-on-justin-trudeau-to-resign-we-need-new/article_a7ec1efe-3587-11ef-b075-f3654dec37af.html

Canada wordt ook gedwongen om mensen vrij te laten die wederrechtelijk werden gevangen gehouden voor het protesteren tegen de nep pandemie en de eraan verbonden staat van beleg. Dit gebeurt ook in Amerika. Het Hooggerechtshof besliste op 28 juni in feite dat honderden 6 januari gedaagden vrijgelaten zouden moeten worden nadat ze valselijk in staat van beschuldiging werden gesteld onder een accountingwet.

https://www.theepochtimes.com/us/supreme-court-rules-for-jan-6-defendant-who-challenged-obstruction-charge-5658737?src_src=Morningbrief&src_cmp=mb-2024-06-29&est=AAAAAAAAAAAAAAAAausndAYOxtPG6bwup2RRBLs0yEwDm3hyT3JVh8n8e9oFCdohDg%3D%3D

Er is ook een groeiende opstand tegen de KM in Polen. Volgens Poolse inlichtingenbronnen hebben “mijnwerkers daar zich aangesloten bij de boeren omdat ze de idiocracy die wordt gecreëerd door de regering met betrekking tot het verbranden van kolen bij energiecentrales die elektriciteit opwekken en de Green Deal, zowel als het importeren van kolen uit Rusland en het blokkeren van Poolse mijnbouw, zat zijn.

https://youtu.be/IH72aKrXT50?si=PSvmfih1o2yqWb6c –

Als positief teken voor Europa: Hongarije begon aan haar zes-maanden durende presidentschap van de Europese Raad. Het motto van de Hongaarse President Victor Orban is “Laten we Europa weer groot maken!” Hij wil een onmiddellijk eind aan het conflict in Oekraïne en een einde aan de ongecontroleerde immigratie.

https://tass.com/world/1810577

En ook: de Franse President Emmanuel Macron en de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz hebben nu beide in het openbaar verklaard dat de NAVO geen deel zal nemen aan de Oekraïne oorlog.

https://tass.com/world/1807781

https://tass.com/world/1808873

Russische FSB-bronnen zeggen dat de NAVO in het geheim overeengekomen is zich aan te sluiten bij een nieuwe veiligheidsarchitectuur in Eurazië die is voorgesteld door Rusland. Dit zal externe spelers dwingen hun militaire aanwezigheid op het continent te verminderen, zegt Maria Zakharova, de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

https://tass.com/defense/1808841

Noord-Korea heeft zich al aangesloten en zegt dat het troepen zal sturen naar Oekraïne om naast Rusland te vechten.

https://pravda-en.com/world/2024/06/27/598445.html?ysclid=lxxh3r1tni234388446

Het Noord-Koreaanse Persbureau rapporteert: “De V.S. strategie voor werelddominantie om onafhankelijke en soevereine staten te omsingelen en onder controle te houden en haar militaire hegemonie veilig te stellen heeft de rode lijn al overschreden en veroorzaakt een heel negatieve verandering op het gebied van wereldveiligheid en geopolitieke mechanische structuur.”

http://kcna.kp/en/article/q/54eb0f79378615643776784927962e2e.kcmsf

India heeft zich ook aangesloten bij deze Russische militaire alliantie.

https://economictimes.indiatimes.com/news/defence/india-russia-prepare-to-sign-military-logistics-pact-soon/articleshow/111194981.cms

Met het Obiden regime dat instort en Europa dat zich aansluit bij Rusland, lijkt de laatste dominosteen Israël te zijn. Maar het ziet er zeker naar uit dat de dagen van Israëls Misdaadpremier Benyamin Satanyahu geteld zijn. Sara Netanyahu beschuldigt Israëls legeraanvoerders van het proberen een coup te plegen tegen haar man.

https://thecradle.co/articles/netanyahus-wife-accuses-army-leaders-of-planning-coup-detat

En ook, wat misschien de laatste strohalm is om een eind te maken aan Benyamin Satanyahu en zijn makkers “besliste Israëls Hooggerechtshof dat het leger ultraorthodoxe mannen moet oproepen in een besluit dat zou kunnen leiden tot de ineenstorting van Netanyahu’s regerende coalitie.”

https://apnews.com/article/israel-politics-ruling-military-service-orthodox-e2a8359bcea1bd833f71845ee6af780d

In een wanhopige last-minute tactische zet om aan de macht te blijven, probeert Satanyahu een oorlog met Libanon te beginnen, met als gevolg dat de volgende landen zijn begonnen hun burgers te evacueren uit Libanon:

1) Canada  

2) Koeweit 

3) Duitsland  

4) Nederland

5) Saoedi Arabië 

6) Noord Macedonië 

7) Rusland  

8) USA  

9) Ierland  

10) Jordanië  

11) Australië 

Naast het nog altijd proberen om oorlog te beginnen, probeert de KM ook een cyberoorlog te beginnen. Daarom waarschuwt het Wereld Economisch Forum voor “Cyberaanvallen tegen Autodealers en dat de Federal Reserve de Amerikaanse economie aan de rand van stilstand brengt.”

Het is echter niet alleen de Amerikaanse economie die op de rand van stilstand en achteruitgang staat. China’s huizenverkoop is de afgelopen vijf maanden met meer dan 30% gedaald ondanks reddingspogingen van de overheid. Aangezien de leningen voor onroerend goed voor circa 40% deel uitmaakt van het totale Chinese bankkrediet voor de lange termijn “zal het ernstige consequenties hebben voor de hele onroerend goed industrie en haar 56 eraan verbonden industrieën.”

Wat dit betekent is dat, terwijl de problemen van China lang niet zo groot zijn als degenen waar de US Corporation mee geconfronteerd wordt, heeft het ook een financiële reboot nodig. Onze bronnen zeggen dat dit eraan komt.

https://www.theepochtimes.com/china/chinas-home-sales-plunge-over-30-percent-in-past-5-months-despite-beijings-rescue-efforts-5672055?src_src=China&src_cmp=uschina-2024-06-30&est=AAAAAAAAAAAAAAAAausndAYOxtPG6bwup2RRBLs0yEwDm3hyT3JVh8n8e9oFCdohDg%3D%3D

Ondertussen in Mexico ziet het ernaar uit dat de KM daar misschien aan de winnende hand is. Het blijkt dat de verkozen maar nog niet beëdigde president Claudia Steinbaum waarschijnlijk een KM agent is. Denk even terug aan dit voorpaginaverhaal over het komende jaar in het tijdschrift The Economist waar de Rothschild en Agnelli familie eigenaars van zijn. In de linkerbovenhoek zie je een profiel van een vrouw. Vergelijk dat met deze profielfoto van Steinbaum. Toeval?

Onze Mexicaanse bronnen zeggen dat Mexico werd bedreigd met aardbevingen en weerwapens en dat meer dan 30 politici werden vermoord voordat ze haar als president accepteerden.

Sommige bronnen zeggen dat ze werd geïnstalleerd door de witte hoeden om de drugs- en de mensenhandel daar op te ruimen, dus zullen we moeten afwachten wat ze werkelijk doet nadat ze op 1 oktober het ambt heeft aanvaard.

Tot slot, in een teken dat het konijnenhol erg diep gaat, kijk eens naar deze herdenkingsmunt die is uitgegeven in 1932, hij heeft een Davidster, een Swastika en een alziend oog in één.

Hopelijk zal de waarheid achter dit alles ons spoedig vrij maken. Het nieuws toont ongetwijfeld dat de witte hoeden dicht bij een overwinning zijn. Maar het is niet over totdat het echt over is, dus moeten we blijven vechten totdat de mensheid eindelijk is bevrijd van duizenden jaren Satanische slavernij.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *